nikolasn80 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 παιδια μαι βοηθεια δεν μπορω να λαβω ουτε να στειλω mmscosmote).απο που μπορ να περασω τις ρυθμισεις?εχει κανεις κανενα link ή καπως να τις περασω χειροκινητα?ευχαριστω.ειναι με εε\λληνικη rom αλλα δουλευε με κAρτα wind ευχαριστω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αν πας στα settings θα βρεις τις ρυθμίσεις δικτύου και θα κάνεις αυτόματη διαμόρφωση για Cosmote. Πιστεύω ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 παιδια μαι βοηθεια δεν μπορω να λαβω ουτε να στειλω mmscosmote).απο που μπορ να περασω τις ρυθμισεις?εχει κανεις κανενα link ή καπως να τις περασω χειροκινητα?ευχαριστω.ειναι με εε\λληνικη rom αλλα δουλευε με κAρτα wind ευχαριστωδοκιμασε αυτες http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αγαπητοι συναδελφοι καλημερα, μπορεί να μου πήρε λιγο χρόνο απ'οσο θα περίμενε κανείς αν σκεφτείς οτι εχω το cruise ένα χρόνο περίπου, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, ποιός ο λόγος να βάλω μιά "μαγειρεμένη" rom αν υποθέσουμε οτι δεν μου εχει δημιουργήσει προβλήματα το μηχανακι μου μέχρι τώρα? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αγαπητοι συναδελφοι καλημερα, μπορεί να μου πήρε λιγο χρόνο απ'οσο θα περίμενε κανείς αν σκεφτείς οτι εχω το cruise ένα χρόνο περίπου, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, ποιός ο λόγος να βάλω μιά "μαγειρεμένη" rom αν υποθέσουμε οτι δεν μου εχει δημιουργήσει προβλήματα το μηχανακι μου μέχρι τώρα? αν θελεις να δοκιμασεις το interface που εχουν τα νεα μοντελα της Htc το touchflo ενας λογος. αν θελεις το cruise σου να γινει πιο γρηγορο ειναι ενας αλλος λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 δε προκειται να σου δημιουργησει προβλημα η μανησια ρομ ποτε. απλα η μαγειρεμενη περιεχει πολλα περισσοτερα, που στην μανήσια θα πρέπει να τα βάλεις extra, επίσης λείπουν περιττά που θα επιβάρηναν το μηχάνημα σου χωρίς λόγο. τέλος λόγω της εντελώς διαφορετικής εμφάνισεις που έχουν οι ρομ κατα καιρούς, νομίζεις ότι αλλάζεις συσκευή κάθε με το πέρασμα καινουργιας ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 αν θελεις να δοκιμασεις το interface που εχουν τα νεα μοντελα της Htc το touchflo ενας λογος. αυτος είναι ενας καλός λόγος. τέλος λόγω της εντελώς διαφορετικής εμφάνισεις που έχουν οι ρομ κατα καιρούς' date=' νομίζεις ότι αλλάζεις συσκευή κάθε με το πέρασμα καινουργιας ρομ.[/quote'] κι αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος. κάποια πρόταση;;;;; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 τελευταία έχω περάσει αυτή κ είμαι αρκετά, έως πάρα πολύ, ευχαριστημένος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430745 μου λείπουν κάποια "μικροπράγματα" που είχα συνηθίσει σε άλλες ρομ αλλα οκ. δεν ειναι τοσο τραγική η διαφορά. νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 τελευταία έχω περάσει αυτή κ είμαι αρκετά, έως πάρα πολύ, ευχαριστημένος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430745 μου λείπουν κάποια "μικροπράγματα" που είχα συνηθίσει σε άλλες ρομ αλλα οκ. δεν ειναι τοσο τραγική η διαφορά. νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. σε ευχαριστώ πολυ:) πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκκριμένο πριν ξεκινήσω? sorry αλλά δεν ρίμαι και πολύ "χωμένος" Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 κάποια πρόταση;;;;; την m-amine 2 final θα σου προτεινω και εγω. την εχω καιρο τωρα... απολυτα λειτουργικη σταθερη χωρις bugs. και με το touch flo που νομιζω θα το εκτιμησεις δεοντως αν το συνηθισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 υπάρχει κάπου, κάτι σαν "οδηγός" για το πως βάζουμε μια "μαγειρεμενη" rom??? Κάτι σαν: 1. ..... 2. ..... κ.λ.π. :O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 με ενα δεκαημερο με πολυ ελευθερο ξοδεψα αρκετο χρονο μαγειρευοντας το touch cruise.περασα τις εξης... α.udK Syrius R4 β.c_shekhar WM3.18.931aCS WWE ROM γ.M-Amine 2.0 FINAL δ.Touch Navia V1.4 ε.Touch Navia V1.5 ολες περαστηκαν πολυ προσεκτικα,με hard reset μετα απο καθε φλασαρισμα οπως και φλασαρισμα official rom αναμεσα σε φλασαρισματα cooked rom.καλλιτερες βρισκω τις c_shekhar WM3.18.931aCS WWE ROM και Touch Navia V1.4 που ειναι οι πιο σταθερες και ψαγμενες κατα την ταπεινη μου αποψη. Αυτη που κρατησα τελικα ειναι η c_shekhar WM3.18.931aCS WWE ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 γιατί περνούσες official rom κάθε φορα που αλλαζες την coocking με μια αλλη coocking rom?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 υπάρχει κάπου, κάτι σαν "οδηγός" για το πως βάζουμε μια "μαγειρεμενη" rom??? Κάτι σαν: 1. ..... 2. ..... κ.λ.π. :O 1.http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6670 2.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 γιατί περνούσες official rom κάθε φορα που αλλαζες την coocking με μια αλλη coocking rom?!?! σε καποιο thread στο xda το ειχα διαβασει σαν συμβουλη για καλλιτερη σταθεροτητα και την ακολουθησα.Νομιζω η συμβουλη ηταν του eepmazo (KhanX). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 1.http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6670 2.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=399 ευχαριστώ πολύ... αν και το 2ο link με απογοήτευσε κάπως...πολύ πράμα βρε παιδί μου, που προϋποθέτει και πολύ ελευθερο χρόνο:O ευχαριστώ ούτως ή άλλως:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Θέλουν κι αυτοί να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο αν κάτι πάει στραβά... Δε νομίζω ότι χρειάζεται φλασάρισμα official πριν την cooked. Εγώ πάντως δεν το κάνω. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Πώς γυρνάω τη συσκευή σε 3G, τώρα είναι GSM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Από τον comm manager βάζεις τη ρύθμιση 3G ---> off Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Από τη "μάνα" του ήταν 3G και το γύρισα σε GSM. Τώρα όμως θέλω να το κάνω πάλι 3G. Στο comm manager δεν έχει κάποια ρύθμιση. Μήπως Phone > Band > Select your network type: WCDMA ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Κάνε εγκατάσταση το advanced config tools v3.3, πήγαινε στα "common settings" και επέλεξε να εμφανίζεται η επιλογή 3G στον comm manager. Από εκεί θα μπορείς να το αλλάζεις πανεύκολα πλέον. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Δεν ρωτάω πώς θα το αλλάζω πιο εύκολα, ρωτάω που βρίσκεται η ρύθμιση? 3G είναι τελικά το WCDMA (στο Band) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Δεν ρωτάω πώς θα το αλλάζω πιο εύκολα, ρωτάω που βρίσκεται η ρύθμιση? 3G είναι τελικά το WCDMA (στο Band) ??? Ναι! Wideband Code Division Multiple Access Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Να κανω και εγω 1 ερωτηση βρε παιδια. Μετα απο αρκετη περιπλανηση ξαναγυρισα στα windows6 και πραγματικα ξαναβρηκα το κρουιζακη που ηξερα!! Ενα μονο προβλημα εχω. Οταν κλειδωνω το τηλεφωνο και δειχνει τη today screen πεφτει ο φωτισμος τοσο που δε μπορω να διακρινω ουτε την ωρα ουτε τιποτα,και δυστυχως δεν ανεβενει ακομα και αν κανω ταπ πανω στην οθονη οπως κανει στα 6.1 η στα παλια 5. Μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση στη ρετζιστρη γιατι οσο και να εψαξα δεν.. Παρεπιμπτοντος να πω οτι μονο αυτο και η δυνατοτητα επιλογης πολαπλων επαφων μου λειπουν απ τα 6.1 Αντιθετος κερδισα 17 περιπου ΜΒ χρησιμης RAM και κυριως ουδε ενα παγωμα(στιγμιαιο,η οχι)στη λειτουργια του κινητου η πατωντας την οθονη του!Ειναι σα να πηρε αερα η συσκευη!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μάλλον... έχασε αέρα! Σε μία WM συσκευή δεν είναι μόνο η Ram σημαντική ως ποσότητα, αλλά και η διαχείρισή της από το λειτουργικό. Επίσης χάνεις τους 3D drivers, το bluetooth autopairing, to fetch pop3 mail, το threaded text message, το phonebook access από το bluetooth κ.ά. Σε καμμία περίπτωση δε λέω ότι τα WM 6.1 είναι καμμία ολοκληρωμένη αναβάθμιση, όμως σίγουρα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 6.0. Όσων αφορά τη Ram, το πόσο % μένει ελεύθερο είναι κυρίως ψυχολογικό θέμα. Το ζητούμενο είναι η συσκευή να δουλεύει απροβλημάτιστα. Σ' εμένα με manila 2D και αρκετά προγράμματα ανοιχτά, δεν κολλάει πουθενά. Άρα δε με ενδιαφέρει το % της free ram, αλλά η γενικότερη πολλή καλή αίσθηση που μου δίνει το TC. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts