Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) Ασφάλεια Αυτοκινήτου

koslyr
 Κοινοποίηση

Ποια ασφαλιστική έχετε επιλέξει;  

306 members have voted

1. 1. Ποια ασφαλιστική έχετε επιλέξει;

• Alpha
      2
    • Allianz
      13
    • Commercial Value
      16
    • EOS
      9
    • ING
      5
    • Interamerican
      42
    • InterLife
      8
    • Lloyd's
      0
    • Omega
      1
    • Victoria
      11
    • Αγροτική
      17
    • Ασπίς Πρόνοια
      15
    • Ατλαντική Ένωση
      5
    • Διεθνής Ένωση
      8
    • Εγνατία
      2
    • Εθνική
      34
    • Ιντερσαλόνικα
      32
    • Μινέττα
      10
    • Υδρόγειος
      25
    • Φοίνιξ
      15
    • 'Αλλη (αναφέρετε ποια)
      36

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ

Οταν λεει απαλλαγη 300 euro εννοει οτι μεχρι 300 euro δεν μου πληρωνει την ζημια η ασφαλιστικη??

όταν λέει απαλλαγή 300 ευρώ εννοεί ότι η ασφαλιστική θα σου πληρώσει το ύψος της ζημιάς -300 ευρώ..δηλαδή αν αξίζει 500 ευρώ η ζημια θα πληρώσεις εσύ τα 300 και η ασφαλιστική τα 200. Αλλά ρώτα και τον ασφαλιστή σου για να είσαι σιγουρος.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 504
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_646.html

με το παραπανω υποθετουμε πως εχει πολλες ζημιες και γι αυτο το λογο δεσμευσαν την περιουσια της για να καλυψει τις ζημιες σε περιπτωση κανονιου?

χτες με τρακαρε ενας πισω κ εχουμε κ οι 2 ασπις προνοια ασφαλιστικη..(αντε να δουμε τι θα γινει, γιατι ειναι καπου 500-700ε ζημια)

Σωστά υποθέτεις και επίσης δείχνει και ότι δεν εμπιστεύονται καθόλου τον αν λόγω επιχειρηματία - 2η φορά φέτος που του κάνουν δέσμευση και πρόσφατα είναι εξάλλου και τα μεγάλα πρόστιμα που του έβαλαν. Σκούρα τα πράγματα.

• 3 weeks later...
επειδη εμεινα απο μπαταρια καλεσα οδικη βοηθεια γιατι εχω μικτη και εχω καλυψη για βλαβη και μου ειπανε οτι το αυτοκινητο δεν εχει καλυψη για βλαβη και οτι το option αυτο αφαιρεθηκε πριν την τελευταια ανανεωση,-χωρις να ζητησω εννοειται κατι τετοιο- ενω στον δικο μου πινακα καλυψεων υπαρχει κανονικα ...αρα η κοπελα στην οδικη η δεν ηξερε τι της γινεται η εχω στα χερια μου εικονικο συμβολαιο με εικονικες καλυψεις....αυριο θα το διαπστωσω..ελπιζω να μην ειναι το δευτερο γιατι θα εχουμε ασχημες εξελιξεις...

• 2 weeks later...

για την ασπις που ελεγα πιο πανω...εδω κ 2 μερες προσπαθω να επικοινωνησω με 2 κυριες που οριζουν ημερ/νιες εξοφλησης...

απ οτι διαβαζω στο ινετ προχωρησε σε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου για να βρει λεφτα... http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/24/1680819.htm

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_6304.html

Ειμαι 2 6μηνα στην ιντεραμερικαν και ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΣ.

Χρειαστικα οδικη βοηθεια 3 φορες.

Την πρωτη ειχε φυγει ο πολος της μπαταριας(!!!!!)το εφτιαξε επι τοπου ο ανθρωπος που ηρθε με μηχανη.

Τις αλλες 2 εφυγε το κολαρο της τουρμπινας στο πουντο μου(ειναι τελειως κατω απο το αμαξι)Την δευτερη μαλιστα εκατσε ο τεχνιτης και το εφτιαξε επι τοπου,σηκωσε το αμαξι και χωθηκε απο κατω.Τρομερα φιλοτιμοι και οργανωμενοι!

Πριν λιγες μερες ειχε ραγισει το παμπριτζ.

Ενα τηλεφωνο εκανα.

Αμεσως και μεσα στο διαστημα που εξ αρχης μου ειπαν με καλεσαν,μου ειπαν τις διαδικασιες.

Αμεσως μετα με πηραν απο την εταιρια επισκευης παμπριτζ(και μαλιστα απο το αιγαλεω οπου και κατοικω!!!!!)κλεισαμε ραντεβου για την επομενη μερα.

Πηγα,μου ζητησαν καποια στοιχεια,αφησα το αμαξι,και σε 2 ωρες πηγα να το παρω ετοιμο με χαρτια γνησιοτητας παμπριτζ,χαιρετισα και εφυγα.....

Τι να λεμε τωρα,κορυφη οι ανθρωποι,πολιτισμος,ταχυτητα και σεβασμος στα χρηματα που τους πληρωσα.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 3 weeks later...

εχει κανεις εμπειρια τι γινεται σε περιπτωση που δεν κανει δηλωση ο αλλος που εφταιγε και δεν εχει καταγραφει στην αστυνομια το συμβαν?

μου παν μονο δικαστικως και καθε φορα θα πληρωνεις εξοδα δικαστηριου(και να εχεις νομικη προστασια στην ουσια απλα δεν πληρωνεις την αμοιβη δικηγορου ,τα εξοδα δικαστηριου τα πληρωνεις) ~180ε και οταν τελειωσει λογικα θα τα παρεις πισω...

εχει παει κανεις σε δικαστηριο με τετοιες συνθηκες?

Βρε παίδες άκυρη ερώτηση.Έχω ασφάλεια Groupama Φοίνιξ με οδική βοήθεια.Επειδή μου την κανόνισε ο πατέρας μου (υπάλληλος Εμπορικής γαρ) μήπως γνωρίζετε με ποιά οδική βοήθεια συνεργάζεται η εν λόγω ασφαλιστική;

• 1 month later...
Παιδια μήπως ξέρει κανένας τη διαφορά ανάμεσα σε "ζημιές ίδιου" και "κακόβουλες ζημιές ίδιου";

Στις ίδιες ζημίες περιλαμβάνονται οι ζημίες που προκαλούνται από πρόσκρουση, σύγκρουση, ανατροπή και πτώση, ενώ οι κακόβουλες είναι οι ζημίες που γίνονται από τρίτο άτομο που ενεργεί κακόβουλα προς εσένα π.χ. κάποιος σου χαράζει την πόρτα με κλειδί κτλ.

Αν και το θεμα ειναι δημισκοπηση επειδη δεν βρηκα καποιο για φιλικο διακανονισμο ρωταω εδω.

Αν τα αυτοκινητα δεν ερθουν σε επαφη δεν ισχυει ο φιλικος διακανονισμος ??

Στις 30/8 στην Κυμη στην παραλιακη στην θεση Στομιο που υπαρχουν απο περυσι κατολησθησεις χαλικια χοντρα εφυγαν απο τα πισω λαστιχα μου και προξενησαν ζημιες στο οχημα που ερχοταν στο παρπριζ.

Εκανα δηλωση θετικη στην Αγροτικη ασφαλιστηκη , ο αλλος εχει Εθνικη , αλλα του ειπαν οτι αν τα αυτοκηνητα δεν ερθουν σε επαφη πρεπει να παει στην δικη μου για την αποζημιωση...

Ξερει καποιος κατι ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν και το θεμα ειναι δημισκοπηση επειδη δεν βρηκα καποιο για φιλικο διακανονισμο ρωταω εδω.

Αν τα αυτοκινητα δεν ερθουν σε επαφη δεν ισχυει ο φιλικος διακανονισμος ??

Στις 30/8 στην Κυμη στην παραλιακη στην θεση Στομιο που υπαρχουν απο περυσι κατολησθησεις χαλικια χοντρα εφυγαν απο τα πισω λαστιχα μου και προξενησαν ζημιες στο οχημα που ερχοταν στο παρπριζ.

Εκανα δηλωση θετικη στην Αγροτικη ασφαλιστηκη , ο αλλος εχει Εθνικη , αλλα του ειπαν οτι αν τα αυτοκηνητα δεν ερθουν σε επαφη πρεπει να παει στην δικη μου για την αποζημιωση...

Ξερει καποιος κατι ?

Όντως έτσι είναι. Θα προσκομίσει τα τιμολόγια στην δική σου εταιρία και θα πληρωθεί από αυτή.

Όντως έτσι είναι. Θα προσκομίσει τα τιμολόγια στην δική σου εταιρία και θα πληρωθεί από αυτή.

Ευχαριστω.Γιατι ομως αυτη η εξαιρεση ????

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω. Γιατι ομως αυτη η εξαιρεση ????

Δεν γνωρίζω, είναι πιναθό πάντως να εξαιρούνται γιατί αυτού του είδους τα ατυχήματα συνήθως θέλουν περισσότερη διερεύνηση.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1055667

Την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας για τις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, Γενική Ενωση ΑΕΕΓΑ (General Union), Γενική Πίστη ΑΕΕΓΑ (General Trust) και Γ.Η. Σκούρτης ΑΕΕΓΑ. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.>>

• 2 months later...

Εχω πουλησει το αυτ/το μου εχθες. Αλλα πριν 1 εβδομαδα ειχα ανανεωσει το συμβολαιο μου (6μηνο). Μπορω λογικα να παρω πισω τα χρηματα μου ε; Ρωτω επειδη δεν θα παρω αμεσως αμαξι για να συμψηφίσω τα χρηματα με νεο ασφαλ. συμβολαιο.

Θα πρεπει να ακολουθησω καποια συγκεκριμενη διαδικασια;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εχω πουλησει το αυτ/το μου εχθες. Αλλα πριν 1 εβδομαδα ειχα ανανεωσει το συμβολαιο μου (6μηνο). Μπορω λογικα να παρω πισω τα χρηματα μου ε; Ρωτω επειδη δεν θα παρω αμεσως αμαξι για να συμψηφίσω τα χρηματα με νεο ασφαλ. συμβολαιο.

Θα πρεπει να ακολουθησω καποια συγκεκριμενη διαδικασια;

Φυσικά και θα πάρεις όλα τα χρήματα που έδωσες πίσω. Πρέπει να επιστρέψεις το συμβόλαιο και το σήμα στην ασφαλιστική εταιρία και σε 5-10 μέρες λογικά θα σου επιστρέψουν τα ασφάλιστρα.

• 3 months later...

καλημερα και καλη ανασταση

ΠρΙν απο 3 μηνες περιπου ειχα ενα ατυχημα στο περιφερειακο της θεσσαλονικης ενω ειχαμε σταματηση λογο μποτιλιαρισματος και εγω ημουν ο τελευταιος ενας ηλικιωμενος με ενα νισαν μικρα επεσε επανω μου με μεγαλη ταχύτητα ευτυχως δεν ειχαμε σοβαρους τραυματισμους.Ενω ημουν στματημενος απο την ταχύτητα χτύπησα τον μπροστινο και εκεινος τον μποστινο του ,επιδη ειμασταν 4 αυτοκινητα οι ασφαλειες δεν δεχοντε τον φιλικο διακανονισμο.Ο υπαιτιος του ατυχηματος μας εκανε δηλωση να πληρωθουμε απο την ασφαλεια την δικη του,και εδω αρχιζουν τα προβληματα σε οποιο συνεργειο ελεγα την αφαλεια δεν δεχοταν κανεις να πληρωθει απο αυτους κατι ηξεραν.Τελικα συμφωνισα να πληρωσω εγω και μετα να πληρωθω εγω απο την ασφαλεια την COMERSIAL VALUE η οποια τελικα εκλεισε και τωρα μου λενε οτι θα πληρωθω απο το επικουρικο αφου ομως πρωτα παρει του φακελους τρεχα γυρευε .Και το κερασακι ηρθε οτν μου πηρε ο πραγματογνωμων ο οποιος ηταν υπαλληλος της COMERSIAL να μου δωσει την εκθεση του συμβαντος για να πληρωθω μου ζηταει να τον πληρωσω εγω την δικη του αμοιβη.Απο την δικια μου ασφαλιστικη μου ειπαν να μην το δωσω ουτε ευρω ,η ζημια μου βγηκε 3500 ευρω μηπως ξερει καποιος τι γινεται σε αυτες τι περιπτωσεις

Καταρχας φιλε μου ευτυχως που εισαι καλα!Τωρα αυτο που ξερω σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι φταιει ο πισω.Αφου ομως οι 3 εισασταν ακινητοποιημενοι κι ο τελευταιος επεσε πανω σου και προκαλεσε καραμπολα προφανως και πληρωνει ο 4ος ,δηλαδη ο παππους και τους 4.Αν οι 2 μπροστινοι σου καταθεσουν οτι εφταιγε ο παππους κι ο παππους παραδεχτει οτι εφταιγε αυτος τοτε σας πληρωνει ολους ο παππους που επεσε πανω σας.Αν ομως δεν γινουν ολα ετσι κι η δηλωση κυριως του παππου ειναι διαφορετικη τοτε ισως φτασεις και δικαστικα.Καλη τυχη σου ευχομαι και καλο ξεμπερδεμα γιατι οι καραμπολες παντα ειναι μπερδεμα.

Και απο το επικουρικο να μη πληρωθεις (που λογικα θα πληρωθεις) τα χρηματα θα τα ζητησεις απο τον οδηγο ειτε με το καλο ειτε με νομιμα μεσα.

Και απο το επικουρικο να μη πληρωθεις (που λογικα θα πληρωθεις) τα χρηματα θα τα ζητησεις απο τον οδηγο ειτε με το καλο ειτε με νομιμα μεσα.

συμφωνω κι εγω!απλα οτι χαρτια εχεις στα χερια σου κρατα τα και φωτοτυπιες!αυτο για ναμην δωσεις κανενα χαρτι καπου και ψαχνεσαι μετα οταν θα ξεκινησεις την δικαστικη οδο!

• 2 weeks later...
προτεινετε καμια εταιρεια οικονομικη και αξιοπιστη ...ληγει η ασφαλεια μου τελη του μηνως,και ειπα να κοιταξω τι παιζει..αυτη τη στιγμη εχω υδρογειο...αχρειαστες να ειναι!!!!

προτεινετε καμια εταιρεια οικονομικη και αξιοπιστη ...ληγει η ασφαλεια μου τελη του μηνως,και ειπα να κοιταξω τι παιζει..αυτη τη στιγμη εχω υδρογειο...αχρειαστες να ειναι!!!!

http://www.anytimeonline.gr

Δεν είναι η πιο οικονομική που μπορείς να βρεις,αλλά είναι απ' τις καλύτερες :)

• 3 weeks later...
http://www.anytimeonline.gr

Δεν είναι η πιο οικονομική που μπορείς να βρεις,αλλά είναι απ' τις καλύτερες :)

μακριά!! σε περίπτωση ατυχήματος, δεν πληρώνει το πλήρες ποσό της ζημιάς και κάνει περικοπές!!!

l33t )3\/&1_[]|* &2