Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε εγώ που πήγα από W800 σε αυτό μπορώ να σου πω να το πάρεις εγώ αμέσως το συνήθισα είναι πολύ εύκολο και πριν δεν είχα πότε κινητό με οθόνη αφής τα θέματα τα περνάς πανεύκολα άλλα καμία σχέση με sony ericsson αλλά στην ουσία η πρώτη φορά είναι δύσκολη μετά όλα μια χαρά!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά μην τρελένεστε όλοι με την οθόνη αφής...δεν είναι και τπτ σπουδαίο! Αμα σκοπεύεις δλδ να αγοράσεις το κινητό για μία οθόνη αφής,για εμένα θα κάνεις μεγάλη πατάτα :) Οπως όλα τα κινητά μετά από λίγο τα βαριέσαι(είτε με οθόνη αφής,είτε χωρίς) ετσι και το viewty και κάθε άλλο

Thanks όλους σας. Σχετικά με την οθόνη αφής υπάρχει δυνατοτητα καλλυματος της, διοτι μη πεσει τπτ νερο επανω κι τα παιξει...Ποσο ευαισθητη ειναι???

παιδια καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό έχει πέρα απο το κλασσικό τρόπο για να γράφεις μηνύματα qwerty και handwriting με το stylοus οπως το cookie?

παιδια καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό έχει πέρα απο το κλασσικό τρόπο για να γράφεις μηνύματα qwerty και handwriting με το stylοus οπως το cookie?

Γεια σου blue moon.

Handwriting γραφη πρεπει να εχει αλλα δεν θυμαμαι 100% για να πω την αληθεια.. Παντως qwerty πληκρολογιο εχει και μαλιστα καί σε αγγλικους καί σε ελληνικους χαρακτηρες. (σε landscape αυτος ο τροπος γραφης. δηλαδη γυρναει στο οριζοντιο η οθονη με το qwerty)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου blue moon.

Handwriting γραφη πρεπει να εχει αλλα δεν θυμαμαι 100% για να πω την αληθεια.. Παντως qwerty πληκρολογιο εχει και μαλιστα καί σε αγγλικους καί σε ελληνικους χαρακτηρες. (σε landscape αυτος ο τροπος γραφης. δηλαδη γυρναει στο οριζοντιο η οθονη με το qwerty)

ευχαριστώ πολύ για την τόσο γρήγορη απάντηση:lol:

και κάτι ακόμα στο πακέτο του κινητού είναι και το stylous?

ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο cookie.. αλλα δεν ξέρω πιο να διαλεξω..

χμμ καμια ιδεα?:)

ευχαριστώ πολύ για την τόσο γρήγορη απάντηση:lol:

και κάτι ακόμα στο πακέτο του κινητού είναι και το stylous?

ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο cookie.. αλλα δεν ξέρω πιο να διαλεξω..

χμμ καμια ιδεα?:)

Ναι, υπαρχει και το πενακι στη συσκευασια. Και ειναι και κομψο.! Και κρεμιεται και στο πλαι του κινητου με το κορδονακι του σαν "αξεσουαρ". ;)

Τωρα για το διλημα σου, το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ανοιξεις ενα νεο Θεματακι στους "Διαξιφισμους" του στυλ "Viewty vs KP500 Cookie", οπου θα επαιρνες και περισσοτερες αποψεις κι απο τις δυο πλευρες, (φανταζομαι).

Εγω παντως, πιστευω πως:

αν σε ενδιαφερει αρκετα να τραβας και καμια φωτο λιγο πιο καλη, κυριως το βραδυ, προτιμησε το Viewty λογω 5mp camera και κυριως λογω xenon flash(!).

αν παλι πολλες φορες κυκλοφορεις και με καμια ροζ (η οποιουδηποτε χρωματος.!) φωτογραφικη μηχανουλα στην τσαντα, καλυτερα να πας προς το Cookie, (που δεν διαθετει flash και η καμερα ειναι 3mp) αλλα, σαν πιο καινουργιο εχει νεοτερο-ανανεωμενο λειτουργικο, αρα καλυτερο (αν μπορεις να το πεις κι ετσι).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, υπαρχει και το πενακι στη συσκευασια. Και ειναι και κομψο.! ;)

Τωρα για το διλημα σου, το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ανοιξεις ενα νεο Θεματακι στους "Διαξιφισμους" του στυλ "Viewty vs KP500 Cookie", οπου θα επαιρνες και περισσοτερες αποψεις κι απο τις δυο πλευρες, (φανταζομαι).

Εγω παντως, πιστευω πως:

αν σε ενδιαφερει αρκετα να τραβας και καμια φωτο λιγο πιο καλη, κυριως το βραδυ, προτιμησε το Viewty λογω 5mp camera και κυριως λογω xenon flash(!).

αν παλι πολλες φορες κυκλοφορεις και με καμια ροζ (η οποιουδηποτε χρωματος.!) φωτογραφικη μηχανουλα στην τσαντα, καλυτερα να πας προς το Cookie, (που δεν διαθετει flash και η καμερα ειναι 3mp) αλλα, σαν πιο καινουργιο εχει νεοτερο-ανανεωμενο λειτουργικο, αρα καλυτερο (αν μπορεις να το πεις κι ετσι).

η αληθεια ειναι οτι μενδιαφερει περισσοτερο να ειναι πιο νεο το λογισμικο απο την ποιοτητα της φωτο. βεβαια οκ να μην ειναι και χαλια.. χμμ ενα συνδιασμο μαλλον..:D

αλλα πολλα θελω..:lol:

η αληθεια ειναι οτι μενδιαφερει περισσοτερο να ειναι πιο νεο το λογισμικο απο την ποιοτητα της φωτο. βεβαια οκ να μην ειναι και χαλια.. χμμ ενα συνδιασμο μαλλον..:D

αλλα πολλα θελω..:lol:

Υπαρχει ο "συνδυασμος" που ζητας, καί σε LG καί σε αλλη μαρκα, αλλα "συνδυαζεται" και με αλλη τιμη.! :rolleyes: :lol:

Οσον αφορα το Cookie, δεν νομιζω οτι θα ειναι κ ασχημη η ποιοτητα των φωτογραφιων του μωρε.. ενταξει.. (κανε μια ερωτησουλα κ στο αντιστοιχο θεμα για το συγκεκριμενο κινητο)

Μην φανταστεις ομως οτι και με του Viewty ξετρελαινεσαι.. ας οψεται το xenon flash για τα σκοταδια και, το καλο του βιντεακι που πλεον καταγραφεται και απο αρκετα αλλα κινητα.. (η εγγραφη στα 30fps που λενε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει ο "συνδυασμος" που ζητας, καί σε LG καί σε αλλη μαρκα, αλλα "συνδυαζεται" και με αλλη τιμη.! :rolleyes: :lol:

Οσον αφορα το Cookie, δεν νομιζω οτι θα ειναι κ ασχημη η ποιοτητα των φωτογραφιων του μωρε.. ενταξει.. (κανε μια ερωτησουλα κ στο αντιστοιχο θεμα για το συγκεκριμενο κινητο)

Μην φανταστεις ομως οτι και με του Viewty ξετρελαινεσαι.. ας οψεται το xenon flash για τα σκοταδια και, το καλο του βιντεακι που πλεον καταγραφεται και απο αρκετα αλλα κινητα.. (η εγγραφη στα 30fps που λενε)

το ξέρω πως με άλλη τιμούλα βρίσκω το συνδιασμό που θέλω, τύποθ renoir υποθέτω κτλ αλλά πάμε 200 ευρω + οπότε..:confused:

απλά αναρωτιέμαι πόσο "καλύτερο" μπορεί να είναι το νεώτερο λογισμικό του cookie..?

παιδια σηγυρα εχει αναφερθει το πως βαζω themes στο LG ku990 Viewt αλα δεν μπορω να το βρω κ βιαζομαι γιατι φευβγω αυριο...σας παρακαλω help(fast)...

παιδια χρονια πολλα!καταρχην συγχαρητηρια για την πολυ ωραια δουλεια που κανατε:)ειμαι νεος κατοχος του viewty και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το κινητο...το video του ειναι πολυ καλο ενω οι φωτογραφιες του δεδομενου οτι μιλαμε για κινητο ικανοποιουν...απο εμφαμιση προσωπικα πιστευω οτι ''μετραει''...το μονο που με ενοχλει λιγακι ειναι η αποκριση του στην αφη αλλα τι να κανουμε:(

εχω λοιπον 2 αποριες:πρωτον,δεν μπορω να βρω πουθενα τις ρυθμισεις της vodafone για gprs...στο site της δεν εχει το κινητο μας αλλα και εδω στο φορουμ οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι...please help...

δευτερον,το προστατευτικο της οθονης που εχει απο την μανα του μπορω να το κρατησω μεχρι να χαλασει η πρεπει να βαλω το αλλο που δινει στο κουτι?

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα...

παιδια χρονια πολλα!καταρχην συγχαρητηρια για την πολυ ωραια δουλεια που κανατε:)ειμαι νεος κατοχος του viewty και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το κινητο...το video του ειναι πολυ καλο ενω οι φωτογραφιες του δεδομενου οτι μιλαμε για κινητο ικανοποιουν...απο εμφαμιση προσωπικα πιστευω οτι ''μετραει''...το μονο που με ενοχλει λιγακι ειναι η αποκριση του στην αφη αλλα τι να κανουμε:(

εχω λοιπον 2 αποριες:πρωτον,δεν μπορω να βρω πουθενα τις ρυθμισεις της vodafone για gprs...στο site της δεν εχει το κινητο μας αλλα και εδω στο φορουμ οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι...please help...

δευτερον,το προστατευτικο της οθονης που εχει απο την μανα του μπορω να το κρατησω μεχρι να χαλασει η πρεπει να βαλω το αλλο που δινει στο κουτι?

ως προς το πρώτο δε το γνωρίζω...:(

για το δεύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά αυτό που έχει από την αρχική συσκευασία του!!!;):)

Hip Hop.

Κώστα βάλε καλύτερα αυτο που δίνει γιατι ειναι καλύτερο και πιο ισχυρό. Πάντα πρεπει να εχεις προστατευτικό. Το κινητό γδερνεται στην οθονη χωρις να καταλάβεις πως. Εγω εχω βάλει τη ζελατίνα και έχει προστατέψει πολες γρατζουνιές που τώρα θα ηταν μονιμες . Εγω δεν ξέρω πως αλλα το εφαρμοσα τέλεια το προστατευτικό. Πολύ τέλεια. Συμβουλή μου ειναι μολις βγάλεις το μαμίσιο αμέσως κόλλα το αλλο μη το αγγιξεις καν .Γιατι μετα δε θα κολάει καλα θα έχει προβλήματα.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες...θα κανω μια αποπειρα λοιπον να το κολλησω και ο θεος βοηθος...οσο για την vodafone θα τους παρω κανα τηλεφωνο...για οποιαδηποτε αλλη απορια θα επανελθω...και παλι χρονια πολλα:)

καλησπερα και απο εμενα.. εγω ειμαι νεα κάτοχος του cookie (τελικα) αλλα επειδή το thread του δεν κινειται και έχω κάποιες ερωτήσεις που πάνω κάτω σιγουρα ισχύουν και για το viewty υποθέτω πως θα μπορείτε να με βοηθήσετε..

1. οταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά στους 60 χαρακτήρες μου το πάει διπλό ενω με αγγλικους είναι κανονικό. κοιταξα τις ρυθμίσεις και δεν κατάλαβα τι πρέπει να αλλάξω. μήπως ξέρει κάποιος αν και πώς ρυθμίζεται αυτό?

2. είχε στο κουτι ένα screen protector. πηγα να το βάλλω.. ναι για να μη το πολυ αναλυσω χάλια το έκανα.. το ξεκόλησα και μείναν στην οθόνη δυο ή τρεις σαν "φουσκαλίτσες" από το αυτοκόλλητο του screen protector οι οποίες φαίνονται μόνο οταν το κινητο είναι σε αδρανη κατασταση (μαυρη οθονη) το καθάρισα καπως αλλα σαν να ψιλο κολλαει η οθονη απο την κολλα του αυτοκολλητου..

επειδη δεν εχω απο κινητα με οθονη αφης και ειναι το πρωτο μου, ξέρει καποιος πώς καθαρίζουμε μια τετοια οθονη και κατα πόσο ειναι απαραίτητο το screen protector? επίσης τώρα που κατέστρεψα αυτο το κουτιου, πουλανε κανονικα στο εμποριο πχ στο γερμανο τετοια?

εντωμεταξυ χρησιμοποιω και το πενακι και φοβαμαι οτι το πενακι θα χαραξει κάπως την οθονη..:(

ευχαριστω πολυ..

Η γνωμη μου ειναι πως επειδη ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να πετυχεις σωστα και να το βαλεις τελεια το screen protector πανω στην οθονη, καλυτερα(!) κρατα το αρχικο οσο αντεξει (αν ειναι καλα κ ισια κολλημενο και αυτο.. ετσι?). Ειναι μια χαρουλα και αυτο σαν προστατευτικο και σιγουρα πολυ καλυτερο απο το τιποτα.! ;)

Και οπως σου ειπε και ο Psyhiatros, καλο θα ειναι να μην το αφησεις καθολου χωρις screen protector..

Μετα απο καιρο θα βλεπεις ψιλες ψιλες τριχουλες πανω στο screen protector και θα λες ευτυχως που το εβαλα.

καλησπερα και απο εμενα.. εγω ειμαι νεα κάτοχος του cookie (τελικα) αλλα επειδή το thread του δεν κινειται και έχω κάποιες ερωτήσεις που πάνω κάτω σιγουρα ισχύουν και για το viewty υποθέτω πως θα μπορείτε να με βοηθήσετε..

1. οταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά στους 60 χαρακτήρες μου το πάει διπλό ενω με αγγλικους είναι κανονικό. κοιταξα τις ρυθμίσεις και δεν κατάλαβα τι πρέπει να αλλάξω. μήπως ξέρει κάποιος αν και πώς ρυθμίζεται αυτό?

2. είχε στο κουτι ένα screen protector. πηγα να το βάλλω.. ναι για να μη το πολυ αναλυσω χάλια το έκανα.. το ξεκόλησα και μείναν στην οθόνη δυο ή τρεις σαν "φουσκαλίτσες" από το αυτοκόλλητο του screen protector οι οποίες φαίνονται μόνο οταν το κινητο είναι σε αδρανη κατασταση (μαυρη οθονη) το καθάρισα καπως αλλα σαν να ψιλο κολλαει η οθονη απο την κολλα του αυτοκολλητου..

επειδη δεν εχω απο κινητα με οθονη αφης και ειναι το πρωτο μου, ξέρει καποιος πώς καθαρίζουμε μια τετοια οθονη και κατα πόσο ειναι απαραίτητο το screen protector? επίσης τώρα που κατέστρεψα αυτο το κουτιου, πουλανε κανονικα στο εμποριο πχ στο γερμανο τετοια?

εντωμεταξυ χρησιμοποιω και το πενακι και φοβαμαι οτι το πενακι θα χαραξει κάπως την οθονη..:(

ευχαριστω πολυ..

1) για τα μηνυματα απ'οσο θυμαμαι πρεπει σιγουρα να γραφεις χωρις Τ9, κι ισως χρειαζεται και κατι αλλο που ομως δεν θυμαμαι αλλα εχει υπωθει πολλες φορες ξανα παλιοτερα εδω μεσα. ψαξε λιγακι ή ας απαντησει κανενας που να γνωριζει καλυτερα.. (απλες ρυθμισουλες θελει παντως, δεν εχει κατι το κινητο, μην ανησυχεις)

2) το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να αφηνες το "μαμα" screen protector, αν ειχε επανω κανενα της προκοπης οταν το πηρες κι αν ηταν και καλα τοποθετημενο. Απο'κει κ περα, οπως ειπα και στο αλλο παιδι καλυτερα μην το αφησεις χωρις screen protector, ενα κινητο με τοσο μεγαλη επιφανεια οθονης και μαλιστα αφης που συνεπαγεται πολλα "ακουμπησματα" πανω της.! :p

Τωρα, για να καθαρισεις την οθονη απο κολες των screen protectors που συνηθως ειναι κ δυνατες, θα πω απλα τι κανω εγω.. Κλειδωσε την οθονη ή κλεισε τελειως το κινητο, υγρανε λιγο ενα πανακι, μια πετσετα, καποιο υφασμα, ακουμπα το ελαφρα πανω σε ενα σαπουνακι (να παρει το "συστατικο") ή ριξε μιση σταγονιτσα υγρο σαπουνι/πιατων πανω στο πανι Και τριψε απαλα την οθονη με αυτο.

Μετα, υγρανε λιγο ενα αλλο πανακι Και καθαρισε την οθονη.

Πιστευω πως θα εχεις ενα αποτελεσμα, καινουργιας οθονης.! Αν δεν εχει γρατσουνιες πανω.. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!

Ψαχνω απο χτες να βρω το κινητο ομως δεν υπαρχει πουθενα!Πηγα πλαισιο στη βουλιαγμενη σε 5vodafone και μου ειπαν πως ουτε καν για παραγγελεια δεν τους δεινουν ημερομηνιες!

Γνωριζετε που υπαρχει(με επιδοτησεις vodafone) κατα προτιμηση νοτια προαστια

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

και σε 2 καταστηματα πλαισιο που πηγα στα βορεια ,το ιδιο μου παν ..απ'οτι μου παν ομως συγκεκριμενα στο mall θα το χουν τις πρωτες μερες του νεου ετους ! ας ελπισουμε..

To κινητακι σε αυτα τα λεφτα πλεον ειναι must buy!Το χαρηκα μονο 3 μηνες γιατι μου το κλεψανε, μακαρι να το ειχα ακομη..
Ace of Hearts..

:( ααα... το καλο θα ηταν να το ειχατε τωρα, πρωτοχρονια ρεβεγιον κλπ, να κανετε και το "κομματι" σας.! :p :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πλαίσο αγια παρασκευη το έχει! Και εγω το έξαχνα αλλά δεν το βρήκα εκεί που μπορούσα να πάω και τελεικά άφησα την επιδότηση και το πλήρωσα όλα!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

BlueMoon

Λυπαμαι που δεν κολησε καλά. Παρε ενα αλλο απο E-shop με 4 ευρώ αξιζει το κόπο.

Καθαρισε πολυ καλά την οθονη και μη τη σκουπίσεις αμέσως ασε να στεγνωσει αλλιως με την τριβή θα μαζευει σκόνη κάτι που δεν θες.

Εγώ οταν το εβαζα δεν ειχα αφήσει καθόλου δαχτυλιες ουτε ακουμπισα καν το προστατευτικο. το ξεδιπλωσα απλα λιγυζοντας το πλαστικο(στο οποιο ειναι απανω το προτεκτορ) χωρις να βαλω νυχι η να το ακουμπισω. Κ το εβαλα απο πανω προς τα κατω στο κινητο και εφαρμωσε τελεια.Κ αφου επιασε απανω τραβαγα το πλαστικο που ηταν απανω το προτεκτορ κ εφαρμοσε τελεια.

Οσο για τα 60 γραμματα πηγαινε ρυθμισεις στα μηνυματα και αλλαξε την κωδικοποιηση απο unicode σε απλή. Το unicode τρώει πολύ χώρο σε byte

http://www.imageshack.gr/files/0gn1zh8ncqq0l25t9s58_thumb.jpg

BlueMoon

Λυπαμαι που δεν κολησε καλά. Παρε ενα αλλο απο E-shop με 4 ευρώ αξιζει το κόπο.

Καθαρισε πολυ καλά την οθονη και μη τη σκουπίσεις αμέσως ασε να στεγνωσει αλλιως με την τριβή θα μαζευει σκόνη κάτι που δεν θες.

Εγώ οταν το εβαζα δεν ειχα αφήσει καθόλου δαχτυλιες ουτε ακουμπισα καν το προστατευτικο. το ξεδιπλωσα απλα λιγυζοντας το πλαστικο(στο οποιο ειναι απανω το προτεκτορ) χωρις να βαλω νυχι η να το ακουμπισω. Κ το εβαλα απο πανω προς τα κατω στο κινητο και εφαρμωσε τελεια.Κ αφου επιασε απανω τραβαγα το πλαστικο που ηταν απανω το προτεκτορ κ εφαρμοσε τελεια.

Οσο για τα 60 γραμματα πηγαινε ρυθμισεις στα μηνυματα και αλλαξε την κωδικοποιηση απο unicode σε απλή. Το unicode τρώει πολύ χώρο σε byte

http://www.imageshack.gr/files/0gn1zh8ncqq0l25t9s58_thumb.jpg

παραγγειλα απο το eshop αλλα δεν φαινεται να εχουν γιατι 2 μερες τωρα "ψαχνουν" και καλα.. οποτε προς το παρον εχω το παλιο screen protector το οποιο ομως εχει λιγη σκονη και χνουδια αλλα απο το να μην εχω καθολου και μεχρι να παρω αλλο.. ελπιζω μονο να μη παθει τιποτα η οθονη γιατι αλλιως..:(