madloufos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εκκεντροφορο παντως εχει Takegawa για το Χ. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ξερει καποιοσ αν υπαρχουν στεφανια exell ??για το x??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Kαλισπερα καταρχην, εγω εχω βαλει φτερο μπροστα carbon και το πλαισιο στο κοντερ, το φτερο εκανε 45€ και το πλαισιο 15€ αν θυμαμαι καλα, απο τη yamaha τα πηρα. φιλε μακη ευχαριστω αλλα πες μου και κατι αλλο τα πηρες απο την yamaha και ειναι γνησια η απλα aftersales?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 http://www.takegawa.gr μπες και δες αυτα που θελεις τα εχει:) φιλε honda σ`ευχαριστω κι`εσενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 φιλε μακη ευχαριστω αλλα πες μου και κατι αλλο τα πηρες απο την yamaha και ειναι γνησια η απλα aftersales?:) Κοιτα 100% σιγουρος δεν ειμαι παντως για γνησια τα πουλανα της yamaha κατι καθρεπτες παντως που ειδα carbon ειναι οντος yamaha το γραφουν επανω, τωρα περιμενω να φερουν στην Καβαλα το πισωφαναρο απο το Χ1 με τα λεντ φωτακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Κοιτα 100% σιγουρος δεν ειμαι παντως για γνησια τα πουλανα της yamaha κατι καθρεπτες παντως που ειδα carbon ειναι οντος yamaha το γραφουν επανω, τωρα περιμενω να φερουν στην Καβαλα το πισωφαναρο απο το Χ1 με τα λεντ φωτακια. καλα και`γω η βαση για την μπαγκαζιερα που εχω yamaha γραφει πανω αλλα δεν ειναι γνησια.εμενα με ενδιαφερει λιγο η ποιοτητα τους και να μην τριζουνε.παντως αυτο που ειδα εγω ειχε αλλαξει και το πισω φτερο(λασπωτηρα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroulis Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 paidia na kai to rapidbike to opoio elenxei ta panta dioti einai to 3 http://mototrade.gr/osCommerce/images/rapid_crypton_X_135_underbone_mavridis.jpg apo tin selida http://www.takegawa.gr/ mporeite na to paragilete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 καλα και`γω η βαση για την μπαγκαζιερα που εχω yamaha γραφει πανω αλλα δεν ειναι γνησια.εμενα με ενδιαφερει λιγο η ποιοτητα τους και να μην τριζουνε.παντως αυτο που ειδα εγω ειχε αλλαξει και το πισω φτερο(λασπωτηρα):) Τι να σου πω φιλε μου δεν ξερω για Αθηνα αλλα Καβαλα που μενω εγω δεν εχει ερ8ει τπτ τετοιο απο πλαστικα carbon εχουν ερ8ει φτερο μπρωστινο, πλαισιο καντραν, καπακι γραναζιου, πισω μεροσ τιμονιου, και τα πλαστικα στο ψηγειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soreoner Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Εκκεντροφορο παντως εχει Takegawa για το Χ. file madloufos eisai sigouros oti uparxei takegawa gia to x????giati egw rwtisa kai mou eipan oti den uparxei....se rwtaw giati thelw na valw opote an ksereis pes mou gia na paraggeilw...athina eimai egw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 file madloufos eisai sigouros oti uparxei takegawa gia to x????giati egw rwtisa kai mou eipan oti den uparxei....se rwtaw giati thelw na valw opote an ksereis pes mou gia na paraggeilw...athina eimai egw. μπες στο http://www.takegawa.gr να δεις οτι εχει βγει για το x ... και ναι εχει τακε εκκεντροφορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soreoner Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 μπες στο http://www.takegawa.gr να δεις οτι εχει βγει για το x ... και ναι εχει τακε εκκεντροφορο thanks φιλε honda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Τι να σου πω φιλε μου δεν ξερω για Αθηνα αλλα Καβαλα που μενω εγω δεν εχει ερ8ει τπτ τετοιο απο πλαστικα carbon εχουν ερ8ει φτερο μπρωστινο, πλαισιο καντραν, καπακι γραναζιου, πισω μεροσ τιμονιου, και τα πλαστικα στο ψηγειο. file makh apo poion ta pires ayta???????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 file makh apo poion ta pires ayta???????? Απο τον Παντουδη , Σαβα αν θυμαμαι καλα και εσυ απο Καβαλα εισαι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mek_manos Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Hi παίδες έχω και εγώ ένα crypton x και θέλω να βάλω παράλληλο εγκέφαλο. Διάβασα αρκετά και οφείλω να ομολογήσω ότι μπερδεύτηκα αρκετά!:wacko: Από αυτά που έχετε δοκιμάσει τι προτείνετε! Και κάτι ακόμα για τον παράλληλο εγκέφαλο [rapidbike] μπορώ οποιαδήποτε στιγμή με το πρόγραμμα αυτό και ένα usb να αλλάζω το πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CryptonX_PROO7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 kalytera gia mena file mhn to peiraxeis....me parallhlo giati oso to zorizeis toso xeirotera... egw tou allaxa ena granazi mprosta k eida diafora..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 kalytera gia mena file mhn to peiraxeis....me parallhlo giati oso to zorizeis toso xeirotera... egw tou allaxa ena granazi mprosta k eida diafora..... θα συμφωνησω. βασικα εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το μηχανακι,το μονο που θελω ειναι να μην κανει αυτο το μπουκωμα στα χαμηλα.αν δεν κανει& αυτο για εμενα θα ηταν το ιδανικο(νοσταλγω τα αρπαγματα που ειχε στα χαμηλα το crypton r...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 kalytera gia mena file mhn to peiraxeis....me parallhlo giati oso to zorizeis toso xeirotera... egw tou allaxa ena granazi mprosta k eida diafora..... an pisteueis oti mono me ena granazi paei kalutera...eisai gelasmenos, alla ama valeis eksatmish kai ena filtro tote ginete allo mhxanaki poly roph (eixa valei konta granazi mrosta ,14, kai exana pantou ektos apo to mpam sthn ekinish alla me to fltro trelenete...I) Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karavidas21 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 λοιπον παιδια εγω ακουσα τον fosforo και εχω δει διαφορα!ενα σας λεω βγαλτε τον πυρο και θα γραφετε συνεχεια!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 λοιπον παιδια εγω ακουσα τον fosforo και εχω δει διαφορα!ενα σας λεω βγαλτε τον πυρο και θα γραφετε συνεχεια!!!!!!!!!!!!1 να υποθεσω οτι χρειαζεται να λυσουμε την κεφαλη,σωστα? καμια φωτο παιζει να καταλαβουμε τι γινεται?? οταν λες ειδες διαφορα τι εννοεις?(μονο τον πυρο εβγαλες & ολο το υπολοιπο ειναι μαμα??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Hi παίδες έχω και εγώ ένα crypton x και θέλω να βάλω παράλληλο εγκέφαλο. Διάβασα αρκετά και οφείλω να ομολογήσω ότι μπερδεύτηκα αρκετά!:wacko: Από αυτά που έχετε δοκιμάσει τι προτείνετε! Και κάτι ακόμα για τον παράλληλο εγκέφαλο [rapidbike] μπορώ οποιαδήποτε στιγμή με το πρόγραμμα αυτό και ένα usb να αλλάζω το πρόγραμμα! μονο προς το παρον η rapidbike εχει παραλληλο για αυτο το μηχανακι και επειδη εγω τον εχω βαλει σου λεω οτι ειναι ο.κ.αλλαζεις τον χαρτι για μια κοντριτσα και μετα ξαναγυρνας στα απλα δεδομενα τοσο απλα.οτι ωρα θελεις λοιπον παιδια εγω ακουσα τον fosforo και εχω δει διαφορα!ενα σας λεω βγαλτε τον πυρο και θα γραφετε συνεχεια!!!!!!!!!!!!1 οταν μιλαει ο fosforos ξερει τι λεει..... ειναι πραγματα που τα εχουμε κανει.και που να βαλεις και ενα κεντροφορο 2 σταδιο και λιγη βενζινη ακομα.ξεφυγες απο το fx κατα πολυ.στειλε μου με μηνυμα απο το forum το email σου να μπουμε στο msn να σε κανω αρχοντα.θα βγαλω τωρα και video με ολη την διαδικασια του rapidbike να σου την στειλω να την δεις.και πολλα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 βαλε και κανενα βιντεακι με το παπι σου να το δουμε πως παει και να το ακουσουμε πως στροφαρει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisx Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 an pisteueis oti mono me ena granazi paei kalutera...eisai gelasmenos, alla ama valeis eksatmish kai ena filtro tote ginete allo mhxanaki poly roph (eixa valei konta granazi mrosta ,14, kai exana pantou ektos apo to mpam sthn ekinish alla me to fltro trelenete...I) alla pisteuw pws thelei kai ena rapid bike gt ama den to taisis swsta pou na paei. pantos o fosforos einai poly mprosta se auto to mhxanaki... Παράθεση HONDA CBR 125R BY "GENESIS" 67MM MALOSSI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ο FOSFOROS ειναι μπροστα σ αυτο το μηχανακι πολυ απλα γιατι εριξε το χρημα και ειχε ορεξη να ψαξει.Δεν εβλεπε τελικες σε κατηφορες η σε ευθειες και δεν εψαχνε για φτηνες πατεντες αλλα ουσιαστικες που θα του δωσουν δυναμη. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOSFOROS Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ο FOSFOROS ειναι μπροστα σ αυτο το μηχανακι πολυ απλα γιατι εριξε το χρημα και ειχε ορεξη να ψαξει.Δεν εβλεπε τελικες σε κατηφορες η σε ευθειες και δεν εψαχνε για φτηνες πατεντες αλλα ουσιαστικες που θα του δωσουν δυναμη. σε αυτο που λες εχεις δικαιο.μεχρι τωρα εχω δωσει γυρω στα 1500€ για αυτο το μηχανακι και πολυ προσωπικη δουλεια.το κοντερ γραφη 1250 χλμ ισα που εχω αλλαξει λαδια στα πρωτα κυλινδροπιστονα.λαστιχα,κυλινδρο,πιστονι,σκληρα ελατηρια βαλβιδων,εκκεντροφορο,rapidbike,stabilizer πηρουνιων,δισκοπλακα εξατμηση grp και πολλα εχτρα περιφεριακα.και που ο mikecrt εχει δωσει γυρω στα 2000€.με αλλαγη πηρουνιων ψαλιδι γεφυρα πισω και αμορτισερ. εχουμε πει οτι θα σταματησουμε στα 5000€.τωρα εαν νομιζει καποιος οτι το μπροστινο συστημα ειναι πολυ μαλακο και οταν μπαινει σε στροφη νομιζει οτι θα του φυγει μπορει να βαλει 10 γραμμαρια λαδι 10SAE μεσα στις μπουκαλες θα γινουν πιο σκληρες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 φιλε φοσφορε βαλε καμια φωτο,, κανενα βιντεακι να δουμε την δουλεια σου να παρουμε ιδεες να ανταλαξουμε αποψεις,,εδω ειμαστε ολοι μαζι μια παρεα,,και βοηθαμε κατατοποιζουμε ο ενας τον αλλο,,δεν ειναι αναγκη να τα λεμε μονο με pm,,ετσι δεν ειναι παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts