akis_k Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 πώς γινεται αυτο? εδω το site του multirama δεν δειχνει καν οτι πουλαει κινητα..:wacko: Και όμως πουλάει (έχω αγοράσει αρκετά) :) edit: http://www.multirama.gr/products/category?catid=100400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILE LOCK ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE9.COM ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ W910 ΕΧΩ!!) Εγραψες φιλε μου:up::up: TNX A LOT............. Κρυβει τις φωτο κ απο τα πολυμεσα??;) Και ομως τις κρυβει τουλαχιστον στο w910 αλλα πιστευω και στα αλλα νεα οπως το Κ850 μια και ειναι σχεδον ιδια τα λειτουργικα τους! Ο φιλος DimitrisDK εκανε το θαυμα του που αρκετοι περιμεναν:):D Αν δουλευει το ιδιο καλα κ στα επερχομενα C905 και G705 δε βρισκω λογο να ψαχνομαι σε αλλη εταιρια για το καθημερινο μου τηλεφωνο:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Να ξερετε ομως οτι η παραπανω εφαρμογη δεν δουλευει σε ολα τα κινητα και σε παλιοτερες συζητησεις καποιοι ειχαν προβληματα με αποτελεσμα το κινητο να κλειδωσει και να μην ξανανοιξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Επειδη εχω και εγω το τηλεφωνακι που ειναι πολυ καλο ,και σε απαντηση γενικα παλαιοτερων παραθεσεων -οτι σβειναι ,κολλαει κλπ, καντε το εξεις. Το τηλ εχει και αυτο ενα λειτουργικο οπως ολα τα τηλεφωνα και αν το παραφορτονουμε σερνετε το κακομοιρο ,καλλο ειναι να μην εχουμε installed πανω απο 10 games και γενικοτερα πολλα προγραμματα . Ξεφορτοστετο λιγο και θα δειτε οτι και αυτο θα σας το ανταποδοσει (δεν θα κολλαει και δεν θα σερνετε). Ελπιζω να βοηθησα γιατι ειναι πολυ ωραιο τηλεφωνο ,ευχρητσο κλπ ,αλλα λιγο παρεξηγημενο λογο των κολυμματων που στο τελος-τελος μπωρει να φτεμε και εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παιδια που μπορω να βρω το Arcade game που εχει μεσα το w910 για να το βαλω στο δικο μου w760? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό το κινητό μου στιγμιαία χάνει το σήμα και επανέρχεται μετα στις 3 ή 4 γραμμές είτε κατα τη διάρκεια της κλήσης είτε στην αναμονή Έχω σύνδεση cosmote, αν παίζει κάποιο ρόλο Χρειάζεται να ξαναπεράσω το firmware ή έχει πρόβλημα η συσκευή; Το firmware που έχω τώρα είναι το: 1200-9123 R1FA035 080527 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csip Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ετσι ακριβώς και εγώ τα ιδια έχω με τον myst77!!!!σκέφτομαι να το πάω για service!τι λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Για δοκιμάστε πρώτα να κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την Υπηρεσία Αναβάθμισης και αν δε διορθωθεί το πρόβλημα πηγαίνετε μετά σε σέρβις!Εμένα δε μού’χει τύχει πάντως αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0641 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Egw ekana to w910i anaba8imhsh apo to internet xtes. Eixe problhma kai to koumpi syntomeusewn kai oi efarmoges kai ta paixnidia! Auta dior8othikan... alla apo xtes exei kanei toulaxiston 10 epanekinhseis. Dn kleinei teleiws to kinhto, alla sbhnei h o8onh kai anoigei monh ths meta apo liga deuterolepta(an 8ewreitai auto epanekinhsh)!! Help Guys ti prothnete na kanw???:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Egw ekana to w910i anaba8imhsh apo to internet xtes. Eixe problhma kai to koumpi syntomeusewn kai oi efarmoges kai ta paixnidia! Auta dior8othikan... alla apo xtes exei kanei toulaxiston 10 epanekinhseis. Dn kleinei teleiws to kinhto, alla sbhnei h o8onh kai anoigei monh ths meta apo liga deuterolepta(an 8ewreitai auto epanekinhsh)!! Help Guys ti prothnete na kanw???:blink::blink::blink: Τι να κανεις?? σε αυτο το προβλημα η λυση ειναι update.εσυ το εκανες ηδη,τωρα τιποτα δεν μπορεις να κανεις.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Egw ekana to w910i anaba8imhsh apo to internet xtes. Eixe problhma kai to koumpi syntomeusewn kai oi efarmoges kai ta paixnidia! Auta dior8othikan... alla apo xtes exei kanei toulaxiston 10 epanekinhseis. Dn kleinei teleiws to kinhto, alla sbhnei h o8onh kai anoigei monh ths meta apo liga deuterolepta(an 8ewreitai auto epanekinhsh)!! Help Guys ti prothnete na kanw???:blink::blink::blink: Απλα να το πας για service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ούτε το σέρβις μπορεί να κάνει κάτι..Το πρόβλημα λέγεται:Κακή διαχείριση μνήμης RAM απ'το λειτουργικό του τηλεφώνου και φημίζεται γι'αυτό η 1η γενιά των DB3150 τηλεφώνων!Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το λειτουργικό με την υπηρεσία αναβάθμισης και έλεγξε μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που να τρέχει και προκαλεί κακό..αλλά κατά 99% είμαι σίγουρος για την κακοδιαχείριση της μνήμης..Φορτώνει τόσο πολύ που κάποια στιγμή,ανήμπορη να κάνει κάτι και προκειμένου ν'αδειάσει,κάνει επανεκκίνηση..Δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george0641 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Να ξανακάνω εγκατάσταση το update αλλά έχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή κάποιος άλλος τρόπος να διορθώσω αλλιώς το κινητό?? Τέσπα... Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια και το ενδιαφέρον. Αν βρείτε κάτι ή βγεί τπτ καινούριο πείτε μου οκ?? :up::up::up::up::up:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού? Ελπίζω να έχει καλύτερη αυτονομία από το τραγικό W580! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία του κινητού? Ελπίζω να έχει καλύτερη αυτονομία από το τραγικό W580! χειροτερο ειναι.το W580! το εχει φιλος και η μπαταρια "τραβαει" καλυτερα απο το w910 :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Τρεις μερες βγαζει αλλα με πολυ απλη χρηση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εμενα παλι, με απλη χρηση μου βγαζει 5-6 μερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Τελικά πόσο κρατάει? Μπερδεύτηκα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Τελικά πόσο κρατάει? Μπερδεύτηκα! Εμενα με απλη χρηση μου κραταει 5-6 μερες. Με "σκληρη" χρηση περιπου 3 μερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Τότε η αυτονομία του είναι σχετικά καλή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Τότε η αυτονομία του είναι σχετικά καλή. Με το σκεπτικο αυτο ειναι καλη! αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη..! αλλωστε το κινητο δεν εχει και απαιτησεις.μετρια καμερα εχει. αλλωστε η τιμη του τα λεει ολα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αυτό τον καιρό η τιμή του έχει πέσει πολύ. Είναι πολύ συμφέρουσα αγορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αυτό τον καιρό η τιμή του έχει πέσει πολύ. Είναι πολύ συμφέρουσα αγορά. Απο τον 1ο μηνα κυκλοφοριας επεσε αμεσως η τιμη του. εγω δεν θα ελεγα οτι σε αυτα τα χρηματα σε συμφερει να παρεις αυτο το κινητο,οταν μπορεις να παρεις πολυ καλυτερο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Άλλο κινητό όπως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Άλλο κινητό όπως? Sony ericsson k810i..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts