Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

thank's..Αλλα δεν το ειδα μολις το βαλα μου κολησε το κινητο..

Ρε παιδια σας κολλαει εσας καθολου?Εμενα τωρα τελευταια συνεχεια..και του φιλου μου επανεκινησεις..

Και το καινουργιο στην οθονη μου βγαζει κατω δεξια μια κοκκινη κοκιδιτσα και πιο διπλα μια μπλε..και πανω αλλα δυο μπλε τι ειναι καμενα pixel??

thank's..Αλλα δεν το ειδα μολις το βαλα μου κολησε το κινητο..

Ρε παιδια σας κολλαει εσας καθολου?Εμενα τωρα τελευταια συνεχεια..και του φιλου μου επανεκινησεις..

Και το καινουργιο στην οθονη μου βγαζει κατω δεξια μια κοκκινη κοκιδιτσα και πιο διπλα μια μπλε..και πανω αλλα δυο μπλε τι ειναι καμενα pixel??

Τα μπλε πρεπει να ειναι καμενα pixel.Εχω κ εγω ενα(στο κινητο)..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το παω για επισκευη δεν πιστευω να μου πουν δεν καλυπτετε κλπ???

Τετοια ζημια η εγγυηση την καλυπτει.επισης δεν θυμαμαι μεχρι ποσα καμενα pixels δικαιολογει :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τετοια ζημια η εγγυηση την καλυπτει.επισης δεν θυμαμαι μεχρι ποσα καμενα pixels δικαιολογει :blink:

Νομιζω μέχρι 2 ή 3 δικαιολογούνται!

4 ειναι..λετε να μου που δε το φτιαχνουν 1μιση μηνα το χω!!ξενερωσα πολυ!

Πηγαινε'το πρωτα και μην προτρεχεις.!

κι εγω στο w810i εχω 2 καμμενα pixels αλλα δεν με πειραζουν και τοσο πολυ.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά sorry αν έχει απαντηθεί,αλλά το τηλ. αυτό έχει 5000 τηλεφωνικές καταχωρίσεις τελικά???γιατί το δικό μου εχει μόνο 1000...σύμφωνα και με το preview tou myphone έμεινα με αυτη την εντύπωση...μήπως τα w910 που προοριζονται για την Ελλάδα έχουν μονο 1000 τελικά?για δείτε και τα δικα σας...

Μόλις απέκτησα ένα W910 και έκανα συγχρονισμό τις επαφές του Outlook με το κινητό για να τις περάσω στο κινητό και μου βγήκαν τα ονόματα χωρίς τελικό "ς" αλλά με "c". π.χ. Γιώργοc Παπαδόπουλοc... Έχει κανείς λύση γι' αυτό;

Γενικα στα κινητα SONY μπορεις μαζι με το μυνημα να στελνεις κ κινουμενους χαρακτηρες. ανθρωπακια που γελανε,κλαινε,στελνουν φιλια κλπ.:p Στο w910i αυτο γινεται απο το μενου που εχει κατω αριστερα "προσθεση κινουμενου σχεδιου". Οταν ομως επιλεγω καποιο,μου γραφει πως το μυνημα(sms) γινεται εικονομυνημα(mms). Αυτο γιατι γινεται? Δεν μπορει σε αυτο το κινητο να σταλθει η κινουμενη εικονα μεσα σε ενα απλο μυνημα?:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις απέκτησα ένα W910 και έκανα συγχρονισμό τις επαφές του Outlook με το κινητό για να τις περάσω στο κινητό και μου βγήκαν τα ονόματα χωρίς τελικό "ς" αλλά με "c". π.χ. Γιώργοc Παπαδόπουλοc... Έχει κανείς λύση γι' αυτό;

Πηγαινε στην σελιδα 6 πανω-πανω,στην απαντηση του "ioterl".Λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμια θηκα γι'αυτο το κινητο εχει βρει κανεις??? ενδιαφερομαι να αγορασω και δεν εχω βρει κατι καλο..:cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγαινε στην σελιδα 6 πανω-πανω,στην απαντηση του "ioterl".Λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις.

Thanx σε σε σένα και στον ioterl!

και γω εχω καμενα πιξελς κατω δεξθα στι γωνια αλλα κανουνε μπαμ φενονται δλδ μονο οταν εχω μαυρο φοντο η καμια μαυρι εικονα σε αλλα χρωματα δ φενεται τωρα το τι κλυπτει η εγγυηση δ ξερω και το εχω καιρο αυτο με τα πιξελ :(
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμια θηκα γι'αυτο το κινητο εχει βρει κανεις??? ενδιαφερομαι να αγορασω και δεν εχω βρει κατι καλο..:cool:

το κινητό ή τη θήκη:p

το κινητό ή τη θήκη:p

Θηκη για το κινητο.κινητο εχουμε :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θηκη για το κινητο.κινητο εχουμε :)

ααα.και γιατί δε το παίρνεις εσύ:p

ααα.και γιατί δε το παίρνεις εσύ:p

γαιτι εγω εχω κινητο και το θεμα μας δεν ειναι αυτο.

αμα ξερεις που θα βρω ...πες μου!! αλλιως τσαμπα κουβεντα κανουμε :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γαιτι εγω εχω κινητο και το θεμα μας δεν ειναι αυτο.

αμα ξερεις που θα βρω ...πες μου!! αλλιως τσαμπα κουβεντα κανουμε :whistle:

http://www.skroutz.gr/c/579/cellphone-case.html?keyphrase=w910

Χαιρω πολυ..την λυση αυτη την ξερω κι'εγω.απλα θελω θηκη που εχει δοκιμασει καποιος.

Ευχαριστω ομως για το λινκ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει??

Το sliding καλο ή θα εχει τζογο με τον καιρο?

Το πληκτρολογιο εχει παρομοια προβληματα με του w580 που σπανε τα πληκτρα??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει??

Το sliding καλο ή θα εχει τζογο με τον καιρο?

Το πληκτρολογιο εχει παρομοια προβληματα με του w580 που σπανε τα πληκτρα??

Η ποιοτητα ειναι καλη.:DΤωρα για το sliding, ενω την πρωτη εβδομαδα ηταν πολυ σφιχτο,μετα απο 2-3 εβδομαδες εχω καποιο μικρο "χαλαρωμα" μονο οταν το κινητο ειναι ανοιχτο κ μονο απο την δεξια πλευρα.:mad:Ελπιζω να μην "χαλαρωσει" κ αλλο.Το πληκτρολογιο δεν ειναι πλαστικο οπως του W580 και του S500 για να σπασει. Αντιθετα καλυπτεται απο μια λεπτη "μεβρανη".Φαινεται πολυ ανθεκτικο.:D

Κατι αλλο: Πόσο περίπου μπορει να κοστίζει ενας μηχανισμος sliding σε περιπτωση που "χαλαρωσει" στο μελλον αρκετα?:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Re paidia prin apo 1 evdomada peripou pira k egw t w910. Den borw n pw einai tromero, eidika i o8onh tou, alla 2-3 meres peripou kanei mono tou epanakinhsh k otan 3ananoigei epanaferei t ergostasiako 8ema. T ginetai???

Re paidia prin apo 1 evdomada peripou pira k egw t w910. Den borw n pw einai tromero, eidika i o8onh tou, alla 2-3 meres peripou kanei mono tou epanakinhsh k otan 3ananoigei epanaferei t ergostasiako 8ema. T ginetai???

kane ena update me seus kai 8a strwsei;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• The title was changed to Sony Ericsson W910i