Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gia sas paidia exo mia aporia gia to Lg Viewty (KU990) kseri kapois pos mporo na to bgalo ato internet meso tou usb ?kai oxi meso GPRS

euxaristo

άνοιξε το pc suite και κάτω κάτω στην Επικοινωνια πάτα το εικονίδιο σαν γη

μετα βαλε τις ρυθμισεις και έτοιμος!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έλεος ρε παιδια..

ψάξτε - διαβαστε λιγο το τοπικ! τοσες φορες τα έχουμε πει!

τέσπα

δες εδω

http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=3004&highlight=thememanager

:help:

2 ερωτήσεις:

-Εσύ το έχεις εγκαταστήσει και δουλεύει κανονικά,χωρίς κανένα πρόβλημα?Γιατί στο link που έδωσες διάβασα κάποια ανησυχητικά σχόλια τύπου"αν δεν το εγκαταστήσεις σωστά μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή".Κοινώς,να το ρισκάρω γιατί-ντρέπομαι που το λέω :O -αλλά μου φαίνονται λίγο μπέρδεμα οι οδηγίες...{πχ.τι στο καλό είναι το EFS Media Builder που πρέπει να χρησιμοποιήσω για πλοήγηση στο "LGAPP/Media/swf/"???} :sorry:

-Και για να μη μας ταλαιπωρώ τζάμπα(εσάς με τις ερωτήσεις μου κι εμένα με την εγκατάσταση),έχει κανένα θέμα της προκοπής ή τέλος πάντων δεν υπάρχει κανένα "δείγμα"που να δείχνει τι θέματα είναι (όπως σε όλα τα sites με θέματα που χρησημοποιούσαμε μέχρι πρότινος)???!!!

Αυτά τα ολίγα... :wink: :*

ναι το εχω περάσει όπως και πολυ άλλοι εδω μέσα!

έχεις καρτα μνήμης??

η διαδικασια ειναι παρα πολυ ευκολη και πολυ δυσκολα θα κάνεις λάθος( απο βλακεια μονο αν κάνεις λάθος)

μπορεις να δεις εδω τα θέματα http://www.freewebs.com/djdegsy/ (πατα το C 2 φορες! )

Μου αρεσει το Viewty αλλα αρχιζει να με απογοητευει σε καποια πραγματα!:(το Νοκια Ν81 πως σας φαινεται??:D

Να ρωτησω κ κατι αλλο γιατι ειμαι λιγακι ασχετος οταν το τηλ εχει wifi μπαινουμε στο ιντερνετ οταν εχουμε ασυρματο ρουτερ σωστα??:worry:υπαρχει καποια χρεωση στο κινητο ??

[...]Να ρωτησω κ κατι αλλο γιατι ειμαι λιγακι ασχετος οταν το τηλ εχει wifi μπαινουμε στο ιντερνετ οταν εχουμε ασυρματο ρουτερ σωστα??:worry:υπαρχει καποια χρεωση στο κινητο ??

Οταν συνδεεσαι μεσω WiFi, δεν υπαρχει απολυτως καμια χρεωση..

Free (απο θεμα χρεωσης) ασυρματο internet στο κινητο σου. Αρκει να βρεις ασυρματο ρουτερ, που να μην ειναι κλειδωμενο (αν δεν ειναι το δικο σου).! :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν συνδεεσαι μεσω WiFi, δεν υπαρχει απολυτως καμια χρεωση..

Free (απο θεμα χρεωσης) ασυρματο internet στο κινητο σου. Αρκει να βρεις ασυρματο ρουτερ, που να μην ειναι κλειδωμενο (αν δεν ειναι το δικο σου).! :shifty:

Οχι εχω δικο μου!!!Σε ευχαριστω πολυ να¨σαι καλα!!!!!στην wind παντως που ρωτησα μου λενε χρεωεται..εχω συνδεση μηπως χρεωνει στην συνδεση?η μηπως δεν ξερουν τι τους γινεται??

Οχι εχω δικο μου!!!Σε ευχαριστω πολυ να¨σαι καλα!!!!!στην wind παντως που ρωτησα μου λενε χρεωεται..εχω συνδεση μηπως χρεωνει στην συνδεση?η μηπως δεν ξερουν τι τους γινεται??

Ή δεν θα καταλαβαν την ερωτηση που τους εκανες (δεν ειναι και δυσκολο γι'αυτους.!) ή θα επεσες σε κανεναν σχετικο που διαβαζει τις απαντησεις απο τα φυλλαδια.. :lol:

Αλλο η συνδεση στο internet απ'το του κινητου σου, μεσω του δικτυου σου, με το 'GPRS' κλπ. Το WiFi δεν χρεωνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το wifi δεν εχει χρεωση αλλα το viewty δεν εχει wifi!!!αυτο ειναι το κακο....

:lol: :lol: α, ναι.. αυτη τη λεπτομερεια την ξεχασα..!!

Τοτε, προφανως ο kwstas_ofi θα ρωταει για καποια αλλη συσκευη που μπορει να τον ενδιαφερει.

Κριμα ομως, πιστευω οτι μονο αυτο το WiFi λειπει απο το κινητο σας ρε παιδια, αλλιως θα ηταν πολυ πιο ολοκληρωμενο.. Και το σκεφτομουν και για'μενα το Viewty.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα εμενα δε μου χρειαζεται το wifi και γι αυτο τ αγορασα....αναλογως τις απαιτησεις του καθενος....

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας... έχω κατεβάσει το theme manager 3.2 και δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω στο κινητό:cry: (τελείως άσχετος με τον υπολογιστή). Ενοείται ότι έχω και το EFS Media Builder.

Οι οδηγίες που έχω είναι:

Installing to Phone Memory:

1) Before installing anything open up "ThemeList.txt" located in the Themes folder and modify all the locations from 0 to 1.

2) Using EFS Media Builder navigate to "LGAPP/Media/swf/".

3) Drag and Drop "widget2.swf", "widget4.swf" and any custom NYX files to this location.

4) Now with EFS navigate to "LGAPP/Media/swf/theme".

5) Drag and Drop "theme_bg2.swf" and the "Themes" folder to this location.

6) Click Disconnect and press YES at the pop-up

Once the Viewty reboots perform the following.

7) Navigate through the handset options and activate the Silver theme (2nd from top).

8) Navigate though the handset options and activate the Dual Clock.

Once theme_bg2.swf is installed there is no need to use EFS ever again (assuming you have a memory card). All future releases and updates of Theme Manager will be loaded in automatically.

Δεν έχω ακόμα εξωτερική μνήμη κι έτσι η μόνη λύση είναι να το περάσω στη μνήμη του τηλεφώνου... αλλά ΠΩΣ? Από το βήμα 2) κι έπειτα δεν καταλαβαίνω Χριστό. Θερμή Παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Επειδή συμπάσχω κι επειδή υποθέτω ότι μέχρι τώρα θα το έχεις εγκαταστήσει τελικά,δώσε και σε μένα τα φώτα σου! :dizzy:

Εγώ έχω κάρτα μνήμης αλλά δεν έχω αυτό το καταραμένο το EFS Media Builder...Μάλλον δε γίνεται η εγκατάσταση χωρίς αυτό,ε?(!) :O

Κατέβασα κάτι η καημένη αλλά δε βγάζει αυτά που σου λέει ο flik με τα δυο παράθυρα του υπολογιστή και του κινητού,άρα μάλλον δεν είναι το σωστό πρόγραμμα...!Προτείνω να παραθέσει-όποιος γνωρίζει-κάποιο σχετικό link για να μπορέσουμε κι εμείς οι ασχετοι :alien:να κάνουμε τη δουλειά μας!

Θα περιμένω... :wink:

Σε ό,τι αφορά πάντως την προεσκόπηση των θεμάτων έχω καλυφθεί!:thanks:

Επειδή συμπάσχω κι επειδή υποθέτω ότι μέχρι τώρα θα το έχεις εγκαταστήσει τελικά,δώσε και σε μένα τα φώτα σου! :dizzy:

Εγώ έχω κάρτα μνήμης αλλά δεν έχω αυτό το καταραμένο το EFS Media Builder...Μάλλον δε γίνεται η εγκατάσταση χωρίς αυτό,ε?(!) :O

Κατέβασα κάτι η καημένη αλλά δε βγάζει αυτά που σου λέει ο flik με τα δυο παράθυρα του υπολογιστή και του κινητού,άρα μάλλον δεν είναι το σωστό πρόγραμμα...!Προτείνω να παραθέσει-όποιος γνωρίζει-κάποιο σχετικό link για να μπορέσουμε κι εμείς οι ασχετοι :alien:να κάνουμε τη δουλειά μας!

Θα περιμένω... :wink:

Σε ό,τι αφορά πάντως την προεσκόπηση των θεμάτων έχω καλυφθεί!:thanks:

χωρις το efs media builder δεν γινεται εγκατάσταση

κατεβασε το απο εδω

http://rapidshare.com/files/98463856/EFS_MEDIA_BUILDER.zip

Απο σημερα το πρωι η Cosmote αντι για το κλασικο σηματακι 3G,μου βγαζει το H (hspda).To παρατηρησε κανεις αλλο αυτο?

Απο σημερα το πρωι η Cosmote αντι για το κλασικο σηματακι 3G,μου βγαζει το H (hspda).To παρατηρησε κανεις αλλο αυτο?

αναβαθμίστηκε το δίκτυό της...

Τελευταία ερώτηση για τα θέματα...το υπόσχομαι!

Γιατί στο theme previewer έχει 17 θέματα και στο theme manager μόνο 11?Και πού είναι οι πεταλούδες??!!! :protest:{Πόσο προφανές είναι ότι την"καλλιτεχνική"επιμέλεια των θεμάτων την έκανε άντρας...(!)}

Τέλος πάντων...ας μην είμαστε και πλεονέκτες...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! :love:

στο previewer απλα εχουν βάλει σχεδον ολα τα θέματα που υπάρχουν ενω στο thememanager μέχρι 18/3

στην επόμενη έκδοση λογικά θα υπάρχουν ολα τα υπάρχοντα θέματα

Αν θελετε κατεβαστε αυτο το πακετο εχει 100 θεματα μεσα.. Κανεις εγκατασταση κανονικα το Theme Manager 3.2 και βαζεις αυτο το φακελο Themes αντι του αλλου στην καρτα μνημης..

All credits go to arturos

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα τη πολυ χρησιμη βοήθειά σας παρακαλώ....!

Εδωσα το P1i που ειχα (καθαρα για λογους μη ευχρηστιας των μικρων εικονικων του πληκτρων...) και τωρα σκεφτομαι για κανενα απ'τα ομορφα LG...

Συγκεκριμενα μου αρεσει πολυ το καινουργιο KF700 . .

Εχει μια καλη//νορμαλ καμερουλα και πιο καινουργιο (σε καποια "σημεια") μενου, με ευκολοτερη κυλιση και καποιες επιπλεων επιλογες..

Αρχικα: υπαρχει καποια δυνατοτητα ή επιλογη στην οθονη αναμονης που να μπορεις να βλεπεις τις κλησεις σου? (εισερχομενες, εξερχομενες, κλπ οπως και στα ericsson ή nokia) Φανταζομαι το ιδιο θα ειναι και στο KF700.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποφασισα να πουλησω το viewty μου οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm :D:D:D

εγω θα το πουλησω οταν βγει το Samsung SGH-i900...

Εδωσα το P1i που ειχα (καθαρα για λογους μη ευχρηστιας των μικρων εικονικων του πληκτρων...) και τωρα σκεφτομαι για κανενα απ'τα ομορφα LG...

Επειδη πριν το 990 είχα p800 θα ήθελα να σου πω ότι δυσκολεύτηκα πολύ στη χρήση του. το κ700 εχει ίδιο μενού γι αυτο σου το λέω. Πήγαινε πλαίσιο να το δοκιμάσεις πρώτα. Τις κλήσεις τις έχει αναλυτικά αλλα κάθε μια ξεχωριστά.:)

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg

Επειδη πριν το 990 είχα p800 θα ήθελα να σου πω ότι δυσκολεύτηκα πολύ στη χρήση του. το κ700 εχει ίδιο μενού γι αυτο σου το λέω. Πήγαινε πλαίσιο να το δοκιμάσεις πρώτα. Τις κλήσεις τις έχει αναλυτικά αλλα κάθε μια ξεχωριστά.:)

Καταρχην σ'ευχαριστω για την απάντηση.

Τωρα οσον αφορα στο μενου του KF700 δεν ξερω αν ειναι και τοσο ιδιο με του Ρ1.. (αν καταλαβα καλα τι λες.!) Παντως δεν εννοω πχ τα υπομενου και τις κατηγοριες, αλλα το οτι δεν μπορουσα να τα πατησω ανετα με το δαχτυλο..... ηθελε πολυ λεπτομερεια κ βαρεθηκα! Σε αντιθεση με των LG που εχουν μεγαλες γραμμες (πχ. το μεγεθος της γραμμης με το "νεο μηνυμα" που πατας, παιζει να ειναι 3πλασιο μπορει και παραπανω απο του Ρ1 την επιλογη). Απο καμερα δεν ξερω βεβαια τι λεει το KF700...

Οσο για τις κλησεις δεν με πειραζει οπως και να τις εμφανιζει αρκει να τις βγαζει ευκολα στην αναμονη γιατι μιλαω και αρκετα.

Nα ρωτησω κατι ακομα.. Το Viewty κατα τη ληψη βιντεο, μπορεις να χρησιμοποιησεις και φλας ??

Επισης, οταν τραβας βιντεο στα 120fps, 1)γραφει και ηχο; και 2)μπορεις να το δεις και σε κανονικη ταχυτητα ή μονο σε slow motion;

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalispera se olous.eimai kainourgios xristis kai katoxos tou lg.

tha ithela na kanw mia erwtisi pou ap oti exw katalabei exete kai mia A empeiria :p

kserete an mporw na katebasw apo kapou free msn kai kapoio programma gia to gps gia to kinito?

Nα ρωτησω κατι ακομα.. Το Viewty κατα τη ληψη βιντεο, μπορεις να χρησιμοποιησεις και φλας ??

Επισης, οταν τραβας βιντεο στα 120fps, 1)γραφει και ηχο; και 2)μπορεις να το δεις και σε κανονικη ταχυτητα ή μονο σε slow motion;

to flas einai xenon an meinei anoikto pano apo kana 2 deyterolepta tha kaei

1) oxi kai na to ekane tha itan axristos eite egrafe arga i grigora

2) mono se 120

kalispera se olous.eimai kainourgios xristis kai katoxos tou lg.

tha ithela na kanw mia erwtisi pou ap oti exw katalabei exete kai mia A empeiria

kserete an mporw na katebasw apo kapou free msn kai kapoio programma gia to gps gia to kinito?

des edo.. thelei egrafi

a kai edo