cryptox Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Foras extmisi i mama.. forao yoshi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxtrelosxx Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 forao yoshi E maimou exatmisi einai.. oloi osi forane exatmisi kathe 2000 klm panw katw trexoun gia rythmisi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ιδεα μου ειναι,ή το παπακι μας καίει τα κερατα του????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 mallon einai idea sou!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ιδεα μου ειναι,ή το παπακι μας καίει τα κερατα του????? mp@ 140km mou vgazi me ena ntepozito (se psilo normal doulema) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ξερει κανεις καποιο μαγαζι στη αθηνα στο οποιο μπορω να παραγγειλω να μ φτιαξουν μια εξατμιση στα μετρα μ?οχι τυποποιημενη δηλ,αλλα με δικες μ προδιαγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ξερει κανεις καποιο μαγαζι στη αθηνα στο οποιο μπορω να παραγγειλω να μ φτιαξουν μια εξατμιση στα μετρα μ?οχι τυποποιημενη δηλ,αλλα με δικες μ προδιαγραφες Aυτο που θελεις δεν γινετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 mp@ 140km mou vgazi me ena ntepozito (se psilo normal doulema) Μια φορά που το γέμισα κι είπα να δω πόσο βγάζει ένα ντεπόζιτο έκανα το εξής: Γέμισα Ν. Σμύρνη, βγήκα εθνική από Συγγρού και ανέβηκα Πάρνηθα. Στην εθνική πήγαινα με 120. Το βουνό το ανέβαινα χαλαρά και το κατέβηκα πολύ χαλαρά. Όχι γκάζια. Στο γυρισμό στην εθνική πάλι με 120 μέχρι τη Ν. Σμύρνη. Σύνολο χλμ.: 100 κ ήθελε βενζίνη οπωσδήποτε. Πως πήγαινες κι έβγαλες 140 χλμ. με ένα ντεπόζιτο; Εγώ πάντως νομίζω ότι καίει αρκετά και με το γεγονός ότι έχει και μικρό ντεπόζιτο.... άστα να πάνε. Το R που έχω βγάζει πολύ περισσότερα χλμ με ένα ντεπόζιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μια φορά που το γέμισα κι είπα να δω πόσο βγάζει ένα ντεπόζιτο έκανα το εξής: Γέμισα Ν. Σμύρνη, βγήκα εθνική από Συγγρού και ανέβηκα Πάρνηθα. Στην εθνική πήγαινα με 120. Το βουνό το ανέβαινα χαλαρά και το κατέβηκα πολύ χαλαρά. Όχι γκάζια. Στο γυρισμό στην εθνική πάλι με 120 μέχρι τη Ν. Σμύρνη. Σύνολο χλμ.: 100 κ ήθελε βενζίνη οπωσδήποτε. Πως πήγαινες κι έβγαλες 140 χλμ. με ένα ντεπόζιτο; Εγώ πάντως νομίζω ότι καίει αρκετά και με το γεγονός ότι έχει και μικρό ντεπόζιτο.... άστα να πάνε. Το R που έχω βγάζει πολύ περισσότερα χλμ με ένα ντεπόζιτο 120km/h anavash ethnikh kai anifora sto vouno? Mia xara sou evgale kai 100km. Kai egw gyrw sta 120km sto gemisma vgazw me moikth odigish. A kai to R einai 115 me 8,5hp oxi 135 me 12,6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 exo kanei kai pano apo 150xiliometra me ena kalo gemisma!!!!!!! me meso oro 80km/h. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Aυτο που θελεις δεν γινετε. γινεται φιλε μ.ειχα διαβασει σε ενα αλλο forum,για ενα μαγαζι στον πειραια,αλλα δεν θυμαμαι κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μια φορά που το γέμισα κι είπα να δω πόσο βγάζει ένα ντεπόζιτο έκανα το εξής: Γέμισα Ν. Σμύρνη, βγήκα εθνική από Συγγρού και ανέβηκα Πάρνηθα. Στην εθνική πήγαινα με 120. Το βουνό το ανέβαινα χαλαρά και το κατέβηκα πολύ χαλαρά. Όχι γκάζια. Στο γυρισμό στην εθνική πάλι με 120 μέχρι τη Ν. Σμύρνη. Σύνολο χλμ.: 100 κ ήθελε βενζίνη οπωσδήποτε. Πως πήγαινες κι έβγαλες 140 χλμ. με ένα ντεπόζιτο; Εγώ πάντως νομίζω ότι καίει αρκετά και με το γεγονός ότι έχει και μικρό ντεπόζιτο.... άστα να πάνε. Το R που έχω βγάζει πολύ περισσότερα χλμ με ένα ντεπόζιτο Και εγώ νομίζω ότι καίει αρκετά σε συνδυασμό και με το μικρό τεπόζιτο αλλά νομίζω ότι και ο δείκτης βενζίνης δεν είναι και πολύ ακριβείας. Άλλωστε και ένα περιοδικό που το είχε δοκιμάσει έγραφε ότι ο δείτης βενζίνης είναι στον κόσμο του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 στο εξουσιοδοτημενο σε ποιο μαγαζι (ονομα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ρε παιδιά τώρα που λέμε για βενζίνες... Να κάνω μια ερώτηση. 100+ βενζίνη βάζετε? Δεν ξέρω αν κάνω καλά που βάζω συνεχεια γιατί το μοτέρ φαντάζομαι είναι για απλή (95) ούτε καν super αμόλυβδη με (98) οκτάνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 γινεται φιλε μ.ειχα διαβασει σε ενα αλλο forum,για ενα μαγαζι στον πειραια,αλλα δεν θυμαμαι κατι αλλο. Ισως να εφτιαχνε λαιμους η καζανια.τελικα αμφιβαλλω :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ρε παιδιά τώρα που λέμε για βενζίνες... Να κάνω μια ερώτηση. 100+ βενζίνη βάζετε? Δεν ξέρω αν κάνω καλά που βάζω συνεχεια γιατί το μοτέρ φαντάζομαι είναι για απλή (95) ούτε καν super αμόλυβδη με (98) οκτάνια ego apo thn proth mera pou to peira mexri simera vazo bp ultimate 100 oktanion.. tora thelo a sas rotiso kati..peirazei pou exo 8500xiliometra kai den exo ritmisi akoma valvides???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 δεν πειραζει, αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 δεν πειραζει, αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινουν ;) καθε ποσα km πρεπει να ρυθμιζεις τισ βαλβιδες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Παιδες πηγα να αλλαξω τα led που δειχνουν τις ταχυτητες και με το που εβαλα το led της δευτερας και ανοιξα το διακοπτη το led αναβε λιγο χωρις να εχω δευτερα. με το led που ειχε απο τη μανα του ειναι ενταξει. Δοκιμασα και αλλα led αλλα παλι τα ιδια!!!!!!!! Τη γινεται σε αυτη τη περιπτωση??????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 παιδες για ριξτε μια ματια εδω... http://turbodiesel.gr/gr_news_more.asp?search_fd0=12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 τι ειναι αυτο το rapid kit παλι?και που μπαινει??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 παιδες για ριξτε μια ματια εδω... http://turbodiesel.gr/gr_news_more.asp?search_fd0=12 to eixa dei prin kairo sto periodiko <moto> alla den elege gia yamaha crypton x alla elege gia mhxanes injection!!!!!1 eytixos vgike kati performance gia crypton x Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 τι ειναι αυτο το rapid kit παλι?και που μπαινει??:O ειναι παραλληλος εγκεφαλος με τον εργοστασιακο. λογικα ομως θα ειναι αγραφος...:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δλδ αυξανει την υπποδυναμη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Δλδ αυξανει την υπποδυναμη???einai paralilos egkefalos auksani ropi kausimo kai aneuazi tous koftes otan ton pernis einai agrafos kai prepei na pas to mixanaki sou gia xartografisi opou 8a kanis logika 2-3 xartografisis vale apo 30-40 euro tin mia vale kai kamia 100+ton egkefalo(kai liga leo) opote vgenoume xalara se ena wraio poso :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts