Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Loipon paidia akouste me ligo !!!

Thn perasmenh kiriaki eixai 1668 kai piga se kati megales eythies na to anoiksw!!

anoigw prwti 40 den termatise egw tin allaksa amesws!!

2 sta 85 km

3 sta 105-110

kai 4 argei para poli na fortwsei kai molis epiase ta 120 km!!!

Ayti einai h pragmatikotita!!!!

ALLA !!!

1on) To konter toy den klevei katholoy diladh klebei oso ena aytokiniti me hlektroniko to aytokinito !!!

2on) to moter toy einai gia 135cc ara an htan me karbirater tha ga**** kiriolektikia, alla ti thelei tora ayto ena programmataki ston egkefalo pou diatheti gia na anoigoi to injection perisotero ante kai ena mpek megalitero kai tote tha skotonei !!!

Ayta apo emena !!!

file mou logiko einai sta 1668 km na sou bgalei me to zori 120 km... o tan ftaseis sta 4000km totes anixeto kai pesmou posa epiases....

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστος, πολύ σωστός ο φίλος!!

Αλλα ειναι και injection γνωρίζει κανείς κανενα

πείραγμα με Injection???:!::!::!::!:

pantos file emena to moter moy(Crypton R)oso pigenai kai anoige dld tha deis megales diafores stis 5000xm meta stis 9000xm kai argotera gyro stis 12000-13000xm...Tora parapano den mporo na sou po giati to papi mou exei 17000xm mesa se 7 mines kai den pisteyo na anoiksei allo..alla pios kserei olo eklpikseis einai...fysika olo afto egine me sosti allagi ladion kalis markas(Castrol,Valvoline,Repsol)kai fysika kalo mpouzi...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Ειμαι να παρω ενα παπι και ειμαι αναμεσα σε 3.

crypton x

Innova

Modenas

Επηδει δεν εχω ξαναπαρει παπι, αλλα κλεινω σε 4Τ για να εχω λειγοτερα προβληματα αλλα με προβλιματιζει και η ταχυτητα του.

Κατι αλλο που αναφερετε να ρωτησω

1) δεν εχει σταντ. Ηπατε οτι μπορεις να βαλεις ευκολα, σωστα ?

2) Με τα φωτα τι γινεται ? Αναβουν συνεχεια.... μπορεις να κανεις κατι για αυτο ?

3) Το φτερο στην πισω ροδα ειναι με βιδες η οχι ?

4) Και κατι ακομα αναφερθηκε οτι μπορεις να βαλεις συμπλεκτη στο παπι χωρις πατεντα, υσχιει ? Το εχει κανει κανεις ?

Γενικα παντως ποιο θα προτεινατε αναμεσα στα 3 παπια που ανεφερα. Εμενα παντως εμφανισιακα με αρεσει το crypton οποτε δεν υπαρχει προβλημα με εμφανιση.

logika milas gia modenas 4t kai oxi dynamik..an thes dixrono pare dynamik alla an thes 4t pare to innova to palio(oxi to injection) i to crypton(x i r)..oso anafora 4t modenas ta kriss kai kristar den exoun fysika to idio onoma me yamaha kai honda...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

logika milas gia modenas 4t kai oxi dynamik..an thes dixrono pare dynamik alla an thes 4t pare to innova to palio(oxi to injection) i to crypton(x i r)..oso anafora 4t modenas ta kriss kai kristar den exoun fysika to idio onoma me yamaha kai honda...

για το dynamik λεω, για 4τ κλεινω περισσοτερο τωρα αναμεσα στο innova και cryptonx, λεω για το 2ο.

Αυτα που ρωτησα παραπανω ξερει κανεις να απαντηση που το εχει ?

Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε φωτα xenon στο crypton x , οχι μονο λαμπα αλλα σετ ολοκληρο.:confused:

crypton x

Innova

Modenas

Επηδει δεν εχω ξαναπαρει παπι, αλλα κλεινω σε 4Τ για να εχω λειγοτερα προβληματα αλλα με προβλιματιζει και η ταχυτητα του.

2) Με τα φωτα τι γινεται ? Αναβουν συνεχεια.... μπορεις να κανεις κατι για αυτο ?

4) Και κατι ακομα αναφερθηκε οτι μπορεις να βαλεις συμπλεκτη στο παπι χωρις πατεντα, υσχιει ? Το εχει κανει κανεις ?

Γενικα παντως ποιο θα προτεινατε αναμεσα στα 3 παπια που ανεφερα. Εμενα παντως εμφανισιακα με αρεσει το crypton οποτε δεν υπαρχει προβλημα με εμφανιση.

Εγω θα σου ελεγα crypton x η suzuki adress.αλλα για ποιο πολλα γκαζια το πρωτο.τωρα 1)μπορεις να βαλεις απο το παλιο σταντ.2)τα φωτα ειναι παντα ανοιχτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις εναν διακοπτη κατω απο την σελα οπως εκανα εγω.3)ολα τα φτερα με βιδες ειναι αλλα αμα το βγαλεις θα εχει ενα κενο και θα φαινεται η κλειδαρια.4)ναι νομιζω οτι υπαρχει της yamaha κιτ. αυτα.τωρα οτι θες εδω ειμαστε:).

Εγω θα σου ελεγα crypton x η suzuki adress.αλλα για ποιο πολλα γκαζια το πρωτο.τωρα 1)μπορεις να βαλεις απο το παλιο σταντ.2)τα φωτα ειναι παντα ανοιχτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις εναν διακοπτη κατω απο την σελα οπως εκανα εγω.3)ολα τα φτερα με βιδες ειναι αλλα αμα το βγαλεις θα εχει ενα κενο και θα φαινεται η κλειδαρια.4)ναι νομιζω οτι υπαρχει της yamaha κιτ. αυτα.τωρα οτι θες εδω ειμαστε:).

Thanks φιλε. Μαλλον και εγω κατα x κλεινω. Τα φωτα που ειναι ανοιχτα παντα ειναι ολα ?(και το πισω και τα 2 τα μικρα φωτακια αλλα και το μπροστινο το μεγαλο ?) Η μονο τα 2 μικρα μπροστα ?

To 3 που ειπες φενεται ασχημα ? Η απλως....

τιποτα φιλε!!!κοιτα τα φωτα παντα ανοιχτα ειναι και τα προβολακια και το φαναρι το πισω αλλα και το φως μπροστα.για το 3) τωρα εγω δεν θα το εβγαζα γιατι περναν νερα σκονες και θα εχεις κολλληματα στην κλειδαρια μπορει να σγουριασει.

αυτο που λες γινετε στο crypton-r που παταει απο το παλιο και απο zτακι.:):)

geia σας παιδια, εχω το xrypton x 135 και εχω κανει μαζι του 6200 χλμετρα :)

εχει βαλει κανεις εξατμιση αφτερμαρκετ και αν ναι ποια?

υπαρχει κανενα λινκ να δουμε καμοαι εξατμιση?

φωτα ξενον εχει βαλει κανεις?

:)

geia σας παιδια, εχω το xrypton x 135 και εχω κανει μαζι του 6200 χλμετρα :)

εχει βαλει κανεις εξατμιση αφτερμαρκετ και αν ναι ποια?

υπαρχει κανενα λινκ να δουμε καμοαι εξατμιση?

φωτα ξενον εχει βαλει κανεις?

:)

file xamposs pos sou fenaite to mixanaki os tora??? sou exei dimiourgisei kanena problem??? psinomai afantasta gia to mixanaki alla eimai kai epifilaktikos...:O

μια χαρα ειναι το μηχανακι, οπως ειπα εχω 6100 χλμ εχω κανει 2 σερβις, ,

τα σερβις γινονται ανα 3 χιλιαδες χλμ, δηλαδη στα χιλιο μονο λαδια φιλτρο που στοιχηζει 15 ευρω μετα στα 4 γενικο βαλβιδες λαδια φιλτρο κτλ που στοιχηζει 50 ευρω κ.ο.κ :)

για τελικη ταχυτητα κτλ οπως ειπαν τυα πιαδια τα 120 τα ποιανει μια χαρα , καλα εγω εχω δει και 140 σε μια κατηφορα γκρεμο ισως επειδη επεμενε πολυ ωρα :lol::p

παιδια please οποιος γνωριζει για βελτιωσεις και αν εχουν βγει πραγματα για το x ας απαντησει,

μια εξατμιση θελω να βαλω και φωτα ξενον ,

εξατμιση αμα βαλω με τον καταλυτη τη θα πεχτει ?? :confused:

να τος ο λεγαμενος :lol::D:p

http://img62.imageshack.us/img62/1128/cfdvf7.jpg

ama baleis mono eksatmisi 8a pigeni xirotera .ama baleis eksatmisi 8es kai karb gia na deis ligi ma poli ligi diafora.ta xenon ti ta 8es dn blepeis me afta?

ama baleis mono eksatmisi 8a pigeni xirotera .ama baleis eksatmisi 8es kai karb gia na deis ligi ma poli ligi diafora.ta xenon ti ta 8es dn blepeis me afta?

ti karmp ρε μαστορα ιντζεξιον ειναι το μηχανακι :wacko::lol:

εξατμιση τι θελω για λιγο θορυβο παραπανω οχι για αποδοση ,

τα ξενον τα θελω γιατι τα γουσταρω εγω οχι γιατι δε βλεπω με αυτα :rolleyes:

για μηχανακι υπαρχει νομιζω στα 350ε με ενισχυτες μαλακιες τετοιες.μην επειχηρησεις καν για αυτοκινητου.1ον θα καψει δυναμω και θα τραβαει απο μπαταρια και θα σου λιωσει ολο το φαναρι.

οχι και 350 ευρω ρε μαστορα:lol:

μπαλαστ λεγονται οι μαλακιες:lol:

120 ευρω η μια σκαλα εχει, τωρα αν ες να βαλεις μεσαια , μεγαλη πανε παραπανω

• 3 weeks later...

ma ti les re file??? ligi diafora?? nai ontos prepei na rithmisis tis venzines alla min ksexnas pos to mixanaki exei 2 katalites oi opioi to stresaroun para poli ama valis eksatmisi to mixanaki tha anapneusi kai tha dis treli diafora stin epitaxinsi

crypton x

Innova

Modenas

file mou greekmu nai to ellinikis ekdosis cryptonX einai xwris simplekti alla mporis na paragilis apo to eksoteriko authentiko kit simplekti apo tin yamaha me 300 peripou euro dn tha xriasti kamia patenta einai plug and play

^^plug and play? Windows ειναι ?:)

Παντως στο εξωτερικο ειναι και με συμπλεκτη αρα πρεπει να γινεται.

DRAGONBALL RULEZ

BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM

• 3 weeks later...

γεια σας μαγκιτες..!! ειμαι νεος στο φορουμ...πηρα το crypton x το μαυρο με τις ζαντες και μεσα στη βδομαδα θα μου το στειλουν εδω που σπουδαζω...καταρχην θελω να πω πως δεν ξερω πολλα απο μετατροπες...πριν ειχα ενα storm 50cc με μια dragon εξατμιση και ενα modenas kriss απειραχτο....εχω καποιες ερωτησεις:

1)δεν εχει πλα'ι'νο σκαρακι?????????

2)τι εξατμιση να βαλω? να παρω την dragon που εχω στο storm να την βαλω στο crypton???

3)το 1ο service sta 1000km να το κανω ετσι???

4)το διπλωμα που εχω για 125cc το καλυπτει το crypton που ειναι 135?(πειτε ναι!!!)

5)υπαρχει kit για να το κανω fenderless???

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Καλορίζικο, καλές διαδρομές και πάντα όρθιος :)

1) όχι δεν έχει

3) Ναι

4) ναι κάνει, πλέων με το <<μικρό >> δίπλωμα μπορείς να οδηγήσεις μέχρι 25kw (33hp) ή μηχανή που είναι ώς 0,16kw/κιλό