Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Έχει κανείς υπόψιν/πρόχειρες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για GPRS-3G για vodafone??? Δε λέει να συνδεθεί με τίποτα το άτιμο...για δοκιμασε αυτες http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 παιδια νεος και εγω απο χθες.πως μπαινουμε στο wind plus?τωρα μπαινει απο οτι βλεπω στο wind internet που προφανως χρεωνει ε?θελει ρυθμισεις η τηλεφωνο στο τμημα εξυπηρετησης?αν ξερει καποιος ας απαντησει.ευχαριστω,κατα τα αλλα εναι απαιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 για δοκιμασε αυτες http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html Thank you, φαίνεται να δουλεύει! Απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για 3G, φαντάζομαι αν βρει διαθέσιμο 3G δίκτυο συνδεέται αυτόματα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Φιλε lagoudakis αν μου κανει τετοια κολπα τη βαψαμε. Το δουλευω με το plantronics 665. Προχθες το πηρα 100 ευρω . Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Φιλε lagoudakis αν μου κανει τετοια κολπα τη βαψαμε. Το δουλευω με το plantronics 665. Προχθες το πηρα 100 ευρω .καποιο παιδι ειχε πει φιλε μου οτι τα plantronics δουλευουν μια χαρα με το 3650,σου εχει κανει τιποτα κολπα μεχρι στιγμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Thank you, φαίνεται να δουλεύει! Απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για 3G, φαντάζομαι αν βρει διαθέσιμο 3G δίκτυο συνδεέται αυτόματα ε?ναι αρκει να εχεις κανει αιτηση στον παροχο σου να σου το εχει ενεργο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 παιδια νεος και εγω απο χθες.πως μπαινουμε στο wind plus?τωρα μπαινει απο οτι βλεπω στο wind internet που προφανως χρεωνει ε?θελει ρυθμισεις η τηλεφωνο στο τμημα εξυπηρετησης?αν ξερει καποιος ας απαντησει.ευχαριστω,κατα τα αλλα εναι απαιχτο. Aν το έχεις ενεργοποιημένο, μπαίνεις με τις ρυθμίσεις που πόσταρα εδώ... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 καποιο παιδι ειχε πει φιλε μου οτι τα plantronics δουλευουν μια χαρα με το 3650,σου εχει κανει τιποτα κολπα μεχρι στιγμης; Δεν ξερω αν φταιει το plantronics η το κινητο η η συνδεση μεταξυ τους. Το θεμα ειναι να μπορεις να κανεις τη δουλεια σου.Να μη χρειαζεται συνεχεια να ενεργοποιησεις το bt. Κατα τα αλλα δεν εχω αλλο προβλημα ακουγεται αψογα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Να κάνω και μια χαζή ερώτηση.... τί μπορεί να αποθηκευτεί σε κάρτα μνήμης ώστε π.χ. αν κάνεις ένα hard reset να μη χαθεί? π.χ. προγράμματα μπαίνουν, φωτός μπαίνουν, navigation μπαίνει, - SMSs μπαίνουν? - Email folders? Πώς? - ραντεβού, tasks? Πού τα σώζει by default? Eπίσης για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ backup δηλ. μηνύματα, tasks, appointments, to-do lists, notes, κτλ ποιά εφαρμογή χρησιμοποιούμε????? Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Aν το έχεις ενεργοποιημένο, μπαίνεις με τις ρυθμίσεις που πόσταρα εδώ... χιλια ευχαριστω.να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ξερει κανεις αν υπαρχει αναλογο προγραμμα για το cruise με το track id για αναγνωριση τραγουδιων. Και κατι αλλο.Πως μπορουμε να δουμε ποσα kb εχει κατεβασει κατι σαν μετρητη ας πουμε.Ευχαριστω.. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Να κάνω και μια χαζή ερώτηση.... τί μπορεί να αποθηκευτεί σε κάρτα μνήμης ώστε π.χ. αν κάνεις ένα hard reset να μη χαθεί? π.χ. προγράμματα μπαίνουν, φωτός μπαίνουν, navigation μπαίνει, - SMSs μπαίνουν? - Email folders? Πώς? - ραντεβού, tasks? Πού τα σώζει by default? Eπίσης για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ backup δηλ. μηνύματα, tasks, appointments, to-do lists, notes, κτλ ποιά εφαρμογή χρησιμοποιούμε????? Υπάρχει το PIM Backup που κρατάει backup από επαφές, SMS, και όλα τα τελευταία που είπες (είναι και free) και υπάρχει και το SPB Backup που κρατάει backup από ολόκληρη τη συσκευή αλλά επαναφέρει μόνο ότι θέλεις εσύ, δηλαδή ολόκληρο το backup ή μόνο επαφές, sms, κτλ. Όμοιο με το SPB backup είναι και το Sprite Backup. Τα δύο τελευταία δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bierhoff Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 δν μπορω να διαγραψω καποια βιντεο που περασα μεσα στην storage card...παταω διαγραφη και μου λεει--προβλημα κατα τη διαγραφη του αρχειου--...τι πρεπει να κανω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 δν μπορω να διαγραψω καποια βιντεο που περασα μεσα στην storage card...παταω διαγραφη και μου λεει--προβλημα κατα τη διαγραφη του αρχειου--...τι πρεπει να κανω? ευχαριστω Ποιον file explorer χρησιμοποιείς; Βάλε τον Resco Explorer που σου δίνει περισσότερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ρε παιδια στα Multirama εμενα γιατι μου ειπανε οτι το Touch cruise κανει 495 ελληνικη εκδοση χωρις το igo?και μαλιστα επεμενα ρωτησα 2-3 φορες-παιζει να το μπερδεψαν με το απλο touch? Μπορει καποιος να παει να ρωτησει για επιβεβαιωση? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 το πιθανοτερο ειναι οτι ο υπαλληλος τα ειχε χαμενα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Υπάρχει το PIM Backup που κρατάει backup από επαφές, SMS, και όλα τα τελευταία που είπες (είναι και free) και υπάρχει και το SPB Backup που κρατάει backup από ολόκληρη τη συσκευή αλλά επαναφέρει μόνο ότι θέλεις εσύ, δηλαδή ολόκληρο το backup ή μόνο επαφές, sms, κτλ. Όμοιο με το SPB backup είναι και το Sprite Backup. Τα δύο τελευταία δεν είναι free. To sprite backup υπάρχει στο cd του Τοmtom που περιλαμβάνει η συσκευασία ;D Kατά την γνώμη μου είναι καλύτερο από το spb. Πάντως και τα δύο είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ναι φιλε μου αλλα η εκδοση που εχει μεσα ειναι παλια,εκανα ενα restore μετα απο hard reset και μου τα εκανε μανταρα!!!!και τα περναω ολα παλι απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 οχι φιλε μου η εκδοση που εχει μεσα ειναι παλια,εκανα ενα restore μετα απο hard reset και μου τα εκανε μανταρα!!!!και τα περναω ολα παλι απο την αρχη Εμπιστεύτηκες και εσύ πρόγραμμα από το CD; Με εκπλήσεις. Πάντα βάζουμε την τελευταία έκδοση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ναι φιλε μου αλλα η εκδοση που εχει μεσα ειναι παλια,εκανα ενα restore μετα απο hard reset και μου τα εκανε μανταρα!!!!και τα περναω ολα παλι απο την αρχη +1000 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 εφαγα 3 ωρες σημερα μπαμπη!!!εχω ριξει κατι καντηλια:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Εμπιστεύτηκες και εσύ πρόγραμμα από το CD; Με εκπλήσεις. Πάντα βάζουμε την τελευταία έκδοση. :pναι αλλα εμαθα:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ναι φιλε μου αλλα η εκδοση που εχει μεσα ειναι παλια,εκανα ενα restore μετα απο hard reset και μου τα εκανε μανταρα!!!!και τα περναω ολα παλι απο την αρχη Έχει όντως την έκδοση 5.1 ενώ η καινούργια είναι η 6.1. Παρόλα αυτά την δοκίμασα μια φορά σε hard reset και δούλεψαν όλα ρολόι. Τι ακριβώς σου παρουσίασε? Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Έχει όντως την έκδοση 5.1 ενώ η καινούργια είναι η 6.1. Παρόλα αυτά την δοκίμασα μια φορά σε hard reset και δούλεψαν όλα ρολόι. Τι ακριβώς σου παρουσίασε?δεν μου περασε 3 προγραμματα που ειχα στην εσωτερικη μνημη,μου χαλασε το μενου στην εναρξη,μου εφαγε 10 επαφες,και δεν μου ανοιγε με τιποτα το igo,κατα τα αλλα μου τα επανεφερε αψογα:Dγενικα το spb μου αρεσει πιο πολυ,αν και εχω περασει και την τελευταια εκδοση του sprite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Έχει όντως την έκδοση 5.1 ενώ η καινούργια είναι η 6.1. Παρόλα αυτά την δοκίμασα μια φορά σε hard reset και δούλεψαν όλα ρολόι. Τι ακριβώς σου παρουσίασε? Me mia prwth matia kai an thimame kala ebgaze dipla icons me reneme se (2) mesa sta programs tis efarmoges ths rom px to quickgps to activesync klp klp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts