Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω απίστευτα μεγάλο πρόβλημα.

Έχω το LG KU990i και προσπάθησα με LGMDP και αρχείο .dz να το φλασάρω. Το πρόβλημα είναι ότι ήταν λογισμικό KU990 και όχι i και τώρα το κινητό έχει μια κίτρινη οθόνη και λέει unavailable wallpaper file.

Εχω βρει λογισμικό για KU990i αλλά προσπαθώ να το βάλω με LGMDP Και λέει Select KU990i image.

Παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει, έχω απελπιστεί, έχω που προσπαθώ από τις 12 το μεσημέρι...

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω απίστευτα μεγάλο πρόβλημα.

Έχω το LG KU990i και προσπάθησα με LGMDP και αρχείο .dz να το φλασάρω. Το πρόβλημα είναι ότι ήταν λογισμικό KU990 και όχι i και τώρα το κινητό έχει μια κίτρινη οθόνη και λέει unavailable wallpaper file.

Εχω βρει λογισμικό για KU990i αλλά προσπαθώ να το βάλω με LGMDP Και λέει Select KU990i image.

Παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει, έχω απελπιστεί, έχω που προσπαθώ από τις 12 το μεσημέρι...

Κοίταξε εδώ

Ace of Hearts..

Ναι, από εκεί πήρα τα αρχεία, έγραψα κ εκεί, απάντηση δε πήρα.

Μήπως χάλασε οριστικά το κινητό? Έπαιξα και με το flex file, aλλά τίποτα.

Τελικά το έφτιαξα, αλλά δε πιάνει σήμα, θέλει ένα .nv αρχείο.

Δε ξέρω γιατί, αλλά το κινητό από το LGMDP δεν αναγνωρίζεται σαν normal mode, ό,τι κ αν κάνω.

Παρκααλώ βοηθήστε.

Τελικά το έφτιαξα!!!

Χίλια ευχαριστώ στον φίλο μου omokas που μου έδωσε το απαραίτητο αρχείο, χωρίς αυτόν θα ήμουν χωρίς κινητό.

Ξέρει κανείς πού θα βρω ένα από αυτά τα steel skins σε ελλάδα? http://cgi.ebay.co.uk/STEEL-SKIN-Cover-Case-Protector-for-LG-KU990-Viewty_W0QQitemZ370244734811QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item56344e4f5b&_trksid=p3286.m63.l1177

Είναι εκπληκτικά πανέμορφα ρε παιδιά!! Θέλω ένα οπωσδήποτε!

Ξέρει κανείς πού θα βρω ένα από αυτά τα steel skins σε ελλάδα? http://cgi.ebay.co.uk/STEEL-SKIN-Cover-Case-Protector-for-LG-KU990-Viewty_W0QQitemZ370244734811QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item56344e4f5b&_trksid=p3286.m63.l1177

Είναι εκπληκτικά πανέμορφα ρε παιδιά!! Θέλω ένα οπωσδήποτε!

τόσες αγορές έχεις κάνει μέσω eBay. Γιατί δεν το παίρνεις και αυτό από εκεί; Όντως είναι όμορφη.

Καλώς σας βρίσκω ξανά παίδες :) Έχω απορία : Αυτοκόλλητα είναι αυτά τα skins?

Που χάθηκες;:pδιακοπές είσουν μέχρι τώρα;

Ναι, αυτοκόλληματα με σχήματα ή εικόνες.

exw parei edw kai ena mhna to lg ...enw exw kanonika internet den mporw na dw videakia apo to youtube ..........mipws kserete ti pezi?

γνωριζει κανεις τι γινετε με το θεμα αυτο να μας διαφωτισει λιγακι???????????????????????

ειχα και γω internet και δεν παιζανε με τιποτα:wacko: ξερει κανεις κατι ???:blink::blink:

exw parei edw kai ena mhna to lg ...enw exw kanonika internet den mporw na dw videakia apo to youtube ..........mipws kserete ti pezi?

γνωριζει κανεις τι γινετε με το θεμα αυτο να μας διαφωτισει λιγακι???????????????????????

ειχα και γω internet και δεν παιζανε με τιποτα:wacko: ξερει κανεις κατι ???:blink::blink:

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα(και εγώ μέσα σε αυτούς).

Για δοκίμασε κάποια από αυτά.

Είχα γυρίσει αλλά παρακολουθούσα απλώς το forum :p Αμα είναι αυτοκόλλητα,ποιος ο λόγος να κάνεις τον κόπο να τα αγοράσεις,αφού γνωρίζεις πως τα αυτοκόλλητα με το παραμικρό χαλάνε...εκτός αν είναι πλαστικοποιημένα σαν το screen-protector :O Αμα είναι έτσι,θέλω και εγώ :D

Edit : Μόλις είδα την τιμή...δεν θέλω εγώ τελικά χαχαχαχα :D

Είχα γυρίσει αλλά παρακολουθούσα απλώς το forum :p Αμα είναι αυτοκόλλητα,ποιος ο λόγος να κάνεις τον κόπο να τα αγοράσεις,αφού γνωρίζεις πως τα αυτοκόλλητα με το παραμικρό χαλάνε...εκτός αν είναι πλαστικοποιημένα σαν το screen-protector :O Αμα είναι έτσι,θέλω και εγώ :D

Edit : Μόλις είδα την τιμή...δεν θέλω εγώ τελικά χαχαχαχα :D

:lol::lol:

Είναι σκληρά κάπως. Δεν χαλάνε εύκολα. Για αυτό κάνουν 25 ευρώ(έχουν και μελάνι:p:rolleyes:).

Για την ακρίβεια κάνουν 28,93 ευρώ μιας και το γράφει σε αμερικάνικα δολλάρια :) Αλλά και 25 να έιχαν δεν πιστεύεις ότι είναι πολλά λεφτά να δώσεις για να "ντύσεις" απλα το κινητό? Δλδ άμα άλλαζε προσόψεις,πόσο θα μας πήγαινε το μαλλί?

Για την ακρίβεια κάνουν 28,93 ευρώ μιας και το γράφει σε αμερικάνικα δολλάρια :) Αλλά και 25 να έιχαν δεν πιστεύεις ότι είναι πολλά λεφτά να δώσεις για να "ντύσεις" απλα το κινητό? Δλδ άμα άλλαζε προσόψεις,πόσο θα μας πήγαινε το μαλλί?

45+.

Η πλακέτα των αφής στο SE Κ850i κάνει για να την αντικαταστήσουν 45 ευρώ:X

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα(και εγώ μέσα σε αυτούς).

Για δοκίμασε κάποια από αυτά.

εχεις τεσταρι καποια απο αυτα και ειναι οκ ????????

Πάντως, ρε, παιδιά, αυτό το ρημάδι το Viewty, μαμάει κ δέρνει.

Δε πά να βγήκε το 2007? Συναγωνίζεται όλα τα σημερινά κινητά.

Να μη μιλήσω για την ΑΨΟΓΗ ποιότητα κατασκευής του... 3 LG Viewty έχω πιάσει μέχρι σήμερα και κανένα από αυτά δεν είχε το παραμικρό τρίξιμο.

Εγώ αν και έχω κάποια παράπονα από τη συσκευή(κυρίως για το λογισμικό του),για το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να αμφιβάλει κανείς είναι για την ποιότητα κατασκευής! Μου έχει πέσει άπειρες φορές,έχει φάει άλλες τόσες μπουνιές και αυτό ακόμα εκεί....επιμένει να δουλεύει...:wacko: Τι άλλο να κάνω για να χαλάσει? Μέχρι και μέσα σε ρακόμελο έπεσε και ακόμα δουλεύει,έλεος δλδ ! Ninja κινητό :ninja:

Γεια σας παιδιά..Δεν ξέρω αν έχω πατήσει κάτι,αλλά όταν συνομιλώ με τον άλλο δεν τον ακούω ή μάλλον τον ακούω από μίλια μακριά και έτσι αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ συνέχεια την ανοιχτή ακρόαση.Τι πρέπει να κάνω για να γίνει κανονικά?Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος..

ρε παιδια

μου έσπασε η οθόνη του κινητού.

είναι όλη μαύρη και με ένα ράγισμα στην μέση.

ξέρετε πού μπορώ να το πάω για να μου αλλάξουν οθόνη και πόσο μπορεί να κοστίσει? δεν έχω πλέων εγγύηση.

ρε παιδια

μου έσπασε η οθόνη του κινητού.

είναι όλη μαύρη και με ένα ράγισμα στην μέση.

ξέρετε πού μπορώ να το πάω για να μου αλλάξουν οθόνη και πόσο μπορεί να κοστίσει? δεν έχω πλέων εγγύηση.

Το έχεις πάνω από 2 χρόνια;Όχι κάτω από 60 Ε.Για το Αρένα πχ, κοστίζει 120.

Ace of Hearts..

Το έχεις πάνω από 2 χρόνια;Όχι κάτω από 60 Ε.Για το Αρένα πχ, κοστίζει 120.

ένας χρόνος έχει περάσει αλλά για σπάσιμο οθόνης δεν νομίζω να ίσχυε η εγγύηση

ένας χρόνος έχει περάσει αλλά για σπάσιμο οθόνης δεν νομίζω να ίσχυε η εγγύηση

Αν σου έπεσε και έσπασε,ναι , δεν καλύπτεται.Αν ξύπνησες μια μέρα που λέει ο λόγος και την είδες σπασμένη, καλύπτεσαι.

Ace of Hearts..

Την τελευταια εβδομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου...Παω παραδειγμα να πατησω καποιον αριθμο και παταω το 0 για παραδειγμα και αντι για αυτο πατιεται το 8...Αυτο το κανει και μεσα στο μενου παω να πατησω ενα πραγμα και πατιεται το διπλανο και οχι αυτο που θελω εγω...Για να σας προλαβω οχι δεν ειναι θεμα εξικοιωσεις με το κινητο καθοτι το εχω σχεδον ενα χρονο και το προβλημα παρουσιαστηκε την τελευταια εβδομαδα...Επισης να πω οτι πηγαινοντας στις ρυθμισεις τηλεφωνου και κανοντας Βαθμονομηση Πληκτρολογιου το προβλημα εξαφανιζεται αλλα μολις περασει μια μερα ξανα τα ιδια...Εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο?? Γνωριζεται πως μπορει να λυθει αυτο το προβλημα?? Ευχαριστω!