gandrian Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Γνωρίζει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει (επίσημα) κάποια αναβάθμιση λειτουργικού από v. 6.0 σε v. 6.1 ή άλλη για το HTC Touch Cruise ? Η έκδοση windows που "φοράει" το HTC Cruise μου είναι : Win Mobile 6 Pro. CE OS 5.2.1623 (Build 18129.0.4.5) 2007. Thanks Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δες αν η συσκευή σου φοράει την 3.13.405 rom. Αυτή είναι η τελευταία επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandrian Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Δες αν η συσκευή σου φοράει την 3.13.405 rom. Αυτή είναι η τελευταία επίσημη. Πως το βλέπω αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις, About και device information. Κάπου εκεί είναι, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου για να σου πω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandrian Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Πήγαινε στις Ρυθμίσεις, About και device information. Κάπου εκεί είναι, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου για να σου πω ακριβώς. Εχω την 1.25.405.1 WWE (12/01/2007) Edited October 11, 2010 by gandrian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Εχω την 1.25.405.1 WWE (12/01/2007) http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=92 http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandrian Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=73 Το εγκατέστησα (2 φορές) και crash-αρε το μηχανάκι. βγάζοντας μήνυμα στο boot για μη -εγκεκριμένο software κλπ. Ετσι αναγκάστηκα να ξανα-περάσω τη ROM για 6.1 Καμιά ιδέα ? Να το πάω στο service της HTC ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν έχεις ελληνική συσκευή; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπέρα, Εχω ενα HTC Touch Cruise το οποιο δουλευε μια χαρα. Πηγα να το συνδέω με τον υπολογιστή για να περασω τις επαφες μου, δεν το αναγνώριζαν τα win 7 και μετα απο λιγο εσβησε η οθονη του κινητού κ απο τοτε δεν ανοιξε ποτε. Το κλεινω το ανοιγω τπτ... Φωτιζει λιγο η οθονη οποτε καταλαβενεις οτι ειναι σε λειτουργία αλλα ολα μαυρη μαυριλα!!Τα κουμπια που εχει φοτιζουν κανονικα. Εβγαλα μπαταρια τπτ.. Εκανα soft reset τπτ... Τι μπορει να εγινε ξαφνικα???:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μπορείς να κάνεις hard reset με το συνδυασμό των πλήκτρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Παταω το πληκτρο του gps και του internet ταυτοχρονα και το κουμπι του ρεσετ σωστα? το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν αλλαζει κατι.. σβηνει εντελως η οθονη και μετα παλι απλα φωτιζεται λιγο χωρις να δειχνει κατι... οταν ειναι ανοιχτο παντως και πατισω το κεντρικο κουμπι φωτιζεται η ροδελα... Εαν πατησω το κουμπι της φωνητικής κλησης τοτε ακουγεται ενας ηχος και φωτιζουν τα κουμπια αρα το τηλεφωνο λογικα ειναι ανοιχτο αλλα η οθονη δεν δειχνει. Μπορει να καηκε ετσι ξαφνικα? Πολυ περιεργο στα καλα καθουμενα.. Edited October 15, 2010 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχεις προσπαθήσει να την βάλεις σε bootloader και να ξαναφλασάρεις τη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Οχι, δεν γνωριζω πως να κανω αυτη την διαδικασία.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Οχι, δεν γνωριζω πως να κανω αυτη την διαδικασία.. :wacko: http://www.youtube.com/watch?v=dWmgl6hqqqQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dWmgl6hqqqQ Το εκανα και εκει που σβηνει η οθονη και πρεπει να ξανανοιξει στο μενου του bootloader απλα σβηνει και ξανανοιγει ο φωτισμος και παραμενει μαυρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι συμβαίνει ακριβώς. Η οθόνη ανάβει καθόλου; Βλέπεις έστω και λίγο ότι μπαίνει η συσκευή σε bootloader; Αν συνδέσεις τη συσκευή στον υπολογιστή έτσι και μετά τρέξεις μια rom, γίνεται τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Η οθονη ειναι σαν να εχεις βαλει στο PC για screen saver μια μαυρη οθονη.. Καταλαβενεις δλδ οτι η οθονη ειναι ανοιχτη αλλα ειναι μαυρη δεν δειχνει τπτ... Δεν εχω καποια rom για να τρεξω..που μπορω να βρω μια?? Ευχαριστω για την πολύτιμη βοηθεια σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πιο πάνω σε αυτή τη σελίδα δίνω link για να την κατεβάσεις. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τζιφος.. Το προγραμμα ειπε οτι εγινε επιτυχως αλλα η οθονη δεν ανοιξε ποτε... Πολυ περιεργα πραματα..μαλλον δεν τον γλυτωνω τον γερμανο ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μάλλον τότε μιλάμε για hardware πρόβλημα. Έχεις εγγύηση; Επικοινώνησε με την ACE Hellas, την επίσημη αντιπροσωπεία. Σίγουρα δεν σου έπεσε ή το χτύπησες κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μάλλον τότε μιλάμε για hardware πρόβλημα. Έχεις εγγύηση; Επικοινώνησε με την ACE Hellas, την επίσημη αντιπροσωπεία. Σίγουρα δεν σου έπεσε ή το χτύπησες κάπου; Ναι ειμαι σιγουρος πανω στο γραφειο ηταν, το ειχα συνδεσει με το PC για να περασω επαφες αλλα δεν το εβλεπε το PC. Ετσι εκλεισα το κινητο και οταν το ξανανοιξα ειχαμε αυτη την ιστορια...:wacko: Εγγυηση δεν εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Η οθόνη δεν έχει φωτισμό, μέσα όμως φαίνεται τίποτα ή έχει σβήσει τελείως; Δύσκολα τα πράγματα μιας και μπορεί να είναι οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 εαν πατησεις καποιο κουμπι το on/off ας πουμε που ξεκλειδωνει αναβει ο φωτισμος της οθονης αλλα αλλα δεν δειχνει τπτ-μαυρο... ειναι ευκολο να δοκιμασω να βγαλω την οθονη κ να την ξαναβάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ειναι ευκολο να δοκιμασω να βγαλω την οθονη κ να την ξαναβάλω?? http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_touch_cruise/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392301 http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC%20Polaris%20Service%20Manual.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τον σεπτεμβριο του 2009 μου ειχε πεσει υγρο πανω στο cruise.το ειχα παει στο service και μου ειπαν να αλλαξουν την οθονη με δικη μου χρεωση βεβαια γιατι δεν καλυπτει ζημιες απο υγρα . η οθονη δουλευε κανονικα αφου το ειχα καθαρισει εξονυχιστικα το κινητο,και δεν δεχτηκα να πληρωσω 250 ευρω περιπου για αλλαγη οθονης. τωρα μετα απο ενα χρονο,συνεχιζει να ειναι μια χαρα! δεν θα επρεπε αν ελεγαν αληθεια,να εχει οξειδωθει εντελως και να μη δειχνει τιποτα? η υπαρχει περιπτωση και τωρα να τα παιξει η οθονη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts