Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ικανοτητες του κινητου δεν χανονται εξαιτιας της Vodafone.

Mπορεις να αφαιρεσεις το Menu vl.

Ενα site με πολυ υλικο για το κινητο σου ειναι αυτο http://www.myw910.lasyk.net/

Υπαρχουν διαφορες και πολλες εφαρμογες εξαρταται τι ζητας εσυ.

Με το update απλως κανεις λιγακι πιο γρηγορο το κινητο σου κατα κυριο λογο.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση :)

Απλα ρωτησα τι χανεται διοτι κατι πηρε το ματι μου οτι δν παιζει flash themes(shake themes δλδ αν καταλαβα καλα)

Το site εχει της παναγιας τα ματια!χαχα

Α.πως αφαιρω το VL menu?

:protest:

Οσον αφορα τα flash themes ξεχασα να σου πω οτι οντως δεν τα παιζει μια vodafone live συσκευη.

Υπαρχει οδηγος εντος του φορουμ σε καποιο τοπικ για το πως αφαιρουμε το vl menu.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Επειδη εχει αρχισει και μου κολλαει...

παταω κληση(πρασινο) και μου βγαζει wind+ λεω ν κανω μια αναβαθμηση...

μπορω να κρατησω τα δεδομενα μου με καπιο προγραμμα?

sms-ημερολογιο κτλ?

Ευχαριστω

http://www.fjsoft.at/en/ .

Κατέβασέ το και δε θα ξαναχρειαστείς το Sony Ericsson PC Suite.

Κρατάει μηνυματα,ημερολόγιο και γενικά τα πάντα!Μ’ένα κλικ δημιουργεις αντίγραφα ασφαλείας και μ’ένα κλικ τα επαναφέρεις! :)

http://www.fjsoft.at/en/ .

Κατέβασέ το και δε θα ξαναχρειαστείς το Sony Ericsson PC Suite.

Κρατάει μηνυματα,ημερολόγιο και γενικά τα πάντα!Μ’ένα κλικ δημιουργεις αντίγραφα ασφαλείας και μ’ένα κλικ τα επαναφέρεις! :)

το βρήκα... πολυ καλο κι ελληνικο..ευχαριστω

αν εκανε και αναβαθμηση ( με bluetooth) μικα χαρα θα ταν...

πρεπει να ψαξω το καλωδιο... :rolleyes:

το βρήκα... πολυ καλο κι ελληνικο..ευχαριστω

αν εκανε και αναβαθμηση ( με bluetooth) μικα χαρα θα ταν...

πρεπει να ψαξω το καλωδιο... :rolleyes:

Είναι ίσως το καλύτερο πρόγραμμα για τα SE. Και μια και είμαι ο μεταφραστής των ελληνικών, αν δεις καμιά παρατυπία, σφύρα :D

@simple,

πολύ καλή η επιλογή με εξαίρεση την κάμερα(η ποιότητά της είναι γ....έ τα),το ακουστικό και το μεγάφωνο(τα οποία είναι χαμηλά σε ένταση λόγω περιορισμένων διαστάσεων).Κατα τα άλλα είναι τρομερά αξιόλογο και μοδάτο σαν τηλέφωνο με πολύ καλές λειτουργίες! :)

Φίλε, είχες απόλυτο δίκιο. Κάμερα, ακουστικό και μεγάφωνο έχουν μέτριες ικανότητες. Επιπλέον ρε παιδιά, το zoom ισχύει μόνο για το βίντεο??Στις φωτογραφίες εμφανίζει το μύνημα:<<Το zoom δεν είναι δυνατό σε αυτή τη λειτουργία>>:mad:. Αν όντως ισχύει, δεν γίνεται τίποτα γι'αυτό??Αν γνωρίζει, ας απαντήσει κάποιος.

Oταν τραβας φωτο με 2mpixel δεν εχεις zoom σε αυτην την λειτουργια,γιατι τραβας με την μεγιστη δυνατοτητα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Το πηρα και εγω το κινητακι σε κοκκινο χρωμα!!!!!!πολυ ευχαριστημενος γενικα.....

Μια ερωτησουλα!!!!flash themes που μπορω να βρω?τσαμπα να εχει αυτη την δυνατοτητα και να χρησιμοποιουμε τα κλασσικα θεματα se!!!

Κατα 99% δεν ειναι συμβατο! εχω :blink: πολλα προβληματα και παραπονα για τον συγχρονισμο με τα sony ericsson του συγκεκριμενου bluetooth samsung wep180 :cool:

Το w910 νομιζω οτι εχει γενικοτερα προβλημα με τα βτ ακουστικα ,αποσυνδεετε οποτε θελει κλπ οχι μονο σε μενα αλλα και σε ενα φιλο μου εχω το ericsson HBH-PV708 και το samsung wep 180 .εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση αλλα τιποτα! καμια ιδιεα η βοηθεια!!!!!!

Eχει παρατηρησει κανεις οτι καποιες φορες (εκει που γραφεις μηνυμα ή οταν παιζεις καποιο παιχνιδι κτλπ) να χαμηλωνει λιγο η φωτεινοτητα της οθονης?

Eχει παρατηρησει κανεις οτι καποιες φορες (εκει που γραφεις μηνυμα ή οταν παιζεις καποιο παιχνιδι κτλπ) να χαμηλωνει λιγο η φωτεινοτητα της οθονης?

Μηπως απο λαθος καλυπτεις τον αισθητηρα φωτος κ χαμηλωνει ο φωτισμος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το w910 νομιζω οτι εχει γενικοτερα προβλημα με τα βτ ακουστικα ,αποσυνδεετε οποτε θελει κλπ οχι μονο σε μενα αλλα και σε ενα φιλο μου εχω το ericsson HBH-PV708 και το samsung wep 180 .εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση αλλα τιποτα! καμια ιδιεα η βοηθεια!!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο!Το κινητό έχει προβληματικό λογισμικό..Και μένα με το HBH-DS980 το κάνει συνέχεια αυτό!Αποσυνδέεται όποτε θέλει,είτε σε αναμονή είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης.Και μερικές φορες ενώ είναι αποσυνδεδεμένο,δείχνει πως είναι συνδεδεμένο!Τα προβλήματα είναι του κινητού και δυστυχώς η ηλίθια και ανίκανη SE δε λέει(ή δεν ξέρει)να τα διορθώσει...

Μηπως απο λαθος καλυπτεις τον αισθητηρα φωτος κ χαμηλωνει ο φωτισμος?

Που βρισκεται αυτος?:rolleyes:

(αν κ δν νομιζω να κανω κατι τετοιο)

Που βρισκεται αυτος?:rolleyes:

(αν κ δν νομιζω να κανω κατι τετοιο)

Κατω απτην οθονη

πανω απτα πληκρα μια κουκιδα στη δεξια πλευρα ειναι...

δεν πρεπει να φταιει αυτο... κι εμενα μου κανει τετοια...

ειδικα στα παιχνιδια....

Ο φωτισμός της οθόνης λογικά χαμηλώνει απ’τον αισθητήρα,ο οποίος καλύπτεται από το δάχτυλο τυχαία(λόγω της θέσης του). :)

Παιδια που μπορω να βρω τα τελευταια Firmware για το w910i προσπαθω να απαλλαγώ απο το μενου της Vodafone και αυτα που βρηκα στο 4shared με το x++ μου βγαζουν Your phone is not supported...

Καλησπέρα στην παρέα.

Ειμαι και εγώ κάτοχος του se w910ι και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

Μόλις τις τελευταίες μέρες συμβαίνει κάτι παράξενο.

Α)Το κινητό όταν δέχεται εισερχόμενη κλήση και ανοίξω το slide και αρχίσει η συνομιλία δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και το ακουστικο,(δεν με ακούνε ούτε ακούω απειροελάχιστες πάλι με ακούνε αλλα πάλι δεν ακούω).

Β)Όταν πάλι ενώ το slide είναι κλειστό και απαντήσω με το πράσινο πλήκτρο τότε δουλεύει μια χαρά (και ακούω κ με ακούνε).

Γ)αν ανοίξω το slide σε εισερχόμενη κλήση και αρχίσει η συνομιλία πάλι δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και το ακουστικο,αν όμως κατα την διάρκεια της κλήσης κλείσω το slide κ το ξανανοίξω θα αρχίσει να λειτουργεί πάλι το μικρόφωνο κ το ακουστικό(με ανοιχτό το slide).

Δ)Αν πάλι ενω το slide είναι ανοιχτό και βάλω την κλήση σε αναμονή και την επανακτήσω πάλι δεν ακουω κ δεν με ακούνε κ πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία να ανοιγοκλείσω το slide για να λειτουργήσει.

Ε)Τώρα με χρηση handsfree πάλι λειτουργεί κανονικά(αν κ ορισμένες εως ελάχιστες φορές κολλάει)

ΣΤ)Σε διάρκεια κλήσης πάλι και ενω το μικρόφωνο κ το ακουστικό δεν λειτουργεί κ ενεργοποιήσω την ανοιχτή ακρόαση ορισμένες φορές λειτουργεί (συνήθως) και άλλες πάλι (ελάχιστες)όχι!

Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα ας την ρίξει στο τραπέζι μιας και το να το στείλω για έλεγχο (που θα ήταν και η εύκολη λύση) είναι λίγο δύσκολο και ιδιαίτερα χρονοβόρο(τουλάχιστον μηνα και...)!

κανε επανεκινηση και ολα τηα διορθωθουν και εμενα το εκανε αυτο.

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Έκανα επανεκινηση κ την μπαταρία έβγαλα και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα αλλα συνεχίζει κατα τον ίδιο τρόπο... :(

ΚΑΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΗΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΟΝΥ ΤΟΤΕ

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Έκανα επανεκινηση κ την μπαταρία έβγαλα και επαναφορά ρυθμίσεων έκανα αλλα συνεχίζει κατα τον ίδιο τρόπο... :(

Η τελευταια ειναι η 035

Αν την εχεις δε χανεις τπτ να τη ξαναπερασεις

Καμια φορα στρωνει:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και εμενα τα εκανε αυτα και αλλα πολλα (εχανε επαφη με το bluetouth και αλλα )αλλα μολις του ελαφρυνα την μνημη(αδειασα μυνηματα games thames κλπ, ΟΧΙ την καρτα μνημης) μπορω να πω οτι δουλευει καλυτερα!!!!.Λειτουργικο εχει και αυτο τι να κανει ,που να δειτε τι γινετε με αλλα λειτουργικα ,wm6 κλπ.

Σίγουρα,το κάθε λειτουργικό έχει τις ιδιαιτερότητές του,αλλά αυτό δε δικαιολογεί την SE για τυχόν προχειρότητες... ;)

Βασικά,προτείνω φλασάρισμα κινητού απ'την Υπηρεσία αναβάθμισης για το φίλο παραπάνω,αφού σωσει ό,τι έχει,καθώς θα διαγραφούν τα πάντα!

• The title was changed to Sony Ericsson W910i