Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηθελα κι εγω να ρωτησω για το Gmail το Google Maps και τον Opera που κατεβασα. Τι ρυθμισεις χρειαζεται για να δουλεψουν αυτα; Γιατι στο Wind Plus μπαινω κανονικα αλλα μονο εκει.

Βρηκα κι ενα παλιο post που γραφει τα εξης:

haris1me said:
Ενταξει,μεχρι εδώ οκ.Τωρα θα πρεπει να βαλεις καποιες ρυθμισεις ώστε ο οπερα να βλεπει ιντερνετ.Λοιπον παμε:μενου και στο υπομενου «παιχνιδια & εφαρμογες»,μεσα εκει πατας ρυθμισεις και μετα επιλογες (κατω αριστερα) πατας ΄΄προσθηκη νεου΄΄ και θα βγει μια φορμα.

Ονομα υπηρεσιας: WIND η ότι θελεις

Τροπος συνδεσης: TCP με proxy

Διεύθυνση IP: 192.168.200.10

Θυρα proxy server : 9401

Σημεια προσβασης: WIND PLUS

Τελος κανεις αποθηκευση και στο αρχικο μενου ΄΄ρυθμισεις΄΄πατας ενεργοποιηση.

Τρεχεις τον οπερα και …!!!

Ωστοσο δεν εβγαλα ακρη αφου δεν βρισκω πουθενα ρυθμισεις μεσα στα παιχνιδια & εφαρμογες! Τι να κανω; Ουφ...

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλημερα.

Προσφατα αποκτησε ενας φιλος ενα KU 990 .Δυστηχως δεν εχει το Cd εγκαταστασης για συνδεση με υπολογιστη.Ειναι ευκολο να το στελει καποιος?

Eυχαριστω.

Παιδια σας εχει κανει κανενα restart η συσκευη; Εμενα μου εκανε σημερα αν και δεν το θεωρω πολυ ανησυχητικο αφου και στο KC550 που ειχα εκανε μια στο τοσο. Οχι σε φασεις που μιλαω βεβαια η στελνω μηνυμα αλλα σε ανοιγμα φωτογραφιων,καμερας κλπ. Μαλλον φορτωνει πολυ η ram του κινητου μερικες φορες και γι'αυτο το κανει.

Βρηκα και κατι ωραια gif για το ανοιγμα/κλεισιμο του κινητου μας..

το εχει ενας γνωστος μου το συγκεκριμενο κινητο και το εψαξα λιγο!

μου αρεσε παρα πολυ και ειναι και οικονομικο τηλ (τωρα).

αλλα συγκριτικο που εκανα αναμεσα σε αυτο και στο nokia 5800 το δευτερο ειναι σαφώς καλυτερο οποτε λεω να καταληξω εκει!:D

Το 5800 ειναι ενα καλο τηλεφωνο με πολυ ωραια οθονη καλυτερη απο του Viewty. Ωστοσο ειναι ακομα νεο και εχει αρκετα bugs το λογισμικο του που θα διορθωθουν τους επομενους μηνες με αναβαθμισεις. Καλυτερα να περιμενεις λοιπον αν θελεις αυτο. Παντως στην καμερα υστερει απο το Viewty και ειδικα στο βιντεο ειναι μεγαλη η διαφορα.

Conception said:
Παιδια σας εχει κανει κανενα restart η συσκευη; Εμενα μου εκανε σημερα αν και δεν το θεωρω πολυ ανησυχητικο αφου και στο KC550 που ειχα εκανε μια στο τοσο. Οχι σε φασεις που μιλαω βεβαια η στελνω μηνυμα αλλα σε ανοιγμα φωτογραφιων,καμερας κλπ. Μαλλον φορτωνει πολυ η ram του κινητου μερικες φορες και γι'αυτο το κανει.

Βρηκα και κατι ωραια gif για το ανοιγμα/κλεισιμο του κινητου μας..

To LG όντως κάνει κάποια restart μερικές φορές. Εμένα μου το έκανε και στα MP3. Δεν με ενοχλούσε φτάνει να μην το κάνει κάποια στιγμή που θέλω να ακούσω ένα τραγουδάκι επειγόντως ή να δω μια φωτογραφία. Εκεί νευρίαζα όντως

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες που βρήκες!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Αρα ειναι προβλημα του λογισμικου. Δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο αρκει να μη μου το κανει εκει που μιλαω η στελνω μηνυμα γιατι θα το δαγκωσω! :p

Εχω βρει αρκετες φωτογραφιες σε αναλυση 240x400 και αν ενδιαφερεστε πειτε μου για να ποσταρω...

Σχετικά καλά. Εμένα μου κράταγε περίπου 2-5 με 3 μέρες.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

όταν λες 2-5 με 3 μέρες τι εννοείς?

επειδή έχω συνηθίσει στις καλές μπαταρίες των SE γιαυτό ρωτάω

Η μπαταρια κραταει 2-3 μερες χωρις πολλη χρηση της καμερας. Αν βγαζεις συνεχεια φωτο και τραβας βιντεο μεσα στη μερα θα θελει φορτισμα! Παιζουν βεβαια και αλλα ρολο οπως η φωτεινοτητα της οθονης και η δονηση με το αγγιγμα. Παντως δε νομιζω να σε προβληματισει..

Αν συγκρίνεις με τα SE τότε άστο. Τα SE είναι αξεπέραστα σε αυτό τον τομέα. Αλλά και το viewty σχεδόν τρεις μέρες μια χαρά τα πάει.

Όπως στα λέει και ο andreas_,με νορμάλ χρήση βγάζει 3 μέρες,με ελάχιστη φτάνει και τις 5.Με υπερβολική 1-2 μέρες.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

η εξοικονομηση ενεργειας κανει φοβερη δουλεια...οταν την ειχα απενεργοποιημενη με μιση ωρα σερφαρισμα στο ιντερνετ απο 4 γραμμες η μπαταρια πηγαινε στις 2...ενω τωρα με την εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη κραταει πολυ περισσοτερο....

gilardino said:
η εξοικονομηση ενεργειας κανει φοβερη δουλεια...οταν την ειχα απενεργοποιημενη με μιση ωρα σερφαρισμα στο ιντερνετ απο 4 γραμμες η μπαταρια πηγαινε στις 2...ενω τωρα με την εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη κραταει πολυ περισσοτερο....

Ποια εξοικονομηση ενεργειας εννοεις;

Ναι προφανως κανει δουλεια η εξοικονομηση αλλα σκουραινει πολυ την οθονη ρε γμτ. Και τι αλλο κανει βασικα; Δεν εχω καταλαβει! Παντως και χωρις εξοικονομηση αν βαλεις την οθονη 40%-60% και σβησεις τη δονηση στο αγγιγμα σου βγαζει 3 μερουλες. kaloudis το να μιλας δεν ξοδευει πολλη ενεργεια αφου η οθονη ειναι σβηστη αρα μη σε απασχολει αυτο. Ισιδωρε εσυ πηρες το cookie αν θυμαμαι καλα η οχι;

καλησπερα... εχω προβλημα με την ποιοτητα ηχου των handsfree ξαφνικα απο χθες το πρωι ακουγονται εντελοσ χαλια. ειτε ακουο ραδιοφονο ειτε mp3... ξερετε τι μπορει να φταιει και που μπορω να βρω καινουρια handsfree. μια πρωτη εκτιμηση ειναι οτι φταει το jack... ειναι αναγκη να βρω handsfree αμεσα η να φτιαξω τα παλια... ευχαριστω προκαταβολικα....!!!!

Conception said:
Ναι προφανως κανει δουλεια η εξοικονομηση αλλα σκουραινει πολυ την οθονη ρε γμτ. Και τι αλλο κανει βασικα; Δεν εχω καταλαβει! Παντως και χωρις εξοικονομηση αν βαλεις την οθονη 40%-60% και σβησεις τη δονηση στο αγγιγμα σου βγαζει 3 μερουλες. kaloudis το να μιλας δεν ξοδευει πολλη ενεργεια αφου η οθονη ειναι σβηστη αρα μη σε απασχολει αυτο. Ισιδωρε εσυ πηρες το cookie αν θυμαμαι καλα η οχι;

Ναι το εχω παρει.:)Αλλα δεν εχει εξοικονομηση ενεργειας:cry:

Δεν πειραζει φιλε μου και χωρις την εξοικονομηση μια χαρα τα παει νομιζω το Cookie με το Viewty πρεπει να εχουν την ιδια μπαταρια. Αληθεια εσυ εισαι ευχαριστημενος με αυτο το κινητο; Ηταν η εναλλακτικη μου λυση αν δεν εβρισκα το Viewty και πιστευω οτι ειναι πολυ καλο μονο που υστερει λιγο στις φωτο.

Conception said:
Δεν πειραζει φιλε μου και χωρις την εξοικονομηση μια χαρα τα παει νομιζω το Cookie με το Viewty πρεπει να εχουν την ιδια μπαταρια. Αληθεια εσυ εισαι ευχαριστημενος με αυτο το κινητο; Ηταν η εναλλακτικη μου λυση αν δεν εβρισκα το Viewty και πιστευω οτι ειναι πολυ καλο μονο που υστερει λιγο στις φωτο.

Δεν υστερει λιγο στις φωτο.Υστερει παρα πολυ!Χαλια καμερα!Ευτυχως δεν εχω βρει αλλο μειον του!Πολυ ευχαριστημενος ειμαι με αυτο το κινητο!Ειναι τελειο!

λοιπον...με την εξοικονομηση ενεργειας απενεργοποιημενη με 15 λεπτα ραδιο και μιση ωρα σερφαρισμα η μπαταρια απο 4 γραμμες πηγε στις 2...με την εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιημενη, με 15 λεπτα ραδιο,μιση ωρα ιντερνετ,παρακολουθηση βιντεο 43 λεπτων(ηταν ενα ντοκιμαντερ που ειχα καταβασει απο τον σκαι και το περασα στο κινητο) και με μιση ωρα παιχνιδι(Trivial Pursuit) οι γραμμες της μπαταριας εμειναν στις τεσσερις(full δηλαδη)...εμεινα καγκελο...δεν πιστευα οτι κανει τοσο καλη δουλεια η συγκεκριμενη ρυθμιση....απο δω και περα θα ναι συνεχεια ενεργοποιημενη...