Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 υπαρχει η δυνατοτητα να ακουμε ραδιοφωνο απο b/t ακουστικο? εχετε να προτεινετε καποιο καλο b/t ακουστικο? με ενδιαφερει κυριως η αυτονομια, και δεν θελω καποιο με "καλωδιο". ευχαριστω! :) Ta ensyrmata akoustika leitourgoun ws keraia. Synepws den leitourgei to radiofwno xwris afta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemens Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ta ensyrmata akoustika leitourgoun ws keraia. Synepws den leitourgei to radiofwno xwris afta. το γνωριζω αυτο, αλλα εχοντας συνδεδεμενα αυτα, μπορουμε να μεταφερουμε τον ηχο στο b/t ακουστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 το γνωριζω αυτο, αλλα εχοντας συνδεδεμενα αυτα, μπορουμε να μεταφερουμε τον ηχο στο b/t ακουστικο? Exeis dokimasei to BTAudio.zip? Kanontas klik panw sto exe arxeio metaferei olous tous ixous sto BT akoustiko. (Den to exw dokimasei gia to sygkekrimeno pou theleis na kaneis esy). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik13s Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Παιδια μολις εγινα κι εγω κατοχος του Cruise...:D Το πολυπληκτρο ειναι σε ολους τοσο "χαλαρο" ή να ανησυχήσω..? :confused: Παράθεση Live and let live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Παιδια μολις εγινα κι εγω κατοχος του Cruise...:D Το πολυπληκτρο ειναι σε ολους τοσο "χαλαρο" ή να ανησυχήσω..? :confused: Etsi einai mi se anisixei. Den einai eksallou kai to pio poiotiko simeio tou Cruise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Exeis dokimasei to BTAudio.zip? Kanontas klik panw sto exe arxeio metaferei olous tous ixous sto BT akoustiko. (Den to exw dokimasei gia to sygkekrimeno pou theleis na kaneis esy). Το έχω δοκιμάσει. ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό και απο ποιότητα δεν σκίζει κιόλας Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Το έχω δοκιμάσει. ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό και απο ποιότητα δεν σκίζει κιόλας Kapia stigmi gia to 3300 ixe pesi pano se kati antistixo. Prospatho edo ke 2 meres na to bro xoris epitixia. Ean exo neotera tha enimeroso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Το έχω δοκιμάσει. ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό και απο ποιότητα δεν σκίζει κιόλας Kai ta dyo anamenomena den einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Έχει βρει κανείς το παρακάτω στηριχτήρι από Ελλάδα; http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158109 Η expansys βάζει ~15 ευρώ μεταφορικά και βγαίνει διπλή τιμή τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Έχει βρει κανείς το παρακάτω στηριχτήρι από Ελλάδα; http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158109 Η expansys βάζει ~15 ευρώ μεταφορικά και βγαίνει διπλή τιμή τελικά... To plaisio pantws fernei aksesouar Herbert Richter. Rikse mia matia kai ekei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Τα Ppc είναι συσκευές που παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών. Μία από αυτές είναι η υποστήριξη γραφικών τα οποία χρησιμοποιούνται και στο navigation και άλλα καλούδια που τα κάνουν πιο όμορφα. Συσκευές καθαρά επαγγελματικές είναι και τα blackberry. Το πρόβλημα με τον driver δεν έγκειται τόσο στο πρόβλημα αναπαραγωγής video γιατί απλά video ανάλυσης 320x240 παίζουν αψεγάδιαστα και η συσκευή έχει 320x240 οθόνη. Σε navigation , scrolling του IE και οτιδήποτε απαιτήσει κάτι πιο βαρύ σε γραφικά η συσκευή δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Το cruise σε αντίθεση με το kaiser έχει περισσότερο Multimedia προσανατολισμούς και δυστυχώς απογοήτευσε. Το kaiser κάνει αυτό που διαφημίζει πως κάνει "let's do business" χωρίς να μπορεί να παρέχει video out για παρουσιάσεις ώστε να αντικαταστήσει την ανάγκη ύπαρξης laptop για αυτό. Οι ελλείψεις Hardware ήταν γνωστές αλλά οι συσκευές διαφημίστηκαν από πολλούς που ήταν ευχαριστημένοι όταν τις πήραν γιατί απλά ήταν καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούσαν. Όσο και αν εκνευριστεί κάποιος το πρόβλημα δε νομίζω να λυθεί γιατί απλά είναι επιλογή της HTC να μην αναβαθμίζει τις συσκευές τις νέο firmware γιατί απλά δεν έχει ανταγωνισμό από κανέναν και δεν έχει κανένα όφελος να δώσει δωρεάν καμία λύση. Προτιμά να βγάλει ένα νέο προϊόν και να πουλήσει! Συμφωνω απολυτως με τα παραπανω φιλε μου. Και για να μην παρεξηγηθω για τα λεγομενα μου, εγω αυτο που ανεφερα ηταν στο θεμα "media player" δηλαδη αναπαραγωγη video και ηχου, οπου οπως ανεφερες σε αναλυση 240Χ320 που ειναι φτιαγμενη η συσκευη η αναπαραγωγη ειναι μια χαρα, οπως επισης και η αναπαραγωγη ηχου που για μενα ειναι μια χαρα επισης. Σ'αυτο το θεμα αναφερθηκα γιατι πολλοι διαβαζωντας "video driver problem" και χωρις να καθησουν να διαβασουν ολα τα προηγουμενα Post για να καταλαβουν τι ακριβως σημαινει για το cruise, καθονται και διαμαρτυρονται οτι εχει προβλημα στα video playing. Φυσικα στο scrolling στον IE και στα προγραμματα πλοηγησης θα θελαμε κατι παραπανω.Σ'αυτο συμφωνουμε ολοι. Δεν σημαινει ομως οτι η συσκευη δεν αξιζει τα χρηματα της και φυσικα ειναι οτι καλυτερο και πληρεστερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα στην κατηγορια του (μαζι με το kaiser). Aναρωτιεμαι μαλιστα γιατι καποιοι μπαινουν στην διαδικασια να το συγκρινουν με το iphone μιας και δεν εχουν καμια σχεση. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 παιδια sos συνχρονισε το cruise με το outlook που ηταν αδια απο επαφες και μου εσβισε ολες τισ επαφεσ στο τηλεφονο και δεν εχω backup υπαρχει τροπος επαναφορας???:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 δεν τις έχεις στη κάρτα sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Kai ta dyo anamenomena den einai? Όχι ... δεν ήταν αναμενόμενο.. Γιατί είχα βρεί ένα αντίστοιχο πρόγραμμα (το οποίο και δεν το ξαναβρίσκω) το οποίο δεν ρουφούσε μπαταρία με τέτοιο τρόπο αλλά η ποιότητα ήταν η ίδια Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Για να μη σου μεινει η απορια, Εχω βαρεθει πια να ακουω γι'αυτο το video driver. Ας καταλαβουν καποιοι οτι το touch cruise δεν ειναι φορητο media player. Υπαρχουν φορητα media player Που κοστιζουν πανω απο 200-300 ευρω και εχουν τοσα προβληματα και υποτιθεται οτι ειναι για να παιζουν video και Mp3. Συμφωνω οτι αν ειναι θεμα και παραλειψη της HTC και ειναι κατι που διορθωνεται η βελτιωνεται τοτε πρεπει να το κανει η HTC αλλα μεχρι εκει. Και κατι αλλο : εμεις που καθισαμε και διαβαζουμε ολα τα προηγουμενα Post Που εχουν γραφει εδω για να βρουμε κατι δεν ειμαστε ουτε βλακες ουτε χαζοι. Υπαρχουν πολλοι που χωρις να καθισουν να διαβασουν τι λενε τα προηγουμενα Post ρωτανε κατι και θελουν και απαντηση αμεσως και πολλες φορες η απαντηση ειναι λιγα Post Πιο πανω ή μια-δυο σελιδες πριν. Αυτος ειναι και ενας λογος που το Θεμα εχει γεμισει με 100 τοσες σελιδες.Γιατι πολλοι ρωτανε τα ιδια και τα ιδια που εχουν απαντηθει μια και δυο φορες σε προηγουμενα post. Δεν θελω να γινω κακος αλλα οταν διαβαζω 2 σελιδες και διαβαζω τις ιδιες ερωτησεις με 20 σελιδες πιο πριν κουραζει κι'εμενα και πολλους αλλους πιστευω να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια. Αν καποιος θελει γρηγορη απαντηση και δεν εχει χρονο να κατσει και να διαβασει ολα τα Post, υπαρχουν και τα pm. 1) κανεις δεν περιμενει απο το TC να ανταγωνιστει τα PMP που εχουν τεραστιες οθονες αφης,υποστηριζουν ολα σχεδον τα formats out of the box ,εχουν συχνα ανοιχτο λογισμικο και extra features οπως gps τηλ δεκτη κτλ.Θα ηταν αφελες.Διαθετουν συχνα πολλαπλασια επεξεργαστικη ισχυ και ανωτερες μπαταριες απο τα PPC. Οποτε το προβλημα δεν ειναι οτι το υπαρχουν τα PMP αλλα το οτι το TC υπολειπεται σε επιδοσεις απο ο,τι θεωρειτο τεχνολογια αιχμης στα μικρα PPC's...πριν 3 χρονια.Συγκεκριμενα το Jam με raw buffer και οχι με τη βοηθεια των mmx εντολων.Εξαλλου το TC κοστιζει οσο οι αντιστοιχες high end συσκευες του 2008. Συνεπως η συγκριση με τα pmp's ειναι τελειως ακυρη.Σαν να λες οτι ναι η το seat ibiza μπορει να μην ειναι τοσο καλο οσο η Μ3 αλλα δεν ειπε κανεις πως ειναι και ferrari-που κι αυτες βγαζουν προβληματα! (με την υποθεση οτι η ibiza και M3 κοστιζουν το ιδιο) 2) αν σε ενοχλουν οι ερωτησεις που ΕΣΥ γνωριζεις την απαντηση τους ή που ενδεχομενα να εχουν απαντηθει μπορεις καλλιστα να αγνοησεις τα σχετικα ποστΔεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις.Αυτος ομως που ψαρωμενος εξ'αιτιας ισως και καποιου προβληματος που αντιμετωπιζει ρωταει διχως να ψαξει δεν ειναι υποχρεωμενος να δεχεται τις προσβολες του καθε "ξερολα" χρηστη που μπορει να ρωτησε το ιδιο πραμα 2 ποστ πιο πανω.Εκτος κι αν θες να οικοδομησεις ενα συστημα ελαχιστων αποριων ανα μερα/βδομαδα κτλ για τον καθενα μας.Σε καθε περιπτωση υπευθυνοι για την λειτουργια του καθε topic ειναι οι mods που ευγενικα συνηθως κατευθυνουν τον καθε ερωτωντα εκει που πρεπει για να λυσει την απορια του. Εξαλλου σκοπος της λειτουργιας αλλα και διατηρησης αυτου το φορουμ ειανι ακριβως αυτο:να μοιραζομαστε τις γνωσεις μας,να ρωταμε και να λυνουμε αποριες για τις αγαπημενες συσκευες Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Για να μη σου μεινει η απορια, 2) αν σε ενοχλουν οι ερωτησεις που ΕΣΥ γνωριζεις την απαντηση τους ή που ενδεχομενα να εχουν απαντηθει μπορεις καλλιστα να αγνοησεις τα σχετικα ποστΔεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις. Τελικα ουτε με την ιδια γλωσσα δεν μπορουμε να συνενοηθουμε. Δεν ανεφερα οτι δεν θελω να απαντησω σε θεματα που εχουν απαντηθει ξανα. Φυσικα θα το κανω αν εχω χρονο και φυσικα μου αρεσει να βοηθησω καποιον που εχει μια απορια ή βρισκεται σε απογνωση για ενα προβλημα που εχει. Ολοι εχουμε προβληματα και αποριες κι'εγω φυσικα οπως ολοι. Ανεφερα οτι πολλες φορες η απαντηση ειναι 2-3 Post Πιο πανω και ισως και μια-δυο σελιδες πριν και δεν κανουν καποιοι τον κοπο να τα διαβασουν αλλα θελουν ετοιμη την απαντηση. Και δεν νομιζω οτι σου πιανει πανω απο 20-30 δευτερολεπτα να διαβασεις μια σελιδα.Αντε 1 λεπτο το πολυ. Αυτος ομως που ψαρωμενος εξ'αιτιας ισως και καποιου προβληματος που αντιμετωπιζει ρωταει διχως να ψαξει δεν ειναι υποχρεωμενος να δεχεται τις προσβολες του καθε "ξερολα" χρηστη που μπορει να ρωτησε το ιδιο πραμα 2 ποστ πιο πανω.Εκτος κι αν θες να οικοδομησεις ενα συστημα ελαχιστων αποριων ανα μερα/βδομαδα κτλ για τον καθενα μας. Το πρωτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να μαθεις τι σημαινει σεβασμος , τι σημαινει να μιλας κοσμια μεσα σε ενα forum και επισης οτι η λεξη "ξερολας" ουτε κοσμια ειναι αλλα ουτε καν υπαρχει στο Ελληνικο λεξιλογιο. Αν οποιος λεει κατι που δεν σου αρεσει ή ειναι αντιθετο με αυτο που πιστευεις εσυ, τον θεωρεις "ξερολα" τοτε συγνωμη αλλα αυτο ειναι προβλημα δικο σου. Σε καθε περιπτωση υπευθυνοι για την λειτουργια του καθε topic ειναι οι mods που ευγενικα συνηθως κατευθυνουν τον καθε ερωτωντα εκει που πρεπει για να λυσει την απορια του. Εξαλλου σκοπος της λειτουργιας αλλα και διατηρησης αυτου το φορουμ ειανι ακριβως αυτο:να μοιραζομαστε τις γνωσεις μας,να ρωταμε και να λυνουμε αποριες για τις αγαπημενες συσκευες Σαφως και ο σκοπος του forum ειναι να μοιραζομαστε τις γνωσεις μας και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Οι γνωσεις του καθενα απο εμας ειναι χρησιμες για να μπορουμε να λυνουμε τα προβληματα μας. Δεν ειναι ομως κανεις υποχρεωμενος να σου απαντησει κατι που απαντηθηκε πριν απο μερικα Post επειση εσυ βαριεσαι και τα θελεις ολα ετοιμα. Αν στο σχολειο ρωτουσες τον καθηγητη σου κατι που ειχε εξηγησει πριν 2 λεπτα και δεν το ακουσες επειδη δεν προσεχες το πιο πιθανο ειναι να σε πεταγε εξω απο την ταξη.Μαλλον εχεις μπερδεψει την λειτουργια του forum με την λειτουργια του chat room. Εδω ΔΕΝ ειναι chat room και δεν ειναι real time answering machine. :lol: Θα σε παρακαλουσα να μιλας πιο ομορφα. Υπαρχει και μια λεξη που στις μερες μας την εχουμε ξεχασει γι'αυτο και την εχω βαλει επιτηδες στην υπογραφη μου. Respect *ζητω συγνωμη απο το forum για το μεγαλο της απαντησης μου και το θεμα θεωρειτε ληξαν.Δεν κραταω κακια σε κανεναν αλλωστε και ποτε :). Ουτε καν στον φιλο στον οποιο απευθυνομαι πιο πανω. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δυστιχος οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Geniki erotisi gia to GPS. Thelo na rotiso ean to GPS energopiite mono otan trexoume efarmoges pou to xriazonte i trexi sinexia. to rotao afto giati ean ine sinexia ON mipos iparxi tropos na to bgaloume OFF gia na min xanoume porous? Mpori i erotisi na ine telios lathos ala...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Geniki erotisi gia to GPS. Thelo na rotiso ean to GPS energopiite mono otan trexoume efarmoges pou to xriazonte i trexi sinexia. to rotao afto giati ean ine sinexia ON mipos iparxi tropos na to bgaloume OFF gia na min xanoume porous? Mpori i erotisi na ine telios lathos ala...... Είναι ανοιχτό όποτε χρειάζεται δεν τρέχει συνέχεια. Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Πήρα κι εγώ το αγαπημένο μας κινητάκι!! 1) 8α ή8ελα κάποιος να μου πει κάτι γιατί όταν πήγα να δω βιντεάκια στο youtube τα παιζει αλλα με γραμμές να τεμαχίζουν την εικόνα κά8ετα ? εσείς τα βλέπετε κανονικά? Πείτε μου κάποιος οτι αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα των drivers για το cruise... γιατί πιστεύω οτι έχω βρει το πιο τέλειο gadget στη γη. 2) οταν επισκεπτομαι το youtube με το cruise και παω κατω - κατω στη σελιδα την κεντρικη που λεει ''watch desktop version'' ,λιγο πριν την ανοιξει με πετάει εκτος στην κεντρικη ο8ονη του cruise. Σαν να εχει προβλημα με τη μνημη.Αν και κλεινω ολες τις εφαρμογες , για να εχω δια8σιμη μνημη αρκετη παλι το ιδιο κανει.Συμβαινει και σε εσας ? 3) ο media player υποστηρίζει αναπαραγωγή όλων των τύπων βιντεο (π.χ. 3gp) και αν οχι μπορουμε σε windows mobile να βάλουμε codecs όπως βάζουμε και στα desktop pc ?? P.S. Οσων αφορά στην πρώτη μου ερώτηση , μολις εκλεισα το κινητο και το ανοιξα ξανα δεν παρουσιαζε το προβλημα , αλλα μετα απο λιγο αφου είδα γυρω στα 5-6 βιντεο μου ξαναεμφανισε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Please help... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 καλησπερα. μηπως γνωριζεται καποιο καταστημα η e-shop που να διαθετει τις δερματινες θηκες piel frama? εδω η αντιστοιχη του artemis: http://www.cases.com/pfp3300tt.htm ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 καλησπερα. μηπως γνωριζεται καποιο καταστημα η e-shop που να διαθετει τις δερματινες θηκες piel frama? εδω η αντιστοιχη του artemis: http://www.cases.com/pfp3300tt.htm ευχαριστω προκαταβολικα Να δες εδώ κάποιες ωραίες και χωρίς έξοδα αποστολής... http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_900000_11000220&products_id=7160 Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 gia sas thelo na valo ta ellinika stin siskevi mou exo to orbit 2 apo tin o² germanias... ksero pos i ace ine diskoli alla den mpori kati prepi na ipaxi na mporo na takevaso to rom tis !! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Giati den mporo na do elinikous xaraktires sto PocketCM keyboard eno me to resco keyboard blepo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 μπορείς να την κατεβάσεις την rom αλλά απαξ και βάλεις και εγκαταστήσεις τα ελληνικά ... πάει μετά, θα κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις λέγοντας σου πως έχεις παράνομο λογισμικό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts