manwlis77 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 γιατι το 6 δεν δουλευει σωστα,αυτη την στιγμη η συσκευη εχει το igo φυσικα θα βγει και σκετο αλλα ισως αργησει λιγο Το λεω επηδει ειναι λογικο να μπει αμεσως το 7 ειναι καλυτερο το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 δεν το εχω δουλεψει το 7,λογικα θα ειναι,ας μας πει και καποιο παιδι που τα ειχε και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Οχι παιδια, ακομα οχι το 7 (και δε με πειθει η destinator technologies οτι καποια νεοτερη εκδοση της 7 θα δουλεψει ποτε σωστα). Ισως ειναι πραγματι τελικα ο προπομπος μιας καλης εκδοσης 8... για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Οχι παιδια, ακομα οχι το 7 (και δε με πειθει η destinator technologies οτι καποια νεοτερη εκδοση της 7 θα δουλεψει ποτε σωστα). Ισως ειναι πραγματι τελικα ο προπομπος μιας καλης εκδοσης 8... για να δουμε... το δοκιμασες το 7 και δεν σου δουλευει???? γιατι σε μενα δουλευει αψογα :P Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Δυστυχως το 7 απεχει πολυ απο το να θεωρηθει τελειο, ανεξαρτητα απο το ppc. Δες το μακροπροθεσμα και θα καταλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizzeled Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Στην καρτα μνημης μεσα υπαρχει ενας φακελος με ονομα 2577. Εκει μεσα υπαρχει ενα αρχειο autorun.exe. τρεξε αυτο το αρχειο να ξεκινησει η εγκατασταση του IGO. Thank youuuu!!!!!!!! θα το δοκιμασω τωρα! Παράθεση Φιλικά Νίκος. Htc Touch Magic > Iphone 3Gs > Samsung Nexus s > LG G3 32gb Titan Grey D855 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 καλησπερα παιδες.Μηπως γνωριζαεται ποτε θα κυκλοφορησει χωρις χαρτες? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ξέρει κανείς αν αυτή η θήκη είναι συμβατή με το Cruise; http://www.pielframa.net/pielframa_productos.asp?id=1684 Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackpuma77 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 παιδία σας χεραιτώ έχω το Touch Cruise εδω και 5 μέρες περίπου και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος παρατήρησα όμως το εξής και θέλω τη βοήθεια σας...Σήμερα ήμουν σε μια καφετέρια και βρήκα wi-fi unsecured και έκανα σύνδεση..το wi-fi πραγματικά πετουσε...δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όταν είμαι σπιτι...αργει και δυσκολέυεται να κάνει connect...σπίτι βέβαι είναι secured δίκτυο.το σήμα μου δείχνει ότι είναι πολύ καλό αλλα απόδοση όχι τοσο όσο αλλου τι μπορει να φταει?μήπως οι ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 καλησπερα παιδες.Μηπως γνωριζαεται ποτε θα κυκλοφορησει χωρις χαρτες? Ευχαριστω! Apo 21 Ianouariou ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 παιδία σας χεραιτώ έχω το Touch Cruise εδω και 5 μέρες περίπου και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος παρατήρησα όμως το εξής και θέλω τη βοήθεια σας...Σήμερα ήμουν σε μια καφετέρια και βρήκα wi-fi unsecured και έκανα σύνδεση..το wi-fi πραγματικά πετουσε...δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όταν είμαι σπιτι...αργει και δυσκολέυεται να κάνει connect...σπίτι βέβαι είναι secured δίκτυο.το σήμα μου δείχνει ότι είναι πολύ καλό αλλα απόδοση όχι τοσο όσο αλλου τι μπορει να φταει?μήπως οι ρυθμίσεις? Sigoura kati den to afhnei na paixei swsta bebaiwsou omws prwta oti den exeis lag sto diktyo sou logo overlimit bandwidth (px. torrents, moularia klp klp);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ξέρει κανείς αν αυτή η θήκη είναι συμβατή με το Cruise; http://www.pielframa.net/pielframa_productos.asp?id=1684 Apo thn stigmh pou kanei sto Artemis logika den tha exes problima.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 δεν το εχω δουλεψει το 7,λογικα θα ειναι,ας μας πει και καποιο παιδι που τα ειχε και τα 2 To 7ari pazei ikanopoihtika arkei na tou peraseis vevaia ta ellinika voices kai keyboard ini. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 thanks μπαμπη!!θα το δω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος με ποιο τροπο αποθηκευονται τα αρχεια που λαμβανουμε με bluetooth κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 thanks μπαμπη!!θα το δω:) Oti thes sthn diathesi sou :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος με ποιο τροπο αποθηκευονται τα αρχεια που λαμβανουμε με bluetooth κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στη συσκευη; αν καποιος ξερει κι'εγω θα το ηθελα αυτο. 2) επισης παιδια το destinator 7 μετα απο hard reset επαιξε για μια και μονο φορα στο cruise Μου. μετα παλι κολλαει στην αρχικη οθονη και με επιστρεφει πισω.εχει τυχει σε κανενα αυτο? παιζει σε σας κανονικα ??? 3) ξερει καποιος αν μπορουμε ενα αρχειο εγκαταστασης .exe να το μετατρεψουμε σε cab ??? θελω να εχω στην Storage card τα προγραμματα που εγκαθιστω συχνα σε cab για να κανω ξανα εγκατασταση μετα απο hard reset. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 1) Παιδια μηπως γνωριζει καποιος με ποιο τροπο αποθηκευονται τα αρχεια που λαμβανουμε με bluetooth κατευθειαν στην καρτα μνημης και οχι στη συσκευη; Me ena registry editor allaxte to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\FileSys\TempPath apo Application data\volatile se Storage Card\My Documents Yparxei kai ena cab sto XDA to opoio to knei aftomata parto apo edw 2) επισης παιδια το destinator 7 μετα απο hard reset επαιξε για μια και μονο φορα στο cruise Μου. μετα παλι κολλαει στην αρχικη οθονη και με επιστρεφει πισω.εχει τυχει σε κανενα αυτο? παιζει σε σας κανονικα ??? Thimizei sumperifora kakospasemenou destcore.dll ara den ftaiei to cruise alla h egatastash sou ;) 3) ξερει καποιος αν μπορουμε ενα αρχειο εγκαταστασης .exe να το μετατρεψουμε σε cab ??? θελω να εχω στην Storage card τα προγραμματα που εγκαθιστω συχνα σε cab για να κανω ξανα εγκατασταση μετα απο hard reset. Ola ma ola ta exe arxeia pou stinonte sto PC kai einai gia PPC apothikevoun ta cab filles tous topika eite ston fakelo egatastashs tous eite xima sto fakelo tou activesync rixe mia matia loipon ekei kai tha ta vreis PROSOXH OMWS prwtou ta kaneis copy sthn Storage Card tha prepei na ta kaneis prwta READ ONLY giati ta perisotera cabs meta apo thn egatastash tou diagrafonte ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackpuma77 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Sigoura kati den to afhnei na paixei swsta bebaiwsou omws prwta oti den exeis lag sto diktyo sou logo overlimit bandwidth (px. torrents, moularia klp klp);) εχω το pc κλειστο όταν γίνομαι connected...δεν νομιζο ότι είναι θέμα lag...αν του βάλω να παίρνει συγκεκριμένη ip θα είναι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 εχω το pc κλειστο όταν γίνομαι connected...δεν νομιζο ότι είναι θέμα lag...αν του βάλω να παίρνει συγκεκριμένη ip θα είναι καλύτερα? Σαφώς !! Καλο ειναι να βαλεις εκτος απο τα ip και τα DNS με το χέρι και να μην τα παιρνει αυτόματα. Αν δεν ξερεις τα DNS σου πες μου σε ποιο iSP (και σε ποιο νομο μενεις ) να σου τα στειλω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Me ena registry editor allaxte to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\FileSys\TempPath apo Application data\volatile se Storage Card\My Documents Yparxei kai ena cab sto XDA to opoio to knei aftomata parto apo edw Φιλε minotavrs τα δοκιμασα και τα δυο αλλα τιποτα οτι λαμβανω αποθηκευεται στη μνημη του τηλεφωνου στο my documents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Me ena registry editor allaxte to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\FileSys\TempPath apo Application data\volatile se Storage Card\My Documents Yparxei kai ena cab sto XDA to opoio to knei aftomata parto apo edw Φιλε minotavrs τα δοκιμασα και τα δυο αλλα τιποτα οτι λαμβανω αποθηκευεται στη μνημη του τηλεφωνου στο my documents. βαλε ΑΥΤΟ ή ΑΥΤΟ Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackpuma77 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Σαφώς !! Καλο ειναι να βαλεις εκτος απο τα ip και τα DNS με το χέρι και να μην τα παιρνει αυτόματα. Αν δεν ξερεις τα DNS σου πες μου σε ποιο iSP (και σε ποιο νομο μενεις ) να σου τα στειλω :cool: πως θα του δωσω μια σταθερη ip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackpuma77 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 πως θα του δωσω μια σταθερη ip? φένεται ότι του έδωσα σταθερη ip...συνδεθηκε το σήμα είναι εξαιρετικό όμως internet δεν εχει....οτι σελίδα πάω να ανοίξω μου γράφει The page cannot be found. Check the name and try....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλησπέρα, τι λέει το cruise; ποντικάκι δεν μπορούμε να βάλουμε; τα δυο πλήκτρα που λείπουν από μπροστα το κάνει να είναι πολύ δύσχρηστο σε σχέση με το Artemis; να το εγοράσω από expansys? μπορεί να δεχτεί roms του Artemis; οπτικά είναι ποιο όμορφο από το artemis; το gps πως τα πάει με dest7; Να αντικαταστησω την Artemis? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts