Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν δεις ότι η απόδοση του κινητού δε βελτιώνεται και/ή σου παρουσιάζει προβλήματα,τότε κατέβασε στον υπολογιστή σου την Υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson,η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναπεράσεις το πιο πρόσφατο λογισμικό στο τηλέφωνο,αλλά προηγουμένως θα πρέπει να κάνεις αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων που έχεις αποθηκευμένα στο τηλέφωνο,καθώς γίνεται καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού του τηλεφώνου και χάνονται!Το myphoneexplorer που μπορείς να το βρεις στο http://www.fjsoft.at/en/ θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων στο λεπτό!

Γιατι πλεον χρειαζοντε αντιγραφα ασφαλειας για το W910? :!::!:Παλια δεν χρειαζοταν τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πλέον,όταν κάνεις αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση λογισμικού με το πρόγραμμα της SE,γίνεται καθαρή εγκατάσταση λογισμικου και το τηλέφωνο επανέρχεται στη μορφή που ήταν όταν το άνοιξες για 1η φορά....Χάνεις τα πάντα εννοείται...Σα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Windows για παράδειγμα...Αυτό ήρθε σα λύση από την εταιρία,ώστε να μην παραπονιούνται οι χρήστες ότι τα τηλέφωνά τους δεν αποδίδουν καλά μετά την αναβάθμιση..Επίσης,ήρθε σα λύση για τους αγοραστές που εξαιτίας μπλοκαρισμένου λειτουργικού αναγκάζονταν να στείλουν το τηλέφωνό τους σε σέρβις...Πλέον δηλαδή η Υπηρεσία Αναβάθμισης λειτουργεί είτε για αναβάθμιση είτε για επανεγκατάσταση λογσμικου όπως και τα προγράμματα τύπου DaVinci,KulanKendi κλπ.

Πλέον,όταν κάνεις αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση λογισμικού με το πρόγραμμα της SE,γίνεται καθαρή εγκατάσταση λογισμικου και το τηλέφωνο επανέρχεται στη μορφή που ήταν όταν το άνοιξες για 1η φορά....Χάνεις τα πάντα εννοείται...Σα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Windows για παράδειγμα...Αυτό ήρθε σα λύση από την εταιρία,ώστε να μην παραπονιούνται οι χρήστες ότι τα τηλέφωνά τους δεν αποδίδουν καλά μετά την αναβάθμιση..Επίσης,ήρθε σα λύση για τους αγοραστές που εξαιτίας μπλοκαρισμένου λειτουργικού αναγκάζονταν να στείλουν το τηλέφωνό τους σε σέρβις...Πλέον δηλαδή η Υπηρεσία Αναβάθμισης λειτουργεί είτε για αναβάθμιση είτε για επανεγκατάσταση λογσμικου όπως και τα προγράμματα τύπου DaVinci,KulanKendi κλπ.

Δηλαδη εγω που εχω vodafone live μπορω κα κανω αναβαθμιση κ να γλιτωσω απο το μενου της Vodafone?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι,θα συνεχίσεις να έχεις το μενού της Vodafone,απλά θα επανέλθει το κινητό στην αρχική του μορφή!

Υπόψιν,το πρόγραμμα προειδοποιεί ότι θα χαθούν όλα τα δεδομένα χρήστη πριν την εγκατάσταση λογισμικού και ότι ο αγοραστής θα πρέπει να κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας!Οπότε,όσοι έχετε σκοπό να κανετε αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση λογισμικού κατεβάστε το myphoneexplorer και κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας!

μπορει να φανει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα θα την κανω. :lol:

η αναβάθμιση που γινεται μεσω wap απευθειας στο κινητο δεν ειναι ακριβώς η ίδια με αυτη που γινεται μεσω υπολογιστη ή σε καποιο service?

ή οι αναβαθμισεις σε service και pc έχουν κατι παραπανω?

ρωταω γιατι μπερδευτηκα λιγακι:wacko:

Καλησπέρα κι από μένα.

Μπαίνω σφήνα στο thread σας, ψάχνοντας κάποιο free game (κατά προτίμηση τύπου tetris) για το w910i της γυναίκας μου που μ' έχει πρήξει...:X

Please αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα κι από μένα.

Μπαίνω σφήνα στο thread σας, ψάχνοντας κάποιο free game (κατά προτίμηση τύπου tetris) για το w910i της γυναίκας μου που μ' έχει πρήξει...:X

Please αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ...

εχω στο blog μου (δες υπογραφή μου) πολλα παιχνιδια.εχω και tetris.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδιά...

πήρα το W910i, πολύ ωραίο τηλέφωνο

πέρασα κάποια video με το APT Video Converter και έχω το πρόβλημα ότι σε μερικά από αυτά δεν συγχρονίζεται ακριβώς ο ήχος με την εικόνα

Δοκίμασα να τα αφησω στην αρχική τους ανάλυση, να τα κάνω 320x240, να τα κάνω 3gp/mp4 είτε με codec mp4, είτε με xvid μέσα από το παραπάνω πρόγραμα αλλά δεν διορθωνόταν

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό πρόγραμμα για τη δουλεία που θέλω και αν προτίνονται κάποιες ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ

ρε παιδιά...

πήρα το W910i, πολύ ωραίο τηλέφωνο

πέρασα κάποια video με το APT Video Converter και έχω το πρόβλημα ότι σε μερικά από αυτά δεν συγχρονίζεται ακριβώς ο ήχος με την εικόνα

Δοκίμασα να τα αφησω στην αρχική τους ανάλυση, να τα κάνω 320x240, να τα κάνω 3gp/mp4 είτε με codec mp4, είτε με xvid μέσα από το παραπάνω πρόγραμα αλλά δεν διορθωνόταν

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό πρόγραμμα για τη δουλεία που θέλω και αν προτίνονται κάποιες ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ

Εγω εχω ενα προγραμμα "allok vidεo converter" λεγεται κ δεν εχω κανενα προβλημα.Το μετατρεπω σε MP4, με αναλυση 320Χ240 κ 15 καρε.Στην αρχη για 3-4 δευτερα μου αργει στον συγχρονισμο.Μετα ολα καλα.Βεβαια νομιζω πως ειχε αναφερθει σε παλιοτερο post πως η τελευταια εκδοση λογισμικου λυνει αυτο το προβλημα.Αν ειναι τοσο "εντονο" σε εσενα.....ισως μια αναβαθμιση να βοηθησει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω ενα προγραμμα "allok vidεo converter" λεγεται κ δεν εχω κανενα προβλημα.Το μετατρεπω σε MP4, με αναλυση 320Χ240 κ 15 καρε.Στην αρχη για 3-4 δευτερα μου αργει στον συγχρονισμο.Μετα ολα καλα.Βεβαια νομιζω πως ειχε αναφερθει σε παλιοτερο post πως η τελευταια εκδοση λογισμικου λυνει αυτο το προβλημα.Αν ειναι τοσο "εντονο" σε εσενα.....ισως μια αναβαθμιση να βοηθησει!

το προγραμμα αυτο που εχεις ειναι free???

[sIGPIC][/sIGPIC]

το προγραμμα αυτο που εχεις ειναι free???

Να σου πω την αληθεια απο torrent το κατεβασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα, ματιασμενος πρεπει να μαι........:wacko:

Με περνουν τηλ. και μολις το συρω για να παρω την κληση σβηνει :(

Ο μετρητης μπαταριας μου δειχνει 50% και το εικονιδιο της μπαταριας δειχνει σχεδον γεματο.!! Μετα απο ωρες το ποσοστο ειναι στο 20% και το εικονιδιο δειχνει αδειο (δεν κανει ομως τα χαρακτηριστικα μπιπ) :mad:

Το κλεινω και το βαζω στο φορτηστη........και μου λεει: Αδυνατη φορτηση. Συνδεστε μια γνησια μπαταρια (φυσικα ειναι γνησια) :hypno:

Πριν μερικους μηνες διαπιστωσα πολλα καμμενα pixels ξαφνικα και ειχε ηδη αρισει να ξεφλουδιζει η μεταλλικη επιστρωση του κεντρικου πολυπληκτρου. Το ειχα ενα μολις μηνα......και εκανα τη μ@λ@κι@ και το πηγα στην Omnitech......Το παρελαβα μετα απο.......40 μερες.!!!!!!

Τους εβρισα και ορκιστηκα πως δεν θα ξαναπατησω εκει.

Εχει η ειχε κανενας αλλος παρομοια προβληματα; Που να το παω παλι γ@μω την γκαντεμια μου;

Τελικα, ματιασμενος πρεπει να μαι........:wacko:

Με περνουν τηλ. και μολις το συρω για να παρω την κληση σβηνει :(

Ο μετρητης μπαταριας μου δειχνει 50% και το εικονιδιο της μπαταριας δειχνει σχεδον γεματο.!! Μετα απο ωρες το ποσοστο ειναι στο 20% και το εικονιδιο δειχνει αδειο (δεν κανει ομως τα χαρακτηριστικα μπιπ) :mad:

Το κλεινω και το βαζω στο φορτηστη........και μου λεει: Αδυνατη φορτηση. Συνδεστε μια γνησια μπαταρια (φυσικα ειναι γνησια) :hypno:

Πριν μερικους μηνες διαπιστωσα πολλα καμμενα pixels ξαφνικα και ειχε ηδη αρισει να ξεφλουδιζει η μεταλλικη επιστρωση του κεντρικου πολυπληκτρου. Το ειχα ενα μολις μηνα......και εκανα τη μ@λ@κι@ και το πηγα στην Omnitech......Το παρελαβα μετα απο.......40 μερες.!!!!!!

Τους εβρισα και ορκιστηκα πως δεν θα ξαναπατησω εκει.

Εχει η ειχε κανενας αλλος παρομοια προβληματα; Που να το παω παλι γ@μω την γκαντεμια μου;

στο περιπου ειχα ενα παρομοιο προβλημα πριν απο 2 μερες.

περα απο το γεγονος οτι μου κανει restart ενω του εχω κανει αναβαθμιση,

μου συνεβη και το αλλο το περιεργο.

με παιρνουν τηλ και ενω το εχω στο δυνατο δεν ακουγεται τιποτα. τυχαια βλεπω την αναπαντητη απο μονη μου παιρνω τηλ στο νουμερο και δεν ακουγεται τιποτα, νεκρο. υπεθεσα οτι δεν ειχε σημα ο συνομιλητης μου, και πηρα αλλες 4 φορες με τα ιδια αποτελεσματα. τελικα στη 4η φορα το σηκωνει, το βλεπω οτι το σηκωνει μιλαω και δεν ακουω τιποτα, εκεινος με ακουγε εντωμεταξυ αποτι μου ειπε αργοτερα. και μου περναει η σκεψη οτι το προβλημα δεν το εχει ο αλλος αλλα εγω.

παιρνω αλλου τηλ και βγαινει το ιδιο προβλημα, επρεπε να βγαλλω και να ξαναβαλω την μπαταρια κτλ και μετα να δουλεψει.

και λεω ελεος. ημουν στο σπιτι μου και ειχα την ανεση και το χρονο να το κανω ολο αυτο.

αν ημουν ορθια στο τρολευ ή γενικα σενα μερος οπου δεν μπορουσα να μπω στην ιστορια να βγαζω μπαταριες κτλ και ήταν και αναγκη να μιλησω στο τηλ (οπως δλδ αποδειχτηκε οτι ηταν) τι θα εκανα?

πολλα προβληματα αυτο το κινητο. και προβληματα που ουτε με αναβαθμιση λυνονται. τι να κανω που δεν μπορω να το πουλησω γιατι ετσι οπως εχει πεσει η τιμη του στα 259 ειναι καπου θα μου το παρουν 120 + περιπου:mad:

...............περα απο το γεγονος οτι μου κανει restart ενω του εχω κανει αναβαθμιση

...............επρεπε να βγαλλω και να ξαναβαλω την μπαταρια κτλ και μετα να δουλεψει..............και λεω ελεος. ημουν στο σπιτι μου και ειχα την ανεση και το χρονο να το κανω ολο αυτο...........αν ημουν ορθια στο τρολευ ή γενικα σενα μερος οπου δεν μπορουσα να μπω στην ιστορια να βγαζω μπαταριες κτλ και ήταν και αναγκη να μιλησω στο τηλ (οπως δλδ αποδειχτηκε οτι ηταν) τι θα εκανα?..........πολλα προβληματα αυτο το κινητο. και προβληματα που ουτε με αναβαθμιση λυνονται. τι να κανω που δεν μπορω να το πουλησω γιατι ετσι οπως εχει πεσει η τιμη του στα 259 ειναι καπου θα μου το παρουν 120 + περιπου:mad:

Ναι, αυτο ξεχασα να το πω.....και μενα κανει κατα καιρους restart και κανα δυο φορες.....εσβησε τελειως μονο του!!!!

Επισης οταν το βαλω για φορτηση και μου βγαλει το μηνυμα: Αδυνατη φορτηση, βαλτε γνησια μπαταρια, θα πρεπει φυσικα να βγαλω και να βαλω την μπαταρια 3-4 φορες για να φυγει το μηνυμα και να με αφησει να το φορτησω.....:cry:

Απιστευτο ξενερωμα ε;

Κριμα γιατι ειναι ενα απ τα πιο ομορφα κινητα που εβγαλε η sonyericsson πιστευω, με πολυ ενδιαφερωντα χαρακτηρηστικα (λεπτο, ελαφρυ και με απιθανη χορταστηκη οθονη).

Και παλι κριμα, γιατι ειναι το πιο ζημιαρικο sonyericsson που ειχα ποτε....:mad:

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι στο Hardware το προβλημα (και στο δικο σου και στο δικο μου). Θα περιμενω ομως και το επομενο firware update και αν δεν στρωσει, θα το φαει το σκοταδι !! Μεχρι 150 ευροπουλα πιστευω, θα μπορεσω να το δωσω.

Το θεμα ειναι πως αυτος που θα το παρει, θα του κανει τα ιδια και θα μου το δωσει να το φαω καποια στηγμη φοβαμαι.

Ιδωμεν.! Καλη τυχη σου ευχωμαι παντως και θα ενημερωσω για τις εξελιξεις.

@johnphone & @blue_moon_ ,

δοκιμάσατε να κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson?Ίσως να μην είναι στο hardware το πρόβλημα,αλλά στο software(αν και δεν έχουν ακουστεί ξανά παρόμοια περιστατικά ούτε για το υλικό ούτε για το λογισμικό σ’αυτό το μοντέλο!)

Προσοχη:αν κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης,κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αντικειμένων που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας,καθώς διαγράφονται τα πάντα και το τηλέφωνο επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση!!Είναι όμως η μόνη λύση,αν έχετε προβλήματα με το λογισμικό!Και στο σέρβις να το πηγαίνατε,πάλι έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα,οπότε η μόνη λύση είναι η επανεγκατάσταση λογισμικού(αν το πρόβλημα είναι σ’αυτό!)

@johnphone & @blue_moon_ ,

δοκιμάσατε να κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson?Ίσως να μην είναι στο hardware το πρόβλημα,αλλά στο software(αν και δεν έχουν ακουστεί ξανά παρόμοια περιστατικά ούτε για το υλικό ούτε για το λογισμικό σ’αυτό το μοντέλο!)

Προσοχη:αν κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης,κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αντικειμένων που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας,καθώς διαγράφονται τα πάντα και το τηλέφωνο επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση!!Είναι όμως η μόνη λύση,αν έχετε προβλήματα με το λογισμικό!Και στο σέρβις να το πηγαίνατε,πάλι έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα,οπότε η μόνη λύση είναι η επανεγκατάσταση λογισμικού(αν το πρόβλημα είναι σ’αυτό!)

επειδη ειμαι λιγο ασχετη, η επανεγκατασταση λογισμικου και η αναβαθμιση περνωντας το νεωτερο λογισμικο, δεν ειναι λογικα το ιδια πραγμα πανω κατω?

εαν η αναβαθμιση δεν μπορει να λυσει τα τρεχοντα προβληματα του λογισμικου που ειναι περασμενο στο κινητο τι θα τα λυσει?;)

οντως johnphone και γκαντεμια και βλακεια για τα κινητα μας , τη στιγμη που εχουν τις προδιαγραφες να ειναι τελεια σχεδον..

εαν δεν μπορεις ομως να δεχτεις μια κληση ή να φορτισεις το κινητο απλα και ωραια χωρις να σου βγαζει την πιστη, τι να την κανεις την μεγαλη οθονη και το μικρο βαρος και μεγεθος του κινητου? ε?:cry:

και σε σχεση με την πωληση μακαρι να βρεις να το πουλησεις στ 150 αν και μου φαινεται λιγο δυσκολο..

το θεμα ειναι οτι ουτε τα μισα λεφτα δεν θα βγαζαμε καλα καλα σε σχεση με τη τιμη στην οποια το αγορασαμε (300):mad:

@blue_moon_ ,

όταν γίνεται απλή αναβάθμιση,τότε αντικαθιστούνται κάποια τμήματα του λογισμικού(αυτά τα οποία έχουν αλλάξει στη νέα έκδοση λογισμικού).Όλος ο υπόλοιπος κώδικας του λειτουργικού παραμένει ίδιος και δεν επηρεάζεται.Ορισμένες φορές όμως,δημιουργούνται προβλήματα για διάφορους λόγους!

Με την επανεγκατάσταση του λειτουργικού,γίνεται πλήρης διαγραφή και επανεγκατάσταση του λειτουργικού στην πιο πρόσφατη έκδοση που είναι διαθέσιμη(R1FA035 στο W910i).

Οπότε,δοκιμάστε πρώτα αυτήν τη λύση.Αν δε βοηθήσει τότε είναι βέβαιο πως το πρόβλημα είναι στο υλικό,οπότε η λύση είναι το σέρβις.Το αν είναι ή όχι μέσα στην εγγύηση τα τηλέφωνα εξαρτάται από το πώς προκλήθηκε η ζημιά(αν προυπήρχε όταν αγοράστηκε το τηλέφωνο ή εάν προκλήθηκε από υπαιτιότητα του χρήστη!)

Τι να ευχηθώ;Καλό κουράγιο και ελπίζω να είναι απλά πρόβλημα λογισμικού ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε με σέρβις καθόλου!

Υ.Γ.:Όχι Όμνιτεκ αν χρειαστείτε σέρβις!

Υ.Γ. 2:Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας είτε με το Sony Ericsson PC Suite είτε με το MyPhoneExplorer 1.7,πριν κάνετε επανεγκατάσταση λογισμικού!Συνιστώ το MyPhoneExplorer το οποίο επιπλέον κρατάει και τα sms,ενώ το πρόγραμμα της SE όχι!

την επανεγκατασταση λειτουργικου πως μπορω να την κανω? πχ μπορω να παω το κινητο σενα γερμανο ξερω γω και να ζητησω να μου την κανουν?

το θεμα ειναι πως υποτιθεται πως ειναι ενα καλο κινητο και στη πραγματικοτητα βγαζει προβληματα σε αρκετο κοσμο απο οτι φαινεται και αν ειναι να μπλεκεις με επανεγκαταστασεις λειτουργικου και οτιδηποτε αλλο χρειαστει, αστα να πανε....

πού ειναι εκεινα τα παλια κινητα που ηταν θηρια και σπανια βγαζαν προβληματα...

Μην ξεχνάς ότι όσο πιο πολύπλοκο είναι ένα τηλέφωνο τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να παρουσιάσει προβλήματα...

Για επανεγκατάσταση λειτουργικού,κατέβασε την υπηρεσία αναβάθμισης της εταιρίας απ’την ιστοσελίδα της,εγκατέστησε το πρόγραμμα στον υπολογιστή και ακολούθησε τις οδηγίες στην οθ’ονη!

Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

1) Πως απενεργοποιώ το 3g?

2) Πως μπορώ να εγκαταστήσω παιχνίδια?

Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

1) Πως απενεργοποιώ το 3g?

2) Πως μπορώ να εγκαταστήσω παιχνίδια?

Καλως ηρθες :D

To 3g το απενεργοποιεις πηγαινωντας μενου-->ρυθμισεις--->συνδεσιμοτητα-->επικοινωνια δεδομενων-->προτιμηση υπηρεσιας-->επιλεγεις μονο gsm :)

τα παιχνιδια στελνεις το αρχειο jar στο κινητο σου και αυτοματως το κινητο το κανει εγκατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλως ηρθες :D

To 3g το απενεργοποιεις πηγαινωντας μενου-->ρυθμισεις--->συνδεσιμοτητα-->επικοινωνια δεδομενων-->προτιμηση υπηρεσιας-->επιλεγεις μονο gsm :)

τα παιχνιδια στελνεις το αρχειο jar στο κινητο σου και αυτοματως το κινητο το κανει εγκατασταση.

Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για την τάχυστη απάντηση. Όμως:

1) δεν μου δίνει επιλογή στην συνδεσιμότητα "επικοινωνία δεδομένων". Έχω "bluetooth", "usb", "ονομα τηλεφωνου", "κοινή χρησ. δικτυου", "συγχρονισμός", διαχειρ. συσκευής", "δικτυα κινητ.τηλεφων.", "ρυθμισεις streaming", "ρυθμισεις internet"

2) πως στέλνω τα παιχνίδια? τα έχω στο pc μου. Αν τα κάνω copy μέσω pc suite σε ένα οποιοδήποτε folder θα δουλέψει?

Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν κουράζω

• The title was changed to Sony Ericsson W910i