parafron4 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 κυκλοφορει κ ενα αλλο προγραμμα για τα pc που βγαζει υπερηχους που ακουνε μονο τα κουνουπια κ ενας αλλος τροπος ειναι η κλασικη φασολαδα :nuke: :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 ξεθαβω αυτο το θεμα γιατι δεν παει αλλο με τα κουνουπια , δεν ξερω μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα φετος δεν παλευεται το πραγμα , γενικα με τα κουνουπια δεν ειχα ποτε ιδαιτερο προβλημα και αν ειχα με μια ταμπλετα η με τα γνωστα υγρα ημουν οκ , αλλα φετος ειναι σαν τα κουνουπια να εχουν ερθει απο αλλο πλανητη και να μην καταλαβαινουν τιποτα..Ανοσια στα παντα. Επισης ειναι πρωτη φορα που βλεπω με το σκουτερ τοσα κουνουπια κοιτωντας την δεσμη φωτος που εχει προς τον δρομο , συν οτι τα περισσοτερα σκανε πανω στην ζελατινα του κρανους , τοσα χρονια με μηχανακια και ποτε δεν ηταν τοσο εντονο το φαινομενο , και δεν φτανει μονο αυτο ειναι και τα ρημαδια καλοαναθρεμενα ολοκληρα γομαρια , σαν μυγες εχουν γινει σε μεγεθος. Τι στο καλο εχει γινει ?? τα εχει εκπαιδευσει το κρατος να μας πεινουν και αυτα το αιμα ? ξεπερνωντας την πλακα , εχει κανεις κανενα καλο tip εκτος απο τα γνωστα για να κανουμε κατι με τα κουνουπια ?? σιτρονελες-φιδακια κτλ δεν τα ''πιανουν'' , συν οτι πιστευω οτι μαστουρωνουν με αυτα και μετα ειναι χειροτερα τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Βραχιολι...υπαρχει σχετικη διαφημιση. Λουλουδια....βασιλικος κλπ Σπρει....απο το στρατο..κουνουπελαιο Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Υπαρχουν και οι ηλεκτρικες σκοτωστρες,με υψηλη ταση,ή με ρουφηχτρα αερα,συν την πηγη παραγωγης διοξειδιου του ανθρακα,που ειναι πανω στον ανεμιστηρα. Τα δευτερα,τα βρηκα στην Κινα,απο οπου και πηρα δυο.Τα πρωτα,βρισκονται παντου,αλλα προσοχη,η υψηλη ταση,να ειναι πραγματι υψηλη,δηλαδη τουλαχιστον 5.000V. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Έλεος, είχαμε τέτοιο θέμα στο myPhone;;; :lol::lol::lol: Autan, φιδάκια και Ελληνικό καφέ να καίγεται... Μετά βασιλικό και τα σχετικά. Στη χειρότερη, κυνηγάς τα στούκας για να τα εξοντώσεις!!!:lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 @plankton69 γι αυτο γουσταρουμε myphone γιατι τα εχει ολα και συμφερει :lol: Theodore41 για δωσε καμια λεπτομερια γι αυτα που αναφερεις ? κανα λινκ παιζει ? λουλουδια και σπρει δεν κανουν τιποτα εγγυημενα , ειμαι σιγουρος οτι τα βλεπουν τα κουνουπια και γελανε , βραχιολι για να ειμαι ειλικρινεις δεν εχω δοκιμασει , εχει κανεις καμια προσωπικη εμπειρια για να μας πει αν κανει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 λουλουδια και σπρει δεν κανουν τιποτα εγγυημενα , ειμαι σιγουρος οτι τα βλεπουν τα κουνουπια και γελανε , βραχιολι για να ειμαι ειλικρινεις δεν εχω δοκιμασει , εχει κανεις καμια προσωπικη εμπειρια για να μας πει αν κανει κατι? Δοκίμασε να βάλεις φωτιά σε Eλληνικό καφέ πάνω σε αλουμινόχαρτο ρε συ... 'Eχει αποτέλεσμα! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 εγω πάλι όπου τα πετύχω τα ψεκάζω με λακ χειρίστης ποιότητας, δλδ μάρκα μ'έκαψες... και πέραν του ότι κολλάει όπως είναι αν καταφέρει να κινηθεί μετά από λίγο έχεο ψοφήσει.. τι; τυχαία λένε ότι καταστρέφουν το περιβάλλον;; βέβαια μετά βρωμάει το δωμάτιο αλλά το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. τώρα για αυλή κλπ δυστυχώς δεν έχω λύση.. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 επισης λυση για μεσα στο σπιτι ειναι ο ανεμιστηρας. Ειτε δαπεδου, ειτε οροφης. Δεν τα αφηνει να πλησιασουν!!!! και σε δινει μια αισθηση αερα!!!!:lol: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δοκίμασε να βάλεις φωτιά σε Eλληνικό καφέ πάνω σε αλουμινόχαρτο ρε συ... 'Eχει αποτέλεσμα! οχι , αλλα θα δοκιμασω σημερα το βραδυ να δω ... για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LakisFM1 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Eγω εχω παρει ενα με φως μπλε υψηλης τασης , μικρο μπριζας , αλλα εκτος οτι για καποιο περιεργο λογο δεν πανε , δεν με αφηνε και να κοιμηθω. Αυτο που λετε για τα υγρα οντως , δεν καταλαβαινουν πλεον ! Ενα baygon μονο κατι παει να κανει , αλλα επειδη ειναι κλειστος ο χωρος θελω να τα αποφυγω. Σιγουρη λυση , αλλα παλι χανεις τον υπνο σου μεχρι να τα σκοτωσεις ολα , ειναι οι κινεζικες ρακετες με υψηλη ταση. Μαλιστα επειδη δεν ηθελα να παω σε κινεζο , εψαξα σε μαγαζια ειδα δεν την ειχανε , οποτε τους ενισχυσα :( Οτιδηποτε με υπερηχους δεν... , να ξυπνας με ενα κεφαλι να , δε λεει.. Edited July 2, 2012 by LakisFM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) @plankton69 γι αυτο γουσταρουμε myphone γιατι τα εχει ολα και συμφερει :lol: Theodore41 για δωσε καμια λεπτομερια γι αυτα που αναφερεις ? κανα λινκ παιζει ? λουλουδια και σπρει δεν κανουν τιποτα εγγυημενα , ειμαι σιγουρος οτι τα βλεπουν τα κουνουπια και γελανε , βραχιολι για να ειμαι ειλικρινεις δεν εχω δοκιμασει , εχει κανεις καμια προσωπικη εμπειρια για να μας πει αν κανει κατι? http://www.goodbyemosquito.com/photocatalysis-mosquito-trap-killer-working.html http://pest-killer.blogspot.gr/ http://www.kenfretwell.com/Blogs/blog_0006.html http://www.pestbegone.net/ http://mommywhathappen.com/2012/04/our-experience-with-rex-mosquito-trap/ Εγω,εχω παρει αυτο,http://www.goodbyemosquito.com/goodbye-mosquito-trap-ay016.html ,και αλλο ενα μικροτερο,που δεν το βλεπω στις φωτογραφιες. Δυστυχως,βλεποντας εδω,http://www.dhgate.com/photocatalyst-tio2-co2-mosquito-trap-killer/p-ff808081296d9e45012981e686716548.html?utm_medium=factory&utm_source=item&utm_compaign=1856&f=CED|1856||factory|item||5|LHQ ,παρατηρω οτι η τιμη ανεβηκε πολυ,απο τοτε που το πηρα εγω. Edited July 2, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Από ότι έχω ακούσει, το φετινό καλοκαίρι και το περσινό, έχει γίνει της πουτ@νας από τα κουνούπια γιατί δεν έχουν ψεκάσει τα αεροπλάνα λόγω οικονομικής κρίσης. Μάλλον ισχύει η φήμη αυτή γιατί είχα διαβάσει και ένα δημοσίευμα ότι δεν είχαν ψεκάσει στον Έβρο επειδή δεν είχαν λεφτά και ήταν δράμα η κατάσταση. Πέρσι πάντως ακόμα και στην Αθήνα ήταν εξωφρενικό. Μου έχουν αφήσει μόνιμα σημάδια... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Που μπορω να βρω αυτα τα εντομοκτονα με τις λαμπες που ηλεκτριζουν τα κουνουπια?Στα jumbo θα εχει?Και τι τιμες εχουν περιπου?Επειδι μενω σε ισογειο διαμερισμα και εχει φυτα γυρω-γυρω μπαινουν πολλα κουνουπια μεσα οποτε ανοιξω το παραθυρο ή την πορτα.Θελω να βρω εναν τροπο να τα ξεφορτοθω χωρις χυμικα και πιστευω οτι οι ηλεκτροφορες μπλε λαμπες ειναι ιδανικη λυση.Επισεις αυτα που διαφημιζουν με τους υπερηχους(pest reject κ.τ.λ.) κανουν δουλεια ή τζαμπα τα λεφτα?ή με ρουφηχτρα αερα,συν την πηγη παραγωγης διοξειδιου του ανθρακα,που ειναι πανω στον ανεμιστηρα. Αυτα υπαρχουν στην Ελλαδα ή μονο στην Κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τα σπρέι τύπου autan σε μένα κάνουν δουλειά. Το θέμα είναι όμως πως εξατμίζονται γρήγορα. Και δε γινεται να σηκώνεσαι στη μέση της νύχτας να ..ψεκάζεσαι Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Οι καλυτεροι τροποι για εντομα και κουνουπια: - Ειναι λαμπες με ηλεκτρικο πλεγμα: Αρκετα αποτελεσματικο τα πιανει σχεδον ολα. - Ταμπλετες πλακακια που καιγονται: Αποτελεσματικη αλλα πρεπει να εχεις πορτες ανοικτες. - Autan κτλ. Οι χειροτεροι τροποι: - Συσκευες με ηχους. Προκειται για απατη, υπαρχουν σχετικα αρθρα στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Από ότι έχω ακούσει, το φετινό καλοκαίρι και το περσινό, έχει γίνει της πουτ@νας από τα κουνούπια γιατί δεν έχουν ψεκάσει τα αεροπλάνα λόγω οικονομικής κρίσης. Μάλλον ισχύει η φήμη αυτή γιατί είχα διαβάσει και ένα δημοσίευμα ότι δεν είχαν ψεκάσει στον Έβρο επειδή δεν είχαν λεφτά και ήταν δράμα η κατάσταση. Πέρσι πάντως ακόμα και στην Αθήνα ήταν εξωφρενικό. Μου έχουν αφήσει μόνιμα σημάδια... Ισχύει αυτό που λες. Πέρσι ήταν δραματικά τα πράγματα. Μονίμως είχα καντήλες από τσιμπήματα... Φέτος, δεν βλέπω τέτοια έξαρση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 (edited) Που μπορω να βρω αυτα τα εντομοκτονα με τις λαμπες που ηλεκτριζουν τα κουνουπια?Στα jumbo θα εχει?Και τι τιμες εχουν περιπου?Επειδι μενω σε ισογειο διαμερισμα και εχει φυτα γυρω-γυρω μπαινουν πολλα κουνουπια μεσα οποτε ανοιξω το παραθυρο ή την πορτα.Θελω να βρω εναν τροπο να τα ξεφορτοθω χωρις χυμικα και πιστευω οτι οι ηλεκτροφορες μπλε λαμπες ειναι ιδανικη λυση.Επισεις αυτα που διαφημιζουν με τους υπερηχους(pest reject κ.τ.λ.) κανουν δουλεια ή τζαμπα τα λεφτα? Αυτα υπαρχουν στην Ελλαδα ή μονο στην Κινα? Στην Ελλαδα,δεν εχω δει,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχει. Ισχύει αυτό που λες. Πέρσι ήταν δραματικά τα πράγματα. Μονίμως είχα καντήλες από τσιμπήματα... Φέτος, δεν βλέπω τέτοια έξαρση. Συμφωνω,αλλα περυσι,υπηρχαν εκτος απο τα κουνουπιπα,και σκνίπες,που ειναι ακομα χειροτερες απ αυτα,μιας και τσουζει πολυ το τσιμπημα τους. Αν εχεις παντως προβλημα,βαλε και εναν ανεμιστηρα οροφης,και θα εχεις βελτιωση. Πηρα ενα ΄περυσι απο το Αλεξ Πακ στην Αθηνάς,και δουλευει μια χαρα.Εχει τρεις ταχυτητες,φως,και τηλεκοντρολ. Edited July 3, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Στην Ελλαδα,δεν εχω δει,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχει. Αν εχεις παντως προβλημα,βαλε και εναν ανεμιστηρα οροφης,και θα εχεις βελτιωση. Πηρα ενα ΄περυσι απο το Αλεξ Πακ στην Αθηνάς,και δουλευει μια χαρα.Εχει τρεις ταχυτητες,φως,και τηλεκοντρολ. Τα air condition κανουν κι'αυτα δουλεια κατα των κουνουπιων ή μονο οι ανεμιστηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ναι κάνουν και τα a /c με το κρύο εξαφανίζονται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 ειστε σιγουροι ρε παιδια οτι με το κρυο εξαφανιζονται , γιατι εγω με το a/c σε mode νεκροτομειου τα βλεπω μια χαρα να πετανε και να με τσιμπανε ... Απο πια θερμοκρασια και μετα την "κανουνε" για αλλο θυμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231204429 Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Μήπως να βάλουμε σε μπαμπάκι αιθαίριο έλαιο citronella που πουλάνε στα φαρμακεία και να το έχουμε δίπλα μας ή και στις εισόδους του δωματίου; Κανένα 5 ευρω κάνει το μικρό μπουκαλάκι... Εγώ δεν μπορώ να αλοίφομαι πάντως.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 ειστε σιγουροι ρε παιδια οτι με το κρυο εξαφανιζονται , γιατι εγω με το a/c σε mode νεκροτομειου τα βλεπω μια χαρα να πετανε και να με τσιμπανε ... Απο πια θερμοκρασια και μετα την "κανουνε" για αλλο θυμα ? υπαρχουν δυο τυποι.της αφρικης με την ασθενεια του νειλου και της ρωσσιας.εσυ μαλλον εχεις της ρωσσιας και ειναι μαθημενα στο κρυο. :) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ειστε σιγουροι ρε παιδια οτι με το κρυο εξαφανιζονται , γιατι εγω με το a/c σε mode νεκροτομειου τα βλεπω μια χαρα να πετανε και να με τσιμπανε ... Απο πια θερμοκρασια και μετα την "κανουνε" για αλλο θυμα ? Αμα εχεις το a/c να δουλευει και ειναι κλειστες ολες οι πορτες και τα παραθυρα λογικα τα κουνουπια εγκλωβιζονται στον χωρο και δεν μπορουν να φυγουν παρολο που εχει κρυο.Ισως θα πρεπει να υπαρχει καποια διεξοδος για να φευγουν τα κουνουπια.Αλλα τοτε θα μπαινει και θερμοτητα μεσα,αρα θα γινεται σπαταλη ενεργειας στο air condition.Η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να μενει για λιγο καποιο παραθυρο μισοανοιχτο μολις μπει το a/c σε λειτουργεια για να φυγουν οσα κουνουπια εχουν μεινει μεσα και μετα να κλεινει για να αποδιδει το a/c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts