sisos Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 λοιπον παιδες ακουστε το καβασακι αυτο ειναι σχεδον ιδιο με το μοτενας,,ειναι κακασχημα και τα 2 και σε καμια περιπτωση δεν σηγκρινονται με το χ 135,,εχουν το τεποζητο μπροστα δλδ με μια στουκα καταλαβενετε το επακολουθο,,ειναι αεροελεοψηχτα με καρπιρατερ,,το μονο καλο ειναι οτι εχουν χωρο κατω απο την σελα,,strofometro και πισω δισκοφρενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 FILE XAMPO EPESES??? nai φιλε ολα καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 nai φιλε ολα καλα :)χτυπησες?πως εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 nai φιλε ολα καλα :) pali kala :) egw pantos exw tin anoksidoti yoshi kai otan epesa mporesa na sviso tis gratzounies :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 pali kala :) egw pantos exw tin anoksidoti yoshi kai otan epesa mporesa na sviso tis gratzounies :) Παλι καλα που εισαι καλα....προσοχη παιδες....ωσες φορες εχω πεσει δεν εχω κανει καμια βλακεια... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAKISSS Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 δεν ειναι καρμπον φιλε http://img241.imageshack.us/img241/9950/dsc02425of6.jpg http://img241.imageshack.us/img241/9950/dsc02425of6.0222716324.jpg Να υποθεσω οτι τελικα αυτη δεν ειναι η γνησια Yoshi;;; Για carbon στην πουλησε το μαγαζι, γιατι αν το εκανε δωσ την πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παλι καλα που εισαι καλα....προσοχη παιδες....ωσες φορες εχω πεσει δεν εχω κανει καμια βλακεια... egw pali apo vlakies pefto sinexia :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 egw pali apo vlakies pefto sinexia :D Δηλαδη απο καμια παντα η καμια σουζα? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Υπαρχει ετοιμο κιτ απο την yamaha για συμπλεκτη και 5αρι σασμαν αλλα ειναι πολυ ακριβα...http://www.yamahat135.com μπες να τρελαθεις τι εχουν τα ατομακια... Επειδη φοραει σφυρηλατο πιστονι κανει αυτον τον θορυβο οταν ζεσταθει και φτασει στην σωστη θερμοκρασια δεν ακουγετε καθολου.... Το γρατζουνισμα που νοιωθεις ειναι οταν αλλαζεις ταχυτητα? ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? Κατ' αρχάς καλημέρα. Το γρατζούνισμα αυτό που νιώθω είναι στο ρελαντί και μάλιστα στο αριστερό μου πόδι. Όσον την αλλαγή ταχυτήτων κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 egw pali apo vlakies pefto sinexia :D Εγώ πάλι δεν έχω πέσει ποτέ από μόνος ή σε λάδια κτλ. Όσες φορές έχω πέσει ή κανένας σκύλος θα φταίει ή κάποιος παππούς που πέρασε στοπ ή καμιά "κυρία" που θα θέλει να κάνει αναστροφή για να μπει σε βενζινάδικο. Όλα αυτά μου έχουν συμβεί. 1η φορά: κυρία 50 ετών από παρκαρισμένη στη Δαβάκη Καλλιθέας κάνει αναστροφή για να μπει σε βενζινάδικο (Δαβάκη & Δοϊράνης όσοι ξέρουν) και πέφτω πάνω της με 60 χλμ. Το R που είχα τότε παθαίνει ζημιά 600 ευρώ και το punto που είχε αυτή 3000 ευρώ. εγώ τπτ 2η φορά: Λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου παππούς με BMW του '90 περνάει με στοπ κι ευτυχώς πέφτω πάνω του με 40 χλμ. Το R ξαναστραβώνει. εγώ μόνο γρατζουνιές στα χέρια. 3η φορά: Μπαίνω Συγγρού από Ποσειδώνος με 100 χλμ. Έξω από Το Σπανό με τα BMW ένας σκύλος αποφασίζει να περάσει κάτω από ένα λεωφορείο που έχει στη στάση για να περάσει κάθετα τη Συγγρού!!!!!!!!!!Εγώ μόλις περνάω από το σημείο, βρίσκομαι μεσαία λωρίδα και τον χτυπάω με 80 χλμ. Πέφτω, σέρνομαι για 10 πρπ μέτρα. Ο σκύλος σκοτώνεται ακαριαία, το R ξαναστραβώνει κ εγώ κάταγμα καρπού και κατ' αυθείαν Βούλα για γύψο. Ευτυχώς κάτι παλικάρια μηχανόβιοι σταματούν την κυκλοφορία και δεν ήρθε κανένας από πάνω μου...... 4η φορά: Είμαι στον παράδρομο στη λαχαναγορά του Ρέντη έχω 80 χλμ και βγαίνω Εθνική. Μόλις βγαίνω με προσπερνά μια Alfa Spider και μόλις με προσπερνά ανάβει αλάρμ και σταματά μπροστά μου. Πρόλαβα να φρενάρω αλλά όχι αρκετά. Πέφτω πάνω του με 30 χλμ. Το R ξαναστραβώνει. Τα σχόλια δικά σας ειδικά για την 3η φορά!!! Υ.Γ.: Sorry για το άσχετο και μεγάλο post αλλά κάτι με βάραινε κι έπρεπε να τα πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μπορεί αργότερα να ανοίξω καινούργιο θέμα με πτώσεις από μηχανάκι. Τι λέτε; Θα έχει ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Κατ' αρχάς καλημέρα. Το γρατζούνισμα αυτό που νιώθω είναι στο ρελαντί και μάλιστα στο αριστερό μου πόδι. Όσον την αλλαγή ταχυτήτων κανένα πρόβλημα Mιπως αυτο το γρατζουνισμα που νοιωθεις ειναι απο τους κραδασμους? Ασχετο εισαι πολυ τυχερος....προσοχη θελει ειδικα μεσα στην Καλλιθεα γιατι ειναι οι πιο τρελη αλλος περναει με στοπ και σκοτωνει κοσμο παππουδες περνανε τον δρομο χωρις να κοιταξουν.....βεβαια ολα αυτα δεν ειναι μονο στην Καλλιθεα αλλα παντου....παντως ειναι πολυ απροσεχτη στην Καλλιθεα μου εχουν τυχη παρα πολλα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Mιπως αυτο το γρατζουνισμα που νοιωθεις ειναι απο τους κραδασμους? Ασχετο εισαι πολυ τυχερος....προσοχη θελει ειδικα μεσα στην Καλλιθεα γιατι ειναι οι πιο τρελη αλλος περναει με στοπ και σκοτωνει κοσμο παππουδες περνανε τον δρομο χωρις να κοιταξουν.....βεβαια ολα αυτα δεν ειναι μονο στην Καλλιθεα αλλα παντου....παντως ειναι πολυ απροσεχτη στην Καλλιθεα μου εχουν τυχη παρα πολλα... Δεν ξέρωτι να σου πω. Νομίζω είναι διαφορετικός ένας κραδασμός από ένα γρατζούνισμα. Μπορεί να είναι και κραδασμός. Γιατί κάποιες φορές δεν το κάνει και μου είπαν ότι αν ήταν κάποιο πρόβλημα θα το έκανε συνέχεια. Α! κι έχω κάνει 8000 χλμ. Δε θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή ή το κατάλαβα εγώ αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εγώ πάλι δεν έχω πέσει ποτέ από μόνος ή σε λάδια κτλ. Όσες φορές έχω πέσει ή κανένας σκύλος θα φταίει ή κάποιος παππούς που πέρασε στοπ ή καμιά "κυρία" που θα θέλει να κάνει αναστροφή για να μπει σε βενζινάδικο. Όλα αυτά μου έχουν συμβεί. 1η φορά: κυρία 50 ετών από παρκαρισμένη στη Δαβάκη Καλλιθέας κάνει αναστροφή για να μπει σε βενζινάδικο (Δαβάκη & Δοϊράνης όσοι ξέρουν) και πέφτω πάνω της με 60 χλμ. Το R που είχα τότε παθαίνει ζημιά 600 ευρώ και το punto που είχε αυτή 3000 ευρώ. εγώ τπτ 2η φορά: Λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου παππούς με BMW του '90 περνάει με στοπ κι ευτυχώς πέφτω πάνω του με 40 χλμ. Το R ξαναστραβώνει. εγώ μόνο γρατζουνιές στα χέρια. 3η φορά: Μπαίνω Συγγρού από Ποσειδώνος με 100 χλμ. Έξω από Το Σπανό με τα BMW ένας σκύλος αποφασίζει να περάσει κάτω από ένα λεωφορείο που έχει στη στάση για να περάσει κάθετα τη Συγγρού!!!!!!!!!!Εγώ μόλις περνάω από το σημείο, βρίσκομαι μεσαία λωρίδα και τον χτυπάω με 80 χλμ. Πέφτω, σέρνομαι για 10 πρπ μέτρα. Ο σκύλος σκοτώνεται ακαριαία, το R ξαναστραβώνει κ εγώ κάταγμα καρπού και κατ' αυθείαν Βούλα για γύψο. Ευτυχώς κάτι παλικάρια μηχανόβιοι σταματούν την κυκλοφορία και δεν ήρθε κανένας από πάνω μου...... 4η φορά: Είμαι στον παράδρομο στη λαχαναγορά του Ρέντη έχω 80 χλμ και βγαίνω Εθνική. Μόλις βγαίνω με προσπερνά μια Alfa Spider και μόλις με προσπερνά ανάβει αλάρμ και σταματά μπροστά μου. Πρόλαβα να φρενάρω αλλά όχι αρκετά. Πέφτω πάνω του με 30 χλμ. Το R ξαναστραβώνει. Τα σχόλια δικά σας ειδικά για την 3η φορά!!! Υ.Γ.: Sorry για το άσχετο και μεγάλο post αλλά κάτι με βάραινε κι έπρεπε να τα πω!τι λες φιλε μου,,τι να πω?σηδερενιος νασαι,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Δεν ξέρωτι να σου πω. Νομίζω είναι διαφορετικός ένας κραδασμός από ένα γρατζούνισμα. Μπορεί να είναι και κραδασμός. Γιατί κάποιες φορές δεν το κάνει και μου είπαν ότι αν ήταν κάποιο πρόβλημα θα το έκανε συνέχεια. Α! κι έχω κάνει 8000 χλμ. Δε θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή ή το κατάλαβα εγώ αργότερα Αν ειναι αυτο που νομιζω τοτε η καδενα ειναι φιλε , το κανει σε πολλα οπως και στο δικο μου, οταν ζεσταθει συνηθως σταματαει , πιο εντονα το κανει το χειμονα ειδικα στο κρυο , δεν παιζει προβλημα , εμενα τωρα το καλοκαιρακι το κανει πολυ λιγο στην αρχη οταν ειναι κρυο αλλα το χειμονα βαρουσε αβερτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 λοιπον παιδες ακουστε το καβασακι αυτο ειναι σχεδον ιδιο με το μοτενας,,ειναι κακασχημα και τα 2 και σε καμια περιπτωση δεν σηγκρινονται με το χ 135,,εχουν το τεποζητο μπροστα δλδ με μια στουκα καταλαβενετε το επακολουθο,,ειναι αεροελεοψηχτα με καρπιρατερ,,το μονο καλο ειναι οτι εχουν χωρο κατω απο την σελα,,strofometro και πισω δισκοφρενο Μόνο το Modenas έχει πίσω δισκόφρενο, το Kawasaki όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Κατ' αρχάς καλημέρα. Το γρατζούνισμα αυτό που νιώθω είναι στο ρελαντί και μάλιστα στο αριστερό μου πόδι. Όσον την αλλαγή ταχυτήτων κανένα πρόβλημαγια τσεκαρε την αλησηδα σου μηπως θελει καθαρισμα και λιπανση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μήπως έχει κάποιος το manual ή θυμάται τι γράφει μέσα στον περιοδικό έλεγχο συντήρησης για τα πρώτα 1000 χλμ; Θέλω να πάω το μηχανάκι για service και σε yamaha center μου είπαν ότι το service των 1000χλμ περιλαμβάνει μόνο αλλάγή λαδιών και φίλτρου. Έχω όμως τη σθεναρή εντύπωση ότι το owners manual, και συγεκριμένα στον πίνακα περιοδικής συντήρησης δεν αναφέρει μόνο αυτά τα δύο, άλλα και συσφίξεις, έλεγχο φρένων, τζόγων κτλ. Επειδή δεν έχω το βιβλίο μπροστά μου όποιος θυμάται ή μπορεί να δεί τι ακριβώς προβλέπεται για το service των 1000χλμ, ας μου πεί για να στείλω σχετικό mail στην Yamaha Hellas. Δεν μπορεί να προβλέπει ο κατασκευαστής κάποια συγκεκριμένη συντήρηση και να μην εφαρμόζεται στην δική μας αντιπροσωπεία! Και πόσο μάλλον να σε υποχρεώνουν κιόλας, λέγοντας, ότι εάν δεν γίνει service στην αντιπροσωπεία, δεν ισχύει η εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μήπως έχει κάποιος το manual ή θυμάται τι γράφει μέσα στον περιοδικό έλεγχο συντήρησης για τα πρώτα 1000 χλμ; Θέλω να πάω το μηχανάκι για service και σε yamaha center μου είπαν ότι το service των 1000χλμ περιλαμβάνει μόνο αλλάγή λαδιών και φίλτρου. Έχω όμως τη σθεναρή εντύπωση ότι το owners manual, και συγεκριμένα στον πίνακα περιοδικής συντήρησης δεν αναφέρει μόνο αυτά τα δύο, άλλα και συσφίξεις, έλεγχο φρένων, τζόγων κτλ. Επειδή δεν έχω το βιβλίο μπροστά μου όποιος θυμάται ή μπορεί να δεί τι ακριβώς προβλέπεται για το service των 1000χλμ, ας μου πεί για να στείλω σχετικό mail στην Yamaha Hellas. Δεν μπορεί να προβλέπει ο κατασκευαστής κάποια συγκεκριμένη συντήρηση και να μην εφαρμόζεται στην δική μας αντιπροσωπεία! Και πόσο μάλλον να σε υποχρεώνουν κιόλας, λέγοντας, ότι εάν δεν γίνει service στην αντιπροσωπεία, δεν ισχύει η εγγύηση! Εγώ πάντως θυμάμαι ότι στο 1ο σέρβις στα 1000χλμ. άλλαξα μόνο λάδια. Ούτε καν φίλτρο. Κι όσο για την εγγύηση αν μπει η σφραγίδα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ό, τι κι αν σου έχουν κάνει ισχύει κανονικότατα. Αρκεί στο βιβλιαράκι να υπάρχει η σφραγίδα και να αναφέρει ότι τα σέρβις έγιναν στα χλμ που λέει το βιβλιαράκι. Μπορεί π.χ. να έχεις ξεχαστεί για το σέρβις κι εκεί που ήταν να το πας στα 4000 χλμ. που έιναι το 2ο να το πας στα 5000. Αν τα έχεις καλά με το συνεργείο μπορεί να σου βάλει σφραγίδα και να γράψει ότι το πήγες στα 4000 χλμ. για σέρβις οπότε όλα οκ. Κατάλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 για τσεκαρε την αλησηδα σου μηπως θελει καθαρισμα και λιπανση στο ρελαντι το ακουει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εγώ πάντως θυμάμαι ότι στο 1ο σέρβις στα 1000χλμ. άλλαξα μόνο λάδια. Ούτε καν φίλτρο. Κι όσο για την εγγύηση αν μπει η σφραγίδα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ό, τι κι αν σου έχουν κάνει ισχύει κανονικότατα. Αρκεί στο βιβλιαράκι να υπάρχει η σφραγίδα και να αναφέρει ότι τα σέρβις έγιναν στα χλμ που λέει το βιβλιαράκι. Μπορεί π.χ. να έχεις ξεχαστεί για το σέρβις κι εκεί που ήταν να το πας στα 4000 χλμ. που έιναι το 2ο να το πας στα 5000. Αν τα έχεις καλά με το συνεργείο μπορεί να σου βάλει σφραγίδα και να γράψει ότι το πήγες στα 4000 χλμ. για σέρβις οπότε όλα οκ. Κατάλαβες; Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η σφραγίδα ή το πότε θα πάω για service το μηχανάκι (στις 4000 ή στις 5000χλμ). Με ενδιαφέρει να τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή από τη στιγμή που μου επιβάλλουν να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία! Δεν γουστάρω την ελληνική προχειρότητα και την ασυνέπεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η σφραγίδα ή το πότε θα πάω για service το μηχανάκι (στις 4000 ή στις 5000χλμ). Με ενδιαφέρει να τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή από τη στιγμή που μου επιβάλλουν να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία! Δεν γουστάρω την ελληνική προχειρότητα και την ασυνέπεια! Με την σφραγιδα ομως ισχυει η εγγυηση.υπαρχουν και καλοι και κακοι επαγγελματιες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroscc Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Με την σφραγιδα ομως ισχυει η εγγυηση.υπαρχουν και καλοι και κακοι επαγγελματιες.:) Συμφωνώ φίλε Raver αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να μην εφαρμόζει η ίδια η αντιπροσωπεία αυτά που ορίζει ο κατασκευαστής! Δηλαδή εγώ θα το πάω για service και όπως μου είπανε θα κάνουν 10' για αλλάγή λαδιού και φίλτρου; (δυστυχώς δεν έχω μπροστά μου το manual για να σου αναφέρω τι πραγματικά προβλέπεται όχι μόνο για τα 1000χλμ αλλά και για όλα τα υπόλοιπα service). Και ποιοί είναι καλοί και ποιοί κακοί επαγγελματίες; Στην αντιπροσωπεία δεν θα το πάω; θα ψάξω και εκεί για καλούς και κακούς; Στην ξεπέτα μας έχουν όλους! Μόνο τα λεφτά θέλουν! Μόνο εάν έχεις δικό σου άνθρωπο ή είσαι εσύ ο ίδιος μηχανικός και μερακλής για να έχεις, το οποιοδήποτε όχημα σου στην εντέλεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Συμφωνώ φίλε Raver αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να μην εφαρμόζει η ίδια η αντιπροσωπεία αυτά που ορίζει ο κατασκευαστής! Δηλαδή εγώ θα το πάω για service και όπως μου είπανε θα κάνουν 10' για αλλάγή λαδιού και φίλτρου; (δυστυχώς δεν έχω μπροστά μου το manual για να σου αναφέρω τι πραγματικά προβλέπεται όχι μόνο για τα 1000χλμ αλλά και για όλα τα υπόλοιπα service). Και ποιοί είναι καλοί και ποιοί κακοί επαγγελματίες; Στην αντιπροσωπεία δεν θα το πάω; θα ψάξω και εκεί για καλούς και κακούς; Στην ξεπέτα μας έχουν όλους! Μόνο τα λεφτά θέλουν! Μόνο εάν έχεις δικό σου άνθρωπο ή είσαι εσύ ο ίδιος μηχανικός και μερακλής για να έχεις, το οποιοδήποτε όχημα σου στην εντέλεια!! Αυτο ξανα πεστο,αλλα οταν το πας για service την μηχανη ο μηχανικος θα ασχοληθει πιστευω λεπτομερως.τωρα αν στην πορεια σου βγει προβλημα γι'αυτο εχεις την εγγυηση και εισαι καλλημενος.αν δεις οτι το service που κανεις στο μηχανακι σου ειναι "μαπα" αλλαζεις συνεργειο..και τελειωνει εκει το θεμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μπορεί αργότερα να ανοίξω καινούργιο θέμα με πτώσεις από μηχανάκι. Τι λέτε; Θα έχει ενδιαφέρον... Yπάρχει ήδη... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts