kyprianou Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Γειά σας, έχω Q, αναρωτιέμε αν με χρεώνει στο msn με kb με σύνδεση gprs. Αν ναι πόσο? επίσης σε μια συνομιλία 1 ώρας στο Msn ποσα kb είναι ? Ευχαριστώ. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Εξαρτάται. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο, η χρέωση είναι μεγάλη. Δες στο site της Q. Υπάρχει πακέτο απ' ότι βλέπω 500mb με 5 ευρώ. Για μσν είναι υπεραρκετά. Τα kb δεν υπολογίζονται με την ώρα. Εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείς και από τον τρόπο που την χρησιμοποιείς. Γενικώς απ' ότι έχω δει το μσν στο κινητό ξοδεύει λίγα kb. Στη μία ώρα, ξοδεύει λιγότερο από 1mb με μέτρια χρήση. Edited April 16, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 είναι το WAP το gprs ? φιλε μπηκα 4 ώρες χθες αλλα δεν με χρέωσε. μονο msn μπηκα. και παραξενεύτηκα. δεν εχω ενεργοποιημένω κανένα πακέτο. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Με τί δίκτυο συνδέθηκες? Μήπως μέσω wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 με GPRS , αφου μου είχε το σήμα του G. το wireless το έχω κλειστό και μου τρώει πολύ μπαταρία αμα το έχω. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Εχω το νοκια 7230(οχι ροζ οπως στην εικονα...)και μπαινω οποτε παιρνω απτο reload it mb στο ιντερνετ..Το οποιο για τετοιο κινητο το βρισκο ακρως ικανοποιητικο ειτε με το οπερα μινι ειτε με την απλη πλοηγηση. Το κινητο εχει 3g, η απορια μου ειναι γιατι μπαινω μονο με G(gprs δεν ειναι αυτο?) και E(αυτο τι σημαινει?-οταν δεν εχει σημα καλο κυριως το βγαζει-). Να σημειωσω οτι ενας γνωστος μου ειχε πει οτι επειδη η SIM μου ειναι παλια(την εχω κοντα 10 χρονια) δεν υποστηριζει μαλλον αυτη 3g. Παρολαυτα να αναφερω οτι εχω μιλησει με βιντεο κληση δηλαδη 3g οταν ειχα το 6233(αλλη καινοτομια αυτη βιντεο κληση με μια καμερα). Ισχυει αυτο με την SIM? Πρεπει δηλαδη να παρω καινουργια αν ειναι, και να βαλω τον ιδιο αριθμο? Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Το 3G το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις της συσκευής? Αν ναι, τότε στην περιοχή που χρησιμοποιείς το internet δεν έχεις σήμα 3G. Το "E" είναι από το edge που είναι κάτι ενδιάμεσο από το 3G και το gprs (πιο κοντά στις ταχύτητες του gprs). Η κάρτα δεν παίζει ρόλο αν είναι 3G ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 χμμμ μου δειχνει οτι εχω σημα 3g ειμαι στο κεντρο αθηνα εχω μιλησει και με βιντεο κληση οποτε δεν θα ναι αυτο.στις ρυθμισεις του ιντερνετ εχω ενεργοποιημενο το πακετο Cosmote Internet. Στις ρυθμισεις διαμορφωσης εχει επισης Cosmote / Gr και Cosmote Wap και στα σημεια προσβασης Cosmote Wap data και MMS.Απο κει γινεται η ρυθμιση πως παει κατεβαζεις αλλο πακετο?(ασχετο αλλα εχω παρατηρησει οτι οι SIM τωρα γραφουν πανω 3g εμενα οχι αλλα καλυτερα να μην φταιει αυτο γιατι ειναι διαδικασια) Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Πριν συνδεθείς στο internet δείχνει ότι έχει σήμα 3G? Αν ναι, τότε κάτι φταίει και θα είναι καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ναι γενικα εχω συνεχεια σημα 3G.στο ιντερνετ ποτε δεν εχω μπει με 3G ομως.φανταζομαι μηπως υπαρχουν ρυθμισεις για ιντερνετ αντιστοιχες και δεν τις εχω αλλιως θα ρωτησω στην ενοτητα νοκια. Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Έχω σκοπό να αφήσω στην άκρη το συμβόλαιο Cosmote μηδενικό πάγιο που έχω για να πάω σε κάρτα με αρκετή έμφαση στο 3G mobile internet. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στην WIND με ανανέωση 20€ κάθε μήνα και χρήση του Talk & Surf 1500. Δηλαδή με 20€ το μήνα θα έχω: - 200' προς όλους bonus ανανέωσης 20€ - 600' WIND & Q - 600 SMS WIND & Q - 1.5 GB internet - ότι άλλο bonus δίνει το online αν δίνει. με 14€. Και μένουν 3-3.5€ για την επόμενη φορά. Υπάρχει κάποιος καλύτερος συνδυασμός σε αυτά τα λεφτά; Ακόμα και συμβόλαιο να είναι αλλά με 20-25€ το μήνα. Θυμηθείτε ότι πιο σημαντικό από όλα αυτά εγώ θεωρώ τα data δηλαδή και 1500 λεπτά να έχει κάποια άλλη επιλογή αν δίνει 60mb το μήνα δε μου κάνει. Επίσης αν το 3G έχει άθλια κάλυψη πάλι δε μου κάνει. Καλό το πακέτο αλλά αν είναι συνέχεια με EDGE τι να λέει; Edited April 20, 2012 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα παραπάνω που ανέφερες.Το θέμα είναι πια εταιρία έχει καλύτερη 3G κάλυψη στις περιοχές που θα είσαι. Σε μένα πχ η μόνη με 3,5G με σήμα 5/5 γραμμές είναι η WIND.Πάντως το πακέτο τα σπάει.Βάζεις και με 5ευρώ 130sms προς όλους και με 19ευρώ έχεις τα πάντα!!!Επίσης έχει και με 5ευρώ 600mb. Άσε τους άλλους να πληρώνουν συμβόλαια. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Οπως το ειπες. Επισεις μπορεις να δινεις 5Ευρα για 500Mb αν δεν χρησιμοποιεις ομιλια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 εγω που θελω ιντερνετ και ειμαι σε δίλημμα στο να κανω το whats up μου συνδεση? γιατι στο f2g2 δεν ισχυει το παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 εγω που θελω ιντερνετ και ειμαι σε δίλημμα στο να κανω το whats up μου συνδεση? γιατι στο f2g2 δεν ισχυει το παραπανω.. Ισχύει και για το f2g2.Τι ακριβώς εννοείς.Όλα τα πακέτα ενεργοποιούνται σε όλα τα f2g1,2,3....H λύση είναι να κάνεις το whats up-->f2g! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) ok,το εκανα απο το ιντερνετ..μετραει..μου φαινεται παλι στα καρτοκινητα θα μεινω..ολο κατι κανουν και με κρατανε! Edited April 21, 2012 by kostakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts