Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εγώ αυτό , η έλλειψη σήματος είναι κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχω αντιμετωπίσει .

Δες μήπως η συγκεκριμένη συσκευή η δική σου έχει πρόβλημα , γιατί και εγώ με το samsung d900 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ενώ όλοι οι άλλοι δεν το είχα.

Πάντως είναι ΚΑΙ τηλέφωνο όσο είναι και όλα τα άλλα της αγοράς.

Και κάτι για κάποιον αλλον πιο πάνω.

Γράφε Ελληνικά τα άλλα είναι δύσκολο να διαβαστούν και να σε βοηθήσουμε αν θες κάτι.

Καλό Σαβατόβραδο.

Μπαβο βρε φιλε αυτο ρωτησα πιο πανω......αρα το δικο μου εχει προβλημα και δεν ειναι γενικο.

Για να ξερω τι να κανω υπαρχει κανεις αλλος που εχει προβλημα με το σημα της συσκευης η να αρχισω να ψαχνω για σερβις?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαβο βρε φιλε αυτο ρωτησα πιο πανω......αρα το δικο μου εχει προβλημα και δεν ειναι γενικο.

Για να ξερω τι να κανω υπαρχει κανεις αλλος που εχει προβλημα με το σημα της συσκευης η να αρχισω να ψαχνω για σερβις?

καλημέρα .

Μάλλον ψάξε στο service.

paidia egw adimetopizw ena allo provlima otan kanw katagrafi video sta 120 i othoni skourenei kai to video einai pio skoteino apo to kanoniko diladi den fainete kai kala afto ipo sinthikes dwmatiou vrady me to fws anoixto mera den dokimasa eksw na to kanw.symvainei kai se allous afto?

paidia egw adimetopizw ena allo provlima otan kanw katagrafi video sta 120 i othoni skourenei kai to video einai pio skoteino apo to kanoniko diladi den fainete kai kala afto ipo sinthikes dwmatiou vrady me to fws anoixto mera den dokimasa eksw na to kanw.symvainei kai se allous afto?

Δεν έχω κάνει τέτοια λήψη το βράδι και δεν ξέρω. Δοκίμασες όμως την ρύθμιση '' νυχτερινή λήψη''

Πάντως οι νυχτερινές λήψης ακόμα και με φως δωματίου δεν είναι και ότι καλύτερο.

"Νομιζω" πως στα 120fps δεν εχει κ πολλες ρυθμισεις.. του στυλ νυχτερινη ληψη κλπ.. Επισης και σ'εμενα και σε αλλους ειναι ετσι η ληψη σε αυτη τη λειτουργεια. Λιγοτερο καλης αναλυσης και χαμηλοτερου φωτισμου. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο με τον φωτισμο αλλα δεν εχει καποιο προβλημα το κινητο σου, ετσι ειναι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω απενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας και νομιζω οτι το σημα του εχει βελτιωθει αρκετα......παιζει ρολο αυτο η ειναι ιδεα μου?????στο προσπεκτ παντως δεν αναφερει αν η εξοικονομηση επηρεαζει το σημα η οχι.

Oχι δεν εχει καμια σχεση.

Το μονο που αναγραφεται στο εγχειριδιο,ειναι ο τροπος με τον οποιο πρεπει να κρατας την συσκευη για να εχεις το απολυτο σημα κατα την ομιλια.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδια εχω απενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας και νομιζω οτι το σημα του εχει βελτιωθει αρκετα......παιζει ρολο αυτο η ειναι ιδεα μου?????στο προσπεκτ παντως δεν αναφερει αν η εξοικονομηση επηρεαζει το σημα η οχι.

Έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις το 3G, να δεις αν βελτιώνεται το σήμα σου?

simera imoun se ena katastima kinitis tilefonias edo stis serres kai anamesa sta alla endiaferonta pou eida epiasa sta xeria mou k to kouti tou LG Viewty se ena panemorfo kokkino xroma... den ksero perissotera alla mallon tha einai to ena apo ta 2 pou tha paro opote anameinate...

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις το 3G, να δεις αν βελτιώνεται το σήμα σου?

Οχι φιλε μου δεν το δοκιμασα αν και με την εξοικονομηση ενεργειας ειδα διαφορα......θα δοκιμασω με το 3G σημερα να δω τι γινεται και θα σας πω......πρεπει να βρω ομως πως απενεργοποιηται:lol:

simera imoun se ena katastima kinitis tilefonias edo stis serres kai anamesa sta alla endiaferonta pou eida epiasa sta xeria mou k to kouti tou LG Viewty se ena panemorfo kokkino xroma... den ksero perissotera alla mallon tha einai to ena apo ta 2 pou tha paro opote anameinate...

αλλαξε χρωμα το κουτι της συσκευης?τι παιζει?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Οχι φιλε μου δεν το δοκιμασα αν και με την εξοικονομηση ενεργειας ειδα διαφορα......θα δοκιμασω με το 3G σημερα να δω τι γινεται και θα σας πω......πρεπει να βρω ομως πως απενεργοποιηται:lol:

Πας phone settings -> connectivity -> network settings -> network mode. Εκεί επιλέγεις GSM 900/1800.

αλλαξε χρωμα το κουτι της συσκευης?τι παιζει?

xaxaxaxaxa kalo.... to kouti den allakse xroma.... i syskevi vgainei kai se kokkino... liga kommatia apo oti mou eipe o typos sto magazi...

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Πας phone settings -> connectivity -> network settings -> network mode. Εκεί επιλέγεις GSM 900/1800.

Το εκανα .....και σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ...ηταν στο αυτοματο ......παντως κανοντας αυτο μαζι με την εξοικονομηση ενεργειας που εκλεισα βλεπω οτι εχει βελτιωθει αρκετα η ομιλια του...στο υπογειο της δουλειας μου ενω δεν μπορουσα να μιλησω με τιποτα τωρα μιλαω.....οχι οπως μιλουσα με το w810i αλλα μιλαω παντως....

Τελικα εκτος απο αυτα τα 54 θεματα που αναφεραμε πιο πριν και να βλεπουμε βιντεακια τι αλλο μπορουμε να κανουμε με αυτη την συσκευη?

Το εκανα .....και σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ...ηταν στο αυτοματο ......παντως κανοντας αυτο μαζι με την εξοικονομηση ενεργειας που εκλεισα βλεπω οτι εχει βελτιωθει αρκετα η ομιλια του...στο υπογειο της δουλειας μου ενω δεν μπορουσα να μιλησω με τιποτα τωρα μιλαω.....οχι οπως μιλουσα με το w810i αλλα μιλαω παντως....

Τελικα εκτος απο αυτα τα 54 θεματα που αναφεραμε πιο πριν και να βλεπουμε βιντεακια τι αλλο μπορουμε να κανουμε με αυτη την συσκευη?

Δηλαδή , έχεις κάποια ιδέα τι άλλο μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο ?

Το οποίο τηλέφωνο δεν έχει κάποιο λειτουργικό π.χ. symbian.

Πάντως αν σκέφτεσαι κάτι ενημέρωσε και εμάς.

Παρεπιπτόντως μπορείς να δεις μία ταινία την οποία πρώτα θα έχεις μετατρέψει σε

divx .

xaxaxaxaxa kalo.... to kouti den allakse xroma.... i syskevi vgainei kai se kokkino... liga kommatia apo oti mou eipe o typos sto magazi...

Γινεται να μας το δειξεις και σε φωτο?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Γινεται να μας το δειξεις και σε φωτο?

google it my friend......

σαν μοντέλο υπήρχε απο πέρυσι που πρωτοβγήκε το κιηντό απλά πλέον υπάρχει και στην Ελλάδα... εγώ τελικα θα προτιμήσω το μαύρο γιατί το κόκκινο δεν απέχει πολύ από ροζ και δεν μου ταιριάζει νομίζω...

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Ενταξει για την κοπελα μας μια χαρα ειναι πιστευω.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ψαχνω απεγνωσμενα καποιο prog gia GPS για KU990

προσπαθισα τα παντα , εκανα ολα τα garmin Upload , αλλα ολα ειναι σε αρχειο sis!

το lg μου δεν τα ανοιγει τα αρχεια sis , μονο jar !

οτι βρισκω ειναι σε αρχειο sis < ακομα και το tomtom !

καποιοα βοηθεια ρε παιδια , αφου τα ξερετε , δωστε τα φωτας σας !

Geo Peri

Ψαχνω απεγνωσμενα καποιο prog gia GPS για KU990

προσπαθισα τα παντα , εκανα ολα τα garmin Upload , αλλα ολα ειναι σε αρχειο sis!

το lg μου δεν τα ανοιγει τα αρχεια sis , μονο jar !

οτι βρισκω ειναι σε αρχειο sis < ακομα και το tomtom !

καποιοα βοηθεια ρε παιδια , αφου τα ξερετε , δωστε τα φωτας σας !

Δεν υπάρχει!

τι δεν υπαρχει , αφου εχω βρει τουλαχιστον 4-5 τα οποια δεν γνωριζω πως λειτοργουν !

πχ : trekbuddy , kala to mgmaps(apo google) gpsed, vlkgps,navigami

εκτος απο το google το οποιο λειτουργει απσογα , τα αλλα δεν μπορω και δεν ξερω τι αρχεια , σε τη μορφη υποστιριζουν τους χαρτες !

inflight einai ena gia aeroplana , kati tetoio me gps

και εγω το πειρα επειδη μου αρεσε η οθονη και δεν πιστευα οτι δεν θα μπορεσω να βαλω ενα gps navigation ! midp2 platforma kai @@ , sorry αγανακτισα

αν δεν βρω λυση θα σκασω ! με παριγορει το google maps , το οποιο για να κατεβουν ολοι οι χαρτες θα περασει καμια βδομαδα ! upload me 10Mbit/sec kai pali mia bdomada thelei !

ευχαριστο για τιν κατανοηση , και καμια απαντηση καλη περιμενω

Geo Peri

τι δεν υπαρχει , αφου εχω βρει τουλαχιστον 4-5 τα οποια δεν γνωριζω πως λειτοργουν !

πχ : trekbuddy , kala to mgmaps(apo google) gpsed, vlkgps,navigami

εκτος απο το google το οποιο λειτουργει απσογα , τα αλλα δεν μπορω και δεν ξερω τι αρχεια , σε τη μορφη υποστιριζουν τους χαρτες !

inflight einai ena gia aeroplana , kati tetoio me gps

και εγω το πειρα επειδη μου αρεσε η οθονη και δεν πιστευα οτι δεν θα μπορεσω να βαλω ενα gps navigation ! midp2 platforma kai @@ , sorry αγανακτισα

αν δεν βρω λυση θα σκασω ! με παριγορει το google maps , το οποιο για να κατεβουν ολοι οι χαρτες θα περασει καμια βδομαδα ! upload me 10Mbit/sec kai pali mia bdomada thelei !

ευχαριστο για τιν κατανοηση , και καμια απαντηση καλη περιμενω

δεν μπορεί να παίξει αρχεία με την κατάληξη , sys , γιατί ΔΕΝ έχει λειτουργικό.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

εχω ενα καλωδιο το εχω χρησιμοποιησει

2 φορες,ειναι στη θηκη του. μου εμεινε γιατι πουλησα το τηλεφωνο.

μαζι δινω μια μπαταρια και φορτιστη usb.

αν θελει καποιος με πμ