Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να κλεισω τον ηχο του κληστρου στη καμερα ισχυει αυτο που λεγανε πιο παλια με το mobyexplorer που μπaινεις sta default sounds και αλλαζεις τον shutter ηχο;γιατι πολλοι λεγανε οτι δεν γινεται.

επισης αν γινεται,και βαλεις το shutter3 κενο leitoyrgei kai sto βιντεο h μονο στην καμερα;

adok13

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και γω μολις το πηρα.το 990i.μεχρι στιγμης πολυ καλο φαινεται.εχω 1 προβλημα. οταν τραβαω βιντεο και τα παιζω στον υπολογιστη δεν εχουν ηχο, ενω οταν τα παιζω στο κινητο εχουν κανονικα! μπορει να με βοηθησει κανεις?

και γω μολις το πηρα.το 990i.μεχρι στιγμης πολυ καλο φαινεται.εχω 1 προβλημα. οταν τραβαω βιντεο και τα παιζω στον υπολογιστη δεν εχουν ηχο, ενω οταν τα παιζω στο κινητο εχουν κανονικα! μπορει να με βοηθησει κανεις?

Ίσως να ευθύνεται ο player σου που δε κάνει σωστή κωδικοποίηση. Υποθέτοντας πως έχεις εγκατεστημένο το DivX, δοκίμασε να τρέξεις το βίντεο με το MPC Home Cinema.

παιδια 2 ερωτησεις.. ακουσα πως υπαρχει κατι που εγκαθιστουμαι και κανει πιο γρηγορο το μενου, αν καποιος ξερει ας γραψει. Επισης αργουν πολυ να αλλαξουν οι φωτογραφιες οταν τις βλεπω ( ειδικα οταν εχω πολλες σε ενα φακελο ).

Ίσως να ευθύνεται ο player σου που δε κάνει σωστή κωδικοποίηση. Υποθέτοντας πως έχεις εγκατεστημένο το DivX, δοκίμασε να τρέξεις το βίντεο με το MPC Home Cinema.

εχω το k-lite εγκατεστημενο. μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα με καμια αναπαραγωγη. το lame mp3 που λεει οτι αποθηκευει τον ηχο τι ειναι, μηπως εχει καμια σχεση αυτο?

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...θα μου πει κάποιος πως μπορώ να μπω στο κρυφό μενού???πώς γίνετε να δυναμώσω το ηχείο???

:!:

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...θα μου πει κάποιος πως μπορώ να μπω στο κρυφό μενού???πώς γίνετε να δυναμώσω το ηχείο???

Για δοκίμασε αυτό -> 2945*#01*#

Πηγή: COMPUTER TIPS

παιδια 2 ερωτησεις.. ακουσα πως υπαρχει κατι που εγκαθιστουμαι και κανει πιο γρηγορο το μενου, αν καποιος ξερει ας γραψει. Επισης αργουν πολυ να αλλαξουν οι φωτογραφιες οταν τις βλεπω ( ειδικα οταν εχω πολλες σε ενα φακελο ).

μμ το έχει λιγάκι αυτό..είναι λίγο "αργό"...αν και σε σχέση με έμα motorola που είχα είναι πολύ πιο γρήγορο

LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

Για δοκίμασε αυτό -> 2945*#01*#

Πηγή: COMPUTER TIPS

αυτό που πρέπει να το γράψω?ι εγώ το γράφω στην κλήση και πατάω call...??? :worry:

πες μου τώρα μιας που είσαι online...

με λέει να ξαναδοκιμάσω δεν καταλαβαίνω...

πάντως στην αρχή κάτι πάει να γίνει...μου λέει {αίτηση}...

αυτό που πρέπει να το γράψω?ι εγώ το γράφω στην κλήση και πατάω call...??? :worry:

Ακριβώς.:)

πες μου τώρα μιας που είσαι online...

Αμα θες να προσθέσεις κάτι στο μυνημα σου κανε τροποποίηση.

Στον καταλογο εκει που τα εχει ανα γραμματα (πχ Α-Ε) δεν μου βγαζει καμια επαφη μου που ειναι γραμμενη με ελληνικους χαρακτηρες, μονο οσες ειναι με αγγλικους. Μπορω να κανω κατι για να μου τα βγαζει ολα?

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα LG KU990i και θέλω να αναβαθμίσω το σύστημα.

Στο site το link δεν λειτουργεί. Ξέρετε που μπορώ να βρω τον updater;

Ευχαριστώ

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Πόσο κρατάει η μπαταρία του Lg σε αναμονή με σβηστή οθόνη και χωρίς τηλεφωνήματα?

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Πόσο κρατάει η μπαταρία του Lg σε αναμονή με σβηστή οθόνη και χωρίς τηλεφωνήματα?

Γύρω στις 4 μέρες. Το πολύ 5.

Θας σας γράψω όταν βρω χρόνο την ιστορία με το δικό μου και το σέρβις της Lg, γιατί αυτό πρέπει ν' ακουστεί.Όλη αυτή η κοροιδία της Lg και των τεχνικών της που νομίζουνε ότι είμαστε ηλίθιοι.

Με λίγα λόγια η μπαταρία κρατάει όλο και λιγότερο.Τώρα ύστερα από 4 φορτίσεις έχει πέσει στις 10 ώρες με σβηστή οθόνη και χωρίς ομιλία.

Τελικό αποτέλεσμα ύστερα από 3 φορές kourier η Lg μου δίνει το δικαίωμα να πάρω από το μαγαζί που το πήρα όποιο άλλο κινητό θέλω ή και το ίδιο.

Γι αυτό ρώτησα επειδή μου αρέσει το κινητό και αν κρατάει πραγματικά σε αναμονή 4-5 ημέρες να ξαναπάρω ένα ίδιο ελπίζοντας να μην ξαναπέσω πάλι στο ίδιο πρόβλημα.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;

Αν γίνεται βάλε λίγα χρήματα παραπάνω και πάρε το LG GT505 .

Έχει wi-fi,δυνατότητα επέκτασης μέχρι 8gb και ενσωματωμένο aGPS.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Θας σας γράψω όταν βρω χρόνο την ιστορία με το δικό μου και το σέρβις της Lg, γιατί αυτό πρέπει ν' ακουστεί.Όλη αυτή η κοροιδία της Lg και των τεχνικών της που νομίζουνε ότι είμαστε ηλίθιοι.

Με λίγα λόγια η μπαταρία κρατάει όλο και λιγότερο.Τώρα ύστερα από 4 φορτίσεις έχει πέσει στις 10 ώρες με σβηστή οθόνη και χωρίς ομιλία.

Τελικό αποτέλεσμα ύστερα από 3 φορές kourier η Lg μου δίνει το δικαίωμα να πάρω από το μαγαζί που το πήρα όποιο άλλο κινητό θέλω ή και το ίδιο.

Γι αυτό ρώτησα επειδή μου αρέσει το κινητό και αν κρατάει πραγματικά σε αναμονή 4-5 ημέρες να ξαναπάρω ένα ίδιο ελπίζοντας να μην ξαναπέσω πάλι στο ίδιο πρόβλημα.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;

Να πας στο μαγαζί και να πάρεις το κινητό που σου αρέσει. Δώσε και λίγα λεφτά παραπάνω και απόλαυσε ένα νέο κινητό.:)

Αν θες πάλι LG πάρε το LG GT505 όπως λέει και ο Nagata. Τώρα έμαθες τα LG.

ντάξει η μπαταρία δεν κρατάει και πολύ όντως...αλλά ρε παιδιά έχω το τηλέφωνο 10μέρες και είναι SUPER..έχει 150 διαφορετικά θέματα είναι κομψότατοκαι είναι και σχετικά φθηνό να πεις...δεν το αλλάζω σύντομα πάντως
LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

ντάξει η μπαταρία δεν κρατάει και πολύ όντως...αλλά ρε παιδιά έχω το τηλέφωνο 10μέρες και είναι SUPER..έχει 150 διαφορετικά θέματα είναι κομψότατοκαι είναι και σχετικά φθηνό να πεις...δεν το αλλάζω σύντομα πάντως

Για ποιο viewty μιλαμε ρε παιδια γιατι το δικο μου εχει μονο 3 θεματα?:(

:lol:

παιδια , να κανω μια ερωτηση..πως γινεται να κλεισω τον ηχο του κλειστρου στην καμερα ?? εχω ψαξει στις προηγουμενες σελιδες αλλα τα λινκ δεν λειτουργουν...

παιδια , να κανω μια ερωτηση..πως γινεται να κλεισω τον ηχο του κλειστρου στην καμερα ?? εχω ψαξει στις προηγουμενες σελιδες αλλα τα λινκ δεν λειτουργουν...

Δυστυχώς δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Αυτό λέγαμε σήμερα και στο θέμα του LG GT505/GT500.

καλησπέρα... χθες το πρωι άνοιξα το κινητό μου και η οθόνη δεν λειτουργούσε σωστά...άλλα πάταγα άλλα έκανε... πριν ακριβώς μια βδομάδα το πήρα από το σέρβις που το είχα πάει επειδή είχα πρόβλημα με τον ήχο από τα handsfree... σήμερα το ξανα πήγα... πιστεύω να φτιάξει αλλιώς με βλέπω να αγοράζω κάποιο άλλο κινητό...πραγματικά έχω απελπιστεί με αυτό το κινητό...φτιάχνω το ένα χαλάει το άλλο....

Δυστυχώς δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Αυτό λέγαμε σήμερα και στο θέμα του LG GT505/GT500.

ΩΩΩ yes it can :p Σε παρακολουθώ για να βλέπω αν κάνεις λάθη χαχαχαχα :lol: Κοstas_k4 γίνεται με hack οπότε δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις αλλαγές στο κινητό σου :) Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/291-shutter-sound-solution-more.html