Jump to content

Σοβαρή επίθεση εναντίον αστυνομικών στο Ελληνικό

TN97
 Κοινοποίηση

Λυπάστε τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης;  

119 members have voted

1. 1. Λυπάστε τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης;

• Ναι
      94
    • Όχι
      25

Recommended Posts

Συμφωνω.

Gmac ναι απο εκει που ειναι συμφωνει..Αμα του σπασουν κανα αμαξι...Κατα τα αλλα μας το παιζει δηθεν αναρχικος ενω βρισκεται σε καπιταλιστικη χωρα χαχαχα η τελος παντων συμφωνει ιδεολογικα και εαν ουτε αυτο συμβαινει ηθικα συμφωνει ΣΙΓΟΥΡΑ βαση της απαντησης του.

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευτυχως που το 80% των ατομων που ψηφισαν κατα τον alfiegen δεν εχει επαρκως κριτικη ικανοτητα! με τον alfiegen τα εχουμε ξανασυζητησει εκτενως σ αλλο τοπικ για καταστροφες και βανδαλισμους..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

επίμένετε να επιλέγετε κομμάτια των απαντήσεων μου και να κατακρίνετε,χωρίς να έχω υποστηρίξει ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία με κατηγορείτε.

δεν είπα ούτε οτι έχετε έλλειψη κριτικής ικανότητας,ούτε κατηγόρησα κάποιον.είπα οτι ή εγώ είμαι σαδιστής ή εσείς έχετε έλλειψη κριτικής ικανότητας.έκανα μια διαπίστωση χωρίς να καταλήγω πουθενά.

κι επειδή είμαστε σε δημοκρατικό καθεστώς αναγνωρίζω λοιπόν το γεγονός οτι είμαι σαδιστής προφανώς, αφού ο λαός μίλησε και καταδίκασε την συγκεκριμένη ενέργεια.στην οποία φυσικά έχω το δικαίωμα να υποστηρίζω και να λέω οτι θέλω.

όσο για την αυθαίρετη και άδικη γενίκευση που λες οτι κάνω,δεν την υποστηρίζω χωρίς λόγο καθώς έχω κατέβει σε πάμπολλες πορείες και έχω γευτεί παρα πολλές φορές τι σημαίνει δημοκρατία για τα αστυνομικά όργανα και πως ορίζεται για αυτούς.

μπορείτε να ρωτήσετε και τον παναγιωτάκη με τα πράσινα παπούτσια (πρόσφατο παράδειγμα) να σας πει τι σημαίνει δημοκρατία.

όσο για την αγγλία που ανέφερε κάποιος άλλος προτιμώ να μην το σχολιάσωαλλά θα αναφέρω ενα παράδειγμα για τις περίφημες κάμερες και την ασφάλεια που νιώθουν όλοι σχετικά με την ύπαρξη τους.

μας επιτέθηκαν μικρά αγγλάκια σε ανύποπτο χρόνο χωρίς καμιά παρενόχληση εκ μέρους μας 16-17 χρονών σε κεντρική πλατεία στο newcastle,για χαβαλέ μόνο και μόνο επειδή είχαν γκομενίτσες,μας έβγαλαν μαχαίρια όταν πήγα να σαπίσω εναν και η αστυνομία είπε : δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε πουθενά,οι κάμερες δεν έγραψαν τπτ και είστε τυχεροί που δεν σας μαχαίρωσαν.

και για να διευκρινίσω κάτι τελευταίο δεν χάρηκα που είναι σε άσχημη κατάσταση ο 24χρονος,αλλά ούτε λυπήθηκα κιόλας.απλά αδιάφορο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

alfiegen Αγγλια εισαι ?Εαν εισαι εκει , κατσε εκει φιλαρακο και πολλα μην λες , γιατι εκει σας εχουν σαν κοτες σε κλουβι με 100 καμερες σε καθε δρομο , με συνεχομενη αστυνομευση και με ΠΟΛΥ αυστηρα μετρα ταξης!Για αυτο οι Αγγλοι στην χωρα τους ειναι σαν κοτες , και οταν ερχονται εδω στα νησια τα σπανε ολα.Τωρα , τους προβοκατορικους τροπους προκλησης εγω δεν τους πιστευω.

Φυσικα και δεν εχω παει σε πορεια γιατι μεχρι στιγμης δεν υπηρξε προβλημα για εμενα να παω.Εαν υπηρχε καποιο συλαλητηριο για καποιο εθνικο θεμα και οχι για συμφεροντα μερικων θα πηγαινα ευχαριστως.Το τι κανουν με τους Χρυσαυγιτες δεν εχω ιδεα , εμενα με νοιαζει τι βλεπω καθε φορα.Στο ειπα και πριν , δειξε 1 πλανο εσυ μα ΕΝΑ απο οσες πορειες εγιναν τοτε με την παιδεια οπου πρωτα η ΕΛ.ΑΣ ορμησε.Οταν ειδα να βαζουν φωτια στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη πραγματικα ανατριχιασα και ενιωσα αηδια!Εκει τι εχεις να πεις ?Τιποτα γιατι γουσταρεις να βλεπεις τετοια , σου αρεσει αυτο προφανως.

Επι του θεματος , εσυ ευθεως εισαι ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ του ξυλου που εφαγε ο νεαρος?Νιωθεις ευχαριστηση ?Πριν λιγο καιρο ξαφνικα σε ειδα να γινεσαι μεγαλος αλτρουιστης οταν ελεγες αυτα που ελεγες για το βιντεο στο Α.Τ Ομονοιας για παραδειγμα..Τωρα τι εχεις να πεις κυριε ?Συμφωνεις ΝΑΙ η ΟΧΙ?

δηλαδή ρε φίλε τι θέλεις?να σου φέρω ντοκουμέντα για την απροκάλυπτη βία των αστυνομικών αναντίον των φοιτητών ειδικά?

αφού λες οτι τα βλέπεις στη tv,τόσες ρεπόρτες που έχουν γίνει για τους φοιτητές που σάπισαν,για σιδερογροθιές,για τα γεροντάκια που έδερναν,για τους φοιτητές απο σαλόνικα (τους φοβερούς εγκληματίες ) που έτρεχαν στα δικαστήρια για να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες κτλ κτλ , αυτά δεν τα έχεις δεί ή ακούσει ποτέ?

επιλεκτικά ακούς και βλέπεις ακόμα και στη tv?

ξέρεις πως βρίζουν οι μπάτσοι στους κλοιούς και όταν έρχονται κοντά,ξέρεις τι λένε που αναφέρεις οτι δεν πιστεύεις σε προβοκάτσια και συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες εποχές?σε προκαλούν με τον χειρότερο τρόπο.

με έχουν πάει 200 φορές με τη κλούβα,και στην πορεία μας έλεγαν δεν είστε τόσο μάγκες τώρα,που είναι οι φίλοι σας τα αναρχοκομούνια να σας σώσουν τώρα?κι όχι μόνο αυτά.μας έβαζαν το γκλόμπ στο πρόσωπο και μας έλεγαν ,αν είχαμε χούντα τώρα θα σας φιλούσε η μάνα σας παγωμένους.

και χίλια δυο άλλα.μας ρωτούσαν που κάνει η μάνα σας και η αδερφή σας πιάτσα να πάμε να βγάλει κανονικούς άντρες?μας πήγαιναν για έλεγχο και μας εξευτέλιζαν με τον χειρότερο τρόπο,χωρίς να μπορούμε να μιλησουμε καν και να πούμε οτιδήποτε.

μας έλεγαν εμείς είμαστε η αρχή και εσείς είστε τιποτέτνιοι που τρώτε τα λεφτά των γονιών σας και δήθεν σπουδαζετε.κάποιοι άλλοι έπαιζαν με όπλα και καλά για να τρομάξουμε.εδώ είναι ασφάλεια,εμείς μιλάμε,εσείς ακούτε ,απαντάτε χωρίς μα,μου και κλάψες.και στα καπάκια άλλος πάρτε κάτι αντράκια ρε που είναι έτοιμοι να κλάψουν.κομμούνια δεν είστε ,τι περιμένεις?και ένα σωρό άλλες εκφράσεις και προκλήσεις που αν τις γράψω θα φύγω με ban.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Αμορφωτα αναρχακια οπως θελουν να μας τα παρουσιαζουν σιγουρα δε μπορουν να φτιαχνουν βιντεακια στον υπολογιστη και να τα ανεβαζουν στο youtube.:rolleyes:

Κλασικο παραδειγμα πώς ,κατ'αναλογια με την ακροδεξια ιδεολογια,η αριστερη ιδεολογια μπορει να βγαλει τα ιδια και χειροτερα φυντανια.

Ισως ολη αυτη η ιστορια και αναταραχη κανει καλο στην κοινωνια γιατι ξεβρακωνει επιτελους την αγιοποιημενη αριστερα στην Ελλαδα.

''ελληνικη'' αριστερα και Ελλαδα ειναι σαν να πετας τη μηχανη απ'το αεροπλανο για να το ελαφρυνεις....

ειμαι απο τα ατομα που ψηφισαν τον λυπαμαι.Απλα να διατυπωσω κατι που το χα πει απο την αρχη.Κι ειναι κι ευνοητο.Δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να λυπαται καποιον αλλον.Μπορει για οποιοδηποτε λογο να μην εχει το αισθημα της λυπης μεσα του για εναν αγνωστο αστυνομικο που τον χτυπησαν αναρχικοι.Οποιος δεν τον λυπαται σημαινει οτι χαιρεται?Αποκλειεται να μην τον νοιαζει?Κι αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο..

Δουλεια του εξαλλου ειναι .Ηξερε οτι ειχε ποσοστο επικινδυνοτητας κι οτιι αστυνομικοι πολλες φορες εχουν σκοτωθει μεσα στην υπηρεσια.Κι ειναι κι αναγκαιο κακο.Ειναι σαν να λες παω για πολεμο (εδω με εγκληματιες) αλλα δεν θα χω θυματα..

ειμαι απο τα ατομα που ψηφισαν τον λυπαμαι.Απλα να διατυπωσω κατι που το χα πει απο την αρχη.Κι ειναι κι ευνοητο.Δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να λυπαται καποιον αλλον.Μπορει για οποιοδηποτε λογο να μην εχει το αισθημα της λυπης μεσα του για εναν αγνωστο αστυνομικο που τον χτυπησαν αναρχικοι.Οποιος δεν τον λυπαται σημαινει οτι χαιρεται?Αποκλειεται να μην τον νοιαζει?Κι αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο..

Δουλεια του εξαλλου ειναι .Ηξερε οτι ειχε ποσοστο επικινδυνοτητας κι οτιι αστυνομικοι πολλες φορες εχουν σκοτωθει μεσα στην υπηρεσια.Κι ειναι κι αναγκαιο κακο.Ειναι σαν να λες παω για πολεμο (εδω με εγκληματιες) αλλα δεν θα χω θυματα..

εν μερη εχεις δικιο αλλα με το ιδιο σκεπτικο σου λεω η εγκληματικοτητα κ οι ληστειες δεν προκειται να εξαφανιστουν οποτε ολοι θα ξερουμε οτι μπορει να μας ληστεψουν η να πεσουμε θυματα εγκληματικοτητας οποτε τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη στην ελλαδα!

• 1 month later...

Ιατρικό συμβούλιο συγκλήθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών για την κατάσταση

της υγείας του νοσηλευόμενου, για 63η ημέρα, αστυνομικού ο οποίος στις 6/7/2007 ειχε δεχθεί επίθεση από ομάδα ατόμων στο Ελληνικό, όπου γινόταν συναυλία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Δημόσιας Τάξης, το συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η νευρολογική βλάβη του νοσηλευόμενου παραμένει σημαντική, με αποτέλεσμα την πρόκληση εξίσου σημαντικής νευρολογικής και κινητικης αναπηρίας. Για τη Βελτίωση της κατάστασης του αστυνομικού, προγραμματίζεται η νοσηλεία του σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. ΜΕΤΡΟ

METRO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007

Τι εγινε δεν θα βγει κανενας προοδευτικος να σχολιασει τιποτα στην τηλεοραση;Μηπως ο κ. Λαζοπουλους σε καμια εκπομπη του να περιμενουμε να πει τιποτα;Μπα αυτος ειναι ενα μπατσος δεν ειναι κανενας αλητης να τον υπερασπιστουνε με την ψυχη τους ολοι οι προοδευτικοι.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Οριστε ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ τι εγινε.Το παιδι αυτο ΠΑΕΙ αυτη ηταν η ζωη του τελειωσε , του προκληθηκε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα που τωρα δεν προκειτε να ξεπερασει ποτε.Οπως λεει ο φιλος που ειναι τωρα οι "ψευτο-προοδευτικοι"?!Για τα χαστουκια ηξεραν να μιλανε στα καναλια επι 1 εβδομαδα (οχι πως αυτα ηταν σωστα μα ηταν πολυ μικροτερης σοβαροτητος απο την επιθεση στον νεαρο αστυνομικο)για τον αστυνομικο ομως ΤΙΠΟΤΑ , κουβεντα το ξεχασαμε κυριοι.

Για αυτο πολλες φορες λεω οτι σαν λαος ειμαστε τυφλοι και πολλες φορες παμε πισω λογο ανοητων αποψεων.

Αλλα ειπαμε το αποτελεσμα δεν αλαζει αυτος ο αστυνομικος τωρα επαθε κατι το οποιο δεν μπορει να φανταστει κανεις πως θα ηταν εαν το παθαινε ο ιδιος.Οριστε τα χαλια μας....

Ολοι καταδίκασαν το γεγονός. Και εδώ μέσα, αν διαβάσεις προηγούμενα posts.

Ολοι είμαστε εναντίον της βίας από οπού κι αν προέρχεται.:(

Φυσικά ηθικοί αυτουργοί είναι οι διάφοροι ένστολοι με τις προκλητικές συμπεριφορές στους πολιτες.

Ακούσατε υποθέτω οτι οι φίλοι ένστολοι της Θεσσαλονίκης, θα μαγνητοσκοπούν από αύριο τις πορείες και τις διαδηλώσεις στη ΔΕΘ. Ηδη έχει γεμίσει ασφαλίτες το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Aυτή είναι η Ελλάδα της χουντοδημοκρατιας.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Ολοι καταδίκασαν το γεγονός. Και εδώ μέσα, αν διαβάσεις προηγούμενα posts.

Ολοι είμαστε εναντίον της βίας από οπού κι αν προέρχεται.:(

Φυσικά ηθικοί αυτουργοί είναι οι διάφοροι ένστολοι με τις προκλητικές συμπεριφορές στους πολιτες.

Ακούσατε υποθέτω οτι οι φίλοι ένστολοι της Θεσσαλονίκης, θα μαγνητοσκοπούν από αύριο τις πορείες και τις διαδηλώσεις στη ΔΕΘ. Ηδη έχει γεμίσει ασφαλίτες το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Aυτή είναι η Ελλάδα της χουντοδημοκρατιας.

Κυριολεκτικα ζεις στην κοσμαρα σου.Και να σου κανω μια ερωτηση.Αφου δεν εχουμε δημοκρατια πως εισαι εδω μεσα και γραφεις αυτα τα οποια πιστευεις και δεν σε εχουν χωσει οι κακοι ασφαλιτες σε κανενα κελι;

Κυριολεκτικα ζεις στην κοσμαρα σου.Και να σου κανω μια ερωτηση.Αφου δεν εχουμε δημοκρατια πως εισαι εδω μεσα και γραφεις αυτα τα οποια πιστευεις και δεν σε εχουν χωσει οι κακοι ασφαλιτες σε κανενα κελι;

Αν το "οπτικό φακέλωμα" και οι βιντεοσκοπήσεις σε πορείες-διαδηλώσεις από μεριά της αστυνομίας,

δεν είναι κατάλυση της δημοκρατίας και καταπάτηση της ελεύθερης έκφρασης...

Αν αυτο δεν ειναι καταπάτηση περί προστασίας προσωπικων δεδομένων, αλλά και του δικαιώματος των ελεύθερων διαδηλώσεων.

...τότε εσύ πως θα το ονόμαζες??:rolleyes:

Για να καταλάβουμε δηλαδή, πως εννοείς εσυ την πραγματική δημοκρατία.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν το κρατος θελει να μαθει τι κανεις θα βγαλει ενα αστυφυλακα με μια καμερα στην διαδηλωση για να σε τραβαει βιντεο.Ζεις στην κοσμαρα σου φιλε μου.Και ξαναρωταω πως αφου δεν εχουμε δημοκρατια εσυ γραφεις εναντιον του κρατους και δεν σε σε χωνουν σε κανενα κελι;Και κατι ακομα.Αν το κρατος θελει να βιντεοσκοπησει θα βαλει καμερες σε τετοια σημεια που κανεις δεν θα μπορει να τις εντοπισει και δεν θα το λεει στις ειδησεις.Ειδες τι απλο ειναι.

Επισης εαν ειναι τοσο κακο να παρουνε με καμερα πλανα απο την διαδηλωση τοτε ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ και φασιστικο ειναι να επιτεθουνε 20 ατομα σε εναν που δεν προκειτε να γινει ποτε καλα.Απορω φιλε εαν πραγματικα εχεις την ΕΛΑΧΙΣΤΗ λογικη σε αυτα που λες , εαν μαλλον καταλαβαινεις ακομα και αυτα που λες...Πεταξες εκει μια λεξη οτι ναι μεν κακως επιτεθηκαν στον νεαρο αστυνομικο διχως ομως να χασεις την ευκαιρια να πεις φταει η αστυνομια , καταπατονται δικαιωματα και αλλα χαζα...ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ μπορεις να απαντησεις ?Η θα κανεις κυκλους γυρω απο θεωριες παλι ρε φιλε?

Επισης εαν ειναι τοσο κακο να παρουνε με καμερα πλανα απο την διαδηλωση τοτε ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ και φασιστικο ειναι να επιτεθουνε 20 ατομα σε εναν που δεν προκειτε να γινει ποτε καλα.Απορω φιλε εαν πραγματικα εχεις την ΕΛΑΧΙΣΤΗ λογικη σε αυτα που λες , εαν μαλλον καταλαβαινεις ακομα και αυτα που λες...Πεταξες εκει μια λεξη οτι ναι μεν κακως επιτεθηκαν στον νεαρο αστυνομικο διχως ομως να χασεις την ευκαιρια να πεις φταει η αστυνομια , καταπατονται δικαιωματα και αλλα χαζα...ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ μπορεις να απαντησεις ?Η θα κανεις κυκλους γυρω απο θεωριες παλι ρε φιλε?

Μυαλο εχει αλλα μαζι με το μυαλο εχει και απειρο κομπλεξ.

δηλαδή ρε φίλε τι θέλεις?να σου φέρω ντοκουμέντα για την απροκάλυπτη βία των αστυνομικών αναντίον των φοιτητών ειδικά?

αφού λες οτι τα βλέπεις στη tv,τόσες ρεπόρτες που έχουν γίνει για τους φοιτητές που σάπισαν,για σιδερογροθιές,για τα γεροντάκια που έδερναν,για τους φοιτητές απο σαλόνικα (τους φοβερούς εγκληματίες ) που έτρεχαν στα δικαστήρια για να αποδείξουν οτι δεν είναι ελέφαντες κτλ κτλ , αυτά δεν τα έχεις δεί ή ακούσει ποτέ?

επιλεκτικά ακούς και βλέπεις ακόμα και στη tv?

ξέρεις πως βρίζουν οι μπάτσοι στους κλοιούς και όταν έρχονται κοντά,ξέρεις τι λένε που αναφέρεις οτι δεν πιστεύεις σε προβοκάτσια και συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες εποχές?σε προκαλούν με τον χειρότερο τρόπο.

με έχουν πάει 200 φορές με τη κλούβα,και στην πορεία μας έλεγαν δεν είστε τόσο μάγκες τώρα,που είναι οι φίλοι σας τα αναρχοκομούνια να σας σώσουν τώρα?κι όχι μόνο αυτά.μας έβαζαν το γκλόμπ στο πρόσωπο και μας έλεγαν ,αν είχαμε χούντα τώρα θα σας φιλούσε η μάνα σας παγωμένους.

και χίλια δυο άλλα.μας ρωτούσαν που κάνει η μάνα σας και η αδερφή σας πιάτσα να πάμε να βγάλει κανονικούς άντρες?μας πήγαιναν για έλεγχο και μας εξευτέλιζαν με τον χειρότερο τρόπο,χωρίς να μπορούμε να μιλησουμε καν και να πούμε οτιδήποτε.

μας έλεγαν εμείς είμαστε η αρχή και εσείς είστε τιποτέτνιοι που τρώτε τα λεφτά των γονιών σας και δήθεν σπουδαζετε.κάποιοι άλλοι έπαιζαν με όπλα και καλά για να τρομάξουμε.εδώ είναι ασφάλεια,εμείς μιλάμε,εσείς ακούτε ,απαντάτε χωρίς μα,μου και κλάψες.και στα καπάκια άλλος πάρτε κάτι αντράκια ρε που είναι έτοιμοι να κλάψουν.κομμούνια δεν είστε ,τι περιμένεις?και ένα σωρό άλλες εκφράσεις και προκλήσεις που αν τις γράψω θα φύγω με ban.

και καλα σας κανουν διοτι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα δηλαδη

ναι δεν θελετε ρυθμισεις γιατι ο πρυτανης θελει να αγορασει φερραρι αλλα πρεπει να παω εξω απο την βουλη να αφηνω τον αλλον να πεταει πετρες αλλα οταν με βαραει εμενα να λεω οχι μη δεν το εκανε εγω αυτος το εκανε(και ρουφιανος)ΧΑ!:X

Αν το "οπτικό φακέλωμα" και οι βιντεοσκοπήσεις σε πορείες-διαδηλώσεις από μεριά της αστυνομίας,

δεν είναι κατάλυση της δημοκρατίας και καταπάτηση της ελεύθερης έκφρασης...

Αν αυτο δεν ειναι καταπάτηση περί προστασίας προσωπικων δεδομένων, αλλά και του δικαιώματος των ελεύθερων διαδηλώσεων.

...τότε εσύ πως θα το ονόμαζες??:rolleyes:

Για να καταλάβουμε δηλαδή, πως εννοείς εσυ την πραγματική δημοκρατία.

η επομενη διαδηλωση εξω απο την βουλη

http://www.ww2incolor.com/gallery/albums/germans/2005_4_14_hilter.jpg

ολοι εσεις οι δηθεν εχετε κανει ποτε σας κατι καλο για την κοινωνια? απλως θελω να μαθω εστω εθελοντικα να βαλετε ενα δεντρο βρε παιδι μου κατι!

Τα ερωτήματα πολλά.

Είπαμε απαράδεκτη η επίθεση στον αστυνομικό, είπαμε όλοι είναι ενάντια στη βια, είπαμε να βρουν τους δράστες να τους δικάσουν...

Τι άλλο να γράψουμε νεαρέ δόκιμε αστυνομικέ?

Τα περί κόμπλεξ τα επιστρέφω αυτούσια στο γράφοντα.

Το πως γράφω χωρίς να με συλλαμβάνουν, να μου επιτρέψεις να το γνωρίζω εγώ και είναι δικό μου θέμα. Εξάλλου δεν κατάλαβα.

Δεν μπορώ να γράφω ότι πιστεύω?? Επειδή παρακολουθούνται?:confused:

Οσο για τον giannhsgar1..η εικόνα δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που λέω και αυτά που πιστεύω. Ασχετη η εικόνα σου.

Επίσης, τι σχέση έχουν οι βιντεοσκοπήσεις διαδηλώσεων με τον εθελοντισμό, με τι χρησιμότητα στην κοινωνία.

Χωρίς να ξέρεις ποιος είμαι, τι επαγγελομαι, είπες και 'συ να γράψεις την πα_πα_ριά σου εδώ πέρα.

πιστευω οτι αμα εισουν συνηδητοποιημενος (η οπως γραφεται :p) δεν θα καθοσουν να γραφεις αυτα που εγραψες...ειναι τοσο απλο και ουσιωδες..διοτι η αστυνομια καλα κανει και βαραει παρα πολυ καλα κανει διοτι οι φοιτητες εχουν γινει φραπε γλυκο γαλα και πορειες (τοσα χλμ που εχετε κανει δεν τα εχω κανει εγω που ειμαι εκει που ειμαι :p) η πα πα ρια που λες ειναι αποψη πολλων φιλε μου και θα το δεις στην πορεια (μελλον)αυτο

διοτι η αστυνομια καλα κανει και βαραει παρα πολυ καλα κανει διοτι οι φοιτητες εχουν γινει φραπε γλυκο γαλα και πορειες (τοσα χλμ που εχετε κανει δεν τα εχω κανει εγω που ειμαι εκει που ειμαι

Έγραψες για τη δημοκρατία που πιστεύεις, το πολίτευμα που υπηρετείς, μόνος σου. Δεν χρειάζεται να γράψω κατι περισσότερο.

p.s. Δεν είμαι φοιτητής, δεν έχω καμιά σχέση με φοιτητικές παρατάξεις! ;)

Έγραψες για τη δημοκρατία που πιστεύεις, το πολίτευμα που υπηρετείς, μόνος σου. Δεν χρειάζεται να γράψω κατι περισσότερο.

p.s. Δεν είμαι φοιτητής, δεν έχω καμιά σχέση με φοιτητικές παρατάξεις! ;)

η δημοκρατια αυτο ειναι? οταν ο αλλος δεν αφηνει την αστυνομια να πιανει επειδη φοβαται για το κεφαλι του αυτο τι το λες? α δημοκρατια!