madloufos Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δεν ξερω.Πιο πολυ απο λακουβες νομιζω. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δεν ξερω.Πιο πολυ απο λακουβες νομιζω. dld den tha exw provlima me to poso varos tha vazw pano e?kai poso kostizoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.70 ευρω με τοποθετηση. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.70 ευρω με τοποθετηση. ok euxaristo ksereis mipos pos kai an uparxoun gia ta mprosta flas na min eina portokali alla kanoniko kai mono i lampa portokali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 ok euxaristo ksereis mipos pos kai an uparxoun gia ta mprosta flas na min eina portokali alla kanoniko kai mono i lampa portokali? nai mporeis na vgaleis to portokali kai na valeis portokali lampes alla den tha fenetai tn mera:( Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 nai mporeis na vgaleis to portokali kai na valeis portokali lampes alla den tha fenetai tn mera:( den me pirazei siga kai apo pou mporw na to paragilw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 den me pirazei siga kai apo pou mporw na to paragilw? tha vgaleis ta mprostina flas kai tha vgalei to portokali meta tha vgaleis ts aspres lampes twn flas kai tha valeis portokali.. Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsernoBill0 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Φιλε Σακη την σέλα απο που την πήρες και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 File me to FX mallon tn Paraskeuh tha ginei h kontra me to dinamik me arketa lefta gyrw sts 8 me 8.30 (Marinopoulo) ama thes ela na deis giati tha vgaloume kai video to opoio tha anevei youtube to pws to CRYPTON-XXX (pou tha to trexei o mikros aderfos mou) kanei to dynamik na fenetai mikro:lol::lol::lol: Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Φιλε Σακη την σέλα απο που την πήρες και πόσο? Toni Mpatzio kai mou ekane kalh timi gt phgame 2 atoma Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 PANTOS EGW PAIDIA THA ITHELA NA MAZEYTOUME OLA TA PAIDIA ME TA CRYPTON-X TIS THESSALONIKIS GIA KAMIA FOTO KAI ETC GIA XAVALE Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsernoBill0 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 επειδη ειμαι απο αθήνα πως θα την ζητήσω σε καποιο μαγαζι? Πόσο κάνει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 επειδη ειμαι απο αθήνα πως θα την ζητήσω σε καποιο μαγαζι? Πόσο κάνει κανονικα? File den kserw pws na tn parageileis alla exei gyrw sta 70euro kai nomizw oti mporeis na kaneis idia stn athina vres apla ena magazi pou nakanei seles -rwta- Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsernoBill0 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Toni Mpatzio kai mou ekane kalh timi gt phgame 2 atoma Επειδή είμαι απο αθήνα πως θα την ζητήσω σε κάποιο μαγαζι? Υπαρχει δλδ καποια ονομασια για το σχέδιο? Κ πόσο κάνει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Επειδή είμαι απο αθήνα πως θα την ζητήσω σε κάποιο μαγαζι? Υπαρχει δλδ καποια ονομασια για το σχέδιο? Κ πόσο κάνει κανονικά? Ektypwse tn foto kai deiks'tin kai to YAMAHA pes na sto grapsei pio xamhla gt ekei fenetai asxhmo Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsernoBill0 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 File den kserw pws na tn parageileis alla exei gyrw sta 70euro kai nomizw oti mporeis na kaneis idia stn athina vres apla ena magazi pou nakanei seles -rwta- Ευχαριστώ πολυ.(Σορρυ για τιν διπλι ερώτηση αλλα ειχε κολλησει το μηχάνημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 tha vgaleis ta mprostina flas kai tha vgalei to portokali meta tha vgaleis ts aspres lampes twn flas kai tha valeis portokali.. euxaristo file tha to kanw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 File me to FX mallon tn Paraskeuh tha ginei h kontra me to dinamik me arketa lefta gyrw sts 8 me 8.30 (Marinopoulo) ama thes ela na deis giati tha vgaloume kai video to opoio tha anevei youtube to pws to CRYPTON-XXX (pou tha to trexei o mikros aderfos mou) kanei to dynamik na fenetai mikro:lol::lol::lol: Έχεις ΠΜ. :D:D Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas125 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Να μαι και εγω. εχω καιρο να ποσταρω αλλα διαβαζω κανονικα οτι γραφετε. τραβηξα ενα βιντεακι απο την Αλιμου εως την γεφυρα του πρακτικερ και το ανεβασα στο youtube. εχω 4800χλμ και εχω μαιμου yoshi (η οποια κανει αψογα την δουλεια της) και 14αρι γραναζι μπροστα. οδηγουσα με το ενα χερι μεσα στην κινηση και στο αλλο ειχα το κινητο γι αυτο δεν εχει καλη ποιοτητα. ο η αποσταση ηταν περιπου 300μετρα και ο δρομος ελαφρια κατηφορα και οχι γκρεμος. τα σχολια δικα σας Παράθεση Need For Speed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Να μαι και εγω. εχω καιρο να ποσταρω αλλα διαβαζω κανονικα οτι γραφετε. τραβηξα ενα βιντεακι απο την Αλιμου εως την γεφυρα του πρακτικερ και το ανεβασα στο youtube. εχω 4800χλμ και εχω μαιμου yoshi (η οποια κανει αψογα την δουλεια της) και 14αρι γραναζι μπροστα. οδηγουσα με το ενα χερι μεσα στην κινηση και στο αλλο ειχα το κινητο γι αυτο δεν εχει καλη ποιοτητα. ο η αποσταση ηταν περιπου 300μετρα και ο δρομος ελαφρια κατηφορα και οχι γκρεμος. τα σχολια δικα σας μια χαρα εισαι,,,ειναι πολυ ομορφο μχν το χ,,ειδικα το σπεσιαλ,,,και απροβληματιστο,,,,να ειστε καλα παιδια να τα χαιρεστε τα μχν σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Να μαι και εγω. εχω καιρο να ποσταρω αλλα διαβαζω κανονικα οτι γραφετε. τραβηξα ενα βιντεακι απο την Αλιμου εως την γεφυρα του πρακτικερ και το ανεβασα στο youtube. εχω 4800χλμ και εχω μαιμου yoshi (η οποια κανει αψογα την δουλεια της) και 14αρι γραναζι μπροστα. οδηγουσα με το ενα χερι μεσα στην κινηση και στο αλλο ειχα το κινητο γι αυτο δεν εχει καλη ποιοτητα. ο η αποσταση ηταν περιπου 300μετρα και ο δρομος ελαφρια κατηφορα και οχι γκρεμος. τα σχολια δικα σας Μια χαρα ειναι το βιντεακι.Ωραιος και ο θορυβος τις εξατμισης. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Paidia milhsa me Meremetsaki xsana kai aurio mpainei to X gia filtro,granazi kai kati akoma stn eksatmish milhsa kai gia symplekti kai thelei 500-600 euro epidei allazei kampanes, tin akrh tou strofalou kai telos pantwn sou katevazei to moter kai tou allazei ta fwta....milhsa kai allou gia programma thelei 400 euro. exei valei kaneis..??? aksizei...??? Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παντως και να θελει να το παρει καποιος το Χ μονο που βλεπει τις τιμες των after market προιοντων αλλαζει γνωμη. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παντως και να θελει να το παρει καποιος το Χ μονο που βλεπει τις τιμες των after market προιοντων αλλαζει γνωμη. egw milhsa mazi tou kai mou eipe oti reumata filtro kai douleia mou ta kanei me 50 euro!!!!alla den thelw reumata...mou eipe gia ekentroforo kai kulipistono pali den thelw...kai ola gnhsia Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 egw milhsa mazi tou kai mou eipe oti reumata filtro kai douleia mou ta kanei me 50 euro!!!!alla den thelw reumata...mou eipe gia ekentroforo kai kulipistono pali den thelw...kai ola gnhsiaμην το φτιαξεις θα βαρεσει μπιελα:lol::lol::X:cry::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts