andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εδώ θα βρεις ότι θέλεις!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Εδώ θα βρεις ότι θέλεις!! ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αρχιζω τη μελετη :) Μια απορία ρε παιδιά.Στο κουτί του viewty λευκού χρώματος,γράφει Made in Korea οr Made in China? αναλυτικα γραφει τα εξης κινητο τηλεφωνο ku990 χωρα κατασκευης Κορεα μπαταρια τηλεφωνου ku990 >> >> Κορεα φορτιστης τηλεφωνου ku990 >> >> Κινα Γραφιδα >> >> Κορεα Ακουστικα τηλεφωνου ku990 >> >> Κινα usb καλωδιο >> >> Κινα οδηγιες χρησεως >> >> Κορεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 φιλε deadly ποια εκδοση λογισμικου εχει το δικο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 φιλε deadly ποια εκδοση λογισμικου εχει το δικο σου; KU990_V10a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Και εσένα είναι πολύ παλιά. Και του viewty μου (βασικά του αδερφού μου ) αυτή είναι. Αλλά βαριέμαι να το κάνω αναβάθμιση. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 και μενα αυτη ειναι...και το πηρα τωρα το κινητο.....βασικα δε ξερω και πως γινεται η αναβαθμιση...αν ειναι να το στειλω στην lg καλυτερα να το αφησω ετσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros82 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Φίλε Spidey, να το αποχωριστώ αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση. Με έχει ενθουσιάσει το κινητό όσο αφορά τα "εφέ" του και λέω εφέ γιατί εφετζιλίκια είναι. Δυστυχώς δεν ψιλιαστίκαμε ότι το κινητό λόγω οθόνης αφής και του μεγέθους της, δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Δουλεύοντας το κινητό να προσθέσω τα κολληματάκια του όσο αφορά τα mp3, καθώς το πιάνουν τα ανάποδά του και βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενης μορφής αρχείου" κατά την αναπαραγωγή τους. Επίσης το γνωστό πρόβλημα με την ταξινόμηση των ονομάτων στον τηλεφωνικό κατάλογο, τον περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων στο όνομα των αρχείων (αν είναι μεγάλα τα ονόματα, το κινητό δεν έχει πρόσβαση σε αυτά) και την αδυναμία δημιουργίας φακέλων στις εκθέσεις των ήχων και των εικόνων (η μοναδική σωτηρία είναι να μεταφέρεις όλα τα αρχεία στην εξωτερική μνήμη και να τα διαχειρίζεσαι από εκεί). Η προηγούμενη μου συσκευή ήταν το Sony Ericsson K750i και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Μέχρι και το internet σε ταχύτητες 3G είναι ψιλομούφα. Προσωπικά στο Κ750 δούλευα το Opera (όπως και τώρα στο Viewty) και η ταχύτητα μέχρι τις 11-12 το βράδυ είναι η ίδια (ελληνικό δίκτυο 3G...) με το Viewty. Τέλος, αφήνω ασχολίαστο το θέμα λογισμικού. Απαράδεκτο να μην παίρνει ελεύθερα διάφορα θεματάκια, αλλά εμένα δεν με απασχολεί τόσο. Με ενδιαφέρουν όμως τα updates τα οποία δεν μπορείς να κάνεις μόνο σου. Τέλος πάντων... Μου έσπασε τα νεύρα το πρόβλημα με την κάρτα και γενικά η πολιτική της εταιρίας. Εδώ ούτε τα απαραίτητα αξεσουάρ δεν διοχετεύουν στην αγορά (θήκη Viewty, προστατευτικά καλύματα οθόνης, το καλώδιο για την TV...), updates θα περιμένω και μάλιστα να τα κατεβάζω μόνος μου;;; Κάποιος είπε για air condition... Αν έχει αυτήν την εξυπηρέτηση και πολιτική ο όμιλος LG, ούτε τοστιέρα δεν παίρνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 KU990_V10a Περίεργο μου φαίνεται που έχει τόσο παλιά έκδοση. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι το άσπρο (αν και δεν θα έπρεπε να παίζει). Εγώ έχω το δικό μου (μαύρο) από τον Ιούλιο και έχει την V10d. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εμενα το μαυρο ειναι και το πηρα πριν απο κανα μηνα περιπου και εχει την 10a... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εγώ το πήρα Μάρτη ή Μάη αν θυμάμαι καλά και έχει την 10a Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 κι εγω ομολογω οτι περιμενα να εχει αλλη εκδοση λογισμικου μιας και το ασπρο κυκλοφορησε τωρα. σιγουρα ειναι νωρις να το πω μιας και το εχω μια μερα αλλα δουλευει αψογα μεχρι τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 παιδια εμενα μου χαλασε το πληκτρο του κλειδωματος/ξεκλειδωματος και δν ειναι αυτο το προβλημα μου,οσο το οτι οταν περνεις κλησεις θα πρεπει να το ξεκλειδωσω για να πατισω εναν αριθμο ας πουμε ή τισ υπολοιπεσ λειτουργειες που εχει..μηπως ξερει κανεις να μ πει πως θα το κανω ετσι ωστε να μν κλειδωνει την ωρα που περνω τηλ??το αυτοματο κλειδωμα το εχω βγάλει.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν υπάρχει λύση,πρέπει να το πας στο service. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Piccolo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Γεια σας παιδες... ειναι μια βδομαδα που εχω το κινητο και ειναι ολα τα λευτα... Η εκδοση λογισμικου ειναι V10d Να πω την αληθεια δεν διαυασα ολα τα post αρα δεν ξερω αν εχω νεα η παλια εκδοση. (ενημερωστεμε pls :) Επισης ετσι για να πω την αποψη μου θα συμφωνησω για την μπαταρια. Οπως ειπα το εχω μια σχεδον μια βδομαδα (την πεμπτη που μας περασε) και το εχω φορτισει μια φορα, απο οτι βλεπω την βγαζει η μπαταρια για μια δυο μερες. Η χρηση του ειναι νορμαλ... δηλαδη κανενα 10λεπτο τηλεφωνηματα την μερα και 1-2 sms επιση την μερα. Αυτο που με χαλαει καπως ειναι οτι δεν χρησημοποιω το PEN αλλα με τα δαχτυλακια μου, και σε ολα τα σημεια οπου εχει μπαρα και πρεπει να χρησημοποιησω την "ροδελα" στην καμερα δεν με βολευει... αλλα εβελπιστω να το μαθω. Οσο αναφορα την συνδεση του με το PC ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... και γρηγορο αλλα και το λογισμικο του υπολογιστη παρα πολυ βολικο για ην επεξεργασια του καταλογου. Συγκεκριμενα οταν ειδα οτι ειναι μονο με την touch screen ειπα πως θα ελιωνε. Αλλα τελικα περασα μεσω του υπολογιστη ολα τα τηλεφωνα στο 1/10 του χρονου. Παντως γενικα ειναι πολυ ωραιο κινητο... αν τραβουσε και τα 120 fps video σε μεγαλυτερη αναλυση θα ηταν ΟΛΑ τα λευτα! Και παμε τωρα και στις ερωτησεις :rolleyes: Και ο καταλογος των παιχνιδιων αλλα και των εφαρμογων ειναι αδειος... ειπα πως στο cd που ειχε μεσα θα ειχε τιποτα αλλα τζιφος... Μηπως ξερετε που μπορω να βρω καλουδια να περασω μεσα ? Ευχαριστω και το συνηστω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουν ενα απλο κινητο με μια παρα πολυ καλη καμερα (για βιντεο και φωτογραφιες). Αλλα και με το εφετζιλικι τους οπως αναφερθηκε σε καποιο post :O Παράθεση Τωρα που πηρα το Viewty το HTC Tytn II (kaizer) ειναι free. Οχι οτι πριν το ειχα ακουμπησει... οποιος ενδιαφερεται το δινω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Σίγουρα η μπαταρία σου θα στρώσει και άλλο και θα κρατά παραπάνω,όσο για την έκδοση λογισμικού εχεις την τελευταία. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ναι όντως όπως τα λέει ο Nagata. Η μπαταρία θα στρώσει με τον καιρό! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Piccolo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Και να φανταστειτε οτι για την μπαταρια το ειπα για καλο :p Εδω ειχα κινητα που με 5 λεπτα ομιλια δεν την εβγαζε την μερα. Ευχαριστω... Επισης βρηκα μπολικο πραμα οσο αναφορα παιχνιδια(εψαξα λιγο παραπανο το thread και βρηκα ακρες:D )... αρα ακυρο οσο αναφορα με τα παιχνιδια. Παράθεση Τωρα που πηρα το Viewty το HTC Tytn II (kaizer) ειναι free. Οχι οτι πριν το ειχα ακουμπησει... οποιος ενδιαφερεται το δινω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 paidia egw tora to pira apo ton adelfo m kai exw polli douleia gia na to kanw ena swsto kinito.. επειδη μου ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω ολες τσ σελιδες,ειχε αναφερει καποιος οτι μπορουμε να κανουμε το μενου ποιο γρηγορο.αυτο ισχθει?και αν ναι πωσ γινεται?? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 γεια σας παιδια!! σε λιγες μερες θα εχω κ εγω το viewty... ελπιζω να μου βγει σε καλο επειδη δεν αλλαζω ευκολα κινητο... πιστευετε πως εκανα καλα και το πηρα??(πριν ειχα το κ750) μερικες ερωτησεις που εχω να σας κανω... 1.διαβασα πιο πανω για το λογισμικο που εχει η συσκευη(10α,10d κτλ.) η νεοτερη ποια ειναι??εχουν διαφορες?? 2.να δοκιμασω 4 γκικα??η θα κολλαει πολυ?? 3.γενικα το κινητο ειναι ανθεκτικο 'η "ψευτικο"??το κ750 που το εχω 2μιση χρονια αντεχει πολυ χωρις το παραμικρο προβλημα... αυτα για αρχη...ευχαριστω εκ των προτερων!!:):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalis168 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Δείτε αυτό http://viewtyfulthemes.webs.com/ έχει μέσα αρκετά θέματα με φωτός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 γεια σας παιδια!! σε λιγες μερες θα εχω κ εγω το viewty... ελπιζω να μου βγει σε καλο επειδη δεν αλλαζω ευκολα κινητο... πιστευετε πως εκανα καλα και το πηρα??(πριν ειχα το κ750) μερικες ερωτησεις που εχω να σας κανω... 1.διαβασα πιο πανω για το λογισμικο που εχει η συσκευη(10α,10d κτλ.) η νεοτερη ποια ειναι??εχουν διαφορες?? 2.να δοκιμασω 4 γκικα??η θα κολλαει πολυ?? 3.γενικα το κινητο ειναι ανθεκτικο 'η "ψευτικο"??το κ750 που το εχω 2μιση χρονια αντεχει πολυ χωρις το παραμικρο προβλημα... αυτα για αρχη...ευχαριστω εκ των προτερων!!:):O 1.Η νεότερη είναι η έκδοση 10d. 2.Καλύτερα βάλε μια 2gb,γιατί η 4αρα το κάνω λιγάκι αργό. 3.Δεν είναι και ότι πιο ποιοτικό σαν κατασκευή,θέλει ιδιαίτερη προσοχή.Σίγουρα όμως έχει εντυπωσιακή εμφάνιση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ευχαριστω πολυ!! οκ!!θα το χω υποψην μου... ανυπομονω πως και πως να το παρω!! οταν το παρω, για οτι αποριες θα εχω θα σας ρωταω 'η θα κοιταξω στις σελιδες!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 οταν το παρω, για οτι αποριες θα εχω θα σας ρωταω 'η θα κοιταξω στις σελιδες!! Πρώτα βλέπεις , ψάχνεις και μετά ρωτάς. Όπως κάνουν οι περισσότεροι! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 The Genuine LG Viewty TV-Out Cable (UTC-100) allows you to listen to your MP3s, play your games, or watch your videos from your Viewty handset on any regular TV, HDTV, LCD-TV or projector! Ισχύουν τα παραπάνω για το καλώδιο tv-out γιατί στο forum διάβασα ότι μόνο τα video μπορείς να δείς? Αγόρασα το καλώδιο χθές αλλά μόνο βίντεο παίζει. Ολα τα άλλα που αναφέρεται παραπάνω πως γίνετε να τα δούμε στην τηλεόραση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 εννοειται!! ελπιζω παντως να εκανα την καλυτερη επιλογη,επειδη δεν αλλαζω ευκολα κινητο... εψαχνα για κινητο εως 250 ευρω και αποφασισα γι'αυτο...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts