Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Hi se olous! Egw den exw parakolouthisei olo to thread (53 sel einai!!!!) alla apo oti eida yparxei mia elafra adiparathesi gia to elliniko cruise. gia check afto to link http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=8650

Einai to prwto mou hi tec kinito kai den exw idea apo WM5 oute WM6. an mporei kapoios na mou kanei pm merika site na katevasw tpt cool programmatakia gia to kin. poly tha to xarw :) kali xronia se olous kai xairomai pou eimai pleon melos :)

Αυτό που πουλάει το play247 είναι με τα ελληνικά της ACE.

Για το site: ipmart-forum.com Αυτό τα έχει όλα!

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
προς πληροφόρηση το HTC CUSTOMIZER δεν δουλεύει με το cruise.

μιλάω για την έκδοση hhcv08b,δείχνει οτι κανει εγκατάσταση αλλα δεν αλλάζει τίποτα.

λογικά αυτο γίνεται ίσως γιατι η έκδοση του Htc home ειναι νεώτερη η κάτι το εμποδίζει....

Εμένα η έκδοση HHCv10b5 πάντως παίζει κανονικά. Έχω εγκαταστήσει βέβαια πιο καινούργια έκδοση του HTC Home για να βλέπω και το αντίστοιχο tab στο στις ρυθμίσεις του today. Σημειώνω ότι έχω αγγλικό μενού.

Και κάτι άλλο... το KaiserTweak δουλεύει άψογα και στο Cruise, όπως και στο Kaiser! ;)

Modpic.gif

Εμένα η έκδοση HHCv10b5 πάντως παίζει κανονικά. Έχω εγκαταστήσει βέβαια πιο καινούργια έκδοση του HTC Home για να βλέπω και το αντίστοιχο tab στο στις ρυθμίσεις του today. Σημειώνω ότι έχω αγγλικό μενού.

Αφου παιδευτηκα και εγω αρκετα επιτελους παιζει και σε μενα η ιδια εκδοση και κανονικα σε Ελληνικο μενου(σε Cruise της Ace Hellas αγοραζμενο αο το Πλαισιο)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

παιδια εχει δοκιμασει κανεις στο cruise καποια εκδοση του destinator απο αυτα που παιζουν απευθειας απο την καρτα μνημης χωρις εγκατασταση που να παιζει ????

ας μου πει ποια ειναι η εκδοση και ξερω να την βρω. Απλα να μου πειτε καποια που εχετε δοκιμασει και παιζει.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια εχει δοκιμασει κανεις στο cruise καποια εκδοση του destinator απο αυτα που παιζουν απευθειας απο την καρτα μνημης χωρις εγκατασταση που να παιζει ????

ας μου πει ποια ειναι η εκδοση και ξερω να την βρω. Απλα να μου πειτε καποια που εχετε δοκιμασει και παιζει.

παιζει και η 6.0 και η 7.0.0.588.11.προσοχη οχι η 6.1 αλλα η 6.0.

οσο για το bluetooth A2DP τωρα μου παιζει καλυτερα με το advance configuration tool (οι πιο παλιοι απο cooking αρτεμις ξερετε) και ρυθμιση στο A2DP 64 bitpool και 44100 sample rate.αλλα και παλι η ιστορια με το set as wireless stereo με δεξι κλικ δεν υπαρχει που συμμενει οτι σε καθε ανοιγμα κλεισιμο πρεπει να το κανεις pair απο την αρχη.αλλα τουλαχιστον εφτιαξε ο ηχος.

παιζει και η 6.0 και η 7.0.0.588.11.προσοχη οχι η 6.1 αλλα η 6.0.

οσο για το bluetooth A2DP τωρα μου παιζει καλυτερα με το advance configuration tool (οι πιο παλιοι απο cooking αρτεμις ξερετε) και ρυθμιση στο A2DP 64 bitpool και 44100 sample rate.αλλα και παλι η ιστορια με το set as wireless stereo με δεξι κλικ δεν υπαρχει που συμμενει οτι σε καθε ανοιγμα κλεισιμο πρεπει να το κανεις pair απο την αρχη.αλλα τουλαχιστον εφτιαξε ο ηχος.

Καλημερα,

Εκανα κανονικα την εγκατασταση του destinator 7.0.0.588.11 (που βρηκα απο το ipmart) στην μνημη τηλεφωνου, εκανα ολα τα βηματα κανονικα, μεταφερα το φακελλο destinatorapps στην Storage card και εκανα μια συντομευση του destinator.exe στο Start menu.

Παω στα προγραμματα, τρεχω το destinator, με ρωτησε να αποδεχτω το destcore.dll και πατησα ΝΑΙ, ανοιγει την αρχικη οθονη με τα βελακια και ξεκιναει να φορτωνει και να γεμιζει απο το πρωτο βελακι μεχτι το τελευταιο, και μολις φτανει και στο τελευταιο δεν προχωραει να ανοιξει το destinator αλλα με επιστρεφει παλι πισω.

Το κανει σε κανεναν αυτο?

εσεις το μεταφερατε στην Storage card η το αφησατε στην μνημη τηλεφωνου???

μηπως φταει που το εβαλα στη Storage card?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Και κάτι άλλο... το KaiserTweak δουλεύει άψογα και στο Cruise, όπως και στο Kaiser! ;)

καλο αυτο

δεν ξερω αν παιζει ρολο το αγγλικο menu για τι ο τύπος ανέφερε οτι στην έκδοση που εβαλα ειχε λυθεί το θεμα με τις άλλες γλώσσες....

μάλλον η έκδοση htc home που έβαλες πρεπει να παίζει ρολο.

αν δοκιμάσεις την original με το αγγλικό μενού και παίζει πες μας.

το καιζερ tweaks πρεπει να το δοκίμασε ο μινο και παιζει και σε αυτον.

εγω ακόμα πειραματίζομαι πως θα το στήσω χθες εκανα και 2 hard reset και εβγαλα το htc home και εχω τωρα spb shell

ψάχνω τροπο να το βγάλω και απο τη ρομ αλλα μάλλον ειναι δύσκολο.

Samsung Note II

Φιλε mastelos μιας και σε βλεπω online, μπορεις να με βοηθησεις για το προβλημα με το destinator που ανεφερα παραπανω? Απ'οτι ξερω εσυ το εχεις το 7 και σου παιζει κανονικα.

Συγνωμη που στο ζηταω ετσι προσωπικα απλα ειδα οτι εισαι Online και επειδη εχω ενα ταξιδι σημερα με το αμαξι, θελω να το εχω γιατι το igo δεν με τρελανε και πολυ.μου φανηκε λιγο δυσχρηστο :(

Αν εχει επισης κανεις καποιο Link απο destinator 7 που παιζει απευθειας απο την καρτα μνημης χωρις εγκατασταση ας μου δωσει το link εδω η με PM.

LG G2 32GB D800 LTE

Φιλε mastelos μιας και σε βλεπω online, μπορεις να με βοηθησεις για το προβλημα με το destinator που ανεφερα παραπανω? Απ'οτι ξερω εσυ το εχεις το 7 και σου παιζει κανονικα.

Εχω ενα ταξιδι σημερα με το αμαξι και θελω να το εχω γιατι το igo δεν με τρελανε και πολυ.μου φανηκε λιγο δυσχρηστο :(

Αν εχει κανεις καποιο Link απο destinator 7 που παιζει απευθειας απο την καρτα μνημης χωρις εγκατασταση ας μου δωσει το link εδω η με PM.

φιλε μου μετα απο 2 hard reset χθες οπως ειδες τα εχω βγάλει ολα

φεύγω και εγω ταξίδι και εχω βάλει μονο το igo και τα υπόλοιπα ειναι προς εγκατάσταση στην καρτα.

αν θες τη γνώμη μου για πιο εύκολα,βαλε το resco explorer και οταν κάνεις εγκατάσταση και μετα τη μεταφορά στη καρτα πηγαινε στο .exe file και πατωντας επανω του μολις εμφανιστεί το μενου pata send to kai meta start menu as shortcut.

αυτά και καλη χρονιά σε ολους :)

Samsung Note II

kalhmera se olon ton kalo ton kosmo ... Loipon exoume kai leme..

Osoi theloun na peiramatistoun ligo perisotero mporoyn na katevasoun apo edw

ola ta teleftea (?) cabs tou kaizer pou anevikan sto Xda kai kanoun kai sthn dikia mas siskevh . Ekei tha vreite kai to HHCv10b5 to opoio opws eipan ta paidia paizei kanonika..

Edw mporeite na deite tous fetinous nikites alla kai aftous poy prokrithikan gia to kalitero software ppc tou 2007 tou antistixou periodikou (Pocket PC winners and finalists for 2007)

Episis o Codom opws eipa kai exthes xekinise to mageirema se shmerino post tou eida oti deinei paypal gia Donation . Proswpiki mou gnwmh na mhn viastoume. mhn Xechnate oti dwsamw kapoioi Donation gia Elliniki Rom sto Artemis kai mas edwse akyro..:cool:

κανεις καμια βοηθεια ???

μπορειτε να μου πειτε σε ποιο φακελο βαζουμε το φακελο με τον χαρτη και σε ποιο φακελο βαζουμε τον φακελλο forlinks ???

μιλαω παντα για την εκδοση Destinator v7.0.0.588.11.

LG G2 32GB D800 LTE

κανεις καμια βοηθεια ???

μπορειτε να μου πειτε σε ποιο φακελο βαζουμε το φακελο με τον χαρτη και σε ποιο φακελο βαζουμε τον φακελλο forlinks ???

μιλαω παντα για την εκδοση Destinator v7.0.0.588.11.

eisai Offtopic BTW kane mia volta edw pou exei to kalitero support gia Destinator

eisai Offtopic BTW kane mia volta edw pou exei to kalitero support gia Destinator

Ναι αλλα οταν μιλαμε για "μη αγορασμενη" version τι να παω να ρωτησω μεσα στο forum της ngi ??? θα με κραξουν και θα εχουν και δικιο...

Παντως offtpic δεν ειμαι νομιζω.ολοι εχουν γραψει για το destinator 7 εδω για το αν παιζει με το cruise, και επειδη ειπαν οτι τους παιζει κανονικα γι'αυτο ζητησα μια βοηθεια.

Μην βαρατε :(

LG G2 32GB D800 LTE

Ναι αλλα οταν μιλαμε για "μη αγορασμενη" version τι να παω να ρωτησω μεσα στο forum της ngi ??? θα με κραξουν και θα εχουν και δικιο...

Παντως offtpic δεν ειμαι νομιζω.ολοι εχουν γραψει για το destinator 7 εδω για το αν παιζει με το cruise, και επειδη ειπαν οτι τους παιζει κανονικα γι'αυτο ζητησα μια βοηθεια.

Μην βαρατε :(

Den trexei tipota exeis pm.. :cool:

Πως μπορω να διαγρaψω τις photo_sample... τελειως απο το ppc ? (και απο το ~recycled φακελο).

Δεν ξερει κανεις τιποτα?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Δεν ξερει κανεις τιποτα?

απο τη συσκευη πηγαινε στο \my documents\my pictures και σβησε οποιες δεν θες.

απο το recycle bin, βαλε τον resco explorer και στις ρυθμισεις (options--> add ins) εχει επιλογη empty recycle bin

LG G2 32GB D800 LTE

απο τη συσκευη πηγαινε στο \my documents\my pictures και σβησε οποιες δεν θες.

απο το recycle bin, βαλε τον resco explorer και στις ρυθμισεις (options--> add ins) εχει επιλογη empty recycle bin

Ευχαρθστω!

Δοκιμαζω.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Κάποιες ερωτήσεις και από μένα:

1. Στο ελληνικό cruise έχει μέσα προεγκατεστημένο και το Sprite Backup?

2. Μπορώ να επιλέξω από την αρχή το μενού να είναι στα αγγλικά (ACE rom Cruise)?

3. To πρόγρμμα καιρού που έχει η συσκευή δέχεται πληροφορίες από το Accuweather. Πόσο αξιόπιστο είναι για τον καιρό στην Ελλάδα?

4. Και μια χάρη. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το ελληνικό manual του για να μας λυθούν αρκετές πληροφορίες?

Σας ευχαριστώ!

Το GPS του πάντως είναι ίδιο σε απόδοση και ευαισθησία με το Kaiser.

Ανοίγω και τα δύο μαζί, κλειδώνουν με διαφορά δευτερολέπτου μαζί

και με δείχνουν ένα στενό πιο κάτω μαζί!:lol:

Πάντως κινούμενος σε κεντρικούς δρόμους προβλημματα στην πλοήγηση δεν συνάντησα,

μόνο σε μικρά στενάκια με πολυκατοικίες και δέντρα αραιά και που χάνει το σήμα αλλά το ξαναβρίσκει αμέσως.:)

Μάλλον το Χ500 θα βγει καμμιά βόλτα στις αγγελίες...:lol::lol::lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Η συσκευή ήρθε από Expansys με 580 περίπου ευρώ με 2 μπαταρίες, 3 screen protector, HTC Bluetooth, φορτιστή αυτοκινήτου, φορτιστές, πενάκια κ τα σχετικά.

Λοιπόν.. αρκετά εντυπωσιακή η συσκευή! Η οθόνη είναι πράγματι πολύ καλύτερα, όπως μου είχαν πει, αλλά για να πω την αμαρτία μου την περίμενα καλύτερη.

Είναι πραγματικά ποιο γρήγορο από το Αρτεμις.. χαίρεσαι να το δουλεύεις. Επιτέλους προγράμματα όπως το Destinator 7 δουλεύουν χωρίς να πατάς πλήκτρο, να περιμένεις να ακούσεις το "τακ" κ μετά από λίγο να περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα της ενέργειας που έκανες.

Παρ όλα αυτά θέλω μια διευκρίνηση σε κάτι. Το HTC Home μπορώ να το "πειράξω" από τα μανήσια Windows? Όπως πχ το PDA Settings που είχαν οι coocking ROMs που περνούσαμε στο Άρτεμις. Δε μπορώ να βρω πως να θέλω να έχει Speed Dial με εικόνες στο HTC Home. Έστεισα κ το πρόγραμμα κ τίποτα. Γενικά αυτά τα πείραζα από το Today στο Settings αλλά τώρα δε μπορώ.. Καμία λύση?

Επίσης το Battery Status δε μπορεί να κάνει Overclocking τον επεξεργαστή αυτόν? Δεν υπάρχει η καρτέλα στις επιλογές του προγράμματος. Έκανε κανείς overclocking, με ποιον τρόπο, μέχρι τι ταχύτητα?

Είναι πράγματι ανακούφιση κ έκρηξη χαράς να πατάς το Hibernate κ να βλέπεις μύνημα του στυλ "57232 ΚΒ Free"....

Μου λείπουν κάποια βασικά hardware πλήκτρα αλλά πιστεύω θα συνηθίσω. Η έλλειψη mouse όμως είναι αισθητή... κλαψ...

• Administrators
Παρ όλα αυτά θέλω μια διευκρίνηση σε κάτι. Το HTC Home μπορώ να το "πειράξω" από τα μανήσια Windows? Όπως πχ το PDA Settings που είχαν οι coocking ROMs που περνούσαμε στο Άρτεμις. Δε μπορώ να βρω πως να θέλω να έχει Speed Dial με εικόνες στο HTC Home. Έστεισα κ το πρόγραμμα κ τίποτα. Γενικά αυτά τα πείραζα από το Today στο Settings αλλά τώρα δε μπορώ.. Καμία λύση?

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις. Εγώ πάντως με πιο καινούργια έκδοση του HTC Home και με το HTC Home Customizer, κάνω τα πάντα!

Επίσης το Battery Status δε μπορεί να κάνει Overclocking τον επεξεργαστή αυτόν? Δεν υπάρχει η καρτέλα στις επιλογές του προγράμματος. Έκανε κανείς overclocking, με ποιον τρόπο, μέχρι τι ταχύτητα?

Το batteryStatus υποστηρίζει μόνο OMAP επεξεργαστές. Για τον Qualcomm δεν έχει βγει κάτι αξιόλογο ακόμα. O Mino απ' ότι ξέρω έχει κάτι στα υπόψιν του αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα.

Modpic.gif

• Administrators

Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους Touch Cruise:

Όταν το πρωτοανοίγετε ή μετά από soft reset κατά τη διάρκεια που εμφανίζεται η animated screen με το μικρό σηματάκι της HTC, έχει παρατηρήσει κανείς φωτισμό να φωτίζει ακανόνιστα το μαύρο φόντο από τις άκρες της οθόνης; Δηλαδή αυτός ο φωτισμός να μην είναι ομοιόμορφος. (Το ίδιο μπορεί να παρατηρηθεί στην οθόνη εάν ανοίξουμε την camera σε full screen σε σκοτεινό χώρο όπου η εικόνα είναι κατάμαυρη).

Αν καταλάβατε τι θέλω να πω...περιμένω σχόλια. Κι αν δεν καταλάβατε... επίσης! :p

Ευχαριστώ.

Modpic.gif

Αθανάσο77 θα το κοιτάξω αυτό που λες για την οθόνη, στο επόμενο reboot.. δε θα αργίσει κ πολύ. Θα ψάξω να βρω κ καμιά version του HTC Home ποιο καινουργια μπας κ γίνει η δουλειά μου.

Λοιπόν κάτι ακόμα. Video στο Youtube (πχ) πως βλέπουμε? Μπήκα κ με Opera κ με IE κ μου λέει ότι δεν έχω εγκαταστημένη την Java, πάω στο site της τελευταίας κ μου λέει ότι δε βρέθηκε verion java που να ταιριάζει με τον Browser που χρησιμοποιώ..:wacko:

Αχα.. θενξ κ γι αυτό. Θα το τσεκάρω. Κοίταξα κ αυτό που λες για την οθόνη. Οκ.. έτσι είναι, φωτίζει ποιο πολύ από τα πλάγια, κ η LG στο desk top που έχω τα ίδια μου κάνει :D

Δοκίμασα το HTC Home Customizer 0.8 κ δε μπόρεσα να κάνω κάτι. Πέρασα την τελευταία version 1.0 bet 5 κ μου λέει ότι δε μπορεί να τρέξει. Κάτι με την γλώσσα λέει ότι έχει πρόβλημα, δε ξέρω τι φταίει, αν κ έχω αγγλικη ROΜ αυτή την στιγμή.

Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μου έχει ένα πρόγραμμα πρώτο πρώτο (δε παίζει με τίποτα να το πέρασα εγώ), το "htc HTC Home PPC Blue", αλλά δε μπορώ να το βρω πουθενά στα προγράμματα..