Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνω με τον φιλο ντινο αλλα εχω να προσθεσω και κατι ακομα

αν σου αρεσει να η μυρωδια του λαδιου παρε dinamik

αν θες να εισαι καθαρος και να μη βρωμας λαδιλα παρε το Χ

Need For Speed

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:lol::lol: ωραια το ε8εσες!!!!

θα παρει λαδακι με αρωμα φραουλα:lol::lol::lol:.

PAIDIA EGO 8ELO NA MOU DEIXETE ENA VIDEO ME GPR KAI KAMIA WRAIA FOTO EXO KAI EGO CRYPTONX KAI 8ELO IDEES GIA NA TO FTIAXO

pane liges selides piso kai tha vreis ayto pou psaxneis!!1

[sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

paidia den paei allo. tha paw na valw ena mono pataraki, varethika na katevainw gia 2 deuterolepta kai na prepei na vazw to diplo.
Πιστεύω ότι κακώς δεν υπάρχει από τη μάνα του. Ή έστω να υπήρχε ως ανταλλακτικό ειδικά για αυτό το παπί και όχι να αγοράζεις του crypton r που για να μπεί θέλει κάποια διαδικασία (Τρύπα για το στάντ, τρύπα για το ελατήριο).

Πιστεύω ότι κακώς δεν υπάρχει από τη μάνα του. Ή έστω να υπήρχε ως ανταλλακτικό ειδικά για αυτό το παπί και όχι να αγοράζεις του crypton r που για να μπεί θέλει κάποια διαδικασία (Τρύπα για το στάντ, τρύπα για το ελατήριο).

υπάρχει φίλε crableg... το έχει ο Παπαγεωργίου και (λέει πως) είναι μαμά... χωρίς τρύπες κλπ... βγαίνει το παλιό (το οποίο στο δίνει) και μπαίνει το καινούργιο με το διπλό και μονό σταντ... πήρα τηλέφωνο και ρώτησα... 35 ευρώ με την τοποθέτηση επιτόπου...

ο φίλος kourou13 μας ενημέρωσε :)

υπάρχει φίλε crableg... το έχει ο Παπαγεωργίου και (λέει πως) είναι μαμά... χωρίς τρύπες κλπ... βγαίνει το παλιό (το οποίο στο δίνει) και μπαίνει το καινούργιο με το διπλό και μονό σταντ... πήρα τηλέφωνο και ρώτησα... 35 ευρώ με την τοποθέτηση επιτόπου...

ο φίλος kourou13 μας ενημέρωσε :)

Το ξέρω ότι υπάρχει αυτό φίλε psyx. Και αυτό όμως, είναι από το crypton r. Απλώς δεν παίρνεις μόνο το μονό αλλά το παίρνεις κομπλέ και με τα δύο μαζί (για αυτό κάνει και πιό ακριβά)και απλά ξεβιδώνεις τις 4 βίδες του στάντ από το χ και βιδώνεις του r. Moυ το έχει πει και ένας συνάδελφος στην δουλειά που έχει και αυτός το χ και έχει βάλει το μονό στάντ.

Το ξέρω ότι υπάρχει αυτό φίλε psyx. Και αυτό όμως, είναι από το crypton r. Απλώς δεν παίρνεις μόνο το μονό αλλά το παίρνεις κομπλέ και με τα δύο μαζί (για αυτό κάνει και πιό ακριβά)και απλά ξεβιδώνεις τις 4 βίδες του στάντ από το χ και βιδώνεις του r. Moυ το έχει πει και ένας συνάδελφος στην δουλειά που έχει και αυτός το χ και έχει βάλει το μονό στάντ.

πάντως ακόμα και με του R είμαστε ΟΚ νομίζω... όσοι το έχουνε βάλει δεν είχανε κανένα πρόβλημα... 35 ευρώ για όλο το σταντ δεν είναι και τόσα πολλά νομίζω...

πάντως ακόμα και με του R είμαστε ΟΚ νομίζω... όσοι το έχουνε βάλει δεν είχανε κανένα πρόβλημα... 35 ευρώ για όλο το σταντ δεν είναι και τόσα πολλά νομίζω...
Έτσι είναι. Τουλάχιστον κάνει δουλειά.

Έτσι είναι. Τουλάχιστον κάνει δουλειά.

tora re paidia anti na kaneis 2 trypes kai na valeis to stand tha agorasete olokliri thn patosia apo to crypton r 35euro??? pate kala??:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Εμενα το σταντ μου το εβαλε αμεσως, το αγορασα το μηχανακι μαζι με αυτο και μου πηγε πιο φθηνα ;)

Απορω ρε μαγκες πως πηρατε το μηχανακι χωρις το μονο!

Εγω δεν θα την παλευα ουτε μια μερα :wacko:

Παντως απο οτι μου ειπε αυτος που το αγορασα, οταν το ρωτησα πως ειναι δυνατον να μην εχει και το μονο σταντ, μου ειπε οτι κατι παιζει με τις νεες προδιαγραφες που λενε οτι αν ειχε μονο σταντ επρεπε να ειχε μηχανισμο να ανεβαινει αυτοματα ή να μην μπορουσε το μηχανακι να παρει μπρος για λογους ασφαλειας... και αν το καναν αυτο, θα ανεβαζε κι αλλο το ηδη υψηλο του κοστος... Φυσικα αυτο δεν τους συμφερε λογο του ανταγωνισμου που υπαρχει (νομιζω ειναι το πιο ακριβο παπι, σωστα?) και ετσι βγαινει μονο με το διπλο :)

Παντως απο οτι μου ειπε αυτος που το αγορασα, οταν το ρωτησα πως ειναι δυνατον να μην εχει και το μονο σταντ, μου ειπε οτι κατι παιζει με τις νεες προδιαγραφες που λενε οτι αν ειχε μονο σταντ επρεπε να ειχε μηχανισμο να ανεβαινει αυτοματα ή να μην μπορουσε το μηχανακι να παρει μπρος για λογους ασφαλειας...

μάλιστα... όπως το να μην έχουνε διακόπτη που να κλείνει τα φώτα... τι μαθαίνει κανείς...

tora re paidia anti na kaneis 2 trypes kai na valeis to stand tha agorasete olokliri thn patosia apo to crypton r 35euro??? pate kala??:lol:

Καινουργιο παπι ρε φιλε...δεν μου πηγαινε η καρδια να του κανω τρυπες απο τωρα :cry:

Ti lete re paides?35 eurw gia stand?pou zoume?

pare ena mono apo th yamaha 9 eurw k phgiane to s ena synergeio na sou anoixei tis trypes.to poly +5 eurw...

ΚΑΛΑ ΜΗΝΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΝΩ 79E ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΕΔΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΚΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Εμενα το σταντ μου το εβαλε αμεσως, το αγορασα το μηχανακι μαζι με αυτο και μου πηγε πιο φθηνα ;)

Παντως απο οτι μου ειπε αυτος που το αγορασα, οταν το ρωτησα πως ειναι δυνατον να μην εχει και το μονο σταντ, μου ειπε οτι κατι παιζει με τις νεες προδιαγραφες που λενε οτι αν ειχε μονο σταντ επρεπε να ειχε μηχανισμο να ανεβαινει αυτοματα ή να μην μπορουσε το μηχανακι να παρει μπρος για λογους ασφαλειας... και αν το καναν αυτο, θα ανεβαζε κι αλλο το ηδη υψηλο του κοστος... Φυσικα αυτο δεν τους συμφερε λογο του ανταγωνισμου που υπαρχει (νομιζω ειναι το πιο ακριβο παπι, σωστα?) και ετσι βγαινει μονο με το διπλο :)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ADRESS ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕ ΤΗΝ YAMAHA ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ, YAMAHA ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...:X

ουτε εμενα το ειχε!:)εγω τον εβαλα.δεν βαζουν μονο γιατι πρεπει να σηκωνετε μονος του να εχει ασφαλεια με διακοπτη δλδ αμα ειναι κατεβασμενος μονο στα νεκρα περνει μπρος.οποτε καλητερα.γιατι θα γουσταρατε να σηκωνεις λιγο το μηχανακι και να σηκωνοταν και αυτος;;ασε που αμα δεν το ηξερες μπορουσε να σου πεσει πεσει κιολας χωρις να παρεις χαμπαρι!:(.οπως και με τα φωτα.δεν εχει διακοπτη γιατι υπαρχει νομοθεσια που πρεπει να ειναι παντα ανοιχτα.και την μερα γιατι γινετε καλητερα αντιλιπτος στα αλλα οχηματα.

Ti lete re paides?35 eurw gia stand?pou zoume?

pare ena mono apo th yamaha 9 eurw k phgiane to s ena synergeio na sou anoixei tis trypes.to poly +5 eurw...

9,50 μαζι με βιδες και παξιμαδια.:lol::lol::lol::p

9,50 μαζι με βιδες και παξιμαδια.:lol::lol::lol::p

λοιπον παιδια γιατι δεν το βαζετε μονοι σας? εγω το πηρα 9,50 και το μονο που χρειαστηκα ηταν ενα δραπανο με 10αρι σιδεροτρυπανο και ενα 4αρι σιδεροτρυπανο τα οποια τα ειχα ηδη. Μια τρυπα μεγαλη για να περασει η μεγαλη βιδα (εκει χρειαζεται λιγη υπομονη γιατι ειναι χοντρο το σιδερο) και μια μικρη για να μαγκωσει το ελατηριο. Υπ οψιν οτι ολα αυτα τα εκανα νυχτα χωρις να βγαλω την μαρσπιεδερα απο πανω απο το μηχανακι και μου πηρε μια ωρα περιπου.

Με λιγα λογια δεν ειναι πολυ δυσκολο.....

Need For Speed