apostolis15 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ναι.... εχετε δικιο ειναι μουφα η εξατμιση yoshi αλλα τορα ξερουμε πος ηπαρχει και αυθεντικια yoshi για το μηχανακι μας και αν καποιος την βαλει στο χ πιστευω οτι θα πεταει το μηχανακι . γιαυτο ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.., αν και πιστευω πως θα ειναι λιγω ακριβη:( au8entikh yoshimura gia to X?????????exeis vrei kamia photo? Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Για το καθισμα της αναρτησης φταιει μονο και μονο η αναρτηση.Η σουστα ειναι πολυ χαλαρη. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros135 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 au8entikh yoshimura gia to X?????????exeis vrei kamia photo? Κιτα σελιδα 250 εκει θα δεις φοτο με την αυθεντηκια yoshi στο x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Η μια λεγεται Yoshimura και η αλλη Tsuyoshi.Τελικα υπαρχει yoshimura επωνυμη?Δηλαδη βγαζει η εταιρια εξατμιση για το Χ οπως και για τις GSX-R και λοιπες Supersport?Aπο το ιδιο το εργοστασιο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Η μια λεγεται Yoshimura και η αλλη Tsuyoshi.Τελικα υπαρχει yoshimura επωνυμη?Δηλαδη βγαζει η εταιρια εξατμιση για το Χ οπως και για τις GSX-R και λοιπες Supersport?Aπο το ιδιο το εργοστασιο. Nαι αλλα δεν εχει ερθει εδω Ελλαδα ακομα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 βαλτε ρε παιδια gpr,,που ειναι ομορφη,,δεν εχει αντιγραφες και τετοια,,και ο θορηβος της δεν ξεσηκωνει τον κοσμο,,και ειναι και αποκλειστικα σχεδιασμενη για το χ,,τι καθεστε και ασχολιστε με την γιοσομουρα,,και σας πουλανε και ιμιτασιον,,και τις πληρωνετε για γνησιες,,βαλτε μια gpr,,το δειχνει το μχν και σαν μοτοσηκλετακι,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Geia sas smr odigisa ena crypton-X forouse ap'oti mou eipe to paidi proggrama remus me bec meglaitera filtro eksatmisi yoshimura kai ekkentroforous agrious dn thimamai marka! gia to pote evgale 130-150 epatha plaka! aksizei o kopos tis agoras tou 100%!! exw pathei xontri plaka! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 αν εχει το χ μαλακο σκελετο,τοτε τα υπολοιπα παπια που εχουν μονης ραχοκοκαλιας πλαισιο θα πρεπει να μην οδηγιουνται :lol::lol: τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ξερεις δηλαδη εσυ καλυτερα απο τον αρχιμηχανικο της yamaha που μου το ειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 εγω οδηγησα σημερα ενα χ με χειροποιητη εξατμιση race-tech λεγεται και ηταν μεγαλη αποτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Geia sas smr odigisa ena crypton-X forouse ap'oti mou eipe to paidi proggrama remus me bec meglaitera filtro eksatmisi yoshimura kai ekkentroforous agrious dn thimamai marka! gia to pote evgale 130-150 epatha plaka! aksizei o kopos tis agoras tou 100%!! exw pathei xontri plaka!ποσο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ξερεις δηλαδη εσυ καλυτερα απο τον αρχιμηχανικο της yamaha που μου το ειπε το "μεγαλε" & το πολλα βαρυ υφακι στο επιστρεφω. τωρα οσο αφορα αυτο που εγραψα μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα. ειπα οτι το χ εχει πλαισιο ενισχυμενο διπλης ραχοκοκαλιας σε σχεση παντα με τα κλασσικα παπια που εχουν μονο απλο με πρεσσαριστα φυλλα. Δεν ξερω τι σ ειπε ο μηχανικος στην yamaha, περα απο το παραπανω που εγραψα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα που εχουνε γραφτει. xenon εχει βαλει κανεις? Σημερα βαλαμε σε ενα παπι βασικα ο φιλος μου τα εβαλε σε εναν πελατη του!! Μια χαρα του δουλεψανε και ητανε φοβερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 το "μεγαλε" & το πολλα βαρυ υφακι στο επιστρεφω. τωρα οσο αφορα αυτο που εγραψα μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα. ειπα οτι το χ εχει πλαισιο ενισχυμενο διπλης ραχοκοκαλιας σε σχεση παντα με τα κλασσικα παπια που εχουν μονο απλο με πρεσσαριστα φυλλα. Δεν ξερω τι σ ειπε ο μηχανικος στην yamaha, περα απο το παραπανω που εγραψα εγω και το γελιο τι ητανε τοτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 και το γελιο τι ητανε τοτε??? δεν ειχα κανενα σκοπο να σε κοροιδεψω, η ο,τι αλλο καταλαβες. & αν το εκανα αθελα μ, ζηταω συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 δεν ειχα κανενα σκοπο να σε κοροιδεψω, η ο,τι αλλο καταλαβες. & αν το εκανα αθελα μ, ζηταω συγνωμη. ok πασο.:) κοιτα επειδη σε πιο πισω σελιδες ειχα κανει καποια αναφορα στο θεμα οτι το μηχανακι μετα απο καποια ταχυτητα παιζει πολυ στο δρομο και εψαχνα να βρω την αιτια,απο τι προκαλειται αυτο και εψαχνα να βρω αν φταιει η αναρτηση η τα σινεμπλοκ στο τιμονι γιατι αυτη η συμπεριφορα δημιουργειτε και στο δικαβαλο.στην yamaha ειπανε οτι φταει το οτι ειναι μαλακος ο σκελετος οχι η αναρτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 για δοκιμαστε και καμια γεφυρα στο μπροστινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ok πασο.:) κοιτα επειδη σε πιο πισω σελιδες ειχα κανει καποια αναφορα στο θεμα οτι το μηχανακι μετα απο καποια ταχυτητα παιζει πολυ στο δρομο και εψαχνα να βρω την αιτια,απο τι προκαλειται αυτο και εψαχνα να βρω αν φταιει η αναρτηση η τα σινεμπλοκ στο τιμονι γιατι αυτη η συμπεριφορα δημιουργειτε και στο δικαβαλο.στην yamaha ειπανε οτι φταει το οτι ειναι μαλακος ο σκελετος οχι η αναρτηση. εγω πιστευω οτι ο σκελετος ειναι σουπερ,η πισω αναρτηση μια χαρα(τουλαχιστον στο μονοκαβαλο) & το τρεμουλο προερχεται απο το μπροστινο που ειναι πολυ ασθενικο... αν ειχε ενα μπροστινο με καλαμια πιο χοντρα,πχ οπως του cbr 125 θα ηταν μια χαρα... αλλα ολα αυτα θα αυξανα το κοστος,οποτε θα πηγαινε πολυ πανω η τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 ποσο κανει Poio poso kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Poio poso kanei?ολη αυτη η μετατροπη που ειχε γινει στο κρυπτον που οδηγισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Κιτα σελιδα 250 εκει θα δεις φοτο με την αυθεντηκια yoshi στο x den einai pou8ena:(:(:( Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Εχω βαλει αγγελια για οποιον ενδιαφερεται την GPR , την οποια την εχω μια εβδομαδα. Δειτε την αγγελια για τα υπολοιπα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Εχω βαλει αγγελια για οποιον ενδιαφερεται την GPR , την οποια την εχω μια εβδομαδα. Δειτε την αγγελια για τα υπολοιπα.....γιατι την δινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 οπως θα δεις στην αγγελια , εφυγε και το μηχανακι , μεταβιβαζεται εντος των ημερων. τι να την κανω .... αν κατι αξιζει να του βαλεις παντως ειναι η GPR. Δεν εχω λογω να πω μουφες, θα δειτε αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plammer Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 οπως θα δεις στην αγγελια , εφυγε και το μηχανακι , μεταβιβαζεται εντος των ημερων. τι να την κανω .... αν κατι αξιζει να του βαλεις παντως ειναι η GPR. Δεν εχω λογω να πω μουφες, θα δειτε αλλαγη. που ειναι η αγγελια ρε μαγκα ποσο την δινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228321 Εδω ειναι η αγγελια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts