panosthebest Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Eγώ έχω το xilisoft video converter και δουλεύει μια χαρά! Δηλαδη μπορεις να ενσωματωσεις με το xilosoft ε?Ωραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_God Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Γειά σε όλους, πριν ένα μήνα περίπου αγόρασα κι εγώ το lg viewty μιας και είχε πέσει η τιμή του στα 200 και είχα και κάποια επιδότηση. Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω το πόσο ενοχλητική έχει γίνει η vodafone. Γιατι πρέπει όλα τα κινητα να γραφουν vodafone και να έχουν και σήμα vodafone παρόμοιο με αυτό των sony ericsson;;; Όταν αγοράζω ένα κινητό, θέλω να είναι πχ ΝΟΚΙΑ, Ericsson, LG. Όχι μόστρα της vodafone. Θα μου πεις γιατί να το πάρεις απ' τη vodafone. Η ανάγκη, αφου κάποιος μου πρόσφερε την επιδότηση του το πήρα μόνο 100 ευρώ. Έρχομαι στο θέμα όμως. Αφού με ανάγκασαν να το πάρω σε λευκό για να μην έχει στολίδια της vodafone όταν το άνοιξα ανακάλυψα ότι είχε μενού πειραγμένο απ' τη vodafone. Ουσιαστικά έχει το vadafone live (μόνο, ευτυχώς). Μέσα το κινητό έχει και κάποια παιχνίδια demo για 90 δευτερολεπτα. Έγω έπαιξα αυτά τα 90 και τώρα απλά κάθονται και μου λένε να τα αγοράσω. Ξέρει κανείς πως να τα διαγράψω; Επίσης υπάρχουν εικόνες στο ανοιξε-κλείσε με το σήμα της vodafone που φαίνονται στην έκθεση. Κι αυτές θέλω να πάνε στον κάδο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;; Έδω και μέρες κοιτάζω τα post και έχω μάθει πολλά χρήσιμα πράγματα. Δυστυχώς δεν έπεσα στο θέμα αυτό. Και μια ακόμα ερώτηση: Σε κάθε φάκελο που μπαίνετε (πχ βίντεο) έχει πρώτο πρώτο ένα φάκελο για να συνδεθείς και να κατεβάσεις κι άλλα ή κι αυτό κόλπο της vodafone είναι;; Γιατί αν το πατήσω μπαίνει στο vodafone live... θα ήθελε δλδ γιατί έχω Q και μπαίνει στο beQ (δωρεάν περιήγηση). Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπώ στο google ή σε κάποια άλλη σελίδα εκτός beQ;; Ξέρω ότι αν πάω στην LG και ζητήσω να μου περάσουν το γνήσιο λογισμικό θα λυθούν όλα τα προβλήματα μου...αλλά θα χάσω την εγγύηση...ενώ αν τα σβήσω, τι θα μου πούν; Ότι χάνω την εγγύηση επειδή έσβησα τα παιχνίδια; Αυτά για αρχή, ξέρω ότι σας κούρασα... Υ.Γ. Την είχα σε υπόληψη την LG, αλλά από τότε που κατάλαβα ότι το κάθε ένα κινητό είναι διαφορετικό κι ας είναι το ίδιο μοντέλο, ξενέρωσα. Άλλα έχουν καπάκι στην κάμερα, άλλα γράφουν stabilizer, άλλα iso800, σε άλλα το τζαμάκι στο φλας είναι clear, σε άλλα με γραμμές, το κουμπί στο ζουμ είναι διαφορετικό...ότι να ναι!! Ο Φιλανδός είναι respect, όλα τα άλλα είναι απλά για να ασχολούμαστε. ΝΟΚΙΑ και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Να πω κι εγώ το πρόβλημά μου... Έχω το viewty εδώ κι ένα μήνα και αν και γενικά είμαι ευχαριστημένος, μου τη σπάει που η δόνησή του είναι απίστευτα αδύναμη. Όταν το έχω στο αθόρυβο, ακόμα και να το κρατάω στο χέρι, είναι πολύ αδύναμο το "κούνημά" του και πολλές φορές χάνω κλήσεις. Ξέρετε μήπως αν ρυθμίζεται απο πουθενά; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Όχι..δυστυχώς δεν γίνεται:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_God Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Εμένα πάλι δονείται και με το παραπάνω... Ίσως αν έπαιρνες το διπλανό κινητό να δονούσε καλύτερα! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 αν θες να κανεις επεξεργασια πριν την κληση ..δεν υπαρχει ε ? γτ πηγα να κανω call me back αλλα μπα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marialenaki Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Exw to kinhto apo tote pou bghke kai prin 3 meres epese oloklhro mesa sto nero afou to skoupisa kai to stegnwsa douleuei kanonikotata.Posa tetoia kinhta tha to ekanan auto? Eilikrina polu euxaristhmenh apo to kinhto kai to susthnw anepifulakta Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. αν θες να κανεις επεξεργασια πριν την κληση ..δεν υπαρχει ε ? γτ πηγα να κανω call me back αλλα μπα !!! psychoz125 ti ennoeis epeksergasia?Egw call me back kanw kanonika Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 psychoz125 ti ennoeis epeksergasia?Egw call me back kanw kanonika Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. σε μια επαφη που την εχεις αποθηκευμενη να κανεις call me back χωρις να ξαναγραψεις τον αριθμο αυτο λεω ... γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiliszag Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 παιδια το εχω εδω και 3 μηνες,καλο χρυσο αλλα δεν με βολευει ιδιαιτερα αν το πουλησω, με υπολοιπο εγγυησης21 μηνες, αγρατζουντιστο με σκληρη θηκη, στικ 2 γιγα στο κουτι του κομπλε, ποσα πιανω;ξερετε κανενα μαγαζι να το σπρωξω εκει; Παράθεση the coldest of the cool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Βαλε το καμια αγγελια εδω στο ιντερνετ. Στα μαγαζια που αγοραζουν κινητα, τα παιρνουν ολα στη μιση τιμη απο αυτην που κοστιζουν, οσο καλη κατασταση και να'ναι! Αν ειναι να το δωσεις 100 ευρω το παιρνω κι εγω..:p Αν παντως θες να δοκιμασεις, παρε στο buy&sell και ρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Οταν ρώτησα και εγώ πριν 3 μήνες που ήμουν στην ακριβώς ίδια θέση με εσένα μου είχαν πει μέγιστη τιμή 100 ευρώ....! Επειδή λέει ότι και καλά δεν έχει εύκολη μεταπώληση...ΠΙΠ^Σ ! Από όσο ξέρω ακόμα ψάχνουν για το συγκερκιμένο μοντέλο αγοραστές και δεν βρίσκουν.Οπως είπε και ο φίλος από πάνω βάλε καμία αγγελία ή πούλα το σε κανέναν απο το φόρουμ,δικά μας παιδιά είναι όλοι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Mέχρι 120 ευρώ είναι καλά να το δώσεις,για παραπάνω είναι υπερβολή. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Πολύ καιρό κάθησε:D χαχαχαχα :lol: Γύρισα αλλά δεν θα κάτσω για πολύ,ξαναφεύγω σε λίγες μέρες και είπα να checkaρω μπας και μπορώ να βοηθήσω πουθενά :) 120 ευρώ πιστεύω είναι το μέγιστο που μπορεί να πιάσει το κινητό μαζί με κάρτα μνήμης και όλα τα περιεχόμενα του κουτιού και όχι σε μαγαζί φυσικά...εκεί θα πέσει και άλλο η τιμή του.Οπότε φίλε Nagata συμφωνώ μαζί σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Δηλαδή το ΚΡ500 πόσο να πιάνει;;) Καλές διακόπες Δαμιανέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 To ΚP500 κάνει καινούργιο 156,50,μεταχειρισμένο παίζει να το χαρίζουν κιόλας :lol: Ευχαριστώ φίλε Iσίδωρε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamz Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 καλησπερα παιδια..ψαχνω για screen protector για το lg viewty..αλλα δεν βρισκω πουθενα... ξερετε μηπως κανενα screen protectro για αλλο κινητο που να ταιριαζει και στο Viewty?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 καλησπερα παιδια..ψαχνω για screen protector για το lg viewty..αλλα δεν βρισκω πουθενα... ξερετε μηπως κανενα screen protectro για αλλο κινητο που να ταιριαζει και στο Viewty?... εχει στο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamz Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 κατι εκτος e bay παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 http://www.skroutz.gr/c/612/palmotp_screen_protection.html?keyphrase=lg+viewty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 8 ευρώ οι κλέφτες? Φίλε δεν χρειάζεται καν να βάλεις screen protector :X Και εγώ που είχα,το έχω βγάλει εδώ και καιρό και η οθόνη δεν έχει πάθει τπτ.Ισα,ισα που ανέβηκε και η ανταπόκριση της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Μάλλον είναι και για την μεταφορά;) Άμα θέλεις για περισότερη ασφάλεια το βάζεις.Αν το προσέχεις όμως δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamz Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 γκρρ...δεν υπαρχει αποθεμα :S αν παρω για το LG KM900 ARENA θα προσαρμοζεται στο viewty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Όχι... οι οθόνες τους είναι διαφορετικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indril Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Για σας παιδιά, είμαι νέο μέλος, πριν λίγες μέρες πήρα το viewty.. Χθες πήρα μια κάρτα μνήμης lexar microsd 4 giga, αντιμετωπίζω δυο προβλήματα με αυτό. Το ένα είναι ότι ο υπολογιστής (δεν έχω καλώδιο σύνδεσης μονό reader) μου λέει ότι η δισκέτα έχει ασφάλεια εγγραφής και δεν μπορώ να προσθέσω αρχεία (δεν είναι στο lock ο reader ). Έχει συμβεί σε κανένα σας? Το δεύτερο είναι ότι ενώ είναι 4 giga (το γράφει και επάνω) ο υπολογιστής και το κινητό την θεωρούν 2α, μονό όταν την πρώτο έβαλα μου είχε βγάλει ότι είναι τέσσερα, τι παίζει? :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unhappy Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 γεια σας! αποφάσισα και εγώ να αγοράσω σύντομα το κινητό... επειδή είμαι λίγο άσχετη μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες? λοιπόν θα αγοράσω το ku990i. διάβασα πολλές σελίδες αν και είναι 260. 1> επειδή αναφέρεται ότι είναι παλιό το λογισμικό είναι απαραίτητο να κάνω αναβάθμισή?αν ναι είναι δύσκολή διαδικασία? 2>για να δω ταινία πρέπει να έχω απλωσ το πρόγραμμά Total Video Converter 3.21? είναι απαραίτητη κάποια μετατροπή? 3> γνωρίζω σε ποιεσ σελιδεσ να αναζητήσω θέματα αλλά οι οδηγίες φαίνονται πολλές και τα περισσότερα άγνωστα μπορώ να τις βρω κάπου στα ελληνικά? 4>για τα παιχνίδια το μόνο που έχω να κάνω είναι να τα κατεβάσω και να τα περάσω στο κινητό? συγνώμη για τις τόσες βαρετές ερωτήσεις.... απλώς είμαι λίγο άσχετη.... ευχαριστώ εκ των προτέρων:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts