eirhnh_k Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιδια? σκεφτομαι να αξιοποιησω την επιδοτηση της vodafone και ειμαι αναμεσα σε 2 συσκευες! η μια ειναι η samsung u700 και η αλλη η S.E k850! ναι ξερω δεν εχουν καμια ομοιοτητα μεταξυ τους αλλα εσεις τι θα μου προτεινατε απο αποψη αντοχης, ποιοτητας και τα σχετικα? το κακο ειναι οτι εχω ακουσει πως και τα 2 βγαζουν προβληματα!:wacko: το θελω σαν δευτερο κινητο, αλλα εχω θεσει λιγο υψηλα standarts μιας και το κανονικο μου κινητο ειναι το nokia N95! ποιο πλησιαζει πιο πολυ προς τα standarts του Ν95?:blink: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNNY_25 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 eirhnh egw se kamia periptwsh den tha ksana eperna to u700,xilies fores to se to exw apo telh febrouariou kai einai pragmatika mia apotyxia. ena tha sou pw edw kai 2 mhnes exw steilei kataggeleia sto INKA gia antikatastash ths syskevhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ωχ... τελικα θα καταληξω στην κλασσικη SE που ειχα και παλιοτερα! σκεφτηκα τα samsung γιατι παιδια απο εδω λενε οτι ειναι πολυ γερα και δεν τρωνε κολληματα! σ ευχαριστω φιλε μου! μαλλον επιβεβαιωσες την αρχικη μου εικονα για το u700! ηθελα απλα και μια δευτερη γνωμη! οδευω προς SE κι ελπιζω να μην βγει αχρηστο! :cry: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNNY_25 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ama sou lene oti den trwne kollhmata pes tous na diabasoun ta post mou pio prin kai tha katalaboun.SE kai mono telika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mim_2008 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα Samsung U700 ασημί. Μετά από λίγους μήνες το ασημί χρώμα του στα πλαινά άρχισε να ξεβάφει. :( Είναι απλώς ένα βαμμένο άσπρο πλαστικό, εντελώς κοροιδία για το κόστος του κινητού. :mad: Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα και αν η αντιπροσωπεία καλύπτει τέτοιου είδος φθορές γιατί χλωμό το βλέπω. Δεν αναφέρομαι σε χτυπήματα ή γρατζουνιές το τηλέφωνο απλώς έχει ξεβάψει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αν διαβάσεις λίγο αυτό το θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176489&page=10 θα δεις ότι έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο "πρόβλημα". Όπως και να έχει όμως, θα μπορούσες να κάνεις εδώ το ερώτημά σου.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panrot Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό που είναι της αδερφής μου: Πριν 1 χρόνο, του άλλαξα το firmware από Vodafone που ήταν και το έκανα κανονικό. Όλα καλά μεχρι που πριν κάνα 2μηνο άρχισε προβλήματα με το ακουστικό και τώρα πριν 2 μέρες το κινητό δεν ανοίγει καθόλου! Με πατημένο το Power δεν κάνει τίποτα! Όταν το βάζω στην πρίζα να φορτίσει, ανοίγει μόνο ο φωτισμός του πληκτρολογίου κ της οθόνης, κατά τα άλλα πάλι τίποτα! Στο USB που το συνδέω με το PC, ακούγεται από το PC η σύνδεση με USB, αλλά και πάλι δεν είναι ορατό σαν συσκευή. Θα το πετάξω ούτως ή αλλιώς, αλλά αυτό που θέλω να κάνω πριν, είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τραβήξω το τηλεφωνικό κατάλογο (επαφές) από τη μνήμη του τηλεφώνου. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ABlackCat Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καλησπέρα. ξέρει κανείς ……….. όταν πάμε να στείλουμε ένα sms στην προσθήκη παραλήπτη βγάζει πάνω πάνω 3 επιλογές από τα ποιο χρησιμοποιημένα νούμερα .Μπορεί να αλλάξει ή να φύγει αυτή η επιλογή?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzbill Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Μετά απο ένα γρήγορο scan είδα οτι δεν έχει ξανααναφερθεί. Είναι λογικό τη μία μέρα να κρατάει κανονικά η μπαταρία και την επομένη να μην κρατάει ούτε μισή;;; Χωρίς να έχω πειράξει τίποτα εννοώ,ούτε και τοπικές διαφορές παίζουν για να πει κάποιος δεν έχει σήμα και ξεζουμίζεται η μπαταρία... Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzbill Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Τίποτα, κανείς; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Kalispera, to pira prosfata doro stin kopela mou. Panemorfo kinito me polles dinatotites. Oso gia tin mpataria to mono pou mporeis na kaneis ine vgaleis to 3g kai na douleveis se gsm diktio, na mioseis tin fotinotita stin othoni kai na vgaleis ton fotismo tou pliktrologiou tin mera. Emena me auta krataei 2.5 meres peripou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Αγόρασα μια κάρτα 2gb και δουλεύει σφαίρα. Έχει βάλει κανένας 4gb κάρτα? Την δέχεται η θα κολλάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzbill Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Για το αν δουλεύει η κλαρτα μόνο στο εγχειρίδιο ή στην ιστοσελίδα να κοιτάξεις συμβατότηες. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω πάνω απο 1 giga. Όσο αφορά την μπαταρία ήδη τα έχω κάνει αυτά και κρατάει δεν κρατάει μια μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Einai poli ligo mia mera. Mipos itan ellatomatiki apo tin arxi? Giati den agorazeis mia 2i mpataria na deis an exei diafora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzbill Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Γιατί το έχω διαλύσει και δεν αξίζει ούτε φορτιστή να πάρω που λέει ο λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AXILL Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για χαρα σε ολους.Εχω ενα samsung U 700 kαι εχει κολησει το λειτουργικοτου πως μπορω να το κανω αναβαθμιση; δηλ. το προγραμμα επικοινωνιας Υπολογιστη με τιλεφωνο και το προγραμμα (version) EYXARISTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εδώ μπορείς να βρεις λογισμικό και οδηγίες. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts