jimlost Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 καλησπερα.σε αντιθεση με πολλους απο εσας εγω το βρισκω πολυ ομορφο.το μονο αρνητικο που του βρισκω ειναι η γυαλινη επιφανεια στην οθονη,που λογικα δεν περνει screen protector,με αποτελεσμα οι γρατζουνιες να εμφανιζωνται πανω σε αυτην. κατα τ'αλλα απλα κορυφαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 συμφωνω δημητρη,αυτο δεν μου αρεσε και μενα,screen θα μπορεις να του βαλεις αλλα πιστευω οτι δεν θα ειναι και τοσο ωραιο στο ματι,σιγουρα ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Να σου πω ρε WebVirus έχεις αναλάβει προσωπικά την προώθηση του Kaiser στην Ελλάδα?:p:p:p:p:p Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Το αδικεί η φωτογραφία στο site. Οι "live" φωτογραφίες, που έχουν γίνει post μερικές σελίδες πιο πίσω, είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα... Εμένα αυτό με χάλασε λιγάκι: HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one) Με αυτό, το κλασικό miniUSB (5pin) δε λειτουργεί λογικά, έτσι? αυτό λειτουργεί στα περισσότερα htc(3300/3600/4350/καιζερ....) απο παλιά τώρα σε πείραξε. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Δεν είχα ποτέ μου HTC και απλά ρώτησα εάν το ExtUSB είναι σαν κανονικό USB ή κάτι διαφορετικό. Εάν είναι ίδιο με του P3300 πήρα την απάντησή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Κανονικό πρέπει ναι, μου φαίνεται συνδέεις και το handsfree εκεί... Ομορφούλι το polaris, το είδα στην έκθεση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 το extUSB δεν είναι κανονικό βύσμα USB Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 http://img46.imageshack.us/img46/8952/image002he8.jpg Γιατί έχουν διαφορά στην ώρα??? :P:P:P:P:P:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 μπακαταλες φιλε κωστα...:D ουτε ενα ρολοι της προκοπης δεν μπορει να φτιαξει η htc.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 χαχαχα ετσι ειναι γι αυτό κ λέω να το πάρω, ουτως η άλλως στα ραντεβού μου είμαι.. Έλληνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Γιατί έχουν διαφορά στην ώρα??? :P:P:P:P:P:lol::D όπως βλέπεις επειδή ειναι νεο μοντέλο θέλει να δείξει πόσο "μπροστά" είναι:D:D.... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 11 λεπτά μπροστά?! Αυτό είναι τεχνολογία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 11 λεπτά μπροστά?! Αυτό είναι τεχνολογία! 12 λεπτά και σε άλλη χρονιά:D δεν ήταν ρυθμισμένο δεν είχε sim,δεν ειχε συνδεθεί ποτέ για συγχρονισμό με pc δεν ειχε δεδομένα για gps και τα πέντε λεπτά που κάθισα εξω για να βρω σήμα δεν ηταν αρκετά, βρήκα μονο 3 δορυφόρους,θελει τουλάχιστον 15 λεπτα την πρώτη φορά ειχε τον opera mini εγκατεστημένο(δεν ξέρω αν βγαίνουν και αλλα της htc με αυτό) είχε το igo 2006 plus,ειχε το νεο touch2 η οθόνη εχει ειδικό λεπτό screen protector για γρατζουνιες όπως το touch μου έλειψαν τα παραπάνω κουμπιά(start,ok/close) του 3300 αλλα λύνεται με software,δεν μου έλειψε το roler γιατι δεν το χρησιμοποιούσα τους τελευταίους μήνες καθόλου ,η κατασκευή ειναι πολύ στιβαρή και ποιοτική ,η ροδέλα εκτός απο την κλασική δουλειά που έκανε και στο 3300 δουλεύει και σαν Pad 4 κατευθύνσεων και το μεσαίο ειναι σαν enter(θα φανεί χρήσιμο) απο ταχύτητα τι να πω ναι είναι γρήγορο ακαριαίες αντιδράσεις στο άνοιγμα προγραμμάτων αλλά ήταν αφόρτωτο θα το δούμε οταν θα φορτωθεί αφήνει αποτυπώματα εύκολα ,θα το χαρακτήριζα το περίβλημα πιο "επίσημο" και οχι τοσο cruise όπως ειναι το όνομα του τελικά είναι περισσότερο jeep κολωνακιου παρά για ανάβαση με χώματα και λάσπες:D(μιλάω παντα για την εμφάνιση και οχι για την κατασκευή,η οποία μου φαίνεται αρκετά πιο καλή απο της αρτεμις) ... USER MANUAL Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ωραία! Δε μου λες.. τι screen protector ειναι αυτό που λες? Συνοδεύεται με τη συσκευή, είναι κάτι ειδικό ή είναι το απλό που έχει οτιδήποτε συσκευή έχει οθόνη κ βγαίνει μόνο του με το παραμικρο? Εμένα με βολεύει πολύ το ρόλλερ κ ακόμα περισσότερο το mouse. Πωπω... μου φαίνεται όπως κ με το Artemis, έτσι κ εδώ θα αναγκαστώ να το αγοράσω πριν το δοκιμάσω.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Εχουμε νεότερα για ημερομηνία άφιξης, τιμής ή οτιδήποτε άλλο?:worry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Σχετικά με το Ok/Close .. είδατε τι κάνει το END? END Press to end a call or to return to the Today screen. Press and hold to open the Quick List where you can select an action to perform.In the Quick List, touch Settings to set the behavior when pressing and holding the END key. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ωραία! Δε μου λες.. τι screen protector ειναι αυτό που λες? Συνοδεύεται με τη συσκευή, είναι κάτι ειδικό ή είναι το απλό που έχει οτιδήποτε συσκευή έχει οθόνη κ βγαίνει μόνο του με το παραμικρο? Εμένα με βολεύει πολύ το ρόλλερ κ ακόμα περισσότερο το mouse. Πωπω... μου φαίνεται όπως κ με το Artemis, έτσι κ εδώ θα αναγκαστώ να το αγοράσω πριν το δοκιμάσω.. :/ Tο screen protector είναι ενσωματωμένο στην οθόνη απο το εργοστάσιο start,ok/close .........HBUTTON Tιμη 799 με το igo,έρχεται μέσα δεκεμβρη(μπορεί και πιο νωρίς;) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Tο screen protector είναι ενσωματωμένο στην οθόνη απο το εργοστάσιο εισαι σιγουρος για αυτο? γιατι στο user manual αναφερει οτι στα συνοδευτικα της συσκευασιας περιεχεται και screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 οταν λετε screen protector εννοειτε απλά ενα αυτοκολλητάκι ή είναι κάτι ποιο.. εξειδικευμένο. Γιατί δεν αντιγράφουν το iPod/iPhone στον τομέα αυτόν???? Στο Expansys τα screen protector που λενε οτι ταιριάζουν με τη συσκευή είναι 2.8. ΟΚ.. 2,8 ειναι η οθόνη αλλά η γυαλιστερή επιφάνεια είναι πολύ μεγαλύτερη, σαν 3,5 μου φαινετε. Δλδ θα βάζουμε ένα αυτοκολλητάκι στη μέση της οθόνης κ οκ? ουφ.. βρε σε τι μπελάδες μας έβαλαν.. μιλάμε για πολύ άνχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 εισαι σιγουρος για αυτο? γιατι στο user manual αναφερει οτι στα συνοδευτικα της συσκευασιας περιεχεται και screen protector. ναι το είδα τώρα,ειχα την εντύπωση οτι πρέπει να είναι ενσωματωμένο γιατι στην συσκευή που είδα οτιδήποτε βάλεις πάνω στην οθόνη θα εξέχει....εκτός αν ήταν τόσο καλά τοποθετημένο που δεν το κατάλαβα. να πω και κάτι άλλο σχετικό με τα κουμπιά που λείπουν. η συσκευή αυτη έχοντας και το καινούργιο touch εχει διαφορετική φιλοσοφία στη χρήση σε σχέση με το 3300 και άλλα ppc βασίζεται οτι ο χρήστης θα χρησιμοποιήσει την οθόνη και τις δυνατότητες του touch. εγώ προσωπικά ακόμα δεν το εχω χρησιμοποιήσει γιατι δεν μου άρεσε με τις ρομ που έβαλα στο 3300,δεν ξερω τι θα γίνει στο πιο εξελιγμένο touch. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Λογικά το πιο εξελιγμένο εχει να κανει με το HTC Album και τα zoom in/out. Εκτός απο το Start και Ok λείπουν και τα 2 softkeys (left / right) που χρησιμευουν αφάνταστα. Το έπαιξα λίγο στην εκθεση αλλά για να πατήσω το μενού στις επαφές πχ έπρεπε να το πατησω στην οθόνη μόνο μιας και δε βρήκα πληκτρο να πατησω. Τώρα το αν θα το συνηθισει κάποιος η πράξη θα δείξει. Ποιοτικά το βρήκα πολύ καλό αλλά εμφανισιακά αδικεί την ποιοτητα της κατασκευής του. Πιστεύω το Ο2 XDA είναι πιο ομορφο (γερμανική εκδοση...) Μάλλον θα περιμενω το ANDROID OS για αλλαγή του ΤΥΤΝ... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 το πρόβλημα σας θα λυθεί αγοράζοντας 3,5 screen protectors :) και μετά το κόβεται πάνω στα μέτρα του. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 αν το πρόβλημα μου λυνόταν με ένα screen protector.. θα ήμουν ο ποιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο.. .:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 CRUISE SAR 0.888 W/kg @10g ARTEMIS SAR 1.1W/kg@10g και εδω φαίνεται βελτίωση,στο τηγάνισμα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μάλλον θα περιμενω το ANDROID OS για αλλαγή του ΤΥΤΝ... θα περιμένεις ενα χρόνο τουλάχιστον τότε... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts