Starenios Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Νομίζω εχω διαβάσει σε προηγούμενα για το 990 (ή μπορεί και αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς), ότι λειτουργεί και με 8αρα με το ίδιο κόλπο δηλ. αν εχει γεμισει εν μέρη,αλλά αργεί το διαβασμα όπως αναφέρθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 ε εντάξει ρε παιδιά...ας βάλουμε όλοι μια οχτάρα....εαν έχουμε λίγα δεδομένα ας την βλέπει ως 2gb...εαν την γεμίζουμε ας την βλέπει σαν 8...το PC ούτως η άλλως θα την βλέπει 8gb τι μάρκα λέτε να πάρω?Transent? ή SanDisc?..εγω έχω μια Kingston 2gb δουλεύει αρκετά καλά..αλλά είναι λιγάκι μικρούλα είναι και οι δύο συμβατές ε? επίσης ρε παιδιά επειδή δεν βρίσκω απλές SD 8GB ... ... είναι συμβατές και οι Secure Digital High Capacity (SDHC)? και οι Micro Secure Digital High Capacity (SDHC)? τι ακριβώς έχετε εσείς? Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notouli_86 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Καλημέρα σας και καλως σας βρήκα, Αγόρασα πρόσφατα την συσκευή lgku990 από την Vodafone και όταν πήγα να την συνδέσω με τον η/υ μέσω usb καλωδίου δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει η μεταφορά και η λήψη αρχείων. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Ευχαριστω πολύυ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis78 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΩ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΗ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΤΕ. ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Την έχεις κάνεις φορματ από την συσκευή μόνο ; .:!: ε εντάξει ρε παιδιά...ας βάλουμε όλοι μια οχτάρα....εαν έχουμε λίγα δεδομένα ας την βλέπει ως 2gb...εαν την γεμίζουμε ας την βλέπει σαν 8...το PC ούτως η άλλως θα την βλέπει 8gb τι μάρκα λέτε να πάρω?Transent? ή SanDisc?..εγω έχω μια Kingston 2gb δουλεύει αρκετά καλά..αλλά είναι λιγάκι μικρούλα είναι και οι δύο συμβατές ε? επίσης ρε παιδιά επειδή δεν βρίσκω απλές SD 8GB ... ... είναι συμβατές και οι Secure Digital High Capacity (SDHC)? και οι Micro Secure Digital High Capacity (SDHC)? τι ακριβώς έχετε εσείς? Kαι οι δυο μάρκες καλές είναι.:) Μια Transent 4GBHC (Τaiwan) λειτουργεί στο 990 με το κόλπο που αναφέρθηκε.Λογικά στο 990i σαν νεώτερο θα πάει καλύτερα. Γενικά πάντως με τις High Capacity υπάρχουν προβλήματα,γιατί ούτε στις κανονικές φωτ. μηχανές δουλεύουν καλά πολλές. Λογικά ότι αναφέρεται στο Ιντερνετ και τεσταρίστηκε,είναι με τις απλές που τελούν όμως υπό κατάργηση.Στις οδηγίες πάντως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό όσο θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis78 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ε εντάξει ρε παιδιά...ας βάλουμε όλοι μια οχτάρα....εαν έχουμε λίγα δεδομένα ας την βλέπει ως 2gb...εαν την γεμίζουμε ας την βλέπει σαν 8...το PC ούτως η άλλως θα την βλέπει 8gb τι μάρκα λέτε να πάρω?Transent? ή SanDisc?..εγω έχω μια Kingston 2gb δουλεύει αρκετά καλά..αλλά είναι λιγάκι μικρούλα είναι και οι δύο συμβατές ε? επίσης ρε παιδιά επειδή δεν βρίσκω απλές SD 8GB ... ... είναι συμβατές και οι Secure Digital High Capacity (SDHC)? και οι Micro Secure Digital High Capacity (SDHC)? τι ακριβώς έχετε εσείς? Την έχεις κάνεις φορματ από την συσκευή μόνο ; .:!: Kαι οι δυο μάρκες καλές είναι.:) Μια Transent 4GBHC (Τaiwan) λειτουργεί στο 990 με το κόλπο που αναφέρθηκε.Λογικά στο 990i σαν νεώτερο θα πάει καλύτερα. Γενικά πάντως με τις High Capacity υπάρχουν προβλήματα,γιατί ούτε στις κανονικές φωτ. μηχανές δουλεύουν καλά πολλές. Λογικά ότι αναφέρεται στο Ιντερνετ και τεσταρίστηκε,είναι με τις απλές που τελούν όμως υπό κατάργηση.Στις οδηγίες πάντως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό όσο θυμάμαι. ναι φορματ απο την συσκευη μονο θελει απο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geooz Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Επίσημα, εργοστασιακά, το κινητό σηκώνει μέχρι 2gb.Παίρνει και 4gb, αλλά θα πρέπει η κάρτα να έχει πάνω από 2gb αρχεία, ειδάλλως την 4αρα την βλέπει ως 2άρα.Επιπλέον, έχει αναφερθεί οτι το κινητό αργεί πολύ στην ανάγνωση των αρχείων,ειδικά στις εικόνες, με την 4άρα.Ο πάνω φίλος ας σχολιάσει αυτό, μιας και έχει 4άρα. ναι βασικά δεν με κολάει ακόμα στις φώτο (πολύ) αλλά μερικά λαγκαρίσματα τα τρώει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ναι φορματ απο την συσκευη μονο θελει απο pc? EAN EINAI 8αρα ή 4αρα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PC!!!! Εαν κάνεις το Format απο το κινητό θα στη κάνει 2αρα ::cry: (απο ότι έμαθα βέβαια) Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BiLL_1991 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Καλημέρα σ'ολους τους χρηστες..! Επειδή εχουν λιωσει τα ματια μ στο ψαξιμο , μηπως μπορει να με πει καποιος , σε τι μορφη πρεπει να ειναι η ταινια για να παιξει στο KU990i? Και μαλλον πρεπει να ειναι σε DivX μήπως μπορει να με πει και το προγραμματάκι που το μετατρέπουμε ? :D Χιλια ευχαριστω ..! Το κινητο το πηρα χτες το απογευμα και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.. Το μονο προβλημα ηταν το οτι οταν επεσα για υπνο το ειχα βαλει στο αθορυβο και το πρωι που ηταν να παω στην δουλεια, η δονηση δεν τα καταφερε να με ξυπνησει ..! :lol: Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει..! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Καλημέρα σ'ολους τους χρηστες..! Επειδή εχουν λιωσει τα ματια μ στο ψαξιμο , μηπως μπορει να με πει καποιος , σε τι μορφη πρεπει να ειναι η ταινια για να παιξει στο KU990i? Και μαλλον πρεπει να ειναι σε DivX μήπως μπορει να με πει και το προγραμματάκι που το μετατρέπουμε ? :D Χιλια ευχαριστω ..! Το κινητο το πηρα χτες το απογευμα και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.. Το μονο προβλημα ηταν το οτι οταν επεσα για υπνο το ειχα βαλει στο αθορυβο και το πρωι που ηταν να παω στην δουλεια, η δονηση δεν τα καταφερε να με ξυπνησει ..! :lol: Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει..! :D φίλε Bill μεγειά+εχεις κάνει την καλύτερη επιλογή...(εγώ τοχω καμια 2 βδομάδες) τα αρχεία .avi ή .divx τα παίζει τα περισσότερα..υπάρχουν όμως και κάποια .avi που δεν τα παίζει... υπάρχει ένα πολύ καλό προγραμματaκi για να μετατρέψεις τα αρχεία σου σε avi που τα υποστηρίζει το player ου LG...... το SUPER Converter (freeware) http://www.erightsoft.com/SUPER.html κατέβασε το, κάνε install, άνοιξε το drag n drop το αρχείο μέσα στο πρόγραμμα επέλεξε να στο μετατρέψει σε .avi εκεί που θα σε ρωτήσει "τι avi ακριβώς?" εσύ επέλεξε εκείνο που είναι συμβατό με όλα τα player...:happy: εγώ προσωπικά έχω σκιστεί να βλέπω ταινίες το βράδυ όπως κοιμάμαι απο το κινητό...ενσωματώνω τους υπότιτλους βέβαια γιατι τους .srt σε εμένα δεν τους παίζει ή βγάζει "κινέζικα"....για παραπάνω πληροφορίες και εξηγήσεις για ενσωμάτωση υποτίτλων ή για themes κτλ εδώ είμαι...:D Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BiLL_1991 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 :D Φίλε Αναλωσιμε Χίλια ευχαριστω..! Με το προγραμματακι που με εδωσες τα καταφερα.. Βασικα ειχα βάλει ενα επεισοδιο απο την σειρα "Πολυκατοικια" σε μορφη .avi αλλα στο εννατο δευτερολεπτο σταματουσε, τωρα με την μετατροπη απο το προγραμματακι σ, παιζει ολοκληρο το επεισοδιο.. Τωρα θα το δοκιμασω με μια ταινια για να δω αν τα καταφερει.. ευχαριστω και παλι φιλε μ ..! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλημέρα. Πήρα εχθές το KU990i από Voda και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο φακός γιατί δεν γράφει Kreuznauch; Μήπως δεν είναι και είναι απλός; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ναι ειναι της lg Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Και ο kreuznach που πήγε. Στο παλιό 990; Έχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλημέρα. Πήρα εχθές το KU990i από Voda και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο φακός γιατί δεν γράφει Kreuznauch; Μήπως δεν είναι και είναι απλός; ναι ειναι της lg Και ο kreuznach που πήγε. Στο παλιό 990; Έχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση; Όπως είπε και ο stathis123 είναι ο απλός της LG. Εκτός από το "κλασικό" Viewty (KU990) η LG έβγαλε άλλο ένα με μικρές διαφορές όπως αυτή της κάμερας και του άθλιου κουτιού για πιο φθηνά! Ας σου πουν τα παιδιά τις άλλες διαφορές που έχει γιατί δεν τις θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγώ όταν το πείρα το lg έγραφε την μάρκα του φακού, αλλά το είχα πάρει τον Ιανουάριο. Όπως είπε και ο ισίδωρος το κουτί έχει αλλάξει, νομίζω ότι δεν έχουν ακουστικά μέσα δεν ξέρω αν πρόσφατα έβαλαν. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το τηλέφωνο 990i είναι λιφτινκ του παλιου 990,κυκλοφορεί μόνο έτσι από φέτος, και οι επιδόσεις του είναι ίδιες και ίσως και καλύτερες.Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά και θέμα ψυχολογίας. Περισσότερα από τέλος της σελιδας παρακάτω και μετά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219&page=252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το τηλέφωνο 990i είναι λιφτινκ του παλιου 990,κυκλοφορεί μόνο έτσι από φέτος, και οι επιδόσεις του είναι ίδιες και ίσως και καλύτερες.Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά και θέμα ψυχολογίας. Περισσότερα από τέλος της σελιδας παρακάτω και μετά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219&page=252 Δηλαδή ο φακός ο απλός της LG θεωρητικά βγάζει ίδιες ποιοτικές φωτογραφίες με τον παλιό και επώνυμο φακό Schneider Kreuznach; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Eσύ κατάλαβες ότι δεν βγάζει το ίδιο, από την σύγκριση που έχουμε κάνει δύο διαφορετικά άτομα με νέες και παλιές συσκευές ταυτόχρονα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Πόσο κρατάει η μπαταρία τελικά ρε παιδιά; Σε εμένα δύο φορές που το φόρτισα κράτησε μιάμιση μέρα με 10 τηλεφωνήματα το πολύ και από τη στιγμή που έβγαλε μήνυμα χαμηλής μπαταρίας έκλεισε σε 15-20 λεπτά. Και μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του ήχου στο ξυπνητήρι γιατί είναι λίγο δυνατό για μένα και με τρομάζει το πρωί; Συγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν ίσως απαντηθεί ,αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ που έχουν γραφτεί για το τηλέφωνο. Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχεις ανοιχτό το 3G? Εμένα με ανοιχτό, κράταγε 2 μέρες. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχεις ανοιχτό το 3G? Εμένα με ανοιχτό, κράταγε 2 μέρες. Με κλειστό πόσο σου κρατάει; Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki101996 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Γεια σας παιδια να ρωτισω κατι;Πως μπορω να εχω ιντερνετ στο lg ku990i (και κατι αλλο αμα ειναι απαραιτητο KU990i_V10b εκδοση λογισμικου).Νομιζω πως δεν γινετε αλλα ρωταω εδω για σιγουρια....:thanks::thanks::thanks: Ευχαριστω..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 -Για την μπαταρία μετά από 1+ μήνα με πλήρης φορτίσεις ξεφορτίσεις στρώνει... -Για Ιντερνετ λέμε στο δικτυο μας να μας στείλει τις ρυθμίσεις με SMS και ακολουθούμε τις οδηγίες -Η εκδοση λογισμικού V10b έχει ένα μήνα διαφορά από τη V10a και έχει βγεί να λειτουργεί καλύτερα βασικά με το δίκτυο της Vodafone και μερικά άλλα στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki101996 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ευχαριστω Εγω εχω Q σε τι αριθμο να στειλω τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts