gsa1967 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Οκ ευχαριστω. Παραξενο που το δικο μου δεν εχει αυτη την δυνατοτητα κ με χαλαει να γραφω greeklish! και εγω το βλεπω περιεργο. το κατεβασες κατω ολο το μενου με το χερι η μονο βλεπεις τις επιλογες στην οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos1982 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ολο το μενου κατεβασα, παντως θυμαμαι οτι οταν πηρα το κινητο ειχε πανω ενα αυτοκολλητο που εγραφε "χωρις ελληνικα" αλλα υπολογιζα με ενα μελλοντικο update θα φτιαχνοταν αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ολο το μενου κατεβασα, παντως θυμαμαι οτι οταν πηρα το κινητο ειχε πανω ενα αυτοκολλητο που εγραφε "χωρις ελληνικα" αλλα υπολογιζα με ενα μελλοντικο update θα φτιαχνοταν αυτο. σε γνωστο μαγαζι στον πειραια , εχουν updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Πολυ περιεργο,παντως με ενα update σιγουρα θα εισαι οκ και θα γραφεις με ελληνικα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos1982 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ωραια, ευχαριστω. Αν μπορειτε να μου πειτε και ποιο firmware εχετε θα βοηθουσε πολυ γιατι πρεπει να το κανω μονος μου, δυσκολο για πειρεα γιατι ειμαι Κυπρο τωρα :) και επισης, αν κανω flash το κινητο και περασω το νεο λογισμικο, θα σβηστουνε τα μηνυματα μου? Αυτα στο inbox μπορω να τα μεταφερω στην καρτα - σε αλλο κινητο - ξανα πισω αλλα τα σταλθεντα δεν εχει επιλογη να μεταφερθουν στην καρτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Και εγώ Κύπρο μένω. Αν βρεις κάνα κατάστημα που να κάνει αναβάθμηση πες το και σε εμένα επειδή ακόμα το έχει ο αδερφός μου. κανενα αλλο κινητο δεν τραβαει με 120fps τα λεει ολα Και όμως έχει ήδη βγει (βγουν βασικά)... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo1994 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 re file se parakalw,exw to viewty dio mines kai dn to exw lisei to provlima,please pes m ti ekanes me to IP kai tis rithmiseis gia to access point,ola ta alla ta exw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion13 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Καταρχάς να χαιρετίσω το υπέροχο forum:D Λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχω ξεφυλλίσει το net για το viewty, από όσο γνωρίζω η αναβάθμιση του κινητού γίνεται απο την αντιπροσωπεία και δεν υπάρχει σχετικό firmware upgrade μέσω net (εκτός και εάν το βρείτε σε site αλλά και πάλι με δική σας ευθύνη). Λοιπόν και τώρα στις απορίες μου! Έχω βρει το viewty με 233Ε μέσω skroutz αλλά, πρόσεξα ότι τα μαγαζιά που το δίνουν χαμηλά σε τιμη έχουν την έκδοση την παλιά, εάν έχω καταλάβει καλά με την μπαταρία των 800mah όπου και κρατάει μόνο 2.5ώρες βεβαίως και δεν θέλω αυτό αλλά το κινητό με αυτή των 1000 που κρατάει 4+, αυτό που με παραξένεψε είναι ότι κάποια αναγράφουν στα spec ότι το κινητό έχει bluetooth version 2.0! Γνωρίζετε εάν αυτό αληθεύει, έχει βγει δηλαδή καινούργια έκδοση η εαν κάποιος το έχει ας με διαφωτίσει παρακαλώ γιατί έχω μπερδευτεί όσο ναναι!! Edit: Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=51051 Και να συμπληρώσω για τον Ανδρεα οτι το viewty έχει βγει σε 2 εκδόσεις η αρχική ήταν με αδύναμη μπαταρία και έπειτα βγάλανε με καλύτερο μοντέλο αφού φάγανε κράξιμο, απλά για το btv2 δεν ξέρω εαν ισχύει μακάρι να το αναβαθμiσανε :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Από οσο γνωρίζω δεν έχει βγει viewty με τέτοια μπαταρία. Όχι δεν έχει bluetooth v2.0 έχει την 1.2 (κάτι έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μια ακομη απορια...επειδη εχω δυο καρτες sim που τις αλλαζω συχνα...υπαρχει περιπτωση αυτο να προκαλεσει προβληματα στο viewty μου η δεν υπαρχει προβλημα? Ξερει κανεις τιποτα γιαυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δεν νομίζω να υπάρξει. Μόνο μην βγάζεις την μπαταρία όταν είναι ανοιχτό το κινητό . Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voudarxos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Από οσο γνωρίζω δεν έχει βγει viewty με τέτοια μπαταρία. Όχι δεν έχει bluetooth v2.0 έχει την 1.2 (κάτι έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). To δικο μου εχει 1000αρα μπαταρια......πριν 1.5 μηνα το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μια ακομη απορια...επειδη εχω δυο καρτες sim που τις αλλαζω συχνα...υπαρχει περιπτωση αυτο να προκαλεσει προβληματα στο viewty μου η δεν υπαρχει προβλημα? Ξερει κανεις τιποτα γιαυτο?? Απ'οσα γνωριζω, αν απενεργοποεις κανονικα τη συσκευη και αλλαζεις την καρτουλα σιμ, δεν υπαρχει προβλημα με το κινητο, δεν ξερω να παθαινει κατι. Θα ειναι απλα σαν να το κλεινεις και να το ανοιγεις συχνα. Απλα οπως ειπε και ο Αντρεας, να προσεχεις να μην βγαζεις την μπαταρια ενω το τηλεφωνο ειναι ακομα ανοιχτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Προτιμοτερο παντως θα ηταν να εχεις μια δευτερη συσκευη. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μπαινει mp3 σαν ηχος κλησης και στα μνμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrip Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ναι κανονικά μπαίνει mp3 για το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_panos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το theme manager 3.2 (πολύ καλό) , άλλα κάθε φορά που κάνω restart το επιλεγμένο θέμα χάνεται. Αν έχω διαβάσει σωστά αυτό συμβαίνει σε όλους. Άλλα εάν επίσης έχω διαβάσει σωστά, υπάρχει ένας τρόπος να τροποποιηθεί το themelist.txt ώστε τουλάχιστον να εμφανίζεται ένα προεπιλεγμένο θέμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 1) Εννοείται, και για εισερχομενη κληση αλλα και για ξυπνητηρι 2) Το Ξυπνητήρι έχει κανονικά όλες τις απαραίτητες λειτουργίες. Mπορεις να βάλεις φυσικά και ήχο δικό σου απο τα mp3. 3) Σαν ηχο μηνύματος έχεις πολλές επιλογές και απο τους default ηχους αλλα και απο το φάκελο με τα δικά σου. 4) Ακομα η μπαταρία κρατάει οπότε δεν μπορώ να σου πω. Φυσιολογικά θα έχει κάποιο ήχο προειδοποίησης!:D 5) Ναι κανονικά! 6) Yes 7) Yes Σε γενικές γραμμές δεν του λείπει και τίποτα. Αυτο είναι μια επιλογή μενού πάνω στην κεντρική οθόνη για γρήγορη πρόσβαση σε κάποιες λειτουργίες. http://i216.photobucket.com/albums/cc97/nero62_photos/lgvewty.jpg allh 1 erwthsh dikh mou.....mporeis na taktopoihseis ta arxeia sou dhmiourgontas fakelous opws sta sony ericsson p.x.????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Απο προσωπικη εμπειρια και απο αλλους εδω μεσα, που εχουμε ασχοληθει με το θεμα της μπαταριας παλιοτερα, στις περισσοτερες περιπτωσεις κραταει ενα 2ημερο.. 3, 4, 5, μερες που λενε καποιοι (μεμονομενα, σαν περιπτωσεις) ειναι πολυ για την μπαταρια του κινητου σε αντιστοιχια με το μεγεθος της οθονης και την εστω πολυ μετρια χρηση. Εκτος αν δεν παιρνεις τηλεφωνο, δεν στελνεις μηνυματα, δν τραβας μια φωτο ή δεν ακους ενα κομματι και, απλα καθεσαι και το καμαρωνεις που το εχεις. Τωρα απο θεμα καμερας, ειναι μια μετρια προς καλη αλλα οχι και ικανοποιητικη, για τα χαρακτηριστικα της, φωτογραφικη μηχανη, και μια καλη καμερα για βιντεο. Καλο βιντεο ομως, ιδιας ποιοτητας δηλαδη, τραβανε ολα τα κινητα με 30fps (frames pes second) καταγραφη. Αυτο που θα επρεπε να σε τραβαει, ειναι το design του, η μεγαλη οθονη και περισσοτερο που ειναι οθονη αφης! egw eimai anamesa sto LG VIEWTY kai sto SONY ERICSSON G700....poio einai kalutero kai se a3iopistia,kai se xarakthristika,kai se periballon?????ti mou proteinete????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 egw eimai anamesa sto LG VIEWTY kai sto SONY ERICSSON G700....poio einai kalutero kai se a3iopistia,kai se xarakthristika,kai se periballon?????ti mou proteinete????:wacko: Αν και φαν της SE και χωρίς να έχω δεί απο κοντά το G700 για τα λεφτά του πιστεύω πως το lg είναι πιο πλήρες κινητό. Εγώ είμαι ακόμη ανάμεσα στο viewty kai to c702. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι η μπαταρία του LG αν και κάποιοι λένε πως τα τελευταία μοντέλα κρατάνε παραπάνω... κάπου 3 μερες. Ααα και αν τελικά η touchscreen θα καταντήσει κουραστική και δύσχρηστη. Μια ερώτηση και εγώ, μπορείς να βάλεις για wallpaper αρχεία flash (.swf) οπως σε όλα τα τελευταία κινητα??? Ρωτάω γιατί μαθαίνω flash και θέλω να φτιάξω τα δικά μου wps/screensavers! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Τέλος το viewty για μενα,μου το κλέψανε σε χρόνο dt ενώ ημουν στο γραφείο μου..κ πάνω που είχα αρχίζει να βγάζω ωραίες φωτό χρησιμοποιώντας το manual focus..μολονότι υποψιάζομαι ποιος το έκανε , δε μπορώ να αποδείξω τίποτα..1 1/2 μήνα το είχα , δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου..πρώτη φορά μου κλέβουν κινητό..η όλη διαδικασία ήταν θέμα δευτερολέπτων κ ο κλέφτης είχε μεγάλο θράσος, αφού είμασταν 2 άτομα μέσα και κοιτούσαμε μια δικογραφία.τεσπα , η ζωή συνεχίζεται..:( Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Τέλος το viewty για μενα,μου το κλέψανε σε χρόνο dt ενώ ημουν στο γραφείο μου..κ πάνω που είχα αρχίζει να βγάζω ωραίες φωτό χρησιμοποιώντας το manual focus..μολονότι υποψιάζομαι ποιος το έκανε , δε μπορώ να αποδείξω τίποτα..1 1/2 μήνα το είχα , δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου..πρώτη φορά μου κλέβουν κινητό..η όλη διαδικασία ήταν θέμα δευτερολέπτων κ ο κλέφτης είχε μεγάλο θράσος, αφού είμασταν 2 άτομα μέσα και κοιτούσαμε μια δικογραφία.τεσπα , η ζωή συνεχίζεται..:( Το κινητο σου χαθηκε κατα τη διαρκεια που ησασταν εσεις οι δυο μονο? Αν ναι, γιατι δεν το κανεις θεμα τοτε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Το κινητο σου χαθηκε κατα τη διαρκεια που ησασταν εσεις οι δυο μονο? Αν ναι, γιατι δεν το κανεις θεμα τοτε?? Λάθος μου αν δεν το εξήγησα καλά.Ο συνάδελφος και εγώ είμασταν μαζί στο γραφείο του κοιτώντας έναν φάκελο δικογραφίας, το δικό μου γραφείο απέχει 7 μέτρα αλλά είναι κοντά στην εξώπορτα.Οπτικό πεδίο για το δικό μου γραφείο από εκεί , δεν υπάρχει.Την ώρα που κοιτούσαμε το φάκελο, άκουσα να χτυπάει το κουδούνι της διπλανής πόρτας κ να μπαίνει κάποιος μέσα στο διαμέρισμα δίπλα.Σημειωτέον , οτι η δική μας πόρτα από την πόρτα του διαμερίσματος είναι φάτσα κ απέχουν 1 μέτρο.Κάθισα ένα λεπτό κ μόλις πήγα στο δικό μου (χρονική απόσταση 2 δευτερα)το κινητό είχε εξαφανιστεί.Το είχα πάνω στο γραφείο μου και η χρονική διάρκεια για αυτόν που το έκλεψε είναι περίπου 5 δεύτερα, να μπει κ να βγει.Το έκανα θέμα με την κοπέλα που νοικιάζει το διαμέρισμα για την φίλη της που μπήκε το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά φυσικά δε μπορώ να αποδείξω τίποτα Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το theme manager 3.2 (πολύ καλό) , άλλα κάθε φορά που κάνω restart το επιλεγμένο θέμα χάνεται. Αν έχω διαβάσει σωστά αυτό συμβαίνει σε όλους. Άλλα εάν επίσης έχω διαβάσει σωστά, υπάρχει ένας τρόπος να τροποποιηθεί το themelist.txt ώστε τουλάχιστον να εμφανίζεται ένα προεπιλεγμένο θέμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Το πρώτο θέμα στη λίστα των θεμάτων του αρχείου themelist.txt είναι αυτό που φορτώνεται από το κινητό κατά την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_panos Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Ευχαριστώ dimitris το κατάφερα.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts