Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος να βοηθήσει;;;

Μεγια για το κινητο σου...και εγω εχω το Cookie και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Εδω θα δεις για το λογισμικο και τετοια:

http://uk.lgmobile.com/web/web.support.manualSoftwareRF.laf

Δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο αλλα μαλλον θα ειναι το τελευταιο...για να το εφτιαξαν.

Νομιζω πως υπαρχει ποιο νεο αναβαθμιση

Οντως το ελληνικο site δεν εχει τιποτα για το λογισμικο.Μονο το αγγλικο.Εγω εχω το Cookie και δουλευει το LG Software Update

Καλως ηρθες στην online παρεα μας!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα έχει ένας φίλος μου ένα ku990 viewty και εδώ και αρκετό καιρό όταν πατάει το πλήκτρο να βγάλει φωτογραφία του βγάζεθι το μήνυμα not enough memory ή κάτι τέτοιο. Από ότι είδα έχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη και στο κινητό κια στην κάρτα. τι συμβαίνει όμως και δεν τον αφήνει να βγάλει φωτογραφία. Κάποιες άσχετες φορές όπως προχθές άνοιξε και έβγαλε μερικές χωρίς να του πει τίποτα, αλλά εχθές πάλι τα ίδια. Τι είναι αυτό μπορεί να διορθωθεί;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Παιδια βοηθεια!!!Τ ν κανω?Πειτε καποιοσ κατι πλζ εχω απελπιστει!ειμαι χωρισ τηλεφωνο απο χτες!!!

Johny υποψιαζομαι οτι εχει προβλημα με την καρτα μνημης. Ποια καρτα εχει;

orestis δωστο καλυτερα για service και μην κανεις αλλα πειραματα. Αν εχει καποιος αλλος να προτεινει διαφορετικη λυση ας δωσει μια χειρα βοηθειας..

Μηπως κατα τυχη το ασπρο ku990 που ειναι και πιο καινουργιο εχει συστημα οπως περιστρεφεις το κινητο να περιστρεφεται και η οθονη απο μονη της οχι manual? το μαυρο δεν το χε σιγουρα παλια.
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Στα χαρακτηριστικα του δεν αναφερει κατι τετοιο οποτε μαλλον δεν το εχει. Προσωπικα δεν το θεωρω και κατι σημαντικο.

Δεν το εχει κανενα Viewty.Και εγω δεν το θεωρω σημαντικο.Μονο στο web και στα μυνηματα μπορει να χρησιμευσει λιγο που θα ειναι σε Landscepe Mode(το landscepe ειναι λαθος γραμμενο:O)

ΤΥ Conception αλλα δν νομιζω οτι μ καλυπτει η εγγυηση κ αν ισχυει....τελοσ παντων...εχει βαλει κανεισ theme manager?Πειτε μ ναι καποιος σασ παρακαλω!

Στο Viewty(και στο Cookie λογικα)μπορεις ουτως η αλλως να κανεις surfing σε οριζοντια οθονη(Landscape). Και τις φωτο μπορεις να δεις ετσι αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι το βιντεο σε widescreen που λιγα κινητα το εχουν.

Theme manager ειχα βαλει και το εβγαλα γιατι ολα τα θεματα ειχαν τις ατελειες τους και οχι τοσο γρηγορη αποκριση. Δεν ασχοληθηκα πολυ.

Στο Viewty(και στο Cookie λογικα)μπορεις ουτως η αλλως να κανεις surfing σε οριζοντια οθονη(Landscape). Και τις φωτο μπορεις να δεις ετσι αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι το βιντεο σε widescreen που λιγα κινητα το εχουν.

Theme manager ειχα βαλει και το εβγαλα γιατι ολα τα θεματα ειχαν τις ατελειες τους και οχι τοσο γρηγορη αποκριση. Δεν ασχοληθηκα πολυ.

Το Cookie εχει Landscape και αισθητηρα κινησης ωστε να γυριζει απο μονο του!

Johny υποψιαζομαι οτι εχει προβλημα με την καρτα μνημης. Ποια καρτα εχει;

Θα το δω αυριο και θα σου πω να δούμε.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Geia sas Paides..Eimai NEW Melos kai den skampazo k polla..:)Pws ginetai na kanw anavathmish???

Αυτο θα ηθελα να τ ακοθσω...Α κ ευχαριστω π κανεισ δν μ ειπε τπτ π να μ βοηθησει...Τ βρηκα μονος μ τν ακρη

orestis τι εκανες τελικα; Αν ηξερα θα σου ελεγα εγω τι να κανεις ρε φιλε αλλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Μια φορα εβαλα και εβγαλα το theme manager και τιποτε αλλο. Παντως μην πειραζετε πολυ κατι κρυφα μενου και τετοια γιατι μπορει να τα παιξει το κινητο. Ασχοληθειτε μεχρι εκει που ξερετε.

Εμενα γιατι δεν ειχε ουτε handsfree ουτε καλωδιο usb ουτε και cd με καποιο προγραμμα ειναι cosmote myview βεβαια και κοιταξα και τα περιεχομενα της συσκευασιας και δυστηχως δεν αναφερει κατι απο τα παραπανω :(

Εμενα γιατι δεν ειχε ειναι cosmote myview βεβαια και κοιταξα και τα περιεχομενα της συσκευασιας και δυστηχως δεν αναφερει κατι απο τα παραπανω :(

To αγορασες και δεν εχει ουτε handsfree ουτε καλωδιο usb ουτε και cd με καποιο προγραμμα;

ναι τιποτα και το δα μικρο το κουτακι και λεω δεν εχει τιποτα μεσα.... Γινεται να το κανω οριτζιναλ lg και οχι myview?

ναι τιποτα και το δα μικρο το κουτακι και λεω δεν εχει τιποτα μεσα.... Γινεται να το κανω οριτζιναλ lg και οχι myview?

Νομιζω δεν γινεται γιατι πριν πολυ καιρο ειχα διαβασει μια αντιστοιχη ερωτηση σε Forum και του ελεγαν ολοι πως δεν γινεται...Γιατι δεν το πας πισω αφου δεν εχει τιποτα;

Eδω λεει πως τα εχει ολα(κανονικα σαν καθε KU990):->http://www.cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0131-9000-0101

Αυτο ειναι το κουτι του...http://dailymobile.files.wordpress.com/2007/12/lg-ku990-viewty-unboxing-02.jpg

195 τιμη καλη ειχε ε θα παρω και ενα καλωδιο απο ebay λογικα το software θα το βρω μωρε... Καλα να μαστε!!!

Θα σου εδινα τα δικα μου αλλα θελω να τα πουλησω μαζι με τη συσκευη για να ειναι πληρες το πακετο. Φανταζομαι οτι καλωδιο και handsfree μαζι θα ειναι κανα 30ρι ευρω.

Καλησπερα παιδες. Σημερα το μεσημερι πηρα κ γω το εργαλειο. Εχω μεινει πολυ εντυπωσιασμενος με το κινητο. Το κακο ειναι οτι η wind στελνει ολα τα εταιρικα που εχουμε παρει "γυμνα". Χωρις handsfree, χωρις καλωδιο για υπολογιστη, χωρις γραφιδα, και χωρις το screen protector.

Εχετε καμια ιδεα-προταση για καποιο σαιτ που μπορω να τα αγορασω?

Σορρυ αν εχει ξαναγραφτει καπου, εκανα μια προσπαθεια να διαβασω το θεμα, αλλα οι 200 σελιδες ειναι πολλες και θα χρειαστω μεγαλη υπομονη.:p