andreas_ku990 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Όχι δεν υπάρχει ρύθμιση. Μπορεί να φταίει η εταιρία σου και όχι το τηλέφωνο. Εμένα ακουγόταν μια χαρά χωρίς πρόβλημα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Παιδιά γιατι οταν μιλάω με καποιον δεν ακούγεται καλα το ακουστικό? Δηλαδη δεν ακούω καλά τον άλλον Υπαρχει κάποια Ρύθμιση? Ευχαριστω. έχει πρόβλημα η συσκευή σου, την είχα και εγώ και αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα. Δεν έφταιγε το δίκτυο διότι μόλις αγόρασα το smart όλα δούλεψαν ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafi Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 το εφτιαξα το τηλ τελικα. θελει να βαλεις το καταλληλο LGAPP version.ευχαριστω παντως οσους με βοηθησαν. κατι αλλοι που μου την ειπαν και απο πανω, και ηταν και διαχειριστες του site τι να πω γι αυτους. ελεος και κριμα για εκεινους. thanks και παλι παιδια. ολα καλα τωρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/76289a_km-thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papakos1 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Το μοντέλο KU990i απλά δεν περιέχει στο κουτί USB, ακουστικά και νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ούτε γραφίδα. Σήμερα το αγόρασε ενας φίλος μου.. Γραφίδα πράγματι δεν έχει αλλά καλωδιο USB και Hands-free περιέχει η συσκευασία... Μαλλον το "i" κάτι αλλο είναι και μαλλον είναι οτι ειναι κινητό της Cosmote με άμεσες συντομεύσεις στο MYcosmos View. Κάτι άλλο.. γιατί κάνει έναν περίεργο θόρυβο δίπλα απο την κάμερα..σαν ελατήριο κατι??...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Σήμερα το αγόρασε ενας φίλος μου.. Γραφίδα πράγματι δεν έχει αλλά καλωδιο USB και Hands-free περιέχει η συσκευασία... Μαλλον το "i" κάτι αλλο είναι και μαλλον είναι οτι ειναι κινητό της Cosmote με άμεσες συντομεύσεις στο MYcosmos View. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν έχει τίποτα από αυτά! ;) Κάτι άλλο.. γιατί κάνει έναν περίεργο θόρυβο δίπλα απο την κάμερα..σαν ελατήριο κατι??...... Εμένα δεν έκανε κάτι τέτοιο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 να ρωτησω.... γινεται να "δωσω" απο τον Η/Υ μεσω bluetooth στο κινητο ιντερνετ ???? δηλαδη ρουτερ->Η/Υ->bluetooth->κινητο ... ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω κανενα Οπερα χωρις να χρεωνομαι :D ειχα διαβασει παλαιοτερα οτι γινοταν για καποια ερικσον σμαρτ κινητα.... οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του !!!! ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Το KU990 δεν έχει wifi, οπότε δε γίνεται... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Δεν λέει αυτό. Άλλο λέει ο άνθρωπος αν και ούτε αυτό που λέει γίνεται δυστυχώς ;) :( Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 κριμα:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeNnOoZ Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Καλησπερα, αγορασα πριν απο καμια βδομαδα το συγκεκριμενο κινητο απο την vodafone και η συσκευασια μεσα περιειχε usb και handsfree αλλα οχι γραφιδα γιατι οπως με πληροφορησαν εχουν σταματησει να βαζουν εδω και αρκετο καιρο στη συσκευασια μεσα.Το θεμα ειναι οτι δεν υπηρχε μεσα ουτε cd για το usb αλλα βολευτηκα στη μεταφορα αρχειων μεσω του συγχρονισμου μουσικης...ομως αν θελω να μεταφερω φωτογραφιες που εχω τραβηξει ή αρχεια που μου εχουν στειλει δεν γινεται.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να φορτωνω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο και τα οποια αποθηκευονται στο φακελο "ΗΧΟΙ" του κινητου. Ξερετε αν μπορω να το αλλαξω καπως αυτο απο τις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dslssrmy145ft Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 γεια σας! σημερα αγορασα το lg ku990i viewty και επειδη δεν εχει τιποτα μεσα μονο τον φορτιστη θελω να μου πρωτηνεται μια αξιοπιστη ελληνικη σελιδα με usb καλωδια για το συγκικριμενο κινητο και γραφιδα. ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Αν ψάξετε λίγο πίσω θα τα βρείτε ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dslssrmy145ft Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 σε ποια σελιδα γιατι ειναι 267 σελιδες. και κατι αλλο σε αυτην τη σελιδα http://www.skroutz.gr/c/610/palmtop_stylus.html η πρωτη γραφιδα σετ 3 τεμαχιων ειναι για ολλα τα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλησπερα, αγορασα πριν απο καμια βδομαδα το συγκεκριμενο κινητο απο την vodafone και η συσκευασια μεσα περιειχε usb και handsfree αλλα οχι γραφιδα γιατι οπως με πληροφορησαν εχουν σταματησει να βαζουν εδω και αρκετο καιρο στη συσκευασια μεσα.Το θεμα ειναι οτι δεν υπηρχε μεσα ουτε cd για το usb αλλα βολευτηκα στη μεταφορα αρχειων μεσω του συγχρονισμου μουσικης...ομως αν θελω να μεταφερω φωτογραφιες που εχω τραβηξει ή αρχεια που μου εχουν στειλει δεν γινεται.Το μονο που μπορω να κανω ειναι να φορτωνω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο και τα οποια αποθηκευονται στο φακελο "ΗΧΟΙ" του κινητου. Ξερετε αν μπορω να το αλλαξω καπως αυτο απο τις ρυθμισεις? πρεπει απο τις ρυθμισεις του κινητου να βαλεις στην επιλογη συνδεσημοτητα usb mass storage....ετσι ωστε οταν το συνδεεις στο η/υ να σε εμφανιζει την μεμορυ καρτ.... και απο εκει να κανεις οτι 8ες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeNnOoZ Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 πρεπει απο τις ρυθμισεις του κινητου να βαλεις στην επιλογη συνδεσημοτητα usb mass storage....ετσι ωστε οταν το συνδεεις στο η/υ να σε εμφανιζει την μεμορυ καρτ.... και απο εκει να κανεις οτι 8ες σ'ευχαριστω πολυ! εχω αλλη μια απορια...μεχρι ποσα GB μπορω να βαλω καρτα μνημης? τη vodafone μου ειπαν μεχρι 2GB ενω στο γερμανο μεχρι 4GB... και αν βαλω τη μεγαλυτερη δυνατη το κινητο θα κολαει?? γεια σας! σημερα αγορασα το lg ku990i viewty και επειδη δεν εχει τιποτα μεσα μονο τον φορτιστη θελω να μου πρωτηνεται μια αξιοπιστη ελληνικη σελιδα με usb καλωδια για το συγκικριμενο κινητο και γραφιδα. ευχαριστω....[/quote Aν και δεν ξερω και πολλα για το συγκεκριμενο θεμα νομιζω πως το ebay.com ειναι μια λυση για αυτο που ζητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 σ'ευχαριστω πολυ!^^ εχω αλλη μια απορια...μεχρι ποσα GB μπορω να βαλω καρτα μνημης? στη vodafone μου ειπαν μεχρι 2GB ενω στο γερμανο μεχρι 4GB... και αν βαλω τη μεγαλυτερη δυνατη το κινητο θα κολαει?? Το viewty παίρνει μέχρι 2GB.Αντέχει και 4, αλλά θα πρέπει να γεμίσεις την κάρτα με πάνω από 2GB τότε, γιατί αλλιώς θα την βλέπει ως 2.Υπάρχει το ενδεχόμενο βέβαια με την 4άρα να έχεις καθυστέρηση αρκετή. Συστήνεται sandisk. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanastou13 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 exw parei edw kai ena mhna to lg ...enw exw kanonika internet den mporw na dw videakia apo to youtube ..........mipws kserete ti pezi? Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MR_SK0DAS Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 paidia ekana kai to diko mou << i-viewty>> ebala to theme kai tora exo slide to unlock tipota bebaia to simantiko alla arketa efetzidiko.... PWS TO EKANES???THELW KAI EGW NA TO KANW!!!POLU KALO TO KINHTO!!!TO PEIRA SE ASPRO XRWMA!!!KAI EBALA ME 10E KARTA MNHMHS 2GB!!!AKOUW ODHGIES!!! Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 εγώ 2gb έβαλα και κολλούσε υπερβολικά έβαλα 1gb και ησύχασα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μια φίλη το έχει από Vodafone. Γίνεται να βάλουμε το κανονικό λογισμικό? Κολλάει απίστευτα εκνευριστικά και δε δέχεται τις ρυθμίσεις WAP/MMS/GPRS από Cosmote. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Νομίζω ναι !!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Το θέμα είναι, πώς? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Σα να κάνεις κανονική αναβάθμιση δεν είναι;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Δε ξέρω, για αυτό ρωτάω. Κάτι πήρε το μάτι μου για αρχεία .dz. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort87 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Καλησπέρα σε όλους ! Χαιρετώ ως ενεργό πλέον μέλος την κοινότητα του myphone.gr καθώς μέχρι τώρα απλά διάβαζα τα μυνήματα των φίλων που με ενδιέφεραν.. Θα ήθελα να αναφερθώ στην δικιά μου εμπειρία απο το LG KU990i , η οποία μετρά περίπου 6 μέρες.. Μέχρι τώρα δεν ειχα κινητό με οθόνη αφής , οποτε και λογω της αναβάθμισης που μου ηρθε ειπα να παρω ενα πολύ προσιτο πλέον κινητο ώς ένα βημα εξοικείωσης με το συγκεκριμένο στυλ κινητου [μεχρι τωρα ειχα διαδοχικά Motorola Talkabout , Nokia 3310 , Nokia 3330 , Nokia 6310 , Alcatel Onetouch ,SE K600I , Motorola L6 , Motorola KZR ] .. Η ολη συσκευασία και το πακέτο χαρακτηρίζονται επιεικώς "σπαρτιάτικα" καθώς περιέχει μονο το φορτιστή και οδηγιές...Γραφίδα αγόρασα την επίσημη της LG αλλά μοιαζει πιο πολύ με κραγιον οποτε βλεπω να μένει ψιλοαχρησιμοποιητη.. Απο επιδόσεις η μπαταρια κρατάει σχεδον 2 μέρες , οχι πολύ εντατικής χρησης...Η μηχανή με ικανοποιει , αλλωστε ηταν η καλυτερη που ειχα μεχρι τωρα , επιπροσθετως δεν το αγορασα για να παιζω αλλα για να μιλάω και να εχω και έξτρα μου :) Βασικο ζητούμενο για μένα ειναι η σύνδεση με το PC [εχω ένα ενα νέτμπουκ με λίνουξ , ενα σταθερο με XP , και ενα λάπτοπ με Vista SP2]..Επειδή δεν έχει καλώδιο USB αγορασα ενα της Orbit απο το Γερμανο που μου ειπαν πως κανει ... Κάρτα μνημης εχω μια 512mb Kingston απο το προηγουμενο κινητο μου..... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Συνδέω το κινητο στους υπολογιστές μου αλλά πουθενά δεν αναγνωρίζεται παροτι το έχω βάλει σε μαζική αποθήκευση και εχω επιλεξει ως κυριο τοπο αποθηκευσης την κάρτα μνημης..Μου γράφει προσπάθεια σύνδεσης αλλα τπτ....Τις λίγες φορές που γράφει συνδεθηκε μου βγάζει στην οθόνη την ένδειξη "παρακαλω τοποθετειστε κάρτα μνημης"...! Στα λινουξ τα ιδια....Σε XP δεν εχω δοκιμάσει ακομη..Επίσης κατέβασα το LG PC SUITE και το έβαλα στα Vista ομως οποτε συνδεω το κινητο μου γράφει πως δεν υπάρχει συνδεδεμένο κινητο !!!!! Ψάχνω στο ίντερνετ για λύση , αλλά δεν ξέρω τι φταει...Τα Vista , η συσκευή , το καλωδιο USB ή η κάρτα μνήμης ? Διαβασα πως η LG προτείνει κάρτες Sandisk. Οπως καταλαβαινετε για μενα που με ενδιαφερει να περνάω αρχεια -εικονες κτλ- ειναι μεγαλο προβλημα ! Όποιος ενδιαφέρεται να με βοηθήσει ας το κάνει είτε απο εδώ , ή στα παρακάτω mail kozackal@hotmail.com kozackal@yahoo.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια ! Παράθεση Le mieux est l'ennemi du bien Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts