octap79 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μήπως να κάνεις ένα hard reset να δοκιμάσεις; Πάρε ένα backup πρώτα για να το επαναφέρεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις. Με hard reset δουλεψε, δόξα τον θεό. Απλά το προβλημά μου είναι ότι επειδή το έχω ιδιαίτερα customized το κινητό, μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και χρονοβόρο να κάτσω να το φτιάξω απο την αρχή όπως ήταν. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, σε full backup που έχω τι θα μπορούσα να παραλείψω στο restore (απο folders, αρχεία) μήπως και καταφέρω να επαναφέρω όλα τα προγράμματα και το interface, αποφεύγοντας ίσως μόνο ότι έχει να κάνει με τις λειτουργίες του wifi? ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ένα ημερολόγιο φυσικά. Λες κάτι που δεν έχω καταλάβει; :confused: βασικά είχα κάνει import στο Outlook ένα εορτολόγιο σαν δεύτερο calendar αλλά τώρα οκ, το έκανα delete και το έβαλα στο βασικό. thanks anyway Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, σε full backup που έχω τι θα μπορούσα να παραλείψω στο restore (απο folders, αρχεία) μήπως και καταφέρω να επαναφέρω όλα τα προγράμματα και το interface, αποφεύγοντας ίσως μόνο ότι έχει να κάνει με τις λειτουργίες του wifi? Δυστυχώς το restore ενός backup δεν είναι τόσο έξυπνο. Τα system files είναι αυτά που είναι πιο "επικίνδυνα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Χαιρετώ όλη την παρέα. Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Είμαι κάτοχος ενός htc polaris και θα ήθελα να το κάνω Android... σβήνοντας τα w 6.1 Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 εχει βρει κανεις κανα βιντεακια για αλλαγη digitizer ή οθονης ? κανα μαγαζι που να κανει την αλλαγη σε νορμαλ τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 εχει βρει κανεις κανα βιντεακια για αλλαγη digitizer ή οθονης ? κανα μαγαζι που να κανει την αλλαγη σε νορμαλ τιμη? http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_touch_cruise/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 τα λινκ τα χα δει αλλα τα βιντεακια βοηθανε καλυτερα.μαλλον το κινητο δεν ειχε περαση και δεν ασχοληθηκαν μαζι του. αν και αλλαξα το digitizer(που θελει μερικες εξτρα οδηγιες γιατι στην αρχη ξηλωσα το σιδερενιο με τα σφουγγαρακια και μετα ειδα οτι το digitizer βγαινει απο το πανω μερος με ζορι απο τις κολλες..)τελικα δεν κουμπωναν καλα τα καπακια στο κλεισιμο .αφου το ξαναανοιξα χαλασα στα 2 την lcd...αντε παλι παραγγελια για το ρημαδι. τα γνωστα μαγαζακια ζητανε 50ε+ και οι αντ/πειες 100ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=73 εκανα και γω ενα update σε 6.1 απο το αγγλικο site(γιατι στο gr δεν το χει καν) και εβαλε μονο του αγγλικα.διορθωνετε?θυμαμαι στο omnia εβαζες ενα κωδικο για να βαλει ελληνικα.το παραπανω file τι ειναι?ουτε που καταλαβα σε τι εκανε update. rom =3.13.405.0wwe (21/8/08) radio=1.59.42.15 τι παιζει απο latest gr rom+radio? ειδα στο xda κυκλοφορησαν μεχρι και με win 6.5 Edited May 25, 2011 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 εκανα και γω ενα update απο το αγγλικο site(γιατι στο gr δεν το χει καν) και εβαλε μονο του αγγλικα.διορθωνετε? rom =3.13.405.0wwe (21/8/08) radio=1.59.42.15 τι παιζει απο latest gr rom+radio? ειδα στο xda κυκλοφορησαν μεχρι και με win 6.5 Ορίστε τα ελληνικά της... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 το update το τρεξα μεσα απο την συσκευη δεν αλλαξε τιποτα.θελει προγραμμα? το αγγλικο λεει 80mb και τα ελληνικα μολις 1,35mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 το update το τρεξα μεσα απο την συσκευη δεν αλλαξε τιποτα.θελει προγραμμα? το αγγλικο λεει 80mb και τα ελληνικα μολις 1,35mb? Το αγγλικό είναι η rom. Το μικρό που σου έδωσα είναι το αρχείο ελληνοποίησης του μενού. Εγκατάσταση έκανες; Επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) ηθελε να επιλεξω την γλωσσα απο το προγραμμα της ace που εμφανισε στα προγραμματα... τωρα μου βγαζει ...unable to boot giati μαλλον ειναι untrusted version και να πατησω το send ή οποιοδηποτε κουμπι για να τα διαγραψει ολα αλλιως οποιοδηποτε αλλο για cancel!.ποιο ειναι το send?το πρασσινο?οταν μπαινει στο home δεν ανοιγει τιποτα Edited May 25, 2011 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Το send είναι το πράσινο ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Εβγαλα λιγο απ το συρταρη υο TC να το θυμηθω λιγακι,το εστησα και δε βρισκω ενα προγραμματακι που εκανα προγραμματισμο των πληκτρων,hard button μου φαινετε το ελεγαν δε θυμαμαι,αν καποιος το εχει ας το ανεβασει καπου(οχι το AE Button plus αυτο το εχω αλλα δε μ αρεσει στο TC) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap70 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 αγορασα το 2007 το συγκεκριμενο τηλεφωνο,δεν του εχω κανει ποτε αναβαθμιση ουτε εχω περασει μεσα προγραμματα, εδω και λιγο καιρο δεν ανοιγει ευκολα απο το on off, κολαει αρκετα ,και αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν κραταει τη συνδεση με το bluetouth πανω απο 5 λεπτα, επειδη διαβασα καποια πραγματα αλλα ειναι τοσα πολλα που θελω μερες να τα δω ολα ,εαν χρειαζεται αναβαθμιση πως την κανω;και εαν μπορω να περασω τι λειτουργικο;μπορω πχ να το κανω androit; ευχαριστω και ελπιζω να μην ειστε ολοι διακοπες:) για να μπορεσω να το φτιαξω ,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Καταρχήν πες μας αν η συσκευή σου είναι ελληνική και ποια έκδοση φοράει ακριβώς. Για android θα διαβάσεις εδώ αλλά δεν θα συνιστούσα να ασχοληθείς μέχρι να δούμε αν το πρόβλημα σου είναι hardware ή software related. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap70 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 ειναι ελληνικο αγορασμενο απο πλαισιο κανοντας καινουργια συνδεση,(δεν θυμαμαι με ποιον τροπο τη βρισκουμε το χα κανει οταν το αγορασα αλλα περασε καιρος) η εκδοση ειναι μαλλον η πρωτη που παρουσιαστηκε το κινητο γιατι ειχε πολυ λιγο καιρο στην αγορα κανα δυο μηνες εαν θυμαμαι καλα,το ειδα το xda αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα για να τκαταλαβω τι πρεπει να κανω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Δες στις ρυθμίσεις / πληροφορίες για το ποια έκδοση φοράει η συσκευή σου. Η τελευταία είναι η 3.13.405.0. Για τα ελληνικά της θα πρέπει να τα ανεβάσει κάποιος κάτοχος εδώ και να τα κατεβάσεις μιας και το imobile.gr δεν είναι διαθέσιμο πια. Όσον αφορά το Android δύσκολα θα βρεις πια κάποιον εδώ που να έχει ασχοληθεί σε αυτή τη συσκευή και κατά συνέπεια είναι μια έρευνα που πρέπει να κάνεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap70 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 η εκδοση ειναι 1.28.405.3 ειναι παλια απ οτι καταλαβαινω ισω παω μεχρι την ace να μου την περασει, σ ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Είναι και αυτό μια λύση να και πιστεύω ότι επειδή είσαι εκτός εγγύησης... ίσως να σου κοστίσει κάτι. Δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό πάντως από το να σου φλασάρει το exe που δίνω παραπάνω. Το θέμα είναι κάποιος να ανεβάσει και τα ελληνικά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap70 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 αυτο το exe ο αντεγραψα στον υπολογιστη τι χρειαζεται να κανω τωρα; να συνδεσω το τηλ και να το αντιγραψω;μονο αυτο;εκτος βεβαια απο τα ελληνικα που ειπες;και σε ποιο φακελο το αντογραφο; συγνωμη εαν σε κουραζω αλλα δεν εχω ασχοληθει με αυτα οπως καταλαβαινει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Συνδέεις τη συσκευή στον υπολογιστή σου, σιγουρέψου ότι το activesync είναι ενεργό (δηλαδή ότι ο υπολογιστής βλέπει τη συσκευή) και τρέξε το exe ακολουθώντας απλά τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonap70 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 και κατι τελευταιο ,οταν τρεξω το προγραμμα θα μου σβησει οτι εχω μεσα;τηλεφωνα μηνυματα; σ ευχαριστω για τη βοηθεια ελπιζω καποιος φιλος να ανεβασει τα ελληνικα για να μπορεσω να το ολοκληρωσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts