Epicouros Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Τελικα τη εγεινε ηρθε;:worry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Τελικα τη εγεινε ηρθε;:worry: Στην Ελλάδα όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Μόλις το πέτυχα στο expansys http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150301 EDIT:Δεν πρόσεξα ότι είχε αναφερθεί παραπάνω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KFAKAS Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 τελικα ποιο ειναι καλυτερο απ΄τα 2? ειμαι αναμεσσα σε u600 κ u700 η τιμη τους διαφερει κατα 20ε μονο! αξιζει το u700 η επειδη απλα ειναι πιο νεο μοντελο μας βαζει σε πειρασμο?ειναι δυνατον το παλιοτερο να εχει fm radio κ το καινουργιο οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 τελικα ποιο ειναι καλυτερο απ΄τα 2? ειμαι αναμεσσα σε u600 κ u700 η τιμη τους διαφερει κατα 20ε μονο! αξιζει το u700 η επειδη απλα ειναι πιο νεο μοντελο μας βαζει σε πειρασμο?ειναι δυνατον το παλιοτερο να εχει fm radio κ το καινουργιο οχι? Ναι είναι:lol:.Αν θες 3G πάρε το 700.Αν πάλι δεν το χρειάζεσαι και θες ράδιο πάρε το 600.Αν και τα 2 σου είναι αδιάφορα πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο εξωτερικά.Προσοχή όμως στην μπαταρία του 600 που είναι απλώς χάλια.Ευτυχώς που δεν έχω μόνο το 600 και δεν απογοητεύομαι πολύ από την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarosi Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 μηπωσ γνωριζει κανεισ πωσ περναμε παιγνιδια στο υ-700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarosi Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 χρησιμο σαιτ για το υ-700 http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Edw kai 3 meres exw to U700 kai skeftwmai pws na to xanadwsw Apogoiteush megalh Klasikoi Asiates. kanoun mia doulia kai thn afinoun sthn Mesh. Ti les gia mia antallalgi me to diko mou, Nokia N70 ME? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ξέρουμε πότε έρχεται στην Ελλάδα το U700..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carbonfiber Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 1. Kathe fora pou arxizw ena minima prepei na apenergopoiw to T9 exwntas patito to *. Monima den alazei diladi. Ma kathe neo minima olo ta idia.. Meto D500 den eixa auto to Prob . eno me to X600 to eixa pali. 2. Den mporeis na valeis mp3 gia Hxo Minmatwn. 3. Paizei mono mikrh analhsh apo Video 4. Den pairnei Video gia Hxo Klhshs 5. Sthn thesh pou mpainoun ta akoustika prepei anagkastika to plastiko pou tin kalivi kanonika na kremete san aggouri, to opoio einai evestito kai me to paramikro mpwrei na spasei. Diladi na valeis Handsfree kai to kinito sthn Tsepi iparxh 99% pithanotita na spasei. Ws apotelesma h Thesh pou mpanei to Handsfree na einai anixti kai na mpainei averta skonh. H Skonh pali einai to ligotero: To Kinito einai toso lepto pou an figei to plastiko, xalaei Opsh. 6. Den exei Symbian 7. Exei 4 Touch-Buttons ta opia einai wraia kai omrfa, alla ta dedwmena emfanizwntai me kathisterhsh sto Display. 8. Otan vlepeis Video h paizeis Games H Mpataria anavei meta apo 15 lepta toso polli pou den pianetai. Episeis den exei megalh antoxh. kai polla alla. Mallon me lathos marka exeis mpleksei...Ena SE tha to evriskes sigoura pio voliko me vash ayta pou les...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Γνωρίζει κανείς αν το U700 της vodafone έχει vodafone live μενού ή όχι..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Γνωρίζει κανείς αν το U700 της vodafone έχει vodafone live μενού ή όχι..; Αν δεν κάνω λάθος όλα τα vodafone κινητά έχουν και το μενού της:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ρώτησα και τελικά το U700 της vodafone ΔΕΝ έχει vodafone live μενού.. :up: Μπορεί κάποιος που έχει τη συσκευή να μας πει πόσο κρατάει η μπαταρία του και αν διαβάζει pdf/word aρχεία..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djargad Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Καλησπέρα, Πήγε μια φίλη στο Γερμανό το απόγευμα και αγόρασε το U700. Ενώ το είχαν διαθέσιμο της είπαν κάτι για διαδικασίες που έπρεπε να γίνουν (έκανε το καρτοκινητό σύνδεση)και ότι θα της το δώσουν άυριο. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Θα πρέπει η φίλη μου να φοβάται μήπως και της δώσουν αυτό που είχαν έξω για τον κόσμο;; Πώς θα καταλάβει από το packaging του κινητού ότι δεν έχει ανοιχτεί προηγουμένως;; Βάζει ταινία ασφαλείας η Samsung;; Ευχαριστώ Παράθεση Double clicking..... ...is not as simple as it seems.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Σαφέστατα!! Τα κουτί έχει ταινία ασφαλείας συν τοις άλλοις το τηλέφωνο έχει ζαλατίνες στην οθόνη και γενικώς δεν φαντάζομαι πως και πέραν όλων αυτών, υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβει πως είναι χρησιμοποιημένο ένα τηλ.!! Αλλά όλες οι συσκευασίες τηλ. έχουν ταινίες ασφαλείας! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftos Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Η Samsung φροντίζει για τέτοιες περιπτώσεις και αν αντιληφθείς οτί κάτι δεν πάει καλά στις πρώτες 7 μέρες το επιστρέφεις και ζητάς ένα καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Καλημέρα σε όλους, Έδώ και μια εβδομάδα περίπου έχω το U700 αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Τ9 την ώρα που προσπαθώ να γράψω μήνυμα :( Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω τη λέξη, σε περίπτωση που αυτή που γράφω δεν είναι η σωστή... Ένας φίλος με το U600 μπορεί να το κάνει με το "πάνω" ή "κάτω"! Στο 700 αυτό δε λειτουργεί... Το manual γράφει τα πολύ βασικά μόνο και δεν αναφέρει τίποτα :mad: Επίσης, στο U600 όταν πάρεις ένα μεγάλο sms σου ανοίγει το μήνυμα "πετώντας" γρήγορα μία - μία τις σειρές κάτι που το 700 απ' ότι φαίνεται δεν το έχει... εκτός και αν είναι μια ρύθμιση που εγώ δεν έχω κάνει... Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carbonfiber Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 τελικα αξιζει το εν λογω κινητο? Η να παρουμε το Τ650 να ησυχασουμε?:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalzerv Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Όσον αφορά το Vodafon Live menu, εγώ το πήρα με επιδότηση και είχε Live Menu, και το πλήκτρο είναι σε τέτοιο σημείο που με το παραμικρό μπαίνει νο στο Live, ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! Τουλάχιστον να μπορούσες να το αλλάξεις. Ευτυχός που το πήρα για την γυναίκα μου, Ν70 και πάλι Ν70 παλιό και καλό. Τελικά τώρα αρχίζω να εκτιμώ το Symbian, όλα αλλάζουν και όλα είναι εύκολα. Με το U700 ούτε ένα θέμα για επιλογή. Ούτε ένα παιχνίδι. Και φωτογραφία σωστή ακόμη δεν κατάφερα να βγάλω, 3,2Mp ?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villas_BB Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 τελικα αξιζει το εν λογω κινητο? Η να παρουμε το Τ650 να ησυχασουμε?:!::!: __Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση!! Ασε που το Κ850i λένε πως κοστίζει 500 ευρώ, άρα έχει φύγει απο το παιχνίδι... Xmmm είμαι μπερδεμένος... __Το Τ650i μόλις το πήρε μία φίλη, οπότε θα έχω την ευκαιρία να δω αν μου αρέσει και απο κοντά (βέβαια, αυτή η "μικρή" 1.8 οθόνη κάτι μου κανει, αλλά τέλος πάντων). Ομως είχα αρκετές ελπίδες για το U-700, καλά χαρακτηριστικά και πολύ-πολύ κομψό... Τώρα που πάμε; __Πάντως, αν δε βρω κάτι άλλο καλό (κομψό, με καλή camera, μέχρι 400€), μάλλον με βλέπω για Τ650 και να ησυχάσουμε όπως λες κι εσύ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 __Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση!! Ασε που το Κ850i λένε πως κοστίζει 500 ευρώ, άρα έχει φύγει απο το παιχνίδι... Xmmm είμαι μπερδεμένος... __Το Τ650i μόλις το πήρε μία φίλη, οπότε θα έχω την ευκαιρία να δω αν μου αρέσει και απο κοντά (βέβαια, αυτή η "μικρή" 1.8 οθόνη κάτι μου κανει, αλλά τέλος πάντων). Ομως είχα αρκετές ελπίδες για το U-700, καλά χαρακτηριστικά και πολύ-πολύ κομψό... Τώρα που πάμε; __Πάντως, αν δε βρω κάτι άλλο καλό (κομψό, με καλή camera, μέχρι 400€), μάλλον με βλέπω για Τ650 και να ησυχάσουμε όπως λες κι εσύ! :confused: rikse kai mia matia sto k810i i an thes se ligo pio ftino sto k770i :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Επειδη σκεφτομαι κ εγω να αγορασω αυτο το πολυ ομορφο κινητο, θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σε οσους ειναι ηδη κατοχοι ή γνωριζουν: 1) Σε τι αναλυση τραβαει βιντεο? 2) Υπαρχει οντως καθυστερηση οταν πατας τα πληκτρα αφης? 3) Διαβαζει .pdf κ αλλα αρχεια κειμενου? 4) Με ποιον τροπο περναμε java παιχνιδια? Ειναι απλο ή χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια οπως σε παλιοτερα samsung? Αυτα τα λιγα! Βεβαια κ οποιαδηποτε αλλη γνωμη κ εμπειρια απο το κινητο θα ηταν ευπροσδεκτη! Μην παρουμε κ γουρουνι στο σακι....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villas_BB Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 rikse kai mia matia sto k810i i an thes se ligo pio ftino sto k770i :) __Ναι, τα έχω και αυτά στο νου, ευχαριστώ..! Τίμιες προτάσεις γι' αυτά που προσφέρουν, αλλά δε νομίζω πως έχουν αυτό το κάτι παραπάνω σε χαρακτηριστικά, σχεδίαση, ή τιμή προς χαρακτηρηστικά έτσι ώστε να τα διαλλέξω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Καλο θα ηταν την ωρα που θα σου δωσουν τη συσκευη να κοιταξεις αν ειναι ανοιγμενη... Στην περιτωση που ειναι, ζητα καποια αλλη οσες μερες και αν κανουν να τη φερουν. Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root80 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Καλησπέρα , Έχει δοκιμάσει κάποιος να περάσει προγράμματα- παιχνίδια στο U700; Ο τρόπος του U600 δεν πιάνει…. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ……!!! :dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts