BlackX Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 με οδηγηση 45 λεπτων,,σταματημα,,στη διπλη στεκα και κοιταγμα επιτοπου που ειποτηθεται δεν θαχουν κανει επιστροφη,,ειταν πανω απο την ενδειξη full Παιδια δεν πειραζει να ειναι λιγο παραπανο απο το full...απλος θα εχει μια πολυ μικρη αδρανεια ο κινητηρας... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 den vazoun polla!!!!!!!!!!!!!1 gia na deis ta ladia kanonika prepei na valeis mpros kai na to afhseis sto relanti 2 lepta.. meta tha to sviseis kai meta apo 5 lepta tha metriseis kai tha deis oti einai akrivos sth grammh!!!!!:D me agapi savvas_crypton_xαρκει να τα μετρησεις με τον δικτη χωρις να το εχεις βιδοσει!:);) με οδηγηση 45 λεπτων,,σταματημα,,στη διπλη στεκα και κοιταγμα επιτοπου που ειποτηθεται δεν θαχουν κανει επιστροφη,,ειταν πανω απο την ενδειξη fullδεν λεει τιποτα αυτο!πρεπει να κατσουν τα λαδια γιατι κανουν κυκλο!ρουφαει απο τα αριστερα και πεταει απο τα δεξια! Παιδια δεν πειραζει να ειναι λιγο παραπανο απο το full...απλος θα εχει μια πολυ μικρη αδρανεια ο κινητηρας...εχει και πολυ μεγαλο προβλημα!1ον κατα 80% αμα το κανεις αυτο πανω απο 3 φορες θα αεχισει να καιει λαδια.2ον ζοριζετε πολυ ο κινητηρας χωρις λογο και πιεζοντε τα παντα.οπως πιστονι τρομπα λαδιου μπιελα και 3ον ειναι σιγουρο πως θα πεταξει απο την φλατζα κεφαλης!μπορει και να την καψεις.οποτε βαζουμε τοσο οσο χρειαζετε.ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 αρκει να τα μετρησεις με τον δικτη χωρις να το εχεις βιδοσει!:);) δεν λεει τιποτα αυτο!πρεπει να κατσουν τα λαδια γιατι κανουν κυκλο!ρουφαει απο τα αριστερα και πεταει απο τα δεξια! εχει και πολυ μεγαλο προβλημα!1ον κατα 80% αμα το κανεις αυτο πανω απο 3 φορες θα αεχισει να καιει λαδια.2ον ζοριζετε πολυ ο κινητηρας χωρις λογο και πιεζοντε τα παντα.οπως πιστονι τρομπα λαδιου μπιελα και 3ον ειναι σιγουρο πως θα πεταξει απο την φλατζα κεφαλης!μπορει και να την καψεις.οποτε βαζουμε τοσο οσο χρειαζετε.ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο!αν εχει παραπανω λαδια ,,μπορει να καψει τσιμουχες,,φλαντζες κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Μάλλον είναι πολύ της πλάκας εφόσον ήταν και δώρο: Silicon γράφει.Silicon έχω και εγώ στο παπί μου και είμαι ευχαριστημένος. Δεν νομίζω ότι είναι της πλάκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ο.Κ αυτος ισως νομιζε οτι ειχες βαλει ασφαλεια στην τροφοδοσια του συναγερμου και σου ειπε να βγαλεις αυτη την ασφαλεια νομιζω οτι εκει εισαι λαθος και του τα εχοσες,αλλα πες οτι ειχε και την εβγαζες και το προβλημα λυνοταν τι θα σου ελεγε μετα????πετα τον συναγερμο και βαλε αλλο η θα σου εδινε καινουργιο μ.λ.κ.ες Όχι φίλε μου το μηχανάκι είναι καινούριο και δεν έχω αγγίξει τίποτα, ούτε καμία ασφάλεια έχω βάλει εγώ! Μιλούσε για την ασφάλεια που έχει ήδη ο συναγερμός και απενεργοποιείται εντελώς εάν την βγάλεις. Το πιο λογικό, από πλευράς αντιπροσωπείας, θα ήταν να μου ζητήσουν να περάσω από εκεί και να το δουν οι ίδιοι! Ούτε να λύνω καπάκια, να ψάχνω για ασφάλειες και ούτε να πηγαίνω σε δικό μου ηλεκτρολόγο να κοιτάω εάν έχει διαρροή ο συναγερμός! Νομίζω πως δεν είμαι παράλογος, τη στιγμή που ο συναγερμός έχει και 12 μήνες εγγύηση!! Αφού έχει εγγύηση να πας το παπί εκεί να το δουν. Δεν μπορούν να αρνηθούν. Μπορείς να μου πεις την διεύθυνση και το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας του silicon να τα έχω αν χρειαστώ κάτι για τον δικό μου; Εγώ τον παράγγειλα από το ebay 35 ευρώ με τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 παιδες μετα απο ποσα χλμ ανοιγει το μηχανακι,, και διχνει την πραγματικη τελικη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 κατα την γνωμη μου μετα τισ 7000.μην σου πω και 8.000.εμενα τοτε τα εδειξε ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 κατα την γνωμη μου μετα τισ 7000.μην σου πω και 8.000.εμενα τοτε τα εδειξε ολα!ποσο σου εδειχνε πριν,,και ποσο μετα?και γιατι αργει τοσο να ανοιξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 κατα την γνωμη μου μετα τισ 7000.μην σου πω και 8.000.εμενα τοτε τα εδειξε ολα! Λογο σφυρηλατων μερων του κινητηρα{του crypton 135 παντα:happy:}το μοτερ θα ανοιξει τελειως οσο και να σας φαινεται περιεργο γυρω στα8.500χλμ:!: . Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 εχω 1200 χλμ και τουκανα 3 4 ανοιγματακια,, και μου δειξε 115χλμ,, δεν πειστευω να το πηραξε που το ανοιξα,, τι γνωμη εχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 αρκει να τα μετρησεις με τον δικτη χωρις να το εχεις βιδοσει!:);) ayto ennoite! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αφού έχει εγγύηση να πας το παπί εκεί να το δουν. Δεν μπορούν να αρνηθούν. Μπορείς να μου πεις την διεύθυνση και το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας του silicon να τα έχω αν χρειαστώ κάτι για τον δικό μου; Εγώ τον παράγγειλα από το ebay 35 ευρώ με τα μεταφορικά. 9578150 (Αλεξάνδρου Πάντου 48-50 παράλληλος της Συγγρού). Πολύ φθηνά τον αγόρασες εάν και αμφιβάλλω, για το εάν έκανες καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Molis allaksa ladia filtro kai mpouzi sto x.. 10.000km. parepiptontos to filtro ladiou poso to pernete??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγώ τη Δευτέρα το πάω για ρύθμιση βαλβίδων στα 8700. Καλά δεν είναι τα χιλιόμετρα; Πάντως κάπου στα 8000-9000 ανοίγει καλά το μοτέρ. Εγώ στον Κηφισό είδα στο κοντέρ και 135 στην κατηφόρα μιας γέφυρας (Ιερά οδό ήταν νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Υ.Γ.: Είμαι και 100 κιλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 τελικα παιδες απο δευτερα θα παω για σερβις των 1000 &ακομα ειμαι σε διλημα με το γραναζι... να το κοντυνω ενα δοντι η οχι... φοβαμαι την το καταστρεψω το μηχανακι γιατι ηδη ανοιγει μια χαρα,ακομα&με δικαβαλα,αλλα εχει πολυ βημα... δηλαδη ανοιγει&ανοιγει & ανοιγει... ακομα παω καθημερινα συγγρου μεχρι τερμα πειραια,&εκει το μηχανακι ειναι τελειο.πηγαινει ανετα! με το ενα δοντι ισως γινει κουραστικο στην συγγρου... ακουω γνωμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 τελικα παιδες απο δευτερα θα παω για σερβις των 1000 &ακομα ειμαι σε διλημα με το γραναζι... να το κοντυνω ενα δοντι η οχι... φοβαμαι την το καταστρεψω το μηχανακι γιατι ηδη ανοιγει μια χαρα,ακομα&με δικαβαλα,αλλα εχει πολυ βημα... δηλαδη ανοιγει&ανοιγει & ανοιγει... ακομα παω καθημερινα συγγρου μεχρι τερμα πειραια,&εκει το μηχανακι ειναι τελειο.πηγαινει ανετα! με το ενα δοντι ισως γινει κουραστικο στην συγγρου... ακουω γνωμες... αστο οπως ειναι.με το καιρο(περισσοτερα χλμ) θα ανοιγει το μοτερ και θα αποδιδει καλυτερα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ο.Κ αυτος ισως νομιζε οτι ειχες βαλει ασφαλεια στην τροφοδοσια του συναγερμου και σου ειπε να βγαλεις αυτη την ασφαλεια νομιζω οτι εκει εισαι λαθος και του τα εχοσες,αλλα πες οτι ειχε και την εβγαζες και το προβλημα λυνοταν τι θα σου ελεγε μετα????πετα τον συναγερμο και βαλε αλλο η θα σου εδινε καινουργιο μ.λ.κ.ες Τελικα τι εκανες.πηγες στο service τον απανεργοποιησες.....??? Όχι φίλε μου το μηχανάκι είναι καινούριο και δεν έχω αγγίξει τίποτα, ούτε καμία ασφάλεια έχω βάλει εγώ! Μιλούσε για την ασφάλεια που έχει ήδη ο συναγερμός και απενεργοποιείται εντελώς εάν την βγάλεις. Το πιο λογικό, από πλευράς αντιπροσωπείας, θα ήταν να μου ζητήσουν να περάσω από εκεί και να το δουν οι ίδιοι! Ούτε να λύνω καπάκια, να ψάχνω για ασφάλειες και ούτε να πηγαίνω σε δικό μου ηλεκτρολόγο να κοιτάω εάν έχει διαρροή ο συναγερμός! Νομίζω πως δεν είμαι παράλογος, τη στιγμή που ο συναγερμός έχει και 12 μήνες εγγύηση!! Τελικα τι εκανες.πηγες στο service τον απανεργοποιησες.....??? τελικα παιδες απο δευτερα θα παω για σερβις των 1000 &ακομα ειμαι σε διλημα με το γραναζι... να το κοντυνω ενα δοντι η οχι... φοβαμαι την το καταστρεψω το μηχανακι γιατι ηδη ανοιγει μια χαρα,ακομα&με δικαβαλα,αλλα εχει πολυ βημα... δηλαδη ανοιγει&ανοιγει & ανοιγει... ακομα παω καθημερινα συγγρου μεχρι τερμα πειραια,&εκει το μηχανακι ειναι τελειο.πηγαινει ανετα! με το ενα δοντι ισως γινει κουραστικο στην συγγρου... ακουω γνωμες... κοιτα δεν ξερω εαν εχεις λεφτα για αλλαγες αλλα πρωτα θα σου ελεγα να αλλαξεις εξατμηση να επελευθεροσεις το μηχανακι απο τον καταλυτη να δεις πως παει και στην συνεχεια αλλαζεις το γραναζι.ετσι και αλλιως το γραναζι εχει μικρη αξια τιμης.Βαλε το και εαν δεν σου αρεσει βαλε ξανα το μαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxtrelosxx Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Δεν το εχω κανει ακομα γιατι ειμαι στα 300 χλμ αλλα απο οτι εχω διαβασει σε ολο το forum δεν εχει συμβει το χειροτερο ισα ισα ολοι λενε οτι αναπνεη καλυτερα. το email μου ειναι sv9fbn2002@yahoo.gr στειλε μου διευθυνση και οτι θελεις και εγω θα σου το στειλω.θα παω απο την αντυπροσωπεια τριτη τεταρτη γιατι εχω παρει το μεγαλο δισκο και πρεπει να παρω το μπρατσο της δαγκανας δεν το ειχαν. βεβαια εχει πολυ πραμα εκει ...... κοιτα εαν εισαι τρελαμενος με το παπι η σε ενδιαφερουν οι κοντρες να τον παρεις. και εγω ψαχνωμουν για cdi αλλα ειδα οτι θα μου φυγουν πολλα λεφτα γιατι θα πρεπει να δυναμομετρησης το παπι πρωτα και μετα να επιλεξεις το χαρτι βελτιωσεις και στην συνεχεια να το ξαναβαλεις σε δυναμομετρηση και παει λεγοντας και στο τελος τι νομιζεις παπι πηρες δεν πηρες αεροπλανο.δωσε αυτα τα λεφτα και φτιαξτο απο εξω να το βλεπεις και να το γουσταρεις cryptox απο την πολη του ηρακλειου περιοχη (πατελες).γιατι εχεις κανενα φιλο:rolleyes:;) File to kathisterisa ligo mpas kai vrw to kolofanaro se kati magazakia trigirw gia na mn mplekw me taxudromia kai etsi alla tzifos i douleia.. loipon theleis na sou steilw na stoixia mou sto email soy (sv9fbn2002@yahoo.gr) i na mou dwseis to tilefwnw tou katastimatos na kanw douleia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παῖδες ψήνομαι να παραγγείλω χρυσὸ ψαλίδι..:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τελικα τι εκανες.πηγες στο service τον απανεργοποιησες.....??? Όχι ακόμη δεν έχω βρεί χρόνο, θα πάω όμως σύντομα! Ευτυχώς με καθημερινή μετακίνηση δεν έχω πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 παιδες η gpr κανει πολυ θορηβο στο σηγκεγκριμενο μηχανακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Σε ενα μηνα περιπου απο τωρα θα ξεκινησει η κυκλοφωρια του νεου παπιου της YAMAHA το νεο παπι της YAMAHA θα ειναι εξοπλισμενο με καποια απο τα παρακατω χαρακτηριστηκα: 1>κινητηρας 135κυβικων 2>τετραβαλβιδος κινητηρας 3>ζαντες αλουμινιου 4>ειναι injection 5>ειναι 4ταχυτο με συμπλεκτη 6>εχει ψηγειο 7>εχει αποδοση 12 ιππων 8>νεα πιο επιθετικη σχεδιαση 9>σκελετος τυπου διαμαντι και ολα αυτα που βρισκεις σε μεγαλυτερου κυβισμου μηχανες υπαρχουν στο νεο yamaha crypton x 135cc με μονο 2.300ευρω offtopic: τελικα γιατι δεν βγηκε η εκδοση με τον συμπλεκτη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 offtopic: τελικα γιατι δεν βγηκε η εκδοση με τον συμπλεκτη??? Ἀπὸ ποῦ τὸ ξεθαψες αὐτὸ;;:wacko: Ἓ τελικὰ δεν βγῆκε...μόνο ἀπὸ Τὰ'ὑ'λάνδη μεριὰ ὑπάρχει ἔτοιμο ἀπὸ μαμὰ μὲ συμπλέκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 File to kathisterisa ligo mpas kai vrw to kolofanaro se kati magazakia trigirw gia na mn mplekw me taxudromia kai etsi alla tzifos i douleia.. loipon theleis na sou steilw na stoixia mou sto email soy (sv9fbn2002@yahoo.gr) i na mou dwseis to tilefwnw tou katastimatos na kanw douleia?? Βεβαιος στειλε μου μυνημα στο email μου και εγω θα σε βοηθησω.κανενα προβλημα. θα παρεις τηλεφωνο εκει που θα σου γραψω και εαν απο μονος σου δεν κανεις δουλεια θα σου το στειλω εγω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts