Hyde Δημοσιεύτηκε July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2007 Θα φύγω για ταξίδι μέσα στη εβδομάδα, και θέλω κανένα Game να περνάει η ώρα μου. Δυστυχώς το laptop μου επειδή έχω την Mobile Intel® 945GM Express Chipset λογικά δεν θα αντέχει πολλά. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του laptop είναι: Vista T7200 2GB DDR2 7200rpm HDD Κυρίως παίζω strategy. Τι μου προτείνετε; Επίσης: Το Red Alert 2 ή Resident Evil 4 υπάρχει περίπτωση να παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ένα age of empires 2 είναι ότι πρέπει.Το Red Alert 2 ή Resident Evil 4 πρέπει να παιζουν έχουν πολύ χαμηλες απαιτησεις.επίσης πολύ καλο και το medieval total war. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Το red alert 2 έχει μεγάλες απαιτήσεις; Αφού είναι πολύ πάλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 τα Vista....σVISTA.....Αυτη ειναι η δικη μου αποψη... Εγω που τα ειχα βαλει στο PC,ενω ολα στο Desktop πηγαιναν γρηγορα,σε κατι παιχνιδια σερνοταν(1.5gb RAM,Pentium 4 3,2,GeForce 7600gs).Απο παιχνιδια συμφωνω και επαυξανω στο Medieval Total War.θα φας πολλες ωρες... παρε και το Red Alert... Αμα σου αρεσουν και τα υποβρυχια παρε το Silent Hunter III.Αλλα το καλυτερο για να περνας το χρονο σου,πιστευω οτι ειναι το GTA:San Andreas.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 To GTA φοβάμαι ότι δεν θα μου παίζει. Το ίδιο φοβάμαι και για το Medieval Total War ... τα screenshot μοιάζουν να είναι βαρύ παιχνίδι. Μήπως εννοείτε το Ι και όχι ΙΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 το Ι ενοειται... το ΙΙ αστο... Δοκιμασε και το GTA III... Διακοπες χωρις GTA δε λενε.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Το san andreas απαιτεί καλλίτερο pc σε σχέση με το GTA III; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Baldur's Gate 2 : Shadows of Amn. Κυκλοφορεί ένα Double Pack που έχει τα 2 BG μαζί με τα Expansions τους σε DVD. Αν σου αρέσουν τα RPG , ΠΑΡΤΟ!!! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Το san andreas απαιτεί καλλίτερο pc σε σχέση με το GTA III; ελαφρως καλυτερο θελει... παντως πιστευω οτι το ΙΙΙ παιζει σε ψιλοπαλιο υπολογιστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 afou paizeis strategy tote dokimase to age of mythology. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. July 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιέρωσαν. Κατέληξα στο red alert 2. Mια χαρά μου παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 gia mena pare Warcraft III:Reign Of Chaos kai to expansion Warcraft III: The Frozen Throne kai ta 2 games aksizoun gt exoun **** ta cinematics kai wraia istoria... pistepse me aksizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts