gkagg Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλημέρα. Πήρα εχθές το KU990i από Voda και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο φακός γιατί δεν γράφει Kreuznauch; Μήπως δεν είναι και είναι απλός; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ναι ειναι της lg Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Και ο kreuznach που πήγε. Στο παλιό 990; Έχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλημέρα. Πήρα εχθές το KU990i από Voda και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο φακός γιατί δεν γράφει Kreuznauch; Μήπως δεν είναι και είναι απλός; ναι ειναι της lg Και ο kreuznach που πήγε. Στο παλιό 990; Έχουν μεγάλες διαφορές στην απόδοση; Όπως είπε και ο stathis123 είναι ο απλός της LG. Εκτός από το "κλασικό" Viewty (KU990) η LG έβγαλε άλλο ένα με μικρές διαφορές όπως αυτή της κάμερας και του άθλιου κουτιού για πιο φθηνά! Ας σου πουν τα παιδιά τις άλλες διαφορές που έχει γιατί δεν τις θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγώ όταν το πείρα το lg έγραφε την μάρκα του φακού, αλλά το είχα πάρει τον Ιανουάριο. Όπως είπε και ο ισίδωρος το κουτί έχει αλλάξει, νομίζω ότι δεν έχουν ακουστικά μέσα δεν ξέρω αν πρόσφατα έβαλαν. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το τηλέφωνο 990i είναι λιφτινκ του παλιου 990,κυκλοφορεί μόνο έτσι από φέτος, και οι επιδόσεις του είναι ίδιες και ίσως και καλύτερες.Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά και θέμα ψυχολογίας. Περισσότερα από τέλος της σελιδας παρακάτω και μετά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219&page=252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το τηλέφωνο 990i είναι λιφτινκ του παλιου 990,κυκλοφορεί μόνο έτσι από φέτος, και οι επιδόσεις του είναι ίδιες και ίσως και καλύτερες.Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά και θέμα ψυχολογίας. Περισσότερα από τέλος της σελιδας παρακάτω και μετά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219&page=252 Δηλαδή ο φακός ο απλός της LG θεωρητικά βγάζει ίδιες ποιοτικές φωτογραφίες με τον παλιό και επώνυμο φακό Schneider Kreuznach; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Eσύ κατάλαβες ότι δεν βγάζει το ίδιο, από την σύγκριση που έχουμε κάνει δύο διαφορετικά άτομα με νέες και παλιές συσκευές ταυτόχρονα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Πόσο κρατάει η μπαταρία τελικά ρε παιδιά; Σε εμένα δύο φορές που το φόρτισα κράτησε μιάμιση μέρα με 10 τηλεφωνήματα το πολύ και από τη στιγμή που έβγαλε μήνυμα χαμηλής μπαταρίας έκλεισε σε 15-20 λεπτά. Και μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του ήχου στο ξυπνητήρι γιατί είναι λίγο δυνατό για μένα και με τρομάζει το πρωί; Συγνώμη αν ρωτάω πράγματα που έχουν ίσως απαντηθεί ,αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ που έχουν γραφτεί για το τηλέφωνο. Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχεις ανοιχτό το 3G? Εμένα με ανοιχτό, κράταγε 2 μέρες. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχεις ανοιχτό το 3G? Εμένα με ανοιχτό, κράταγε 2 μέρες. Με κλειστό πόσο σου κρατάει; Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki101996 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Γεια σας παιδια να ρωτισω κατι;Πως μπορω να εχω ιντερνετ στο lg ku990i (και κατι αλλο αμα ειναι απαραιτητο KU990i_V10b εκδοση λογισμικου).Νομιζω πως δεν γινετε αλλα ρωταω εδω για σιγουρια....:thanks::thanks::thanks: Ευχαριστω..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 -Για την μπαταρία μετά από 1+ μήνα με πλήρης φορτίσεις ξεφορτίσεις στρώνει... -Για Ιντερνετ λέμε στο δικτυο μας να μας στείλει τις ρυθμίσεις με SMS και ακολουθούμε τις οδηγίες -Η εκδοση λογισμικού V10b έχει ένα μήνα διαφορά από τη V10a και έχει βγεί να λειτουργεί καλύτερα βασικά με το δίκτυο της Vodafone και μερικά άλλα στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki101996 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ευχαριστω Εγω εχω Q σε τι αριθμο να στειλω τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 -Για την μπαταρία μετά από 1+ μήνα με πλήρης φορτίσεις ξεφορτίσεις στρώνει... -Για Ιντερνετ λέμε στο δικτυο μας να μας στείλει τις ρυθμίσεις με SMS και ακολουθούμε τις οδηγίες -Η εκδοση λογισμικού V10b έχει ένα μήνα διαφορά από τη V10a και έχει βγεί να λειτουργεί καλύτερα βασικά με το δίκτυο της Vodafone και μερικά άλλα στην Ευρώπη. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Και μια άλλη ερώτηση, όταν μπαίνω στις επαφές να επιλέξω ένα τηλ. για κλήση, τα γράμματα του ευρετηρίου, στο πλάι, τα βγάζει στα αγγλικά ενώ έχω επιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Και επιλέγοντας κάποιο γράμμα μου βγάζει μόνο 2-3 καταχωρήσεις που αρχίζουν από το συγκεκριμένο γράμμα , μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Και αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το δεύτερο θέμα του κινητού γιατί το διέγραψα προσπαθώντας να βάλω και άλλα θέματα θα του ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnyboring Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Έχει δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσει σαν gps;;; Εννοώ με ένα gps bluetooth receiver και ένα πρόβγραμμα gps. Είδα ότι έπεσαν οι τιμές στα gps bluetooth receiver και με ένα 40€ αγοράζεις και έλεγα μήπως και δουλέψει. Υ.Γ. Ζήλεψα το 5800 του αδερφού μου που το έχει ενσωματωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 καλημερα σε ολους τους φιλους, ειμαι κατοχος του 990ι 7 μερες ακριβως σημερα, το περασμενω σαββατο το πηρα απο mediamark 159 euro!! Σαν συσκευη για το πακετο οπως το δινουν ειναι πολυ καλο. Καλη κατασκευη πιοτητα, λογισμικο σταθερο γρηγορο χωρις κοληματα(προς το παρων) ηχος καλος σε αποδοση, οθονη καλη, καμερα??? καλη σε αποδοση την ημερα (σε απογευματινες ληψης χμμμμ) προγραμματα παιχνιδια φουλ, και ερχομαι στο μελανο σημειο του κινητου!!!! <<μπαταρια>> μια μερα ακριβος!!!!! 7μερες 7φορτισης!!!!!! μιλαμε για περιπου 20 τηλεφωνα την ημερα αναγκαστηκα με bluetooth,λιγο σκαλισμα το απογευματακι και αυτο ηταν!!!! το βραδυ δεν το κλεινω λογο δουλειας εαν το αφησω αφορτηστω το πρωι εχει κλεισει. κλειστο το 3g βεβαια. οποτε σημερα το παω προς αποχωρηση γιατι δεν μπορω καθε μερα φορτηστες καλοδια βαλε βγαλε και ανχος μηπως με αφηση πουθενα. κατα τα αλλα γιατην εποχη που ειχε βγει και της δυνατοτητες ηταν πολυ καλο!!! αλλα εχει μεινει πισω εν οψη Viewty II κιολας. Αυτα απο εμενα παιδια..... Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 καλημερα σε ολους τους φιλους, ειμαι κατοχος του 990ι 7 μερες ακριβως σημερα, το περασμενω σαββατο το πηρα απο mediamark 159 euro!! Σαν συσκευη για το πακετο οπως το δινουν ειναι πολυ καλο. Καλη κατασκευη πιοτητα, λογισμικο σταθερο γρηγορο χωρις κοληματα(προς το παρων) ηχος καλος σε αποδοση, οθονη καλη, καμερα??? καλη σε αποδοση την ημερα (σε απογευματινες ληψης χμμμμ) προγραμματα παιχνιδια φουλ, και ερχομαι στο μελανο σημειο του κινητου!!!! <<μπαταρια>> μια μερα ακριβος!!!!! 7μερες 7φορτισης!!!!!! μιλαμε για περιπου 20 τηλεφωνα την ημερα αναγκαστηκα με bluetooth,λιγο σκαλισμα το απογευματακι και αυτο ηταν!!!! το βραδυ δεν το κλεινω λογο δουλειας εαν το αφησω αφορτηστω το πρωι εχει κλεισει. κλειστο το 3g βεβαια. οποτε σημερα το παω προς αποχωρηση γιατι δεν μπορω καθε μερα φορτηστες καλοδια βαλε βγαλε και ανχος μηπως με αφηση πουθενα. κατα τα αλλα γιατην εποχη που ειχε βγει και της δυνατοτητες ηταν πολυ καλο!!! αλλα εχει μεινει πισω εν οψη Viewty II κιολας. Αυτα απο εμενα παιδια..... Πρόβλημα που με μία αναβάθμιση συνήθως λύνεται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potsikas_78 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Στο Viewty πως ανεβαινει ο ηχος μιας εισερχομενης κλισεις κατα την διαρκεια της δηλ. Οταν μιλαμε με τον αλλον και δεν τον ακουμε καλα μπορουμε να αυξησουμε καπως το επιπεδο της εντασεις ωστε να ακουγεται δυνατοτερα ο συνομιλητης μας....? Στο Viewty πως ανεβαινει ο ηχος μιας εισερχομενης κλισεις κατα την διαρκεια της δηλ. Οταν μιλαμε με τον αλλον και δεν τον ακουμε καλα μπορουμε να αυξησουμε καπως το επιπεδο της εντασεις ωστε να ακουγεται δυνατοτερα ο συνομιλητης μας....? Το βρηκα......:D Δεξια η αριστερα το χειριστηριο πισω απο την cam για αυξομειωση ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα , έχω και εγώ το ku990i και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω : 1ον Απο που μπορώ να βρω μέσα στο ιντερνετ δωρεάν themes (θέματα) 2ον Έχω πάρει καλώδιο usb το οποίο δεν είχε cd για να κάνω εγκατάσταση και μου είπαν από το κατάστημα ότι πρέπει να μπω στο ιντερνετ να το κατεβάσω εγώ , αλλά εγώ προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν βρήκα άκρη. & 3ον Πως μπορώ να κατεβάσω κάνενα παιχνιδάκι γιατί αυτό που έχει μέσα το κινητό δεν μου αρέσει και πολύ. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dcvr_85 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Εχω το viewty με εκδοση λογισμικου την v10d και εχω προβλημα οταν ανοιγω την καμερα μου χανονται τα αρχεια απ την καρτα μημης και πρεπει να κανω ενα restart για να επανελθουν ολα. Πως μπορω να βρω πιο παλιο λογισμικο που λειτουργει μια χαρα και πως θα το εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Γεια σας παιδια!Εχω προβλημα με ενα lg ku990.Δεν μπορω να δω τα video στο youtube και γενικα στο internet.Πρεπει να εγκαταστησω καποιον flash player? και αν ναι που τον βρισκω?Sorry αν εχει ξαναγραφτει αλλα εβγαλα τα ματια μου ολη μερα σημερα και δεν βρηκα τιποτα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά καλησπέρα, μόλις έπιασα το KU990i.. πάει υπερ-αργά με το λογισμικό της vodafone και ήθελα να ρωτήσω: Φλασάρεται το κινητό όπως και το Αρένα ή μόνο update μπορώ να κάνω μέσω του Lg Pc Suite;; Αν φλασάρεται, υπάρχουν κάπου οδηγίες; Διάβασα 340 σελίδες στο Αρένα.. διάβασα και άλλες 20 εδώ και χάωσα.. please help :-) Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2975780#post2975780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Οκ, μπήκα στην σελίδα http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/17051-original-ku990i-lgapp-firmware.html και κατέβασα τα αρχεία "LG EFS TOOLS.exe" και το firmware "KU990i Firmware OPEN v10b". Η έκδοση του λογισμικού μου είναι η V10d (σε vodafone live βέβαια). Με τα αρχεία που κατέβασα πως κάνω flash-άρισμα στο κινητό; Έψαξα κάποιον σίγουρο οδηγό αλλά έλεγαν διάφοροι από κάτω ότι είναι μόνο για KU990 και όχι για KU990i. Anyone? Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts