castrato Δημοσιεύτηκε December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2003 Πριν από 1 εβδομάδα, πήγα σε ένα υποκατάστημα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, για να εξοφλήσω ένα λογαριασμό της Tellas. Στο κατάστημα δεν είχε και πο΄λύ κόσμο. Πήγα σε μία υπάλληλο και της ζήτησα να εξοφλήσω το λογαριασμό. Εκείνη μου απάντησε πως δεν λειτουργούσε το σύστημα. Μάλιστα κοίταξε το ποσό και μου είπε: Δεν είναι δα και κανένα φοβερό ποσό! (7,86 ευρώ). Ξαναπήγα στο ίδιο υποκατάστημα το Σάββατο που μας πέρασε. Ομολογώ πως είχε αρκετο κόσμο. Μία από τις υπαλλήλους που η΄ταν εκεί με το που είδε ότι κρατούσα το λογαριασμό αμέσως μου είπε ότι δεν εισπράττει λογαριασμούς γιατι είχε πέσει το σύστημα. Φυσικά έχω αρχίσει να γίνομαι καχύποπτος με τα όσα ακούγονται για την Tellas και το Γερμανό και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν συνέβη το ίδιο και σε κάποιον άλλο από το φόρουμ. Πρέπει να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις που δεν λειτουργεί το σύστημα. Φυσικά και θα τους συνέφερε να πουλήσουν το PS2 που ήθελε ο πελάτης μπροστά μου, αλλά είναι υποχρεωμένοι να εξυπηρετούν όλους τους πελάτες, ακόμα και αν αυτοί θα τους αφήσουν ενα ευρώ. Εν πάση περιπτωσει, για να μη σας κουράζω προτίμησα να πάω στα ΕΛΤΑ και να δώσω 1,50 ευρώ επιπλέον παρά να τους ξαναδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Καλό θα είναι να ψάξεις αν μπορείς να εξοφλείς τους λογαριασμούς της Tellas σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, όπως στα ΕΛΤΑ, ή μέσω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Η εξόφληση λογαριασμών τελλας στο γερμανό είναι χωρίς επιπλέον χρέωση? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vbm (30 Δεκ. 2003 , 00:07) Η εξόφληση λογαριασμών τελλας στο γερμανό είναι χωρίς επιπλέον χρέωση? :o ναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Δεν είναι το θέμα πού και πώς θα πληρώσω έναν λογαριασμό. Το θέμα είναι η αντιμετώπιση που έχουμε από αυτά τα ψιλικατζίδικα νέας τεχνολογίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το σύστημα για τις εξοφλήσεις λειτουργεί μόνο μεσημέρι που δεν έχουν δουλεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Γιατί δεν πας στη ΔΕΗ; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Η ΔΕΗ δεν εξοφλει λογαριασμους Τελλας. Μετα απο εγκυρη πηγη το συστημα του Γερμανου οντως ηταν down τις περισσοτερες ημερες μετα τις 15/12/2003 για το λογο οτι γινοταν αναβαθμισεις στους server στα κεντρικα στην Αθηνα ωστε απο 1/1/04 να λειτουργουν ολα ο.κ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 :cool: Μάλλον τα...μυρμήγκια έφαγαν τα καλώδια! :cool: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. January 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Μάλιστα κοίταξε το ποσό και μου είπε: Δεν είναι δα και κανένα φοβερό ποσό! (7,86 ευρώ). Λέγονται αυτά τα πράγματα σε έναν πελάτη; Αφού ισχυρίζονται πως έχουν τις χαμηλότερες χρεώσεις, πως είναι δυνατόν να θέλουν υψηλούς λογαριασμούς... :lol: Όσο για τα μηρμηγκια, καλύτερα να τους φάνε τα καλώδια παρά να τους ζώσουν τα φίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος castrato ( 7 Ιαν. 2004 , 20:33) Αφού ισχυρίζονται πως έχουν τις χαμηλότερες χρεώσεις, πως είναι δυνατόν να θέλουν υψηλούς λογαριασμούς... Μπουχαχαχαχαχα!!!!! :D : :lol: :p :D :p :lol: Τελικά ισχύει στην Ελλάδα το "Ο,τι δηλώσεις." :whistle: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Kai egw pou phga shmera na plhrwsw ena logariasmo Tellas den ta katafera giati pali to systhma htan pesmeno... Kala toso karagiozides einai stin Tellas pou den exoun kanei mia synergasia wste na boreis na to plhrwneis se kapia trapeza? Giati an perimenoume apo Germano gia na eksipireti8oume swthikame.. Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_021 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 ΤΟ SISTIMA STO GERMANO AYTHN THN EPOXI ITAN ONTOS PESMENO,PIGA KAI EGO NA EKSOFLISO OMOS EPESA SE GNOSTO,ARA DEN EIXE LOGO NA PEI PSEMMATA,KALITERA NA MHN EIMASTE PANTA KAKOPROAIRETOI... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 fysika i filtath tellas, logo tis sinepeias ths pros tous katanalwtes, den tha amelisei na xreosei tous logariasmous me tokous yperhmerias. :D Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts