Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και χρονια πολλα.Εχω ενα προβληματακι με το quickgps,εδω και δυο βδομαδες δεν μου κανει update.Εκανα απεγκατασταση ολα τα προγραμματα που ειχα εγκαταστησει εκεινο το χρονικο διαστημα(2 για την ακριβεια,τον core player και το inesoft adress book) αλλα και παλι δεν κανει update. Καμια ιδεα κανει,ευχαριστω:cry:

Βρήκα κάτι cab αλλά δεν θυμάμαι τί είναι? Πιάνουν όμως αρκετό χώρο και θέλω να τα σβήσω, θα υπάρξει πρόβλημα σε υπάρχουσες εφαρμογές αν τα χρησιμοποιούν ή όχι?

Βρήκα κάτι cab αλλά δεν θυμάμαι τί είναι? Πιάνουν όμως αρκετό χώρο και θέλω να τα σβήσω, θα υπάρξει πρόβλημα σε υπάρχουσες εφαρμογές αν τα χρησιμοποιούν ή όχι?

Οχι.

Αν δε τα θες περασετα στο PC να τα εχεις για μελοντικη χρηση:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

geia sas paidia kai kali kai dimiourgiki xronia se olous. Eimai ligo disarestimenos apo tin sixnotita pou crasharei i siskeui mou idios otan xrisimopeio to gps. Epeidi auto simainei apo tote pou to agorasa den tou exo valei parapano efarmoges fovoumenos min einai xeirotera. Lete na kano update stin siskeui?kai an nai exete kati na proteinete??

λολ! σίγουρα οχι! ειναι coocking rom, δλδ τα Windows 6.1 μαγειρεμένα έτσι όπως πρέπει ώστε να έχεις αυτά που πρέπει + extra που θα σε διευκολήνουν κ δε θα έχεις ότι δε χρειάζεσαι κ κάνουν την συσκευή να σέρνεται.

η διεύθυνση που θα βρεις την rom είναι εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430745

αλλά σήμερα για κάποιο λόγο δε λειτουργεί το site.

πριν κάνεις οτιδήποτε έχει οδηγίες για το πως θα ξεκλειδώσεις την συσκευή σου κ τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις την rom αυτή. πάρε back up ότι χρειάζεσαι θα σβηστούν όλα :)

χάνεις την εγγύση με τον τρόπο αυτό αλλά μικρό το κακό. αν συμβεί οτιδήποτε μπορείς να ξαναβάλεις τα original windows ώστε να μη φανεί η διαφορά κ να ισχυεί η εγγύηση, αν συμβεί κάτι μεγαλύτερο κ δεν ανοίγει καν η συσκευή σου κανείς δε θα το καταλάβει πάλι.

ελπίζω να βοήθησα. αν είσαι καινουργιος σε τέτοια "κόλπα" ίσως στην αρχη φοβηθείς κ πεις "άστο, δε το κάνω. δε διακυνδινεύω την συσκευή μου" κτλ κτλ. αν το επιχειρήσεις θα καταλάβεις ότι είναι άδικο να μη πουλιούνται οι συσκευές χωρίς τα Windows, όπως πχ ένα desktop, κ να περνάς εσύ ότι θέλεις.

kainourios eimai alla sas empisteuome olous edo. tha to kano sigoura an mou proteinete auto gia tis sostoteri leitourgia tis siskeuis mou. Oso afora to igo-2006 tha exo kanena provlima?vlepeis to xreiazome gia tin douleia mou. diavasa sto site tis ACE oti gia anavathmisi xreiazete to i-go8...

Se euxaristo poli...

igo??? νομιζω ειναι καιρος να ασχοληθεις με κατι ποιο επαγγελματικό (Destinator) αν εχεις σκοπό να βγεις εκτός Αθήνα/Πειραιά, αλλιως iGo.

iGO 8

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=255372&highlight=destinator+greek+map

Destinator 7

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=164655

Destinator Maps

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=203715

κράτησε το site γενικά θα σου χρειαστεί ;)

λολ! σίγουρα οχι! ειναι coocking rom, δλδ τα Windows 6.1 μαγειρεμένα έτσι όπως πρέπει ώστε να έχεις αυτά που πρέπει + extra που θα σε διευκολήνουν κ δε θα έχεις ότι δε χρειάζεσαι κ κάνουν την συσκευή να σέρνεται.

η διεύθυνση που θα βρεις την rom είναι εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430745

αλλά σήμερα για κάποιο λόγο δε λειτουργεί το site.

πριν κάνεις οτιδήποτε έχει οδηγίες για το πως θα ξεκλειδώσεις την συσκευή σου κ τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις την rom αυτή. πάρε back up ότι χρειάζεσαι θα σβηστούν όλα :)

χάνεις την εγγύση με τον τρόπο αυτό αλλά μικρό το κακό. αν συμβεί οτιδήποτε μπορείς να ξαναβάλεις τα original windows ώστε να μη φανεί η διαφορά κ να ισχυεί η εγγύηση, αν συμβεί κάτι μεγαλύτερο κ δεν ανοίγει καν η συσκευή σου κανείς δε θα το καταλάβει πάλι.

ελπίζω να βοήθησα. αν είσαι καινουργιος σε τέτοια "κόλπα" ίσως στην αρχη φοβηθείς κ πεις "άστο, δε το κάνω. δε διακυνδινεύω την συσκευή μου" κτλ κτλ. αν το επιχειρήσεις θα καταλάβεις ότι είναι άδικο να μη πουλιούνται οι συσκευές χωρίς τα Windows, όπως πχ ένα desktop, κ να περνάς εσύ ότι θέλεις.

Η διαδικασία για να περάσει η M-Anime είναι η ίδια που περιγράφεται στο φόρουμ της ACE για να περαστούν τα WM6.1 ?

Όποιος μπορεί να βοηθήσει pls:

1. Έχω κάποια cab στη main memory και θέλω να τα σβήσω αλλά δεν σβήνονται. Πείτε μου pls κάποια λύση.

2. Έχω αγορασμένο το dest αλλά θέλω να βάλω και χάρτη Τουρκίας αλλά μου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης χάρτη. Υπάρχει κάποια λύση? Δέχομαι απαντήσεις και με PM.

Ευχαριστώ!

Η διαδικασία για να περάσει η M-Anime είναι η ίδια που περιγράφεται στο φόρουμ της ACE για να περαστούν τα WM6.1 ?

νομίζω δεν χρειάζεται το ξεκλείδωμα συσκευής, αλλά κ να το κάνεις το ίδιο είναι.. κάτι τέτοιο. :D

1. Έχω κάποια cab στη main memory και θέλω να τα σβήσω αλλά δεν σβήνονται. Πείτε μου pls κάποια λύση.

http://www.ipmart-forum.com

ψάξε εδώ για κάποιον άλλο unistall προγραμμα, πέρα από το default που έχουν τα windows mobile

2. Έχω αγορασμένο το dest αλλά θέλω να βάλω και χάρτη Τουρκίας αλλά μου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης χάρτη. Υπάρχει κάποια λύση?

Destinator Maps

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=203715

;)

Το ξέρω το μαγαζάκι και έχω κατεβάσει αρκετές φορές το χάρτη της Τουρκίας από διάφορα site αλλά >>>

ζητάει κωδικό ενεργοποίησης χάρτη[/u]. Υπάρχει κάποια λύση? Δέχομαι απαντήσεις και με PM.

τότε βάλε το σπασμένο Destinator για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χάρτη Τουρκίας. Σε γνήσιο Destinator μπορεί να θέλει γνήσιους χάρτες. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

Χρειάζομαι το

Touch Cruise - Ελληνικά έκδοση 1.2.3.2 για Windows Mobile 6.1

Μπήκα στο site της HTC http://www.htc.com.gr/download.html?logout=1

και έκανα εγγραφή αλλά μου λέει οτι το emei χρησιμοποιείτε και δεν με αφήνει να το κατεβάσω.

Το τηλ το πειρα μεταχειρισμένο.

Έχει κανείς το αρχείο να μου το στείλει η να μου δώσει κάνα link ?

Τελικά κατα την γνώμη σας, ποια ειναι η καλυτερη Cooked ROM για το Touch Cruise ?

Εγω εχω περάσει την :

c_shekhar_Pola_1.60.931aCS_Build20931_Public

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

γεια χαρα!! εχω περασει την ρομ amine2 και απο οτι εχω καταλαβει μου εχει μπερδεψει την εργοστασιακη με την cooked απλα εγω περασα σαν cub μορφη στην διαχειρηση αρχειων την ρομ οπως καταλαβα.. τι εχω κανει λαθος?

δε μπορείς να περάσεις την ROM σαν cab αρχείο. Μήπως έκανες κάτι άλλο? Για να περάσεις άλλη rom πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου κ μετά εξωτερικά, δλδ από το PC ενώ είναι συνδεδεμένο το PPC, να εγκαταστήσεις την rom που θες. Μόνο που είναι exe αρχείο, δλδ εκτελέσημο από Windows desktop, και όχι cab, δλδ εκτελέσημο για Windows Mobile.

μια βιαστικη(η καθυστερημενη) ερωτηση, αγορασα απο το plaisio stock το touch cruise 310E

ειχε δυο ειδων stock, "επισκευασμενο" κ΄"demo" εχει εγγυηση 6μηνες κ΄μαλλον δικαιωμα αλλαγης, εκανα μ:X:X:Xα?

Καπιο σημειο που να ειναι μαζεμενες ολες οι ρυθμισεις υπαρχει???

• Administrators
μια βιαστικη(η καθυστερημενη) ερωτηση, αγορασα απο το plaisio stock το touch cruise 310E

ειχε δυο ειδων stock, "επισκευασμενο" κ΄"demo" εχει εγγυηση 6μηνες κ΄μαλλον δικαιωμα αλλαγης, εκανα μ:X:X:Xα?

6 mines eggyisi mono? :confused:

Demo einai afta pou exoun sto katastima pros epeidiksi ston pelati.

Καπιο σημειο που να ειναι μαζεμενες ολες οι ρυθμισεις υπαρχει???

Des edw.

Modpic.gif