christou Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 χαιρετώ την παρέα. υποψήφιος αγοραστής του polaris ή όπως αλλιώς λέγεται. μηπως γνωρίζει κανέίς τι θα γίνει με την τιμή του? υπολογιζε κανα 700αρι στην αρχη για αγορα απο ελλαδα και κανα 600αρι αν το παρεις απο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 απο οτι εγραψε καποιος σε ξενο forum μπιλια τελος. το κουμπακι που λες ειναι πλεον κουμπι και οχι μπιλια. mouse γιοκ. ενταξει αναγνωριζω οτι απο χαρακτηριστικα ειναι υπερπληρες και αυτο δεν γινεται χωρις παραχωρησεις στο μεγεθος-βαρος. ειναι θεμα προτεραιοτητων και για μενα βασικη προτεραιοτητα ειναι η φορητοτητα. να επισημανω επισης ενα αλλο αρνητικο,οτι μετατοπισαν το ηχειο στο πισω μεροσ της συσκευης.αυτο συνεπαγεται μειωμενη ακουστικη κουδουνισματος οταν η συσκευη ειναι ακουμπισμενη καπου Φίλε μπορείς να μας δόσεις link για αυτό το forum? έτσι να διαβάσουμε και μείς και άλλα για το μηχάνημα; Πάντως από την στιγμή που κρατάνε την ροδέλα δέν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να μην κρατήσουν και το mouse. Δέν θα είναι προβληματικό αυτό; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 http://smartmobilegadgets.wordpress.com/2007/08/04/htc-pxxxx-polaris/#comment-180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 http://smartmobilegadgets.wordpress.com/2007/08/04/htc-pxxxx-polaris/#comment-180 ωραίος και γρήγορος! ;) thanks Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 artemis:108mm x 58mm x 16.8mm .varos 127gr polaris:104 mm X 58 mm X 16 mm .........124gr έτσι λένε τουλάχιστον Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 χμ... αν ειναι πραγματι ετσι τοτε νομιζω οτι θα αξιζει τα χρηματα του. αυτο το touch flo το χει δουλεψει κανεις? ειναι πραγματι βολικο η ειναι απλα μια μοδα που νομιζω ξεκινησε με το iphone και το marketing βαζει σταδιακα σε ολο και περισοτερες συσκευες? ακομα ξερει κανεις τι ειναι αυτο το A-GPS που λεγεται οτι διαθετει το cruise?(ακυρο.ο googlys εβγαλε αρκετα αποτελεσματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 To touchflo δεν είναι καθόλου βολικό όσο το δοκίμασα. Το αντίθετο μάλιστα, με ενοχλούσε στις χειρόγραφες σημειώσεις μου στο phatpad. Όσο για το cube, αυτό είναι μόδα και το βρίσκω εντελώς άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 To touchflo δεν είναι καθόλου βολικό όσο το δοκίμασα. Το αντίθετο μάλιστα, με ενοχλούσε στις χειρόγραφες σημειώσεις μου στο phatpad. Όσο για το cube, αυτό είναι μόδα και το βρίσκω εντελώς άχρηστο. τί είναι το cube; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 τί είναι το cube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 To touchflo δεν είναι καθόλου βολικό όσο το δοκίμασα. Το αντίθετο μάλιστα, με ενοχλούσε στις χειρόγραφες σημειώσεις μου στο phatpad. Όσο για το cube, αυτό είναι μόδα και το βρίσκω εντελώς άχρηστο. στις συσκευες που το εχουν βαλει υπαρχει τουλαχιστον η δυνατοτητα να απενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 στις συσκευες που το εχουν βαλει υπαρχει τουλαχιστον η δυνατοτητα να απενεργοποιηθει? Με μια αλλαγή στη registry νομίζω απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ευχαριστώ :) Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 και το cube του polaris πάμε καλααααα:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 To touchflo δεν είναι καθόλου βολικό όσο το δοκίμασα. Το αντίθετο μάλιστα, με ενοχλούσε στις χειρόγραφες σημειώσεις μου στο phatpad. Όσο για το cube, αυτό είναι μόδα και το βρίσκω εντελώς άχρηστο. +1 γιαννη :) βαρυ και μη χρησιμο καπου ουσιαστικα... δεν βλεπω κατι απαραιτητο σε σε αυτην την εφαρμογη παρα μονο τους καθαρους λογους εντυπωσιασμου και μονο :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Afto to solaris fainetai poli proto :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Afto to solaris fainetai poli proto :) polaris!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Τελικά polaris ή cruise θα λέγεται; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 polaris!:grin: Emena moy fainetai pantos poli diastimiki siskevi :) Μήπως τελικά έπρεπε να λέγεται pso...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 To touchflo δεν είναι καθόλου βολικό όσο το δοκίμασα. Το αντίθετο μάλιστα, με ενοχλούσε στις χειρόγραφες σημειώσεις μου στο phatpad. Όσο για το cube, αυτό είναι μόδα και το βρίσκω εντελώς άχρηστο. +1 γιαννη :) βαρυ και μη χρησιμο καπου ουσιαστικα... δεν βλεπω κατι απαραιτητο σε σε αυτην την εφαρμογη παρα μονο τους καθαρους λογους εντυπωσιασμου και μονο :O συμφωνώ και εγώ με το θέμα ,τίποτα ιδιαίτερο δεν είναι και χρησιμοποιώ ρομ που δεν το έχουν. δεν ξέρω μόνο πόσο διαφορετική είναι αυτή η version η οποία δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 συμφωνώ και εγώ με το θέμα ,τίποτα ιδιαίτερο δεν είναι και χρησιμοποιώ ρομ που δεν το έχουν. δεν ξέρω μόνο πόσο διαφορετική είναι αυτή η version η οποία δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα Στο polaris προφανώς θα έχουν και τα νέα gestures της HTC όπως και νέο Image viewer, contact manager όπως είδαμε στο video. Γενικά κάποια στοιχεία εντυπωσιασμού τα οποία θα κάνουν πιο βαριά τη ROM, αλλά ποτέ δεν θα το κάνουν iphone. Απλά θα δώσει στους χρήστες του μια ψευδαίσθηση touch χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Στο polaris προφανώς θα έχουν και τα νέα gestures της HTC όπως και νέο Image viewer, contact manager όπως είδαμε στο video. Γενικά κάποια στοιχεία εντυπωσιασμού τα οποία θα κάνουν πιο βαριά τη ROM, αλλά ποτέ δεν θα το κάνουν iphone. Απλά θα δώσει στους χρήστες του μια ψευδαίσθηση touch χρήσης. The Polaris has got the power of the Kaiser, touchFlo feature of the Touch and form factor of the Artemis, το παραπάνω ειναι κάτι που έγραψε κάποιος ο οποίος το εχει ηδη (μαζι και το καιζερ και το touch2) σε ξενο φόρουμ,λογικά πρεπει να εχει σχέση με την htc . η γνώμη μου ειναι οτι το iphone είναι μακράν οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε θέμα οθόνης,μέρα με τη νύχτα με ολα τα touchflo, αλλά του λείπουν άλλα βασικά. για τις δικές μου ανάγκες με καλύπτει το πολαρις,αλλα όταν θα έρθει Ελλάδα το iphone σίγουρα θα μπει και αυτό στη συλλογή....:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 πως τα καταφερνεις φιλε mastelo και με προλαβαινεις... ηθελα και γω να παραθεσω το σχολιο του holishi... νομιζω ειναι ενα σχολιο που τα λεει ΟΛΑ. αν συνυπολογισουμε και το βαρος των 124 γραμμαριων τοτε νομιζω οτι αφηνει πολυ πισω τον ανταγωνισμο. αντε να ρθει η 8 νοεμβρη να το δουμε απο κοντα,και το τελος νοεμβρη να το αγορασουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ρε παιδιά όλο στο forum είμαι και όλο κάτι μου διαφεύγει ή το ξεχνάω. Βγαίνει τελικά τέλος Νοεμβρίου; επιβεβαιωμένο; Πότε το είπαμε και δεν το πήρα χαμπάρι!:confused: Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 τιποτα δεν ειναι επιβεβαιωμενο... εκτιμησεις ειναι. τουλαχιστον για ευρωπη αναμενεται τελος νοεμβρη. ελλαδα μπορει και να καθυστερησει λιγο να φτασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ρε παιδιά όλο στο forum είμαι και όλο κάτι μου διαφεύγει ή το ξεχνάω. Βγαίνει τελικά τέλος Νοεμβρίου; επιβεβαιωμένο; Πότε το είπαμε και δεν το πήρα χαμπάρι!:confused: ειπα μια σελιδα πισω επισημα Ελλαδα βγαινει Δεκεμβριο. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts