Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι.... εχετε δικιο ειναι μουφα η εξατμιση yoshi αλλα τορα ξερουμε πος ηπαρχει και αυθεντικια yoshi για το μηχανακι μας

και αν καποιος την βαλει στο χ πιστευω οτι θα πεταει το μηχανακι .

γιαυτο

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..,

αν και πιστευω πως θα ειναι λιγω ακριβη:(

au8entikh yoshimura gia to X?????????exeis vrei kamia photo?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για το καθισμα της αναρτησης φταιει μονο και μονο η αναρτηση.Η σουστα ειναι πολυ χαλαρη.

au8entikh yoshimura gia to X?????????exeis vrei kamia photo?

Κιτα σελιδα 250 εκει θα δεις φοτο με την αυθεντηκια yoshi στο x

Η μια λεγεται Yoshimura και η αλλη Tsuyoshi.Τελικα υπαρχει yoshimura επωνυμη?Δηλαδη βγαζει η εταιρια εξατμιση για το Χ οπως και για τις GSX-R και λοιπες Supersport?Aπο το ιδιο το εργοστασιο.

Η μια λεγεται Yoshimura και η αλλη Tsuyoshi.Τελικα υπαρχει yoshimura επωνυμη?Δηλαδη βγαζει η εταιρια εξατμιση για το Χ οπως και για τις GSX-R και λοιπες Supersport?Aπο το ιδιο το εργοστασιο.

Nαι αλλα δεν εχει ερθει εδω Ελλαδα ακομα....

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

βαλτε ρε παιδια gpr,,που ειναι ομορφη,,δεν εχει αντιγραφες και τετοια,,και ο θορηβος της δεν ξεσηκωνει τον κοσμο,,και ειναι και αποκλειστικα σχεδιασμενη για το χ,,τι καθεστε και ασχολιστε με την γιοσομουρα,,και σας πουλανε και ιμιτασιον,,και τις πληρωνετε για γνησιες,,βαλτε μια gpr,,το δειχνει το μχν και σαν μοτοσηκλετακι,,

Geia sas smr odigisa ena crypton-X forouse ap'oti mou eipe to paidi proggrama remus me bec meglaitera filtro eksatmisi yoshimura kai ekkentroforous agrious dn thimamai marka! gia to pote evgale 130-150 epatha plaka! aksizei o kopos tis agoras tou 100%!! exw pathei xontri plaka!

αν εχει το χ μαλακο σκελετο,τοτε τα υπολοιπα παπια που εχουν μονης ραχοκοκαλιας πλαισιο θα πρεπει να μην οδηγιουνται

:lol::lol:

τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ξερεις δηλαδη εσυ καλυτερα απο τον αρχιμηχανικο της yamaha που μου το ειπε

Geia sas smr odigisa ena crypton-X forouse ap'oti mou eipe to paidi proggrama remus me bec meglaitera filtro eksatmisi yoshimura kai ekkentroforous agrious dn thimamai marka! gia to pote evgale 130-150 epatha plaka! aksizei o kopos tis agoras tou 100%!! exw pathei xontri plaka!
ποσο κανει

τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ξερεις δηλαδη εσυ καλυτερα απο τον αρχιμηχανικο της yamaha που μου το ειπε

το "μεγαλε" & το πολλα βαρυ υφακι στο επιστρεφω.

τωρα οσο αφορα αυτο που εγραψα μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα.

ειπα οτι το χ εχει πλαισιο ενισχυμενο διπλης ραχοκοκαλιας σε σχεση παντα με τα κλασσικα παπια που εχουν μονο απλο με πρεσσαριστα φυλλα.

Δεν ξερω τι σ ειπε ο μηχανικος στην yamaha, περα απο το παραπανω που εγραψα εγω

Επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα που εχουνε γραφτει. xenon εχει βαλει κανεις?

Σημερα βαλαμε σε ενα παπι βασικα ο φιλος μου τα εβαλε σε εναν πελατη του!!

Μια χαρα του δουλεψανε και ητανε φοβερα!!

το "μεγαλε" & το πολλα βαρυ υφακι στο επιστρεφω.

τωρα οσο αφορα αυτο που εγραψα μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα.

ειπα οτι το χ εχει πλαισιο ενισχυμενο διπλης ραχοκοκαλιας σε σχεση παντα με τα κλασσικα παπια που εχουν μονο απλο με πρεσσαριστα φυλλα.

Δεν ξερω τι σ ειπε ο μηχανικος στην yamaha, περα απο το παραπανω που εγραψα εγω

και το γελιο τι ητανε τοτε???

και το γελιο τι ητανε τοτε???

δεν ειχα κανενα σκοπο να σε κοροιδεψω, η ο,τι αλλο καταλαβες.

& αν το εκανα αθελα μ, ζηταω συγνωμη.

δεν ειχα κανενα σκοπο να σε κοροιδεψω, η ο,τι αλλο καταλαβες.

& αν το εκανα αθελα μ, ζηταω συγνωμη.

ok πασο.:) κοιτα επειδη σε πιο πισω σελιδες ειχα κανει καποια αναφορα στο θεμα οτι το μηχανακι μετα απο καποια ταχυτητα παιζει πολυ στο δρομο και εψαχνα να βρω την αιτια,απο τι προκαλειται αυτο και εψαχνα να βρω αν φταιει η αναρτηση η τα σινεμπλοκ στο τιμονι γιατι αυτη η συμπεριφορα δημιουργειτε και στο δικαβαλο.στην yamaha ειπανε οτι φταει το οτι ειναι μαλακος ο σκελετος οχι η αναρτηση.

ok πασο.:) κοιτα επειδη σε πιο πισω σελιδες ειχα κανει καποια αναφορα στο θεμα οτι το μηχανακι μετα απο καποια ταχυτητα παιζει πολυ στο δρομο και εψαχνα να βρω την αιτια,απο τι προκαλειται αυτο και εψαχνα να βρω αν φταιει η αναρτηση η τα σινεμπλοκ στο τιμονι γιατι αυτη η συμπεριφορα δημιουργειτε και στο δικαβαλο.στην yamaha ειπανε οτι φταει το οτι ειναι μαλακος ο σκελετος οχι η αναρτηση.

εγω πιστευω οτι ο σκελετος ειναι σουπερ,η πισω αναρτηση μια χαρα(τουλαχιστον στο μονοκαβαλο)

& το τρεμουλο προερχεται απο το μπροστινο που ειναι πολυ ασθενικο...

αν ειχε ενα μπροστινο με καλαμια πιο χοντρα,πχ οπως του cbr 125 θα ηταν μια χαρα...

αλλα ολα αυτα θα αυξανα το κοστος,οποτε θα πηγαινε πολυ πανω η τιμη

Κιτα σελιδα 250 εκει θα δεις φοτο με την αυθεντηκια yoshi στο x

den einai pou8ena:(:(:(

Εχω βαλει αγγελια για οποιον ενδιαφερεται την GPR , την οποια την εχω μια εβδομαδα.

Δειτε την αγγελια για τα υπολοιπα.....

Εχω βαλει αγγελια για οποιον ενδιαφερεται την GPR , την οποια την εχω μια εβδομαδα.

Δειτε την αγγελια για τα υπολοιπα.....

γιατι την δινεις?

οπως θα δεις στην αγγελια , εφυγε και το μηχανακι , μεταβιβαζεται εντος των ημερων. τι να την κανω ....

αν κατι αξιζει να του βαλεις παντως ειναι η GPR. Δεν εχω λογω να πω μουφες, θα δειτε αλλαγη.

οπως θα δεις στην αγγελια , εφυγε και το μηχανακι , μεταβιβαζεται εντος των ημερων. τι να την κανω ....

αν κατι αξιζει να του βαλεις παντως ειναι η GPR. Δεν εχω λογω να πω μουφες, θα δειτε αλλαγη.

που ειναι η αγγελια ρε μαγκα ποσο την δινεις?