Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ 5 και 3 mp καμερας ? Παρα τα στατιστικα... Ποιος ξερει αν η διαφορα ειναι απειροελαχιστη ?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ 5 και 3 mp καμερας ? Παρα τα στατιστικα... Ποιος ξερει αν η διαφορα ειναι απειροελαχιστη ?

ennoeitai pos yparxei diafora.. des ti pisina sta 5 apo viewty kai emena (nai ayto to koukli) sta 3.2 apo n73

http://img66.imageshack.us/my.php?image=059ot9.jpg

i alli den anevainei se imageshack opote rapidshare!!

Παίδες δύο ερωτήσεις. 1)Το τηλ. της cosmote(για what's up) για εξυπηρέτηση πελατών είναι 1313? Κι αν ναι, σ' αυτό παίρνουμε για να μας δώσουν οδηγίες για ενεργοποίηση internet? και 2)Ένα αρχείο EXCEL όταν το περνάμε στο κινητό, σε ποιόν ακριβώς φάκελο το περνάμε? Στα Documents ή στα FlashContents?:wacko: (το μέγεθός του είναι 267 ΚΒ. υπάρχει περίπτωση να μην το ανοίγει?)

Τα εγγραφα(xls,doc,pdf, κλπ κλπ) πανε στον φακελο Documents.Τα αρχεια flash πανε στο FlashDocuments.Τα ανοιγει μια χαρα..

Α, για τοση λεπτομερεια μιλαμε? Και οι δυο φωτο ενταξει ειναι μωρε, και μαλιστα δεν ξερω αλλα εχω συνηθησει περισσοτερο στα χρωματα του Viewty κιολας, οπως ειδα στις 'αυθεντικες' φωτο στο link που εδωσες.

File mou an 8es na me akouseis oxi mono esu alla kai alloi epidoksoi agorastes min doseis ta oraia sou leftoudakia gia to ku990 ego to exo sta (xeria mou) apo 15-2-2008 kai apo ti deyteri kiolas bdomada to exo sunexos sto service mexri oras 3 fores kai i teleutaia fora pou to esteila itan tin megali tetarti apo tote den to exo xanadei mexri simera apo ti mou lene perimenoun kapoio antalaktikos edo kai 1,5 mina opos kai tin deuteri fora pou to esteila to til zitima na to kratisa sta xeria mou 20 meres.8a sou protina na protimiseis kapoia alli etairia px.NOKIA koryfi kata tin apopsi mou.Auta ta oliga kai apo mena

basika na sou po tin ali8eia i LG bgazei foberes o8ones gia PC tora oson afora ta kinita den leo tpt............

το θεμα ειναι να μη σου βγει ελλατωματικο....αν οχι τοτε εισαι μια χαρα γιατι ειναι πολυ καλο κινητο..αν ναι ομως, επειδη η lg στην ελλαδα οσον αφορα τα κινητα δεν εχει καλη υποστηριξη,τοτε αστο καλυτερα...αλλα δε μπορεις να ξερεις εξ αρχης πως θα σου βγει...ειναι ενα ρισκο...σε μενα ευτυχως μεχρι τωρα δουλευει σουπερ...

Φίλε abrageo καταρχήν σ'ευχαριστώ.. Δεύτερον, να σου πω ότι λίγο-πολύ πρέπει δυστυχώς να είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε κι εσύ κι ο gilardino, (είναι δηλαδή και λίγο θέμα τύχης.. να σου πέσει καλή συσκευή..),

αλλά τρίτον... να σου πω οτι το παρήγγηλα ήδη. :O Την Τρίτη θα το έχω.

Εύχομαι πραγματικά να είμαι τυχερός σαν τον manisteo και τον gilardino που απ'οσο ξέρω δεν έχουν πρόβλημα τα παιδιά με τις συσκευές τους, γιατί δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να τρέχω για ένα κινητό και πόσο μάλλον να ξαναμείνω χωρίς κινητό.!

(ήδη είμαι καμιά βδομάδα χωρίς κινητό που έδωσα το Ρ1, και ήμουν και στο ψάξιμο συνέχεια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε abrageo καταρχήν σ'ευχαριστώ.. Δεύτερον, να σου πω ότι λίγο-πολύ πρέπει δυστυχώς να είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε κι εσύ κι ο gilardino, (είναι δηλαδή και λίγο θέμα τύχης.. να σου πέσει καλή συσκευή..),

αλλά τρίτον... να σου πω οτι το παρήγγηλα ήδη. :O Την Τρίτη θα το έχω.

Εύχομαι πραγματικά να είμαι τυχερός σαν τον manisteo και τον gilardino που απ'οσο ξέρω δεν έχουν πρόβλημα τα παιδιά με τις συσκευές τους, γιατί δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να τρέχω για ένα κινητό και πόσο μάλλον να ξαναμείνω χωρίς κινητό.!

(ήδη είμαι καμιά βδομάδα χωρίς κινητό που έδωσα το Ρ1, και ήμουν και στο ψάξιμο συνέχεια)

Av dev kano la8os nomizo oti mallon mporeis na akuroseis tin paraggeleia sou aurio an den eiai kleista ta katastimata(den to gnorizo) kai 8a sumfoniso me enan filo pou kamposa post poio piso otan imoun kai go sto psaximo eixe pei (kalitera na pareis klimatistiko LG para kinito)alla an den mporeseis sou euxomai olopsuxa na min pa8eis oti exo pa8ei kai go ena paradeigma apo to kolima tis o8onis itan otan i8ela na paro kapoio tilefono h gia na balo to pin gia na patiso to 2 eprepe na patiso to 5 antistoixa gia to 5 to 8 kai as min to suzitisoume gia to 9 ekei trelenomoun ta sumperasmata dika sou.

αααα! γιατί με τρελαίνεις τώρα ρε abrageo . . ?! μην μου το γκαντεμιάζεις τώρα το κινητάκι!! Οσο για την παραγγελία δεν νομίζω να γίνεται να την ακυρώσω, μιας και το έχω κλείσει μέσω επιδότησης..

Τί να σου πω, ελπίζω και εύχομαι και παρακαλάω τον Θεό (και την LG!) να μου τύχει μία άψογη συσκευή, σκυλί, και πραγματικά αν είναι εντάξει-καλή δεν θα την αλλάξω κι αυτή μέσα σε ένα χρόνο όπως έκανα μέχρι τώρα.! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μην ακούς κανένα. Το κινητό είναι πραγματικό σκυλί κ όσοι λένε το αντίθετο απλά είτε το έχουν γ***σει στα χτυπήματα ή δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα το πιο πάνω πρόβλημα που αναφέρει κάποιος θα λυνόταν πολύ εύκολα με ευθυγράμμιση της οθόνης, αν δεν λυνόταν πάει να πει πως το χτύπησε απίστευτα κ γι'αυτό πειράχθηκε κάποιος σένσορας. Εγώ που έχω το κινητό κ το προσέχω (έχει φάει τις τούμπες του, δεν λέω, αλλά δεν το έχω διαλύσει κιόλας όπως κάποιοι άλλοι) με υπηρετεί εδώ και 6 μήνες Ά-Ψ-Ο-Γ-Α κ το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κ πιο σταθερά κινητά που είχα. Κάνει τα πάντα όπως λέει κ βγάζει κ τις τοπ φωτογραφίες.-

Μην το φοβάσαι καθόλου!

Φίλε μην ακούς κανένα. Το κινητό είναι πραγματικό σκυλί κ όσοι λένε το αντίθετο απλά είτε το έχουν γ***σει στα χτυπήματα ή δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα το πιο πάνω πρόβλημα που αναφέρει κάποιος θα λυνόταν πολύ εύκολα με ευθυγράμμιση της οθόνης, αν δεν λυνόταν πάει να πει πως το χτύπησε απίστευτα κ γι'αυτό πειράχθηκε κάποιος σένσορας. Εγώ που έχω το κινητό κ το προσέχω (έχει φάει τις τούμπες του, δεν λέω, αλλά δεν το έχω διαλύσει κιόλας όπως κάποιοι άλλοι) με υπηρετεί εδώ και 6 μήνες Ά-Ψ-Ο-Γ-Α κ το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κ πιο σταθερά κινητά που είχα. Κάνει τα πάντα όπως λέει κ βγάζει κ τις τοπ φωτογραφίες.-

Μην το φοβάσαι καθόλου!

file katarxin kalispera synviewtyti!!! na s po pos kata ti gnomi m panta einai lathos na vgazeis symperasmata gia kapoion an katalava kala p pigene to sxolio sou.. ayto p leei o justme! gia tin eythigramisi to dokimases abrageo?? logika tha to dokimasan aytoi.. pare tilefono sto prostasia katanaloton kai piese tus na s allaksun to kinito!! meta apo poses meres afou to pires to epathe oti epathe? einai anepitrepto na s kratane to kinito toso kairo. ego pantos me ayta p akouo elpizo na m einai axreiasto to service!! :lol: apo kei kai pera prepei na eiste 2 h 3 anikanopiitoi me to kinito (esy me to dikio sou).. oloi oi alloi edo sto forum einai komple apo oti lene.. tespa kali tyxh

Φίλε μην ακούς κανένα. Το κινητό είναι πραγματικό σκυλί κ όσοι λένε το αντίθετο απλά είτε το έχουν γ***σει στα χτυπήματα ή δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα το πιο πάνω πρόβλημα που αναφέρει κάποιος θα λυνόταν πολύ εύκολα με ευθυγράμμιση της οθόνης, αν δεν λυνόταν πάει να πει πως το χτύπησε απίστευτα κ γι'αυτό πειράχθηκε κάποιος σένσορας.

Φιλε JustMe! το σκεφτηκα κι εγω αυτο για την ευθυγραμμιση της οθονης, μιας και το ειχα παθει κι εγω την πρωτη φορα που ενεργοποιησα το Ρ1 και δεν ηξερα οτι επρεπε να πατησω προσεκτικα τα "σημεια" που σου εδειχνε.!

Εγώ που έχω το κινητό κ το προσέχω (έχει φάει τις τούμπες του, δεν λέω, αλλά δεν το έχω διαλύσει κιόλας όπως κάποιοι άλλοι) με υπηρετεί εδώ και 6 μήνες Ά-Ψ-Ο-Γ-Α κ το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κ πιο σταθερά κινητά που είχα. Κάνει τα πάντα όπως λέει κ βγάζει κ τις τοπ φωτογραφίες.-

Μην το φοβάσαι καθόλου!

Τωρα, πιστευω πως θα ειμαι ενταξει με το κινητο.. Με μερικα ατομα που μιλησα μεχρι τωρα δεν μου εχουν πει κατι σημαντικο σαν προβλημα. Εξαλλου ολες οι συσκευες εχουν καποια μειων, ενω επισης καμια δεν μπορει να ειναι τελεια..

Οσο για χτυπηματα κλπ το προσεχω παρα πολυ.. ;)

Παντως abrageo ελπιζω να βγαλεις ακρη με το κινητακι, να ξεμπερδεψεις γρηγορα και να ειναι κ μια χαρα μετα γιατι οπως και να'χει (ειτε απο ατυχια, ειτε απο μη γνωση καποιων πραγματων) ειναι πολυ κριμα να εχεις δωσει τοσα λεφτα και να μην μπορεις να εχεις το κινητο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το φοβάσαι καθόλου!

File justME mporo na sou po oti to sugkekrimeno tilefonaki merika post poio piso dld tis protes meres pou to eixa sta xeria mou to uperaspistika apenanti se kapoious pou prospa8isan na to bgaloun axristo tora gia to an to exo ga..isei se diabaibeono pos oso to eixa sta xeria mou sunolika ston 1 mina peripou oute mou epese kato oute tpt prosexa akoma kai to pos 8a to afiso sto grafeio tora esy an nomizeis pos to ga..isa den exo na po tpt.

μια ερωτηση..στο εγχειριδιο λεει οτι πρεπει να εχουμε το κινητο μακρια απο μαγνητες...και οι 2 θηκες που πηρα απο το ebay εχουν μαγνητη..δημιουργει προβλημα αυτο;

gia sas paidia.tha hthela na kanw mia erwthsh, gt aurio tha parw to viewty.Loipon....to flash xenon pou exei,einai kalo???mporei dhladh na sygrithei me to flash tou k800i-k850i???Gt akousa oti to samsung G800 pou exei xenon,einai axristo to vrady.sas euxaristw

Παιδια μιας και την Τριτη θα το παρω, θελω να ρωτησω και για κατι ακομα, να τα παρω ολα εκεινη την ωρα, να τελειωνω.

Καταρχην για καρτα μνημης. Θα βαλω μια με 2GB, θα ειμαι οκ, αλλα εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη μαρκα, οπως Transcend ή Kingston κλπ? Γνωριζετε αν καποια μαρκα ταιριαζει περισσοτερο//παιζει καλυτερα//ειναι πιο γρηγορη στο συγκεκριμενο κινητο??

Και για bluetooth ακουστικό. Αλλα θελω τυπου clip, που 'μανταλωνεται' στη μπλουζα και εχει καλωδιακι για το ακουστικο μεχρι το αυτι..

Ξερετε να ταιριαζει καποιο καλυτερα? Για την ακριβεια, εγω σκεφτομουν καποιο απο αυτα τα τεσσερα.. Onexcite, Turbo-X, Golden Blue, i.Tech. (δεν με νοιαζει εμφανιση)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μιας και την Τριτη θα το παρω, θελω να ρωτησω και για κατι ακομα, να τα παρω ολα εκεινη την ωρα, να τελειωνω.

Καταρχην για καρτα μνημης. Θα βαλω μια με 2GB, θα ειμαι οκ, αλλα εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη μαρκα, οπως Transcend ή Kingston κλπ? Γνωριζετε αν καποια μαρκα ταιριαζει περισσοτερο//παιζει καλυτερα//ειναι πιο γρηγορη στο συγκεκριμενο κινητο??)

SanDisk ή Transcend.. Για τις Kingston δεν έχω ακούσει καλά λόγια.

Και για bluetooth ακουστικό. Αλλα θελω τυπου clip, που 'μανταλωνεται' στη μπλουζα και εχει καλωδιακι για το ακουστικο μεχρι το αυτι..

Ξερετε να ταιριαζει καποιο καλυτερα? Για την ακριβεια, εγω σκεφτομουν καποιο απο αυτα τα τεσσερα.. Onexcite, Turbo-X, Golden Blue, i.Tech. (δεν με νοιαζει εμφανιση)

Δες τα Motorola. Για μένα είναι μακράν τα καλύτερα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Μια διευκρίνηση μόνο.. η Transcend "Premier" ή "Premium" που λέτε, το γράφει κάπου το "Ρremier"//"Premium"(??) ή απλά έτσι λέγεται κανονικά αυτή η μάρκα?

Γιατί σε Πλαίσιο και e-shop που έψαξα δεν αναφέρει κάπου το Premier... :confused:

Όσο για τα Motorola bluetooth, δυστυχώς δεν έχει με καλωδιάκι, είναι αυτά που τοποθετούνται στο αυτί.. Οπότε πρέπει να κοιτάξω για κάτι άλλο.

Γενικά έχετε ακούσει για μη συμβατότητα κάποιων bluetooth με τη συσγκεκριμένη συσκευή (Viewty), ή ταιριάζουν όλα..?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Μια διευκρίνηση μόνο.. η Transcend "Premier" που λέτε, το γράφει κάπου το "Ρremier"(??) ή απλά έτσι λέγεται κανονικά αυτή η μάρκα?

Γιατί σε Πλαίσιο και e-shop που έψαξα δεν αναφέρει κάπου το Premier... :confused:

ΑΥΤΗ πηρα εγω...

παιδιά προστατευτικό για τη οθόνη του κινητού μας βρήκα ένα κατάστημα στη χαλκίδα http://www.communet.gr/index.php όπου μπορείς να το παραγγείλεις. Μάλιστα σου παραγγέλνει και μεγάλη ζελατίνα για να τη κόψεις στα "μέτρα" σου.