Jump to content

Ζημιές στο σταθμό Μετρό του Κεραμεικού

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά είναι τα συναισθήματα που ένοιωσα πριν από λίγο…. Είχα πάει στο Γκάζι και σκέφτηκα να περάσω και από το καινούργιο σταθμό του Κεραμικού να τον δω… φτάνοντας είδα από μακριά μερικά από τα γελοία συνθήματα, ( φωτιά στις κάμερες, λευτεριά στο Δημητράκη) που κατακλύζουν την Αθήνα γραμμένα στην εξωτερική πρόσοψη του σταθμού… Δεν είναι δυνατόν σκέφτηκα… Πότε πρόλαβαν τα *******ια???? Κι όμως είχαν προλάβει… Και όχι μόνο αυτό, μπαίνοντας μέσα είδα ότι είχε προηγηθεί μια βάρβαρη επιδρομή… Είχαν σπάσει μέσα στο σταθμό ότι μπορούσαν να σπάσουν….

Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ένιωσα και το έβλεπα και στα μάτια όλων όσων πέρναγαν διπλά μου….

Είναι κρίμα…. Και είναι πιο κρίμα που όταν αυτά τα σκουλήκια τα συλλαμβάνει η αστυνομία, βρίσκουν 5-10 «προοδευτικούς» να βγαίνουν παντού και να τους υπερασπίζονται…

ΝΤΡΟΠΗ… Ντροπή σε αυτούς που δε σέβονται τίποτα….:mad: :mad: :mad:

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σοβαρά έγινε τέτοιο πράγμα στον Κεραμεικό? είναι κάφροι ρε γμτ και η αστυνομία τους ανέχεται! Είμαστε η μόνη ίσως χώρα όπου ο κάθε χαβαλές μπορεί ανενόχλητος να καταχραστεί την ελευθερία που του δίνεται... τώρα μην επεκταθώ και σε καταλήψεις κ ηλιθιότητες που τις πληρώνουμε στο πετσί μας ακόμα οι φοιτητές π.χ. ... Το θέμα είναι ότι εμείς, ο ελληνικός λαός υφιστάμεθα τις συνέπειες των πράξεων των ατόμων αυτών...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικα, θα ηθελα να ρωτησω ποιοι ειναι αυτοι οι "αλητες" που γραφουν "φωτιά στις κάμερες, λευτεριά στο Δημητράκη"...Ποιος ειναι ο Δημητρακης?Και γιατι αυτα τα συνθηματα κατακλιζουν την Αθηνα?

Ρε παιδια, γιατι κανουν αυτες τις πραξεις, σε μια χωρα που σεβεται τον πολιτη και προαγει πολιτισμο, παιδεια κτλ?

Ειμαστε η μονη χωρα, οπου οι λιγοι ζουν εις βαρος των πολλων θες να πεις φιλε dentist.

Και φιλε Κωστα, αυτοι οι λιγοι ειναι αυτοι που δε σεβονται τιποτα και κανεναν, ειναι αυτοι που μας κυβερνουν...

Τωρα, οσον αφορα αυτο που ενιωσες εσυ και οι περαστικοι, ηταν μαλλον ενοχες για την καταληξη των ψηφων σας, αλλα παλι μπροστα στην καλπη θα συγχωρεθουν τα παντα....μπροστα στο προσωπικο συμφερον και την οικογενειακη παραδοση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Ρε παιδια, γιατι κανουν αυτες τις πραξεις, σε μια χωρα που σεβεται τον πολιτη και προαγει πολιτισμο, παιδεια κτλ?

..

1)ελπιζω να κανεις πλακα. Παντως εγω γελασα πολυ

2)Πολυ οργη εχεις για 18αρης παντως στο κατεστημενο

:X

Μαλλον για να κλαιμε ειναι η ερωτηση μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Ειναι υποχρεωτικο να εχεις οργη στα 18 κατα του κατεστημενου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

1)ελπιζω να κανεις πλακα. Παντως εγω γελασα πολυ

1. Εγώ πάλι δε βρήκα κάτι αστείο. Τραγική πραγματικότητα είναι αυτά που περιγράφει, ωστόσο.

2. Η οργή κάποιες φορές έχει αποβεί δημιουργική, στην Ιστορία. Βλέπε διάφορες επαναστάσεις, και τα λοιπά και τα λοιπά. Η στεγνή αναπαραγωγή τηλεοπτικών δελτίων, ωστόσο, από τους τηλεθεατές-δέκτες, ποτέ δεν απέβη τίποτα παραπάνω από βλαβερή/καταστροφική. Επιπλέον το "κατεστημένο" έχει λόγο για τον οποίο ονομάζεται "κατεστημένο" και δεν ονομάζεται "παράδεισος επί της γης", ας πούμε.

Παρεμπιπτόντως, δες λιγάκι και την υπογραφή αυτού που έκανες quote. Ίσως να τη βρεις σχετική/ενδιαφέρουσα.

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

pantos paidia kai ego kathe fora pou pigaino sto neo ktirio tis nomikis sti sina, me pianei kai emena mia thlipsi gia auta ta atoma pou den mporoun na sevastoun tipota kai gia to havale tous katastrefoun oti kalo uparhei. einai pragmatika gia klamata auti i anisoropi katastasi pou epikratei kai aporo an kapoios mporei pragmatika na kanei kati gi' auto.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

δεν είναι μόνο η έλλειψη σεβασμού είναι η ελλειψη αντιδρασης της πολιτίας αλλα και καθενός μας ξεχωριστά σε τέτοια γεγονότα..

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Τωρα, οσον αφορα αυτο που ενιωσες εσυ και οι περαστικοι, ηταν μαλλον ενοχες για την καταληξη των ψηφων σας, αλλα παλι μπροστα στην καλπη θα συγχωρεθουν τα παντα....μπροστα στο προσωπικο συμφερον και την οικογενειακη παραδοση...

Φίλε μου αυτό είναι κυρίως αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Κατ'εμέ ο Έλληνας χρειάζεται να αλλάξει τη νοοτροπία του μάλλον, παρά το κόμμα εξουσίας...Άλλωστε πιστεύω ότι δε θα αλλάξει κάτι ουσιωδώςόποιος κι αν βγει ...Στας Αμερικάς είναι που οι πολίτες συλλαμβάνουν τους παραβάτες, ελλείψει αστυνομικής δύναμης?? ΟΚ, το ξέρω ότι δεν είναι και οι πιο συμπαθείς μας,και για όσους βιαστούν-γνωρίζω ότι κουβαλούν όπλα στα σχολεία και βέβαια δε λέω να τους μιμηθούμε, αλλά αν καταφέρουμε έτσι αδρά να καταλάβουμε ότι ζουμε στην κοινωνία αυτή και πρέπει λίγο να νοιαζόμαστε γι'αυτή, και να παρατήσουμε λίγο το μίζερο σκεπτικό ''το σύστημα φταίει για όλα'' και να σταματήσουμε να κοιτάμε μόνο την πάρτη (πάρτυ? lol) μας...τότε τουλάχιστον θα έχουμε το δικαίωμα να απαιτούμε κ να παραπονιόμαστε...

Συμφωνώ ότι η υπογραφή του Lefterian τα λέει όλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου αυτό είναι κυρίως αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Κατ'εμέ ο Έλληνας χρειάζεται να αλλάξει τη νοοτροπία του μάλλον, παρά το κόμμα εξουσίας...Άλλωστε πιστεύω ότι δε θα αλλάξει κάτι ουσιωδώςόποιος κι αν βγει ...Στας Αμερικάς είναι που οι πολίτες συλλαμβάνουν τους παραβάτες, ελλείψει αστυνομικής δύναμης?? ΟΚ, το ξέρω ότι δεν είναι και οι πιο συμπαθείς μας,και για όσους βιαστούν-γνωρίζω ότι κουβαλούν όπλα στα σχολεία και βέβαια δε λέω να τους μιμηθούμε, αλλά αν καταφέρουμε έτσι αδρά να καταλάβουμε ότι ζουμε στην κοινωνία αυτή και πρέπει λίγο να νοιαζόμαστε γι'αυτή, και να παρατήσουμε λίγο το μίζερο σκεπτικό ''το σύστημα φταίει για όλα'' και να σταματήσουμε να κοιτάμε μόνο την πάρτη (πάρτυ? lol) μας...τότε τουλάχιστον θα έχουμε το δικαίωμα να απαιτούμε κ να παραπονιόμαστε...

Συμφωνώ ότι η υπογραφή του Lefterian τα λέει όλα...

Για ποια αστυνομια μιλατε(?), σε μια κοινωνια που βασιλευουν οι Securit-αδες για να προσεχουν περιουσιες, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω....

Οι αστυνομικοι ειναι οι ΠΙΟ δημοσιοι υπαλληλοι απο ολους, και "την εχουν δει και πολυ ξερω γω.."

Οταν αλλαξει νοοτροπια ο Ελληνας, θα δεις οτι θα αλλαξει και ψηφο.Αλλα εχουμε αρκετες μεσαιωνικες εποχες ακομη να ζησουμε.Αμα αλλαξει νοοτροπια ο Ελληνας, δεν θα χρειαζεται πουθενα η αστυνομια.

Οσο για την Αμερικη, μαλλον ειναι παραδειγμα προς αποφυγην.

Χαιρομαι για το τροπον με τον οποιο λαμβανεις την υπογραφη μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θες να σου πω τί νιώθουν; Νιώθουν τους φόρους τους, τα λεφτά από τις τσέπες τους (και σύντομα τις τσέπες μας) να επενδύονται σε ένα έργο, και μετά να έρχονται εξυπνάκιδες, αγωνιστές της πεντάρας, που ξέρουν να "αγωνίζονται" μόνο την νύχτα, και φορώντας κράνη και μάσκες, και να καταστρέφουν αυτά που οι περαστικοί πληρώσανε...

Αλλά δεν πειράζει...σε 5 - 10 χρονάκια θα έρθει και η σειρά μας να βγούμε στην κοινωνία, να δουλέψουμε και να φορολογηθούμε, και τότε αυτοί από εμάς που δεν γνωρίζουν την αξία του χρήματος, μάλλον θα την καταλάβουν...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Οι αστυνομικοι ειναι οι ΠΙΟ δημοσιοι υπαλληλοι απο ολους, και "την εχουν δει και πολυ ξερω γω.."

Είσαι μέγας κ πολύ εύστοχος.

Η υπογραφή σου μου έκανε εντύπωση, δεδομένης της ηλικίας σου.

Τίποτα δε θα αλλάξει. Ενδεχομένως σωτήρια λύση να αποδειχθεί κανένα Ευρω-σύνταγμα. Τουλάχιστον θα εκλείψουν οι λαμογιές από γλίτσιδες Έλληνες πολιτικούς, που θυμίζουν πειναλέους βλαχοδήμαρχους για να έρθουμε κ λίγο στην υπογραφή σου :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θες να σου πω τί νιώθουν; Νιώθουν τους φόρους τους, τα λεφτά από τις τσέπες τους (και σύντομα τις τσέπες μας) να επενδύονται σε ένα έργο, και μετά να έρχονται εξυπνάκιδες, αγωνιστές της πεντάρας, που ξέρουν να "αγωνίζονται" μόνο την νύχτα, και φορώντας κράνη και μάσκες, και να καταστρέφουν αυτά που οι περαστικοί πληρώσανε...

Αλλά δεν πειράζει...σε 5 - 10 χρονάκια θα έρθει και η σειρά μας να βγούμε στην κοινωνία, να δουλέψουμε και να φορολογηθούμε, και τότε αυτοί από εμάς που δεν γνωρίζουν την αξία του χρήματος, μάλλον θα την καταλάβουν...

Παραληψη μου να αναφερω, πως αυτοι οι "καφροι/εξυπνοι/μαγκες/αγωνιστες της πενταρας" ειναι οι ζαμπλουτοι με τις ferrari και τις βιλες..

Μαλλον οπως το λες ειναι φιλε, αγωνιστες της πενταρας!Οι πλειοψηφιες κατακλιζουν καφετεριες..

Οσο για τους σταθμους και τα λοιπα εργα, νομιζω, δεν πρεπει να τα βανδαλιζουν.

Χρησιμοποιειται που χρησιμοποιειται ενα μικρο μερος απο τους φορους των πολιτων για την κατασκευη τους, ας μην πηγαινει χαμενο..(το μεγαλο μερος των φορων, ειναι για τις μεγαλες τσεπες και για τα γηπεδα του Παναθηναικου, τα αρθρα 44 της ΑΕΚ, τα ψαρια του Πρωθυπουργου, τα καφεδακια των υπουργων και για αλλες γιρλαντες και πανηγυρια...)

Και, τελος, επειδη τυγχανει να δουλευω τα καλοκαιρια, για αυτο υποστηριζω τα παραπανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παιδια χτες την πατησα...μπαινουν 5-6 ατομα μεσα στον ηλεκτρικο σε φαση πανκ...και ολο λεγανε για μας στα αλβανικα με το που βγουν πετανε σε εμενα και τον φιλο μ ενα κουτακι κοκα κολα με σπασμενο το καπακι... και εκοψε του φιλου μου λιγο το χειλι και το πηγουνι και στο χερι...και εμενα με πηρε λιγο κοκα κολα...5-6 ατομα σε 2 μεσα στον ηλεκτρικο...τι να κανεις...
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

pantos paidia kai ego kathe fora pou pigaino sto neo ktirio tis nomikis sti sina, me pianei kai emena mia thlipsi gia auta ta atoma pou den mporoun na sevastoun tipota kai gia to havale tous katastrefoun oti kalo uparhei. einai pragmatika gia klamata auti i anisoropi katastasi pou epikratei kai aporo an kapoios mporei pragmatika na kanei kati gi' auto.

εδω εσυ δεν σεβεσαι την ελληνικη γλωσσα για πιον λογο θελεις αλλοι να σεβαστουν αυτο το γ@μοσαπισμενο συστημα που λεει και ο σφακιανακης το προβλημα ειναι πολυ βαθυτερο απο αυτο που φενεται.... πολλοι απο μας σπουδαζουμε σαυτα τα χαλια πανεπιστημια ο θεος να τα κανει εγω προσωπικα ειμαι στο παν πειραια και βλεπω οτι το επιπεδο μαθησης ειναι χειροτερο απο αυτους τους καφρους που στην τελικη βλεπουν πολυ περισσοτερο απο το καθε προβατο...

εδω εσυ δεν σεβεσαι την ελληνικη γλωσσα για πιον λογο θελεις αλλοι να σεβαστουν αυτο το γ@μοσαπισμενο συστημα που λεει και ο σφακιανακης το προβλημα ειναι πολυ βαθυτερο απο αυτο που φενεται....

Εγώ που σέβομαι την ελληνική γλώσσα μπορώ να θλίβομαι με την καταστροφή του καινούργιου κτιρίου της νομικής; (και της ΑΣΟΕΕ, και του Πολυτεχνίου και και και...)

Εγώ που σέβομαι την ελληνική γλώσσα μπορώ να θλίβομαι με την καταστροφή του καινούργιου κτιρίου της νομικής; (και της ΑΣΟΕΕ, και του Πολυτεχνίου και και και...)

σωστος αλλα αν αυτο το κτιριο ειναι ενα κενο κτηριο που πλεον δεν παρεχει σωστο εργο τι να το κανεις ? ουτε για αποχωρητιριο δεν κανει..

ουτε και γω τους γουσταρω αυτους τους τυπους που λερωνουν τον τοπο αλλα μεσα στα σκ@τ@ που μπαινουμε αυτοι ειναι πολυ πιο καθαροι τουλαχιστον στην συνειδηση γιατι σε καποια φαση ολοι μας προχωραμε συμφωνα με το συστημα

Το αν είναι κτίριο κενό, και αν είναι σωστό ή όχι το έργο δεν θα το κρίνει αυτός που γράφει slogans στους τοίχους για μένα...γιατί είναι κάτι το υποκειμενικό...και από τη στιγμή που το κτίριο δεν ανήκει σε αυτόν που το κακοποιεί, τότε προφανώς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει...

Το αν είναι κτίριο κενό, και αν είναι σωστό ή όχι το έργο δεν θα το κρίνει αυτός που γράφει slogans στους τοίχους για μένα...γιατί είναι κάτι το υποκειμενικό...και από τη στιγμή που το κτίριο δεν ανήκει σε αυτόν που το κακοποιεί, τότε προφανώς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει...

κανεις λαθος το κτιριο ανηκει σε αυτον γιατι αυτος το πληρωνει απο τους φορους του! και στην τελικη βλεπει οτι δεν προσφερει αυτο που θα επρεπε

δεν θελω να γινω επιθετικος απλως αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν αποτελουν το περιθωριο της κοινωνιας αλλα την αντιδραση γιατι ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο στο Ελλαδισταν να εχουμε δωρεαν δημοσια και ποιοτικη παιδεια ... βλεπε δημοσιο...

Το κτίριο ανήκει σε όλους, δεν ανήκει ΜΟΝΟ σε αυτόν, και αυτός ΔΕΝ έχει δικαίωμα να το καταστρέφει.

Και ναι, εγώ θεωρώ ΤΕΤΟΙΕΣ μορφές αντίδρασης περιθωριακές και ανώριμες. Υπάρχει ο διάλογος, υπάρχουν πολλές άλλες οργανωμένες μορφές αντίδρασης, που δεν βλάπτουν τα δικαιώματα των άλλων και δεν καταστρέφουν δημόσια περιουσία. Αλλά οι αλήτες αυτοί ξέρουν μόνο να καταστρέφουν τις σχολές...

Το οξύμωρο σχήμα του να βλέπεις κάποιον από την μία να μάχεται για τα κτιριακά προβλήματα των σχολών, και από την άλλη να γράφει συνθήματα στους τοίχους και να σπάει έδρανα...και μετά να παραπονιέται κιόλας γιατί δεν έχει να καθήσει...

συμφωνούμε απόλυτα, απλώς εγώ σκέφτομαι και τα παιδιά που παίρνουν πτυχίο και δεν έχουν ιδέα για το τι σπούδασαν, όπως επίσης σκέψου αν η παιδεία μας ήταν σε ένα πραγματικά ανεπτυγμένο στάδιο ίσως και να μην υπήρχαν αυτές οι ακραίες αντιδράσεις γιατί τώρα πραγματικά αν θεωρούμε ότι το Ελληνικό πανεπιστήμιο προσφέρει -παράγει έργο στην κοινωνία γελιόμαστε :worry:

Το αν παράγει έργο το ελληνικό πανεπιστήμιο φαίνεται από το αν βγαίνουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ μέσα από αυτό... και όντως βγαίνουν, και διακρίνονται και στο εξωτερικό και προοδεύουν. Προφανώς και στους χιλιάδες απόφοιτους κάθε χρόνο ένα ποσοστό (σημαντικό) θα είναι τουρίστες, και προφανώς και το σύστημα θέλει βελτιώσεις.

Αλλά το να λέει κανείς ότι το Πανεπιστήμιο δεν παράγει έργο και δεν προσφέρει στην κοινωνία είναι ισοπεδωτική άποψη που δηλώνει άγνοια κατά την γνώμη μου.

και οπως ειπες " και διακρίνονται και στο εξωτερικό και προοδεύουν" αυτοι οι ανθρωποι οτι εχουν καταφερει το εχουν κανει απο προσωπικη τους προσπαθεια

εχω δει καθηγητη να μην ερχεται στο μαθημα επειδη βαριεται, εχω δει καθηγητη να μην απανταει σε απορια επειδη δεν ξερει να εξηγησει αυτο που διαβασε στο βιβλιο του και το αντεγραψε στον πινακα ε ποσα ακομη να δω για να καταλαβω τι ειναι το δημοσιο και πως το εχουμε καταντησει

ΥΓ (τεσπα δεν αντεχω αλλο καληνυχτα ;) )

κανεις λαθος το κτιριο ανηκει σε αυτον γιατι αυτος το πληρωνει απο τους φορους του! και στην τελικη βλεπει οτι δεν προσφερει αυτο που θα επρεπε

δεν θελω να γινω επιθετικος απλως αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν αποτελουν το περιθωριο της κοινωνιας αλλα την αντιδραση γιατι ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο στο Ελλαδισταν να εχουμε δωρεαν δημοσια και ποιοτικη παιδεια ... βλεπε δημοσιο...

Αυτοί που γράφουν στους τοίχους αμφιβάλλω αν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και έχουν φορολογηθεί... Και στην τελική αν όντως πληρώνει από τους φόρους του θα πρέπει να πάρει την άδεια και των υπόλοιπων φορολογούμενων αυτής της χώρας μιας και είναι συνιδιοκτήτες του κτηρίου. [Παναγιώτη εσύ είσαι ρε; :) )

Από κει και πέρα... μια μικρή ερώτηση προς πάσα σχετικό: Είναι ή δεν είναι μόδα το αριστεριλίκι σήμερα;

Όλοι ξαφνικά γίνανε αγωνιστές! Αγωνιστές με τα λεφτά του μπαμπά φυσικά έτσι;

Εγώ ξέρετε, τουλάχιστον δεν υποκρίνομαι. Όταν θέλω να διοχετεύσω την ενεργητικότητά μου κάπου, δεν πάω να καταστρέψω δημόσια περιουσία. Θα κάνω κανένα άθλημα, θα τρέξω, θα κάνω τούμπες, θα μπω με το αυτοκίνητο στην πίστα να το κάνω βίδες και μπορεί και να κάτσω να διαβάσω μπας και περάσω κανένα μάθημα ώστε να την διοχετεύσω δημιουργικά αυτή τη νεανική ενεργητικότητα!

Να σας έβλεπα να είστε αριστεροί και αναρχικοί από τον εμφύλιο μέχρι αρχές δεκαετίας '80 να σας παραδεχτώ. Τότε ήταν ΜΑΓΚΑΣ όποιος ήταν αριστερός, τώρα είναι απλά τρέντης... ακολουθάει τη μόδα γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.

Την επόμενη φορά που θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για κάτι, αντί να διαλύστε ένα δημόσιο κτήριο (που εκτός από σας το πληρώνω και ΕΓΩ) πάτε να διαλύσετε το σπίτι σας να ξεθυμάνετε.. και επίσης να κάψετε το αυτοκίνητο του πατέρα σας όχι το δικό μου και άλλων πολιτών που δεν φταίμε αν εσείς δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε στην ζωή σας.

Στο κάτω κάτω, αν θέλετε τόσο πολύ να ακουστεί η φωνή σας, μπουκάρετε στην Βουλή και στήστε τα κλεφτρόνια στον τοίχο! Τι πιο αποτελεσματικό;