Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρα κινητο ειναι ρε παιδια!

εγω πιστευω έκανα την καλύτερη επιλογή!

και παιχνίδια παίζει, και εφαρμογες java μια χαρα .

Οι φωτογραφίες την ημέρα ειναι παρα πολυ καλες, την νύχτα εαν κανεις καλες ρυθμισεις iso κτλ τοτε βγαζει αξίολογες φωτο!

το μονο αρνητικο που μπορω να του βρω ειναι η μπαταρια του , αλλα πιστευω και ενα mio, htc το ιδιο θα ειναι

το πως περνανε τα themes δειτε εδω

http://www.ku990.co.uk/forum/showthread.php?t=3004&highlight=thememanager

(το καλυτερο ειναι να βάλετε το theme manager αλλιως μπορειτε να τα περασετε ενα-ενα)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια.μια μικρη βοηθεια θελω γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται .περασα το cd του κινητου μεσα και εκανα install αφου τελειωσα και ανοιγω αυτα που εχει μεσα το τηλεφωνο γιατι εγω δεν μπορω να περασω τραγουδια η κατι αλλο !!!και αν θελω να περασω θεματα γιατι δεν γραφει τιποτα ας πουμε themes εγω πηγα να περασω τραγουδι και μου λεει δεν ειναι δυνατη η μεταφορα του αρχειου σε αυτο το τηλ..μπορει να με βοηθησει καποιος....

δες μηπως το ονομα του mp3 ειναι μεγαλύτερο απο 65 χαρακτηρες(μεχρι τοσο υποστηριζει) άλλαξε το σε κατι μικροτερο και ξανα προσπάθησε

επίσης δειτε ολοι και αυτο το θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193293

Μόλις λίγες ώρες πριν έφτασε στα χέρια μου το κινητο! Το άνοιξα για λίγο, γιατί ήθελα να το φορτίσω, μου άρεσε πάρα πολύ η οθόνη αφής και η εξωτερική του εμφάνιση. Θα ήθελα να μου δώσετε μερικές συμβουλές όσον αφορά στην κάμερα. Δηλαδή, να έχω mode οριζόντιο ή παραλία σταθερά? Να έχω iso 200 κτλ.

καλησπερα παιδια.μια μικρη βοηθεια θελω γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται .περασα το cd του κινητου μεσα και εκανα install αφου τελειωσα και ανοιγω αυτα που εχει μεσα το τηλεφωνο γιατι εγω δεν μπορω να περασω τραγουδια η κατι αλλο !!!και αν θελω να περασω θεματα γιατι δεν γραφει τιποτα ας πουμε themes εγω πηγα να περασω τραγουδι και μου λεει δεν ειναι δυνατη η μεταφορα του αρχειου σε αυτο το τηλ..μπορει να με βοηθησει καποιος....

Μπαινεις στο μενου του τηλ-ρυθμισεις τηλ-συνδεσιμοτητα-συνδεση usb-μαζικη αποθηκευση.

Το συνδεεις με το PC με το καλωδιο και στο my computer πρεπει να στο εμφανισει σαν αποθηκευτικο μεσο "Removable Disk"

Εκει τα βαζεις

Οσοι εχουν το Super converter αυτες ειναι οι ρυθμισεις για την μετατροπη ταινιας για να παιξει στο viewty

Select the Output Container: avi

Select the Output Video Codec: DivX

Select the Output Audio Codec: mp3

You may select ffmpeg or MEncoder: MEncoder

VIDEO

Video Scale Size: 480 : 272

Aspect: 16:9

Frame/Sec: 29.97

Bitrate kbps: 576

Options: 48K Audio

AUDIO

Sampling Freq = 24000

Channels = 2

Bitrate kbps = 128

Παταμε "Encode (Active Files)" και στο παραθυρο “Rendered File Optimizer“, διαλεγουμε “DivX“.

Mετετρεψα το "Γαμπρος απ'το Λονδινο" και παιζει super.

Kalhspera paidia k synxarhthria k mpravo se oloys k stin doyleia poy kanete.shmera to phra egw.poly kalo kinhto.exw merikes apories.mexri posh mnhmh pernei;exw mperdeytei ligo.mesa sto vivliaraki leei oti pernei mexri 2 giga enw kapoy diavasa 4;thikh mono apo e - bay e;to stylus pen den mporw na anoiksw k fovamai mhn to traviskw apotoma k spasei.Eseis poy to exete kairo exete kanena provlhma h sfalma;Sorry gia ta greeklish alla eimai ligo ptwma giati molis mphka apo tin sxolh.

That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φίλοι κ φίλες, όπως έγραψα και λίγο παραπάνω, για κάποιο λόγο το Viewty μου δεν είχε ελληνικά όταν το παρέλαβα, ούτε καν ως επιλογή. έβαλα ένα καινούργιο fw και μου έδωσε την επιλογή της γλώσσας αλλά και πάλι παραμένουν τα αγγλικά. ψάχνοντας ανακάλυψα ότι διαλέγοντας τα γερμανικά σε κάποια σημεία εμφανίζει και ελληνικά! από 'κει και πέρα, τίποτα.

καμιά ιδέα;

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Kalhspera paidia k synxarhthria k mpravo se oloys k stin doyleia poy kanete.shmera to phra egw.poly kalo kinhto.exw merikes apories.mexri posh mnhmh pernei;exw mperdeytei ligo.mesa sto vivliaraki leei oti pernei mexri 2 giga enw kapoy diavasa 4;thikh mono apo e - bay e;to stylus pen den mporw na anoiksw k fovamai mhn to traviskw apotoma k spasei.Eseis poy to exete kairo exete kanena provlhma h sfalma;Sorry gia ta greeklish alla eimai ligo ptwma giati molis mphka apo tin sxolh.

1. Μέχρι 2gb (αν βάλεις μεγαλύτερη θα στην διαβαζει μεν, θα σου βλέπει ομως τα 2gb)

2. Θηκη μόνο απο ebay ναι.

3.δεν το χρησιμοποιω καθολου το πενακι του.... μια χαρα κάνει την δουλεια το δάχτυλο! :lol:

4.το δικο μου δεν εχω κολλήσει καν ακόμη! γενικα πολυ σταθερη συσκευη!

φίλοι κ φίλες, όπως έγραψα και λίγο παραπάνω, για κάποιο λόγο το Viewty μου δεν είχε ελληνικά όταν το παρέλαβα, ούτε καν ως επιλογή. έβαλα ένα καινούργιο fw και μου έδωσε την επιλογή της γλώσσας αλλά και πάλι παραμένουν τα αγγλικά. ψάχνοντας ανακάλυψα ότι διαλέγοντας τα γερμανικά σε κάποια σημεία εμφανίζει και ελληνικά! από 'κει και πέρα, τίποτα.

καμιά ιδέα;

ποια έκδοση firmware έβαλες? η 10c ειναι που εχει και τα ελληνικα

ποια έκδοση firmware έβαλες? η 10c ειναι που εχει και τα ελληνικα

την 10e

ψάχνω ήδη την c

ευχαριστώ για την απάντηση

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Παιδιά μόλις είδα οτι εγώ έχω την 10a. Πάτησα τον συνδυασμό 3845#*990#, πήγα version info, και βλέπω V10a, OCT 2007. Λέτε να βρω και να βάλω την 10c? Θα έχει τελικά διαφορά στην κάμερα κτλ? Οι περισσότεροι λένε όχι.

Επίσης δοκίμασα την φωτογραφική σε περιβάλλον με φωτισμό και χωρίς φωτισμό, και μετά απο μερικούς πειραματισμούς, διαπίστωσα οτι πιο καλές έβγαζα οταν τα είχα όλα στο αυτόματο, και πείραζα το iso 200 ή 400, σε φως ή σκοτάδι αντίστοιχα.

Παιδιά μόλις είδα οτι εγώ έχω την 10a. Πάτησα τον συνδυασμό 3845#*990#, πήγα version info, και βλέπω V10a, OCT 2007. Λέτε να βρω και να βάλω την 10c? Θα έχει τελικά διαφορά στην κάμερα κτλ? Οι περισσότεροι λένε όχι.

Επίσης δοκίμασα την φωτογραφική σε περιβάλλον με φωτισμό και χωρίς φωτισμό, και μετά απο μερικούς πειραματισμούς, διαπίστωσα οτι πιο καλές έβγαζα οταν τα είχα όλα στο αυτόματο, και πείραζα το iso 200 ή 400, σε φως ή σκοτάδι αντίστοιχα.

δες εδω

Αυτη η φωτο ειναι απο το 10c με ολα στο auto.flik κανε και εσυ μια φωτο ποστ(βαλ'τη στο Imageshack για να μην γινει resize),να δουμε αν εχει διαφορα... Βασικα εχω παρατηρησει οτι η ημερομηνια στο EXIF ειναι λαθος παντα(30-11-20XX)...

Σε μέρα καλές βγάζει. Θα βγάλω μια και θα στειλω. Έχω διαβάσει οτι τα firmwares δεν είναι upgrades, οπότε τζάμπα ρίσκο. Θα σας στείλω την φωτό κ βλέπουμε

Επιτελους το πηρα και εγω ως τωρα εχω μεινει ικανοποιημενος αν και πειραματιζομαι ακομα του περασα και το theme manager 3.2 αλλα δεν ενθουσιαστικα κιολας απο τα θεματα τεσπα μηπως υπαρχουν οι ρυθμισεις για vodafone γιατι στο site της δεν υπαρχουν οι ρυθμισεις για το viewtyful!!!!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το Usb, όταν το ορίζω στην μαζική αποθήκευση. Το βλέπει κανονικά. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα, ή να ξανακάνεις εγκατάσταση τους drivers.

Έχω όμως άλλο πρόβλημα. Το συνδέω όμως για να επικοινωνήσει με το lg suite, και ενώ πχ τα περιεχόμενα τα ανοίγω κανονικά, πατάω στη διαχείριση μουσικής και κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Βασικά θέλω να δημιουργήσω λίστες αναπαραγωγής, αλλά οχι μέσω του τηλεφώνου, γιατί είναι χρονοβόρο. Υπάρχει άλλη μέθοδος; (Η έκδοση του pc suite είναι 2.01.1.15 (τελευταία)).

Σωστά τα λες, και φυσικά έτσι τα μεταφέρω. Αλλά θέλω να δημιουργήσω λίστες αναπαραγωγής. Πως θα το κάνω αυτό. Βασικά τα έχω οργανωμένα σε φακέλους, και θέλω κάθε φάκελος να γίνει και απο μια λίστα. Ξέρετε που αποθηκεύει το κινητό τις λίστες που είναι σε μορφή .aslt (νομίζω).

Όσον αφορά στα θέματα, νομίζω θα βρεις αρκετά στο theme manager. Τώρα που το θυμήθηκα, ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το θέμα, που σε κάποιο backround έχει έναν διακόπτη, και τον ανοίγεις και καλά, και φωτίζει η οθόνη. Και μετά τον κλείνεις?

Επίσης, όσοι έχετε πολλά mp3 στο κινητό σας και σε μερικά απο αυτά δεν αναγνωρίζει τα tags (τίτλο, καλλιτέχνη κτλ), εκτός απο το να προσέξετε να μην είναι υπερβολικά μεγάλο το όνομα αρχείου, αν δεν φτάνει αυτό, μετατρέψτε τα id3 tags σε version 2.3. Ούτε 2.2, ούτε 2.4. To έκανα και δούλεψε τέλεια. Εκτός απο 3-4 αρχεία που συνέχιζε να μην τα αναγνωρίζει και τα έκανα v1.0. ϊσως αν τα κάνετε εξ αρχής v1.0 να δουλέψουν αμέσως.

Το μόνο πρόγραμμα που βρήκα να κάνει convert id3 tags είναι το Itunes, με απλό δεξί κλικ πάνω στα αρχεία, αφού τα έχετε κάνει προσθήκη στην βιβλιοθήκη.

Παιδια να σας ρωτησω κατι απο περιεργεια.. (και αν το εχετε παρατηρησει).

Στον ηλιο, οταν ειστε εξω, τι λεει η οθονη απο εικονα? Δηλαδη βλεπεις καθολου, φαινονται πχ οι εικονες ή τα γραμματα καλα, η "χανει" αρκετα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έλεγα οτι χάνει η εικόνα αρκετά. Εγώ δοκίμασα να κάνω τις playlists με βάση το genre, αλλά φαίνεται οτι genre βάζω δικό μου δεν το αναγνωρίζει. Ίσως το δουλεψω με τα άλμπουμ. Αλλά μου τη δίνει που δεν δουλεύει το music manager του Pc suite. Σας έχει τύχει? Κάνει συνέχεια επανεκκίνηση το τηλέφωνο όταν πάω εκεί.

Άμα βγάλω την επιλογή powersave της φωτεινότητας τότε εγώ βλέπω αρκετά καλά...με το powersave οκ,δεν βλέπεις τίποτα :P

Mess With The Best...

Die Like The Rest...

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας... έχω κατεβάσει το theme manager 3.2 και δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω στο κινητό:cry: (τελείως άσχετος με τον υπολογιστή). Ενοείται ότι έχω και το EFS Media Builder.

Οι οδηγίες που έχω είναι:

Installing to Phone Memory:

1) Before installing anything open up "ThemeList.txt" located in the Themes folder and modify all the locations from 0 to 1.

2) Using EFS Media Builder navigate to "LGAPP/Media/swf/".

3) Drag and Drop "widget2.swf", "widget4.swf" and any custom NYX files to this location.

4) Now with EFS navigate to "LGAPP/Media/swf/theme".

5) Drag and Drop "theme_bg2.swf" and the "Themes" folder to this location.

6) Click Disconnect and press YES at the pop-up

Once the Viewty reboots perform the following.

7) Navigate through the handset options and activate the Silver theme (2nd from top).

8) Navigate though the handset options and activate the Dual Clock.

Once theme_bg2.swf is installed there is no need to use EFS ever again (assuming you have a memory card). All future releases and updates of Theme Manager will be loaded in automatically.

Δεν έχω ακόμα εξωτερική μνήμη κι έτσι η μόνη λύση είναι να το περάσω στη μνήμη του τηλεφώνου... αλλά ΠΩΣ? Από το βήμα 2) κι έπειτα δεν καταλαβαίνω Χριστό. Θερμή Παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Όταν ανοίγεις το EFS explorer έχεις ένα παράθυρο που χωρίζεται στα δύο. Κάτω νομίζω είνια ο υπολογιστής σου και πάνω το κινητό. Στο βημα 2 σου λέει οτι με το EFS πηγαίνεις στον φάκελο του κινητού "LGAPP/Media/swf/". Μετά σέρνεις (δεξί κλικ πατημένο και κουνάς το ποντίκι) και αφήνεις τα widget2,4 στον φάκελο αυτόν απο τον φάκελο του υπολογιστή σου, εκεί που τα έχεις κατεβάσει. To ΝΥΧ άστο. Αν δεν γίνει με drag-drop (σύρσιμο), τότε ίσως να έχει κουμπί Write, που νομίζω κάνει αυτή την δουλειά, αντιγράφει τα αρχεία στο εκάστοτε φάκελο.

Μετά προχωράς και στον φάκελο theme του κινητού σου. Εκεί αντιγράφεις το αρχείο theme_bg2 (αντικατάσταση του παλιού θα γίνει) και όλον τον φάκελο Themes απο τον υπολογιστή σου. Πατάς disconnect, θα σε ρωτήσει για επανεκκίνηση του κινητού, πατάς Ναι, και ανοίγει το κινητό. Πρέπει τώρα να πας στις ρυθμίσεις οθόνης και να βάλεις το silver theme, ουσιαστικά αυτό είναι το theme manager πλεον. Την λειτουργία διπλής ώρας αν θες την ενεργοποιείς. Μόλις είσαι στην οθόνη αναμονής, και πατάς δυο φορές c και ανοίγει το μενού ρυθμίσεων. Αυτό ήταν

Όταν ανοίγεις το EFS explorer έχεις ένα παράθυρο που χωρίζεται στα δύο. Κάτω νομίζω είνια ο υπολογιστής σου και πάνω το κινητό. Στο βημα 2 σου λέει οτι με το EFS πηγαίνεις στον φάκελο του κινητού "LGAPP/Media/swf/". Μετά σέρνεις (δεξί κλικ πατημένο και κουνάς το ποντίκι) και αφήνεις τα widget2,4 στον φάκελο αυτόν απο τον φάκελο του υπολογιστή σου, εκεί που τα έχεις κατεβάσει. To ΝΥΧ άστο. Αν δεν γίνει με drag-drop (σύρσιμο), τότε ίσως να έχει κουμπί Write, που νομίζω κάνει αυτή την δουλειά, αντιγράφει τα αρχεία στο εκάστοτε φάκελο.

Μετά προχωράς και στον φάκελο theme του κινητού σου. Εκεί αντιγράφεις το αρχείο theme_bg2 (αντικατάσταση του παλιού θα γίνει) και όλον τον φάκελο Themes απο τον υπολογιστή σου. Πατάς disconnect, θα σε ρωτήσει για επανεκκίνηση του κινητού, πατάς Ναι, και ανοίγει το κινητό. Πρέπει τώρα να πας στις ρυθμίσεις οθόνης και να βάλεις το silver theme, ουσιαστικά αυτό είναι το theme manager πλεον. Την λειτουργία διπλής ώρας αν θες την ενεργοποιείς. Μόλις είσαι στην οθόνη αναμονής, και πατάς δυο φορές c και ανοίγει το μενού ρυθμίσεων. Αυτό ήταν

ΕΠΙΓΏΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Φίλε flik σ' ευχαριστώ πολύ. Όμως τώρα θέλω τη βοήθειά σου γιατί θα τρελαθώ... Πριν δω το μήνυμά σου, πρωσπάθησα να το εγκαταστήσω μόνος μου και έκανα αυτά ακριβώς που λες στο μήνυμά σου. Όμως στην οθόνη εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε "Error...και να δω αν έχω εγκαταστήσει σωστά το Thememanager". Όσο για το c το πατούσα 2 φορές αλλά τίποτα. Και είπα να το απεγκαταστήσω...και σβήνω τα πάντα από τους φακέλους themes και swf. Το τηλέφωνο πλέον δεν ξεκλειδώνει

Μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο, μπορώ να χρησημοποιήσω την κάμερα ως φωτογραφική και ως βιντεοκάμερα, αλλά τίποτα παραπάνω. Αν δεν καταφέρω να κάνω τίποτα σήμερα, αύριο θα το πάω στο ΓΕΡΜΑΝΟ. Την Παρασκευή το πήρα...ΈΛΕΟΣ. Μήπως έσβησα κάτι που δεν έπρεπε? Κι αν ναι, τι μπορώ να κάνω τώρα?