Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 @JG4: Στα 70 μου, μαλλον θα κατεβαινω σε πορειες μαζι με τα καπη, για μια συνταξη εστω και 1€ παραπανω. Τοτε να δουμε, ποιοι θα ειναι αριστεροι, δεξιοι, αναρχικοι κτλ... @alfiegen: Γιατι σου κανει εντυπωση?Ανεκαθεν, τα ΜΜΕ ηταν το μεσο διαμορφωσης της κοινης γνωμης, με οποιο κοστος, το "οπλο" καθε κυβερνησης... @greek_aeras: Εχει νοημα να δεις το σταθμο?Προσωπικα πιστευω, πως η κινηση μετραει...Βεβαια, αν γινοταν μονο μια αποπειρα βανδαλισμου του σταθμου, δεν θα υπηρχε το thread, σωστα? @7020029: Τελικα, που πρεπει να εστιασουμε...Στο οτι τα σπασανε ολα εκει μεσα ή στο ΓΙΑΤΙ τα σπασανε? Και μην αρχισετε να λετε, οτι ειναι διανοητικα καθυστερημενοι αυτοι που τα κανουν κ.ά.... @ioma: Αν και διακρινω ειρωνια, στο μηνυμα σου. Απλα να ξες, οτι ο Ελληνας, πρεπει να "την κατσει την βαρκα" για να αφυπνιστει.Υπαρχουν χιλιαδες τετοια παραδειγματα. Την πατας και μετα βλεπεις πιο "βαθια"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 @JG4: Στα 70 μου, μαλλον θα κατεβαινω σε πορειες μαζι με τα καπη, για μια συνταξη εστω και 1€ παραπανω. Τοτε να δουμε, ποιοι θα ειναι αριστεροι, δεξιοι, αναρχικοι κτλ... @alfiegen: Γιατι σου κανει εντυπωση?Ανεκαθεν, τα ΜΜΕ ηταν το μεσο διαμορφωσης της κοινης γνωμης, με οποιο κοστος, το "οπλο" καθε κυβερνησης... @greek_aeras: Εχει νοημα να δεις το σταθμο?Προσωπικα πιστευω, πως η κινηση μετραει...Βεβαια, αν γινοταν μονο μια αποπειρα βανδαλισμου του σταθμου, δεν θα υπηρχε το thread, σωστα? @7020029: Τελικα, που πρεπει να εστιασουμε...Στο οτι τα σπασανε ολα εκει μεσα ή στο ΓΙΑΤΙ τα σπασανε? Και μην αρχισετε να λετε, οτι ειναι διανοητικα καθυστερημενοι αυτοι που τα κανουν κ.ά.... @ioma: Αν και διακρινω ειρωνια, στο μηνυμα σου. Απλα να ξες, οτι ο Ελληνας, πρεπει να "την κατσει την βαρκα" για να αφυπνιστει.Υπαρχουν χιλιαδες τετοια παραδειγματα. Την πατας και μετα βλεπεις πιο "βαθια"... Για να καταλαβω δηλ. γιατι ειμαι και λιγο χαζος.Αν βγω εξω και σπαω την περιουσια του καθενος ο λαος θα αφυπνιστει και ετσι δεν θα εχουμε κλεφτες πολιτικους ή θα παιρνουμε καλυτερες συνταξεις κλπ.Συμφωνω και θα ηθελα να ξεκινησουμε καταστρεφοντας πρωτα τα δικα σου περιουσιακα στοιχεια.Διανοητικα καθυστερημενοι ειναι αυτοι που τα κανουν ειναι σιγουρο.Επισης ειναι κομπλεξικοι και το κανουν για να τραβηξουν την προσοχη των αλλων διοτι γνωριζουν οτι σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα τους εδινε κανεις σημασια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Για να καταλαβω δηλ. γιατι ειμαι και λιγο χαζος.Αν βγω εξω και σπαω την περιουσια του καθενος ο λαος θα αφυπνιστει και ετσι δεν θα εχουμε κλεφτες πολιτικους ή θα παιρνουμε καλυτερες συνταξεις κλπ.Συμφωνω και θα ηθελα να ξεκινησουμε καταστρεφοντας πρωτα τα δικα σου περιουσιακα στοιχεια.Διανοητικα καθυστερημενοι ειναι αυτοι που τα κανουν ειναι σιγουρο.Επισης ειναι κομπλεξικοι και το κανουν για να τραβηξουν την προσοχη των αλλων διοτι γνωριζουν οτι σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα τους εδινε κανεις σημασια. Παρατηρω οτι η ειρωνια συνεχιζεται. Αν κρινω απο την ηλικια σου, ειναι ηδη αργα να σε πεισω για κατι στο οποιο εισαι καθετος. Απλα να ξες, οτι ο Ελληνας οταν αρρωστησει το παιδι του και καταλαβει οτι υπαρχει ανεπαρκεια σε νοσοκομιακες μοναδες, θα βγει στο δρομο να φωναξει. Τωρα οσον αφορα τους κομπλεξικους που αναφερεις, αυτα ισχυαν σε αλλες εποχες, μεχρι που αυτοι οι κομπλεξικοι πιασαν τα μεγαλα τα ποστα και μπηκαν και στην βουλη. Δεν καταλαβαινω την προσωπικη επιθεση που αρχιζεις στον καθενα περι καταστροφης του σπιτιου του κτλ.Μαλλον ειναι ελληψη επιχειρηματων. Ειναι αστειο να συγκεκριμενοποιεις κατι το γενικο.Αν θες να πεις κατι οσον αφορα το σταθμο ή τον οποιοδηποτε σταθμο της Ελλαδας, σε ακουω προσεκτικα. Τελος, καθε αλλο παρα χαζος εισαι. Απλα εθελοτυφλεις...Και καλα κανεις, γιατι στην ηλικια σου και μαλλον και με οικογενεια, ειναι πιο δυσκολες οι θυσιες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 @JG4: Στα 70 μου, μαλλον θα κατεβαινω σε πορειες μαζι με τα καπη, για μια συνταξη εστω και 1€ παραπανω. Αν από τώρα που είσαι νέος ξυπνάς κάθε πρωί και λες: για ότι μου συμβεί στο μέλλον δε φταίει το "σύστημα". Φταίω εγώ προσωπικά. Εγώ είμαι υπεύθυνος του εαυτού μου,... ...τότε να είσαι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί στα 70 να κατεβαίνεις στους δρόμους για 1 ευρώ... ...τότε θα το έχεις πραγματικά νικήσει αυτό το "σύστημα"... Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Αν όλα ήταν δίκαια στην κοινωνία μας δεν θα υπήρχαν άτομα να καταστρέφουν και να βρίζουν το κράτος , με συνθήματα για σκεφτείτε και λίγο, πριν ψηφίζεται σε αυτή τη χώρα και ποιον απαταιώνα στις εκλογές,οι σημερινοί πολιτικοί ενδιαφέρονται για την τσεπούλα τους και μόνο offtopic Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 @JG4: Αληθεια ειναι αυτο που λες, βεβαια εγω στις εκλογες που θα γινουν θα ασκησω το δικαιωμα της ψηφου μου. Θα προσπαθησω μπροστα στις καλπες να μην ξεχασω... Ετσι ουτε μεγαλο μεριδιο ευθυνης θα εχω, ουτε ενοχες. Φιλε μου μην ξεχνας, οτι δε ζω στο βουνο αλλα σε μια κοινωνια ανθρωπων. @georgehh: Σωστο το μηνυμα σου. ΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. καθολου offtopic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Φιλε μου μην ξεχνας, οτι δε ζω στο βουνο αλλα σε μια κοινωνια ανθρωπων. Πρόσεξε μονο να μην το χρησιμοποιήσεις ως άλλοθι, αλλα ως ευκαιρία. Διαφορετικά σε βλέπω και σένα με κάνα σπρέι να βαφεις σταθμούς, και είναι κρίμα γιατί είσαι ξύπνιος. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Πρόσεξε μονο να μην το χρησιμοποιήσεις ως άλλοθι, αλλα ως ευκαιρία. Διαφορετικά σε βλέπω και σένα με κάνα σπρέι να βαφεις σταθμούς, και είναι κρίμα γιατί είσαι ξύπνιος. Δεν με εκφραζουν τετοιες ενεργειες. Ωστοσο δεν τις καταδικαζω, γιατι δεν τις κανουν ηλιθιοι χωρις λογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Παρατηρω οτι η ειρωνια συνεχιζεται. Αν κρινω απο την ηλικια σου, ειναι ηδη αργα να σε πεισω για κατι στο οποιο εισαι καθετος. Απλα να ξες, οτι ο Ελληνας οταν αρρωστησει το παιδι του και καταλαβει οτι υπαρχει ανεπαρκεια σε νοσοκομιακες μοναδες, θα βγει στο δρομο να φωναξει. Τωρα οσον αφορα τους κομπλεξικους που αναφερεις, αυτα ισχυαν σε αλλες εποχες, μεχρι που αυτοι οι κομπλεξικοι πιασαν τα μεγαλα τα ποστα και μπηκαν και στην βουλη. Δεν καταλαβαινω την προσωπικη επιθεση που αρχιζεις στον καθενα περι καταστροφης του σπιτιου του κτλ.Μαλλον ειναι ελληψη επιχειρηματων. Ειναι αστειο να συγκεκριμενοποιεις κατι το γενικο.Αν θες να πεις κατι οσον αφορα το σταθμο ή τον οποιοδηποτε σταθμο της Ελλαδας, σε ακουω προσεκτικα. Τελος, καθε αλλο παρα χαζος εισαι. Απλα εθελοτυφλεις...Και καλα κανεις, γιατι στην ηλικια σου και μαλλον και με οικογενεια, ειναι πιο δυσκολες οι θυσιες... Eυτυχως που βρεθηκες εσυ στα 18 σου με την τοση μεγαλη εμπειρια να μου ανοιξεις τα ματια.Τωρα το οτι αυτοι που τα σπανε ειναι κομπλεξικοι δεν το λεω εγω αλλα η ψυχολογια που ετυχε να εχω διαβασει λογω του επαγγελματος που ακολουθησα.Τι επιχειρηματα μπορω να προβαλλω αραγε σε ανθρωπους οι οποιοι υποστηριζουν οτι η καταστροφη ειναι μεσο αντιδρασης.Συνηθως τετοιοι ανθρωποι ειναι αποτυχημενοι και αντι να κοιταξουν τι εφταιξε και εφτασαν σε αυτο το σημειο βρισκουν την ευκολη λυση αυτη που εχεις βρει και εσυ απο τα 18 σου αν τυχει και αποτυχεις σε καποιο σκοπο που εχεις βαλει.Φταει το συστημα ,φταει η κοινωνια ,φταιει ο Βαρδινογιαννης, φταει ο Κοκκαλης φταινε οι Αμερικανοι.Φταινε ολοι εκτος απο τον ιδιο μας τον εαυτο.Πηγα νυχτερινο σχολειο,σπουδασα και πηγα εξωτερικο οπου επλενα πολλες φορες πιατα για να βγαλω τα εξοδα μου.Γιαυτο το λογο λοιπον θεωρω το λιγοτερο γελοιο να μου λες για θυσιες και ενεργειες του τυπου τα σπαω ολα για να αντιδρασω.Τετοιου ειδους αντιδρασεις κανουν ατομα τα οποια εχουν περιορισμενο πνευματικο επιπεδο γιαυτο ειναι και μειοψηφια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 λεφτεριαν πιστευεις πως αν αναγκαζονταν ΑΜΕΣΑ, να πληρωσουν οτι σπασαν, θα το ξαναεκαναν? αν υπηρχε ενας τροπος να επιτευχθει αυτο.. το ΓΙΑΤΙ τα εσπασαν δε με απασχολει ουτε στο ελαχιστο. υπαρχουν πολλοι τροποι να εκφρασεις τη γνωμη σου. ΕΓΩ ως ελληνας πολιτης εχω πληρωσει το σταθμο αυτο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα να τον σπασει. και επειδη ειμαστε σε κοινωνια της δημοκρατιας οπου η πλειοψηφια αποφασιζει, δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια της ελληνικης κοινωνιας συμφωνει με τους βανδαλισμους. ρε βαλτε τους να τα πληρωσουν απο την τσεπη τους και θα δουμε αν θα το ξανακανουν. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Eυτυχως που βρεθηκες εσυ στα 18 σου με την τοση μεγαλη εμπειρια να μου ανοιξεις τα ματια.Τωρα το οτι αυτοι που τα σπανε ειναι κομπλεξικοι δεν το λεω εγω αλλα η ψυχολογια που ετυχε να εχω διαβασει λογω του επαγγελματος που ακολουθησα.Τωρα τι επιχειρηματα μπορω να προβαλλω σε ανθρωπους οι οποιοι υποστηριζουν οτι η καταστροφη ειναι μεσο αντιδρασης.Συνηθως τετοιοι ανθρωποι ειναι αποτυχημενοι και αντι να κοιταξουν τι εφταιξε και εφτασαν σε αυτο το σημειο βρισκουν την ευκολη λυση αυτη που εχεις βρει και εσυ απο τα 18 σου αν τυχει και αποτυχεις σε καποιο σκοπο που εχεις βαλει.Φταει το συστημα ,φταει η κοινωνια ,φταιει ο Βαρδινογιαννης, φταει ο Κοκκαλης φταινε οι Αμερικανοι.Φταινε ολοι εκτος απο τον ιδιο μας τον εαυτο.Πηγα νυχτερινο σχολειο,σπουδασα και πηγα εξωτερικο οπου επλενα πολλες φορες πιατα για να βγαλω τα εξοδα μου.Γιαυτο το λογο λοιπον θεωρω το λιγοτερο γελοιο να μου λες για θυσιες και ενεργειες του τυπου τα σπαω ολα για να αντιδρασω.Τετοιου ειδους αντιδρασεις κανουν ατομα τα οποια εχουν περιορισμενο πνευματικο επιπεδο γιαυτο ειναι και μειοψηφια. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Σε ευχαριστω για το γεγονος οτι συμμετεχεις σε μια συζητηση που συμμετεχει ενας αποτυχημενος. Δλδ η καταστροφη δεν ειναι μεσο αντιδρασης?!??!?!Αρχιζω να αμφιβαλλω για τον αν πηρες πτυχιο τελικα.. Θυσια δεν εννοω το να καταστρεψεις..αλλα ειπαμε...Εθελοτυφλεις. Ωστοσο δυστυχως καποιοι που καταφερνουν και πετυχαινουν, ή εθελοτυφλουν ή φευγουν στο εξωτερικο Ενας 18χρονος @7020029: Αν σε ενδιαφερει μονο το αποτελεσμα, κριμα. Αλλα ακομη και αν τα πληρωσουν μονο αυτοι που τα κανουν, γιατι ουτως η αλλως τα πληρωνουν με τους φορους, θα το ξανακανουν. Γιατι η πραξη τους αυτη δεν δειχνει κομπλεξ οπως νομιζουν πολλοι, αλλα εχει κοινωνικοπολιτικες αιτιες κ λογους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δλδ η καταστροφη δεν ειναι μεσο αντιδρασης?!??!?!ειναι μεσο ορθολογικης αντιδρασης?:lol: :lol: :lol: @7020029: Αν σε ενδιαφερει μονο το αποτελεσμα, κριμα. Αλλα ακομη και αν τα πληρωσουν μονο αυτοι που τα κανουν, γιατι ουτως η αλλως τα πληρωνουν με τους φορους, θα το ξανακανουν. Γιατι η πραξη τους αυτη δεν δειχνει κομπλεξ οπως νομιζουν πολλοι, αλλα εχει κοινωνικοπολιτικες αιτιες κ λογους. κανεις τεραστιο λαθος. αλλο να τα πληρωνεις ΕΜΜΕΣΩΣ με φορους και αλλο να βγαινουν απο την τσεπουλα σου. ειναι τελειως διαφορετικα. αν και δεν νομιζω οτι ολα αυτα τα βλ@μμενα που τα σπανε πληρωνουν φορο εισοδηματος η τιποτα τετοιο. επισης αλλο να τα πληρωσουν ΜΟΝΟ αυτοι που τα σπανε μεσω φορων, και αλλο να τα πληρωνει ενας ολοκληρος λαος. αλλο να τα πληρωνουν 200 ατομα και αλλο 3.000.000... συμφωνεις? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ειναι μεσο αντιδρασης, ναι ή οχι? Τι με ενδιαφερει το αν ειναι σωστη ή οχι? Εδω αστυνομικοι κανουν οτι θελουν, πολιτικοι ζουν εις βαρος του λαου... Σημασια εχει η αντιδραση. Αν και σε λιγα χρονια ουτε αυτη θα υπαρχει... Αν ηταν σε πιο συγκρατιμενα πλαισια μια αντιδραση, τοτε δεν θα γινοταν αντιληπτη καν!! Συμφωνω ως προς αυτα που λες για τις ζημιες.Αλλα το θεμα ειναι, οτι πιστευε οτι οι βανδαλιστες ειναι ανεγκεφαλοι που δεν εργαζονται κτλ...και οτι δεν εχουν λογο ολα αυτα που κανουν... Πολυ κουρδιστο πορτοκαλι ρε παιδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 βρε συ, μεσο αντιδρασης ειναι να σπαω ξενη περιουσια? τωρα πραγματικα μιλας σοβαρα? τους ανεγκεφαλους που βανδαλιζουν τους εχω δει καθημερινη 11.00 η ωρα το πρωι στην ομονοια να κανουν πορεια και να κλεινουν δρομους. την ωρα που ολος ο κοσμος δουλευει αυτη εκαναν πορεια. και μη μου πεις οτι ολοι δουλευουν απογευμα, η οτι τους εδωσε το αφεντικο αδεια...... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 τους ανεγκεφαλους που βανδαλιζουν τους εχω δει καθημερινη 11.00 η ωρα το πρωι στην ομονοια να κανουν πορεια και να κλεινουν δρομους. την ωρα που ολος ο κοσμος δουλευει αυτη εκαναν πορεια. και μη μου πεις οτι ολοι δουλευουν απογευμα, η οτι τους εδωσε το αφεντικο αδεια...... Τελικά αυτοί οι ανεγκέφαλοι που είδες, βανδαλισμούς έκαναν ή πορεία;:rolleyes: Ή μήπως για σένα είναι το ίδιο πράγμα; Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 καμμια σχεση ντεξτερ. δε μιλαω για ειρηνικη πορεια διαμαρτυριας.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Οκ, ετσι ειναι. Ειναι 20,30,40 ατομα ξερω γω, ουτε δημοτικο βγαλανε, δεν εχουν τι να κανουν μιας και δεν εργαζονται αλλα ζητιανευουν, και ειπαν ας κλεισουμε τους δρομους.Το θεμα ειναι να πιασει κανεις το θεμα με τις "θυσιες".Εγω για τις καταληψεις εχασα εξεταστικη και εργαστηρια. Τελος παντων περα απο 18χρονος απειρος και κολλημενος, πλεον ειμαι κουρασμενος με το ολο thread. Παντως πιστευω πως υπαρχουν ακομη καποιοι που λενε:"υπαρχει ελπιδα" Το θεμα ειναι οτι ειναι η μειοψηφια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 τους ανεγκεφαλους που βανδαλιζουν τους εχω δει καθημερινη 11.00 η ωρα το πρωι στην ομονοια να κανουν πορεια και να κλεινουν δρομους. την ωρα που ολος ο κοσμος δουλευει αυτη εκαναν πορεια. και μη μου πεις οτι ολοι δουλευουν απογευμα, η οτι τους εδωσε το αφεντικο αδεια...... Οκ μα λες ότι είδες τους ανεγκέφαλους που βανδαλίζουν να κάνουν πορεία. Οπότε ή αυτοί έκαναν πορεία βανδαλίζοντας ή τους θυμάσαι εσύ (αρχείο κι έτσι; ) από προηγούμενους βανδαλισμούς τους. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 ναι τους ειδα να μπαινουν σε μια πορεια φοιτητων και να αρχιζουν τους βανδαλισμους. και αυτο οχι μονο μια φορα. μονο εγω τους ειδα? και φαινεται ποιος κατεβαινει σε μια διαδηλωση για να φωναξει και να διαδηλωσει και ποιος για να σπασει και να βανδαλισει. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 ναι τους ειδα να μπαινουν σε μια πορεια φοιτητων και να αρχιζουν τους βανδαλισμους. και αυτο οχι μονο μια φορα. μονο εγω τους ειδα? και φαινεται ποιος κατεβαινει σε μια διαδηλωση για να φωναξει και να διαδηλωσει και ποιος για να σπασει και να βανδαλισει. Είδες τους συγκεκριμένους εκείνη τη φορά να σπάνε; Γιατί πριν μου είπες για ειρηνική πορεία. Είδες τους συγκεκριμένους όχι μόνο μια φορά να σπάνε; Παρακαλώ να μου τα ξεκαθαρίσεις αυτά. Επίσης. Το ότι τους είδες να τα σπάνε, τι ακριβώς αποδεικνύει; Δεν ειρωνεύομαι απλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα του αρχικού σου ποστ. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ειναι πολυ χαρακτηριστικο των ανθρωπων που υποστηριζουν ακραιες ιδεολογιες, να χαρακτηριζουν τους υπολοιπους απληροφορητους...χμμμ. Απορω, ειναι απληροφορητοι ο John Rawls, O Jurgen Habermas και αλλοι κορυφαιοι πολιτικοι επιστημονες? ή μηπως ειναι αυτοι που διαβαζουν μονο Κροποτκιν και Μαρξ? Προσωπικα εχω διαβασει Μπακουνιν και τον βρηκα μετριο, Μαρξ και μου αρεσε παρα πολυ. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος που ειναι 18 εχει ηδη ταξικη συνειδηση. Κατα τα αλλα με καλυψε ο ioma. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ειμαι τουλαχιστον 18, εχω πιστευω και τα υπερασπιζομαι. Καποια στιγμη θα αγορασω και πρασινα παπουτσια. Παντως, μπορεις να δημιουργησεις πολλα....Καταστρεφοντας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Τρομερα ενδιαφερον θεμα.Επιτελους βλεπω πολιτες που ΠΟΝΑΝΕ τους φορους που εχουν δωσει για να δημιουργηθουνε δημοσια εργα για το καλο μας και αγανακτουνε με τα δεκαδες συνθηματα , τις δημοσιες καταστροφες , τους πυρπολισμους και την πολυ μεγαλη εγκληματικοτητα.Μερικοι εδω , απορω κιολας μαλιστα με το γεγονος αυτο , εμεσως πλην σαφως δεν υποστηριζουν την ΕΛ.ΑΣ.Αντε καλα σε αλλα θεματα , κατηγορηστε την , πειτε οτι ειναι αχρηστη μα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ οταν βλεπετε καταστροφες σε πραγματα που ΕΣΕΙΣ πληρωσατε μεσο φορων ΠΑΛΙ να μην φταινε καποιοι αλλοι αλλα να εχει ευθηνη η ΕΛ.ΑΣ ?Ας μου το εξηγησει καποιος..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ειναι πολυ χαρακτηριστικο των ανθρωπων που υποστηριζουν ακραιες ιδεολογιες, να χαρακτηριζουν τους υπολοιπους απληροφορητους...χμμμ. Απορω, ειναι απληροφορητοι ο John Rawls, O Jurgen Habermas και αλλοι κορυφαιοι πολιτικοι επιστημονες? ή μηπως ειναι αυτοι που διαβαζουν μονο Κροποτκιν και Μαρξ? Προσωπικα εχω διαβασει Μπακουνιν και τον βρηκα μετριο, Μαρξ και μου αρεσε παρα πολυ. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος που ειναι 18 εχει ηδη ταξικη συνειδηση. Κατα τα αλλα με καλυψε ο ioma. Είναι κανένας μέτριος Μπακούνιν εδώ μέσα ή ένας -ευτυχώς!- καλούλης Μαρξ, ή ένας Rawls και τους χαρακτήρισε κανείς απληροφόρητους; Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε η (ταξική) συνείδηση απέκτησε ηλικία. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lefterian. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Να σου πω , πες μου 1 χωρα στην οποια η "ταξικη" σου συνειδηση λειτουργησε ομαλα και εκανε την ζωη των ανθρωπων καλυτερη.:lol: Οχι απλα δεν υπαρχει τετοια χωρα αλλα οπου υπηρξαν τετοια σκληρα κυριως κοκκινα καθεστωτα οι ανθρωποι τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο (βλεπετε οι αλλοι ηταν ατομα του κομματος...) υπεφεραν.Απλα ριξε μια ματια σε ολες αυτες της χωρες.Εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε που απαλαχτηκαν απο την τυραννια αυτη και ακομα δεν εχουν συνελθει.Ειναι τυχαιο ?αυτο θες και στην Ελλαδα?Η Ελλαδα απο την ιστορια της ακομα Δημοκρατια δεν ειχε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts