talentscout Δημοσιεύτηκε June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2007 Εσβησα καταλαθος το Userinit.exe απο το startup και δεν μπαινει στα windows,υπαρχει λυση εκτος απο format???? Please help!!!!:( http://img527.imageshack.us/img527/1655/capturewp0.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αν ενοεις οτι το εσβησες μεσα απο το System32,παρε το δικο μου.Απο ΧP αγγλικα ειναι...δοκιμασε το... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Καταρχην thanks φιλε μου,αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου,το αρχειο που εσβησα το εχω ειδη απο το pc που γραφω τωρα,αλλα δεν μπορω να τα βαλω σε αυτο που εχει το προβημα γιατι δεν bootarei.Δοκιμασα και απο safe mode και παλι τιποτα.Υπαρχει καμια λυση μηπως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 αν επιλεξεις "Last Known Good Configuration"??δες και εδω:http://www.petri.co.il/forums/showthread.php?t=1553 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Το δοκιμασα,τιποτα δυστηχως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ελπίζω να έχεις δισκέτα στο pc σου :) Βάλτο σε μια δισκέτα, βάλε το cd της εγκατάστασης των παραθυριών, πήγαινε στην κέλυφος επαναφοράς (recovery console :p) και βάλτο στην θέση του. Αν θές να αποφύγεις την δισκέτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που βρίσκεται μέσα στο cd εγκατάστασης, αφού το κάνεις uncab πρώτα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τα service packs πάντως. Νομίζω πως με κάθε service pack αλλάζει το αρχείο αυτό, οπότε πρέπει να βρείς ενα με από παραθύρια με ίδιο service pack. Ελπίζω να βοήθησα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Boot από το cd, recovery console, expand userinit.ex_ c:\windows\system32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αυτό είπα και εγώ ουσιαστικά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Το προβλημα λυθηκε με format... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 People should try formatting first... :what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts