Jump to content

Blackpuma77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Blackpuma77

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Blackpuma77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος.. messenger (msn ) πως το βαζουμε?και που βρισκουμε? thanks
  2. τελικά το έχει ή δεν το έχει σε αυτή την τιμή? κάποιος που το έχει ψάξει να μας πει :)
  3. ρε παιδία θα μας τρελλάνουν...στην Κύπρο πήγα να το πάρω σε μια πολύ καλή τιμή 250 ευρώ και μου έχουν πεί ότι το απέσυραν!!!!! εμεινά με άδεια χέρια διοτι πώς να παρω τωρα κινιτό αυτού του επιπέδου και σε τέτοια τιμή!!!! :mad:
  4. γεία σας παιδεια, είμαι λίγο άσχετος με αυτά τα πράγματα απλά θέλω λίγη βοήθεια.... στο παρόν στάδιο θέλω ένα mp3 player βασικά μόνο για μουσική (όχι βέντεο κλπ), το οποίο πιο πολύ θα το συνδέω με το αυτοκίνητο. αν έχει και ραδιόφωνο καλύτερα καποτε μπορεί να θέλω να ακούσω κάτι.... τι προτείνεται? ευχαριστώ!!!
  5. Samsung Αυτή η Samsung μου άρεσε...μάλλον θα πάω σε 37άρα HD ready... δεν ξέρω αν μου κάνει και η 32"... Θα το ψάξω λίγο και θα δούμε
  6. αυτή η Samsung μου άρεσε..... νομίζω θα πάω σε 37αρα HD ready ...πρέπει να το ψάξω λίγο και να δούμε.
  7. καλημέρα, επειδή είμαι λίγο εως πολύ άσχετος με το αντικείμενο :p θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά τηλεόρασης την οποία θα χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες, ποδόσφαιρο και xbox 360 games.... απόσταση είναι 3-3,5 μέτρα και το budget 800-1000 ευρώ maximum Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια :)
  8. δεν το βρίσεκι με τίποτα...ενω bluetooth τοθ pc συνδέθηκε μια χαρά.... μάλλον κάτι άλλο φταίει
  9. Παιδία έχω ένα Bluetooth sony ericcsson αλλά δεν το βρίσκει το TC... τί μπορεί να φταίει?μήπως δεν είναι συμβατό? είμαι και λίγο άσχετος :)
  10. φένεται ότι του έδωσα σταθερη ip...συνδεθηκε το σήμα είναι εξαιρετικό όμως internet δεν εχει....οτι σελίδα πάω να ανοίξω μου γράφει The page cannot be found. Check the name and try....:mad:
  11. εχω το pc κλειστο όταν γίνομαι connected...δεν νομιζο ότι είναι θέμα lag...αν του βάλω να παίρνει συγκεκριμένη ip θα είναι καλύτερα?
  12. παιδία σας χεραιτώ έχω το Touch Cruise εδω και 5 μέρες περίπου και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος παρατήρησα όμως το εξής και θέλω τη βοήθεια σας...Σήμερα ήμουν σε μια καφετέρια και βρήκα wi-fi unsecured και έκανα σύνδεση..το wi-fi πραγματικά πετουσε...δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όταν είμαι σπιτι...αργει και δυσκολέυεται να κάνει connect...σπίτι βέβαι είναι secured δίκτυο.το σήμα μου δείχνει ότι είναι πολύ καλό αλλα απόδοση όχι τοσο όσο αλλου τι μπορει να φταει?μήπως οι ρυθμίσεις?
×
×
  • Create New...